دوست عزیز اگه با آرم و نام و مجوز صرافی پرس شده باشه و تقلبی باشه دهن اون طرف آسفالته.................................... ..
من که تا حالا ندیدم فاکتور بدن.
دوست عزیز اگه با آرم و نام و مجوز صرافی پرس شده باشه و تقلبی باشه دهن اون طرف آسفالته.................................... ..
من که تا حالا ندیدم فاکتور بدن.
خوب منم همینو میگم شاید من یه سکه از اون صرافی خریدم بعد تقلبی بود بعد فروشنده زد زیرش من اگه فاکتور نداشته باشم چطوری ثابت کنم سکه رو از ایشون خریدم؟
شما باید یا با یک کاربلد بری یا حواستو جمع کنی . این تنها راه هست . به هرکی هم بگی فاکتور بده میگه نمیدم . چه سکه چه طلای شکسته .
شما تهرانید؟؟؟؟اگه تهرانید بگید تا من آدرس دقیق جایی رو که با اطمینان می تونید خرید کنید رو بگم.منظورم بورسش هست که توی میدون فردوسیه.
مشهد هم من آشنا دارم . به نظرتون خرید پله ای خوبه الان یا یکجا خرید کنم ؟ سکه تمام طرح جدید . امروز قیمتا مناسب هست واسه خرید 750 تومن سکه تمام .
چرا اخه؟اصلا شاید سکه رو گرون به من فروخت بعدش چجوری میتونم ثابت کنم بدون فاکتور گرونفروشی اون مغازه رو
به هرکی هم بگی فاکتور بده میگه نمیدم
شما قبلش از چندجای دیگه هم قیمت بگیر تا خیالت راحت باشه . یه کار میشه کرد :
محتوای مخفی: راه جدید واسه فروشگاههایی که فاکتور نمیدن به دلایل مختلف
ما هم هممون مثل هم هستیم موقعی که ارزونه هیچ کس به فکر خرید نمی افته ولی تا گرون شد همه می رن دنبالش.منم همینطورم
به نظر من خرد خرد بخرید بهتره ولی باید اهل ریسک باشید که اگه ارزون یا گرون شد مشکلی نداشته باشید.من سکه از 500 هزار تومن خریدم تا 900 هزار تومن اما روی همش مطمئنم که سود می کنم.حتی اون کسی که 1میلیون و
200 هزار تومان خرید سود می کنه.مطمئن باش حداکثر تا سال آینده سکه روی همین قیمت 1 تومن و بالاتر ثابت می شه و دیگه کسی مثل الان عین خیالش نیست.(یقین دارم حتی 1 نفر هم تا 4-5 سال پیش فکرش رو نمی کرد که سکه به این قیمت برسه اون موقع اگه می گفتی همه بهت می خندیدن.)(برای همین امضام رو این گزاشتم.یه بار دیگه بخونش....!)شاید سودم یک روز و دوروزه نباشه اما بالاخره سود رو داره.
استاکس نت جان:
اصلا این موضوعی نیست که اینقدر حساسیت داشه باشین.شما فقط سکه پرس شده +شماره مجوز و نام صرافی رو ،رو پرس کارت ببینید همه چیز حله.فقط یادت نره روی سکه حتما حتما سال 86 باشه غیر از این نخر .همچنین عکسی که نوشته بانک مرکزی ایران روش باشه.
شما اینقدر نمی خرید تا 15 برابر بشه بعد بگید کاش خریده بودم.توی خرید سکه یه ذره استرس ندارم.اینقدر هم سکه خرید فروش کردم،حتی یک بار به این مشکل بر نخوردم.برید بخرید خیلی ریلکس و آروم.اون صرافی اگه قانونی باشه به خاطر 500-600 هزار تومن خودشو بدبخت نمی کنه .صرافی ها سودشون میلیاردی هست.
موفق باشید.
ولی به نظر من با گرون شدن مواد غذایی و مصرفی سکه قیمتش پایین میاد
ما هم هممون مثل هم هستیم موقعی که ارزونه هیچ کس به فکر خرید نمی افته ولی تا گرون شد همه می رن دنبالش.منم همینطورم
به نظر من خرد خرد بخرید بهتره ولی باید اهل ریسک باشید که اگه ارزون یا گرون شد مشکلی نداشته باشید.من سکه از 500 هزار تومن خریدم تا 900 هزار تومن اما روی همش مطمئنم که سود می کنم.حتی اون کسی که 1میلیون و
200 هزار تومان خرید سود می کنه.مطمئن باش حداکثر تا سال آینده سکه روی همین قیمت 1 تومن و بالاتر ثابت می شه و دیگه کسی مثل الان عین خیالش نیست.(یقین دارم حتی 1 نفر هم تا 4-5 سال پیش فکرش رو نمی کرد که سکه به این قیمت برسه اون موقع اگه می گفتی همه بهت می خندیدن.)(برای همین امضام رو این گزاشتم.یه بار دیگه بخونش....!)شاید سودم یک روز و دوروزه نباشه اما بالاخره سود رو داره.
روی چه حسابی شما اینو می گید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)