دوست عزیز من میخوام بدون آیا مستقیم میشه بوسیله ی یه ابزار جانبی دیگه بهش یه فلش وصل کرد بعد اطلاعات فلش رو بریزی رو حافظه اصلی بعد یه فلش دیگه وصل کنیم و اون اطلاعات رو بریزیم تو فلش جدید ؟!
دوست عزیز من میخوام بدون آیا مستقیم میشه بوسیله ی یه ابزار جانبی دیگه بهش یه فلش وصل کرد بعد اطلاعات فلش رو بریزی رو حافظه اصلی بعد یه فلش دیگه وصل کنیم و اون اطلاعات رو بریزیم تو فلش جدید ؟!
سلام دوستان اگه من این تبلت رو بخرم مشکلی در ریختن بازی و نرم افزار ندارم؟؟ این قضیه جیلبریک داره اعصابمو خورد میکنه.یه لینک بدین که توضیج داده باشه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی در رابطه با نصب برنامه وجود نداره. پاسخ سوالاتتون در انجمن هست.
سلام دوستان ...
میخوام برای آیپدم قلم بگیرم ... (کاربرد : نت برداری سریع سر کلاس!)
قلم پیشنهادی شما چیه ؟![]()
هر چیزی که در بازار بود! من خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم بد نیست (گرچه به جز هفته اول هیچ وقت استفاده نکردم!)، البته نت برداری روی صفحه های خازنی کلا تجربه خوشایندی نیست.
سلام به اساتید
به نظر شما از بین این دو تبلت کدوم رو تهیه کنم ؟
The new iPad یا Asus Transformer Pad Infinity TF700KL 3G ؟ البته مدل ایسوس هنوز نیومده ولی خوب تو همین چند هفته آتی وارد بازار میشه.
بیشتر هم برای وبگردی و عکس و فیلم برداری میخوام
در مورد آیپد هم چند تا سوالی برام پیش اومده : 1- با زبان فارسی مشکلی نداره ؟ راحت میشه به سایتهای فارسی مراجعه کرد ؟ 2- میشه اینترفیسش رو به وسیله ی تم تغییر داد و شبیه یه چیزی تو مایه های آندروید کرد ؟ 3- آخرین اپدیتی که برای آیپد اومده -- شده ؟ و اینکه به صورت آنترد هست ؟
مرسی
Last edited by mehdi_47; 25-07-2012 at 23:33.
قطعا آیپد.
1. مشکلی نداره.
2. بله بسیار راحت.
3. بعد از جیلبریک میشه تغییرات داد ولی شبیه اندروید نمیشه.
4. بله، بله.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مرسی از راهنماییتون.
عکسی از این تغییر کردن اینترفیس دارید ؟
من فردا پس فردا احتمالا" نیو آیپد رو میخرم ! میخواستم ببینم چه نکات مهمی رو باید موقع خریدن در نظر داشته باشم ؟
مهمترین نکته که به ذهنم میرسه اینه مه کمی وقت بگذارید و تاپیک های این فروم رو مطالعه بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)