تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 74 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 739

نام تاپيک: ارز و سکه

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خوب دوست عزیز من سکه پرس شده تقلبی هم دیدم به هر حال نیازه که فاکتور صادر بشه
    دوست عزیز اگه با آرم و نام و مجوز صرافی پرس شده باشه و تقلبی باشه دهن اون طرف آسفالته.................................... ..

من که تا حالا ندیدم فاکتور بدن.

2. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

دوست عزیز اگه با آرم و نام و مجوز صرافی پرس شده باشه و تقلبی باشه دهن اون طرف آسفالته.................................... ..

من که تا حالا ندیدم فاکتور بدن.

خوب منم همینو میگم شاید من یه سکه از اون صرافی خریدم بعد تقلبی بود بعد فروشنده زد زیرش من اگه فاکتور نداشته باشم چطوری ثابت کنم سکه رو از ایشون خریدم؟

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

خوب منم همینو میگم شاید من یه سکه از اون صرافی خریدم بعد تقلبی بود بعد فروشنده زد زیرش من اگه فاکتور نداشته باشم چطوری ثابت کنم سکه رو از ایشون خریدم؟
    شما باید یا با یک کاربلد بری یا حواستو جمع کنی . این تنها راه هست . به هرکی هم بگی فاکتور بده میگه نمیدم . چه سکه چه طلای شکسته .

5. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

شما تهرانید؟؟؟؟اگه تهرانید بگید تا من آدرس دقیق جایی رو که با اطمینان می تونید خرید کنید رو بگم.منظورم بورسش هست که توی میدون فردوسیه.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

شما تهرانید؟؟؟؟اگه تهرانید بگید تا من آدرس دقیق جایی رو که با اطمینان می تونید خرید کنید رو بگم.منظورم بورسش هست که توی میدون فردوسیه.
    مشهد هم من آشنا دارم . به نظرتون خرید پله ای خوبه الان یا یکجا خرید کنم ؟ سکه تمام طرح جدید . امروز قیمتا مناسب هست واسه خرید 750 تومن سکه تمام .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

به هرکی هم بگی فاکتور بده میگه نمیدم
    چرا اخه؟اصلا شاید سکه رو گرون به من فروخت بعدش چجوری میتونم ثابت کنم بدون فاکتور گرونفروشی اون مغازه رو

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

چرا اخه؟اصلا شاید سکه رو گرون به من فروخت بعدش چجوری میتونم ثابت کنم بدون فاکتور گرونفروشی اون مغازه رو
    شما قبلش از چندجای دیگه هم قیمت بگیر تا خیالت راحت باشه . یه کار میشه کرد :

محتوای مخفی: راه جدید واسه فروشگاههایی که فاکتور نمیدن به دلایل مختلف 
    وقتی میری خرید دوربین گوشیتم روشن کن که صدا ضبط بشه . قشنگ قیمت و همه چی هم ضبط میشه . از این بهتر فاکتور؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

مشهد هم من آشنا دارم . به نظرتون خرید پله ای خوبه الان یا یکجا خرید کنم ؟ سکه تمام طرح جدید . امروز قیمتا مناسب هست واسه خرید 750 تومن سکه تمام .
    ما هم هممون مثل هم هستیم موقعی که ارزونه هیچ کس به فکر خرید نمی افته ولی تا گرون شد همه می رن دنبالش.منم همینطورم

به نظر من خرد خرد بخرید بهتره ولی باید اهل ریسک باشید که اگه ارزون یا گرون شد مشکلی نداشته باشید.من سکه از 500 هزار تومن خریدم تا 900 هزار تومن اما روی همش مطمئنم که سود می کنم.حتی اون کسی که 1میلیون و

200 هزار تومان خرید سود می کنه.مطمئن باش حداکثر تا سال آینده سکه روی همین قیمت 1 تومن و بالاتر ثابت می شه و دیگه کسی مثل الان عین خیالش نیست.(یقین دارم حتی 1 نفر هم تا 4-5 سال پیش فکرش رو نمی کرد که سکه به این قیمت برسه اون موقع اگه می گفتی همه بهت می خندیدن.)(برای همین امضام رو این گزاشتم.یه بار دیگه بخونش....!)شاید سودم یک روز و دوروزه نباشه اما بالاخره سود رو داره.

استاکس نت جان:

اصلا این موضوعی نیست که اینقدر حساسیت داشه باشین.شما فقط سکه پرس شده +شماره مجوز و نام صرافی رو ،رو پرس کارت ببینید همه چیز حله.فقط یادت نره روی سکه حتما حتما سال 86 باشه غیر از این نخر .همچنین عکسی که نوشته بانک مرکزی ایران روش باشه.

شما اینقدر نمی خرید تا 15 برابر بشه بعد بگید کاش خریده بودم.توی خرید سکه یه ذره استرس ندارم.اینقدر هم سکه خرید فروش کردم،حتی یک بار به این مشکل بر نخوردم.برید بخرید خیلی ریلکس و آروم.اون صرافی اگه قانونی باشه به خاطر 500-600 هزار تومن خودشو بدبخت نمی کنه .صرافی ها سودشون میلیاردی هست.

موفق باشید.

11. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

ما هم هممون مثل هم هستیم موقعی که ارزونه هیچ کس به فکر خرید نمی افته ولی تا گرون شد همه می رن دنبالش.منم همینطورم

به نظر من خرد خرد بخرید بهتره ولی باید اهل ریسک باشید که اگه ارزون یا گرون شد مشکلی نداشته باشید.من سکه از 500 هزار تومن خریدم تا 900 هزار تومن اما روی همش مطمئنم که سود می کنم.حتی اون کسی که 1میلیون و

200 هزار تومان خرید سود می کنه.مطمئن باش حداکثر تا سال آینده سکه روی همین قیمت 1 تومن و بالاتر ثابت می شه و دیگه کسی مثل الان عین خیالش نیست.(یقین دارم حتی 1 نفر هم تا 4-5 سال پیش فکرش رو نمی کرد که سکه به این قیمت برسه اون موقع اگه می گفتی همه بهت می خندیدن.)(برای همین امضام رو این گزاشتم.یه بار دیگه بخونش....!)شاید سودم یک روز و دوروزه نباشه اما بالاخره سود رو داره.
    ولی به نظر من با گرون شدن مواد غذایی و مصرفی سکه قیمتش پایین میاد

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ولی به نظر من با گرون شدن مواد غذایی و مصرفی سکه قیمتش پایین میاد
    روی چه حسابی شما اینو می گید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •