تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 405 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام میخاستم بدونم بهترین راه برای جلوگیری از یخ زدن آب داخل پکیج چیه؟ چون پکیج تو بالکن نصبه و خونه توی دماونده و ما ساکن دائم اونجا نیستیم و فقط اخر هفته ها میریم . پکیج m24ff ایران رادیاتوره. نصابش میگفت بزار پکیج روی حالتmin همیشه روشن باشه ولی تو دفترچش نوشته میشه ضد یخ مخصوص اضافه کردولی روششو نمیدونم لطفا راهنمایی کنید

2. این کاربر از m.m.r7325 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض جواب دوست

با درود. دوست عزیز محل زندگی شما کدام شهر است ؟من در تهرانم گویا ابن مدل در ارومیه موجود میباشد لطفآ شماره تماس فروشنده در تهران را محبت بفرمائید .
    من تهرانم.شماره فروشندرو پیدا نکردم.نمایندگیش تو خیابان کارگر جنوبیه.روبروی پاساژ مهستان.خداییش خیلی عالیه.حیف نیست بخاطر 400 500 تومن(هرچند که پول کمی نیست) 1 دستگاه بی کیفیت میخرید؟

4. این کاربر از COMBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با درود بر اساتید محترم .

سیستم هرماتیک چقدر در کاهش صدای پکیج تآثیر داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من تهرانم.شماره فروشندرو پیدا نکردم.نمایندگیش تو خیابان کارگر جنوبیه.روبروی پاساژ مهستان.خداییش خیلی عالیه.حیف نیست بخاطر 400 500 تومن(هرچند که پول کمی نیست) 1 دستگاه بی کیفیت میخرید؟
    دوست عزیز من 2 سال پیش این پکیج رو گرفتم و در آن زمان اصلآ از آلودگی صوتی پکیج اطلاعی نداشتم .

به توصیه یکی از دوستانم ایران رادیاتور گرفتم .
    بحث مادیات نیست دوست عزیز ، بحث صدای پکیجه .

شاپه ، بوش ، فرولی را برای خرید انتخاب کرده ام ، جالبه فروشنده ها میگن صدای کمی دارن اما نصاباشون میگن صدای همه پکیجها یکیه .

امروز هم گزینه هرماتیک رو از سایتهای اصفهان پیدا کردم که برام جالب بود و یک روش کاهش صدا در مورد پکیجهای فن داره .

الآنم با آقای بیات یکی از فروشنده های پکیج روبروی پاساژ مهستان صحبت کردم قرار شد برم بایکان شمارو ببینم .

از لطف شما سپاسگزلرم .

داره خودمونی میشه Rebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

لطفاً اگر امکان داره نحوه آبگیری و هواگیری ( درکل راه اندازی ) پکیج بوتان Optima 24 Kis همراه با 5 رادیاتور توضیح بدین.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

راه اندازی
    برای راه اندازی دستگاه موارد زیر را به ترتیب انجام دهید.
    1- شیر آب سرد ورودی به دستگاه را باز کنید.
    2-شیر های آبگرم مصرفی را باز کنیدتا هوای درون سیستم لوله کشی کاملا تخلیه شود.
    3-شیر پرکن زیر دستگاه را باز کنیدتا آب وارد رادیاتورها شود.
    4-شیر های بالا و پایین رادیاتورها را بازکنیدو سپس با باز کردن شیر هوای انتهای رادیاتورها هوای درون رادیاتورها را تخلیه نمایید.(برای پر کردن مدار شوفاژ باید فشار آب بین 1 تا 2 بار باشدو پس از هواگیری رادیاتورها شیر پرکن زیر پکیج را ببندید(.
    5-کابل برق دستگاه را به پریز وصل کنیدتا دستگاه روشن شود.
    6-دمای شوفاژ و آب گرم بهداشتی را تنظیم کنید.
    موفق باشید
    سلام

لطفاً اگر امکان داره نحوه آبگیری و هواگیری ( درکل راه اندازی ) پکیج بوتان Optima 24 Kis همراه با 5 رادیاتور توضیح بدین.

9. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنونم

چند نکته هست:

این پکیج شیر مجزا برای پرکن نداره و شیر آب سرد ورودی و آب پرکنش یکی هست
    یه شیر خروجی از پکیج به سمت تراس رفته که وقتی بازش می کنی آب کثیف با زنگ آهن با فشار خارج میشه ! این آب کدوم قسمت رو خالی می کنه ؟
    در این حالت وقتی پکیج رو روشن می کنم یه چند لحظه کار می کنه بعد خاموش میشه و چراغ چشمک زن قرمز رنگش روشن میشه. حتی آب گرم مصرفی رو هم تامین نمی کنه

کل سیستم نو هست و تابحال راه اندازی نشده

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شیر پرکن زیر خود پکیجه.یک دسته مشکی رنگی که زیر پکیج و باید بچروخونیش تا باز بشه. وغیر ممکن که این شیر وجود نداشته باشه و با آب سرد ورودی یکی باشه.
    به احتمال خیلی زیاد این شیر بازه و وقتی که شما شیر آبسرد اصلی را باز میکنید آب مستقیم میره داخل مدار شوفاژ و وقتی درجه از 3 بار رد بشه از شیر اطمینان خارج میشه که میرزه توی تراس.
    اول این شیرو پیدا کنید و کاملا ببندینش.سپس شیر آب اصلی را باز کنید بعد شیر پرکن را باز کنید و وقتی فشار روی 1.5 رسید شیر پرکن را ببندید.
    ممنونم

چند نکته هست:

این پکیج شیر مجزا برای پرکن نداره و شیر آب سرد ورودی و آب پرکنش یکی هست
    یه شیر خروجی از پکیج به سمت تراس رفته که وقتی بازش می کنی آب کثیف با زنگ آهن با فشار خارج میشه ! این آب کدوم قسمت رو خالی می کنه ؟
    در این حالت وقتی پکیج رو روشن می کنم یه چند لحظه کار می کنه بعد خاموش میشه و چراغ چشمک زن قرمز رنگش روشن میشه. حتی آب گرم مصرفی رو هم تامین نمی کنه

کل سیستم نو هست و تابحال راه اندازی نشده

12. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    من پكيج ديواري بوتان دارم 2 سال هم هست دارم استفاده ميكنم. چند روزيه كه موقع روشن شدن شعله در سيستم گرمايشي آن (جهت رادياتورها) بعد از چند ثانيه كه حرارت به پره هاي داخل كوره ميخوره يه صداي تق تق ميده مثل اينكه چيزي داخل پكيج گير كرده يا هوا داخل آن باشه .لطفاً اگه ميتونيد راهنمايي كنيد. امكان داره كه جرم داخل لوله هاي مبدل حرارتي باشه من لوله هاي مربوط به آبگرمكنش روتخليه كردم آب با فشار مي زد بيرون ولي به لوله هاي ديگش دست نزدم هنوز. در ضمن اين روهم بگم كه يه مدتي بود كه شير فشار هوا رو باز گذاشته بودم يادم رفته بود ببندمش و همون چند روز پيش كه صداش شروع شد بستم.
    Last edited by samio01; 13-01-2013 at 00:09.

14. این کاربر از samio01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پمپ رابازکنید و توشو نگاه کنید شاید چیزی داخل پمپ گیر کرده باشه.
    با سلام
    من پكيج ديواري بوتان دارم 2 سال هم هست دارم استفاده ميكنم. چند روزيه كه موقع روشن شدن شعله در سيستم گرمايشي آن (جهت رادياتورها) بعد از چند ثانيه كه حرارت به پره هاي داخل كوره ميخوره يه صداي تق تق ميده مثل اينكه چيزي داخل پكيج گير كرده يا هوا داخل آن باشه .لطفاً اگه ميتونيد راهنمايي كنيد. امكان داره كه جرم داخل لوله هاي مبدل حرارتي باشه من لوله هاي مربوط به آبگرمكنش روتخليه كردم آب با فشار مي زد بيرون ولي به لوله هاي ديگش دست نزدم هنوز. در ضمن اين روهم بگم كه يه مدتي بود كه شير فشار هوا رو باز گذاشته بودم يادم رفته بود ببندمش و همون چند روز پيش كه صداش شروع شد بستم.

16. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •