موقع بوت شدن ویندوز اون صفحه ابی رنگ میاد بعدش توی کیس یه صدایی مثل تیک تیک میاد بعد پیغام میاد.
موقع بوت شدن ویندوز اون صفحه ابی رنگ میاد بعدش توی کیس یه صدایی مثل تیک تیک میاد بعد پیغام میاد.
Last edited by eminemrap; 12-06-2012 at 20:38.
این صدای تیک تیک از هارد نمیاد ؟
نه چون سیم پشت هارد رو کشیدم اما بازم اون صدا میومد مشکل دیگه هم اینه که وقتی سیستم بالا میومد قبلا ساعت و تاریخ سیستم تغییر میکرد تاریخش میرفت به تاریخ بایوس.اپدیت هم کردم بایوس رو اما مشکل حل نشد باتری هم عوض کردم نشد.مشکل از کجاست.
باید مینتون رو بدید به تعمیرگاه نشون بدن
قطعات دیگه مثل رم و پاور چک شده ؟
رو نصب ویندوز نمیتونید برید ؟
اگه اینا هم تست شده و بازم نتیجه نگرفتین ممکنه ایراد از مین و بایوس مین باشه
پاور رو تازه عوض کردم مشکلی نداره رم رو چک نکردم
ویندوز بعضی مواقع بالا میاد وقتی تظیمات بایوس رو defult میکنم.
یعنی اگه مشکل این باشه باید بایوس رو عوض کنم یا تعمیر میشه خرجش چقدر در میاد ایا برام به صرفه هست که بایوس رو تعمیر کنم یا یه مادربرد جدیدتر بگیرم برام بهتره.نظر شما در این مورد چیه.
یه مشکل دیگه هم هست اینه که وقتی ویندوز بالا میاد دارم کار میکنم انگار یکی دستش رو گذاشته روی کیبورد و داره یه دکمه ای رو فشار میده در صورتی که چیزی روی کیبورد نیست.وقتی یه notepad باز میکنم یه کلمه ای رو مینویسه شبیه € مشکل از چیه در صورتی که این کلمه اصلا روی کیبورد نیست فکر کنم نماد یورو باشه.
Last edited by eminemrap; 13-06-2012 at 10:36.
اون که فکر کنم مربوط به کیبوردتون باشه یک دکمه پستانکش خراب شده در مورد اون حرف هم بیشر از فونت و تنظمیات regional langauge است
حالا برای اینکه خیالتون راحت بشه با یک کیبورد دیگه تست کنید
رم هارو چک کنید
اگه میتونید ویندوز رو عوض کنید اگر نصب نشد مین ببرید تعمیرگاه نشون بدین که بایوس و خود مین بررسی بشه تعمیرش نمیدنم چقدر هزینش میشه
ویندوز رو عوض کردم بازم حل نشد یعنی اینطوری نیست که اصلا ویندوز بالا نیاد بعضی از مواقع اینطوری میشه قاطی میکنه نمیدونم والا چشه.
اون قطعاتی که گفتم باید با یک قطعه سالم تستش کنید رم - پاور - مین به همراه بایوس و در آخر هارد
وقتی ویندوز بالا نمیاد یعنی تصویر نمیده سیستم یا اینکه اروری میده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)