تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 91 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای خرید از راستین باید به کجا مراجعه کنم داداش ؟

درسته بودجم کمه، اینم خیلی‌ سعی‌ کردم تا جور کنم، شانس من دلار گرون شد، و این پول من خیلی‌ بی‌ ارزش شد !
    داداش تو خودت چی‌ پیشنهاد میکنی‌ با این بودجه من؟ کیفیت واسم مهمه ولی‌ حجم صدای زیاد رو هم دوست دارم. راستی‌ داداش من اینو می‌خوام به کامپیوتر وصل کنم از خروجی AUX می‌خوام جایگزین اسپیکر کنم
    خواهش میکنم
    فروشگاه راستین که تقاطع جمهوری با حافظ هستش .... در قطر پاساژ علاءالدین
    خروجی پی سی که نمیتونه اینو درایو کنه با این بودجه آمپ هم نمیتونی بخری
    اتاق چند متره؟
    ببین اگه دنبال بوم بوم و بیس بکوب نیستی میتونی یه جفت اسپیکر مانیتور اکتیو بخری مثل
    KRK Rokit 5 G2

خوبیش اینه که ساب نمیخواد و کیفیت هاشون هم خیلی خوبه
    بدیش هم اینه که صداش فلت یعنی اصلا افکت نداره و با این بودجه مانیتور هایی که میتونی بگیری بیس قوی ندارند و معمولا از 50Hz به بالان ( مثل اکثر بوکشلف های بازار ) و یه مید 5"- 6" دارن یه توییتر چند مدل هست که به بودجه میخوره

اگه هم برات فقط بیس و حجمش مهمه زیاد سخت نگیر تو بازار اسپیکر های زیادی هست که به راحتی یه ساختمون رو میاره پایین و تازه خودش هم فلش میخوره جون میده واسه مهمونی و بازی این حرف ها اکثرا هم بزرگ هستند و قیمت خوبی هم دارند( امیدوارم برداشت بد از حرفم نکرده باشی چون گاهی این کاربرد مورد نظر ماست من خودم یه ضبط سونی دارم وقتی جایی مهمونی میگریم اونو میبرم چون برای این کارها کسی دنبال THD و پاسخ فرکانسی و این جور چیزا نیست مهم اینه که صدا خوب باشه )

2. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

kindlinessangel عزیز خیلی ممنون.
    من فضام یه اتاق 3 در 5 هست.
    قبلا کلی راجع به مینی دنون d-m38 بررسی کرده بودم و مصمم برای خرید.
    رفتم صداش رو نکیسا شنیدم : صداش برام کاملا فلت بود درسته واضح بود ولی هیچ حسی ایجاد نمی کرد. برا همین پشیمون شدم.
    حالا دارم به
    marantz pm6004
    matantz cd6004
    monitor audio bx2
    فکر می کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

kindlinessangel عزیز خیلی ممنون.
    من فضام یه اتاق 3 در 5 هست.
    قبلا کلی راجع به مینی دنون d-m38 بررسی کرده بودم و مصمم برای خرید.
    رفتم صداش رو نکیسا شنیدم : صداش برام کاملا فلت بود درسته واضح بود ولی هیچ حسی ایجاد نمی کرد. برا همین پشیمون شدم.
    حالا دارم به
    marantz pm6004
    matantz cd6004
    monitor audio bx2
    فکر می کنم
    بسیار عالی
    درواقع شما صدای اسپیکر رو نپسندیدید

سورس و سی دی خوبه ولی فکر کنم بودجه رو کاملا بگیره
    رو mcr-503 مارانتز هم فکر کن .... زورش فکر نکنم به q300 برسه اما شاید 806 یا 706 فوکال برسه .... این مانیتور آدیو هم هست
    برو صدای اسپیکر رو گوش کن اگه پسندیدی بگیر
    راستی نکیسا این بلندگو رو با می نی NAD فکر کنم مچ کرده اونجا میتونید تست کنید
    راستین هم باید با پایونیر داشته باشه

5. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

kindlinessangel
    {برو صدای اسپیکر رو گوش کن اگه پسندیدی بگیر
    راستی نکیسا این بلندگو رو با می نی NAD فکر کنم مچ کرده اونجا میتونید تست کنید}

-در این جمله ها منظورتون مانیتور ادیو هست؟
    -اگه پلیر رو فعلا نگیرم با یه دی وی دی پلیر معمولی فعلا می شه سر کرد؟ یا نه بدون پلیر بی ارزشه؟ چون من چند تا ویدیو دانلود کردم که توش کامپیوتر رو به امپ مارانتز وصل کرده!
    - اگه صدای اسپیکر رو با پایونیر پسندیدم می تونم نتیجه بگیرم که با marantz هم خوب خواهد بود؟
    Last edited by mikaeil1238; 02-01-2013 at 14:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من از طریق امپیلی فایر می‌خواستم وصل کنم به کامپیوتر ، اتاقم ۱۲ متر هستش، حجم صدا واسم مهمه داداش، من این مدل سروین وگا رو که توی یوتیوب دیدم کلیپش رو خوشم اومد، از طریقه تلفن هم از فروشگاه آکوستیک سوال کردم قیمت امپیلی فایر دست دوم داد کنوود بود، مدل رو نگفت، ۸۰ وات بود ولی‌ ! گفت ۳۵۰ تومن ! اگه این مدل بلندگو cerwin XLS 28 va XLS 12 بخوام آکبند بخرم فکر میکنی‌ قیمتش چنده داداش ؟ اسپیکر راک دیدم ولی‌ کیفیتش به بلندگو سروین نمیرسه، البته پولشم خیلی‌ کمتر از سروین هست، اگه امپیلیفیر دست دوم که بتونه پسخگو این مدل بلندگو باشه کسی‌ رو بشناسی بفروشه من خریدارم داداش، چون واقعا با این وضع گرونی آکبند که نمی‌تونم بخرم، اگه راهنماییم کنی‌ ممنونت میشم داداش

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-در این جمله ها منظورتون مانیتور ادیو هست؟
    بله منظورم همون بود ببخشید گنگ نوشتم

-اگه پلیر رو فعلا نگیرم با یه دی وی دی پلیر معمولی فعلا می شه سر کرد؟ یا نه بدون پلیر بی ارزشه؟
    بستگی به این داره که شما سورس موزیکتون چی باشه
    اگه سی دی اورجینال داری بگیری تفاوت داره
    اگه نه که میتونی با همون سر کنی فعلا

چون من چند تا ویدیو دانلود کردم که توش کامپیوتر رو به امپ مارانتز وصل کرده!
    داستان کامپیوتر کاملا متفاوته یه کامپیوتر با کارت صدای خوب ( دارای چیپ DAC مناسب ) و فایل صوتی FLAC میتونه سورس ایده عالی باشه

شما اول ببین دسترسی ات به چه نوع موزیکی بیشتره ( سی دی اورجینال ، Flac ، MP3 ) بعد برای پلیر تصمیم بگیر

- اگه صدای اسپیکر رو با پایونیر پسندیدم می تونم نتیجه بگیرم که با marantz هم خوب خواهد بود؟
    نه دلیل نمیشه ولی تا حدودی متوجه جنس صدای اسپیکر میشید .... متاسفانه هیچ جا نمیتونید تمام کامپوننت ها رو با هم بشنوید

من از طریق امپیلی فایر می‌خواستم وصل کنم به کامپیوتر ، اتاقم ۱۲ متر هستش، حجم صدا واسم مهمه داداش، من این مدل سروین وگا رو که توی یوتیوب دیدم کلیپش رو خوشم اومد، از طریقه تلفن هم از فروشگاه آکوستیک سوال کردم قیمت امپیلی فایر دست دوم داد کنوود بود، مدل رو نگفت، ۸۰ وات بود ولی‌ ! گفت ۳۵۰ تومن ! اگه این مدل بلندگو cerwin XLS 28 va XLS 12 بخوام آکبند بخرم فکر میکنی‌ قیمتش چنده داداش ؟ اسپیکر راک دیدم ولی‌ کیفیتش به بلندگو سروین نمیرسه، البته پولشم خیلی‌ کمتر از سروین هست، اگه امپیلیفیر دست دوم که بتونه پسخگو این مدل بلندگو باشه کسی‌ رو بشناسی بفروشه من خریدارم داداش، چون واقعا با این وضع گرونی آکبند که نمی‌تونم بخرم، اگه راهنماییم کنی‌ ممنونت میشم داداش
    این اسپیکر برای 12 متر خیلی قویه و من فکر میکنم یکم بیس شما رو دچار مشکل کنه
    در هر حال اگه نوع صدا رو می پسندی قطعا بهترین انتخاب برای شماست
    متاسفانه قیمت ندارم
    برای آمپ دست دوم هم فکر کنم آکوستیک جای مناسبی باشه البته ارمغان و مهر هم هستند ( پاساژ شرکا )

9. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

kindlinessangel گرامی
    راهنماییهای شما کلی به من کمک کرد. بینهایت ممنون شما هستم
    هر کجا هستید سلامت و موفق باشید.

11. 2 کاربر از mikaeil1238 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

راستی پس از تهیه امپ و اسپیکر آیا کابلهای لازم روی اسپیکر و امپ موجوده یا باید جدا کابلهای لازم رو تهیه کنم؟
    اگه جدا پیشنهادتون لطفا و اگه اطلاع دارید رنج قیمت؟
    بازم تشکر می کنم.

13. 2 کاربر از mikaeil1238 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی پس از تهیه امپ و اسپیکر آیا کابلهای لازم روی اسپیکر و امپ موجوده یا باید جدا کابلهای لازم رو تهیه کنم؟
    اگه جدا پیشنهادتون لطفا و اگه اطلاع دارید رنج قیمت؟
    بازم تشکر می کنم.
    فعلا رو کابل زیاد حساس نباش
    هزینه بی مورده
    از نکیسا ، آکوستیک یا ارمغان آمار بگیر .... کابل های دست ساز نقره هم خوبه اما نمیدونم الآن هزینه چقدر باشه

15. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید من یه پیشنهاد به جناب میکاییل خان بدم.
    شما با توجه به اینکه دنبال صدای دیسکویی هستی می تونی به بلندگوهای دالی هم فکر کنی.دالی هم صداش دیسکویی هست البته نه به اندازه سروین ولی بیشتر از سروین به دل میشینه.

17. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •