من امروز میخوام برم نسخه دمو رو بگیرم...میخواستم از کسایی که هر 2 دمو رو بازی کردن بپرسم کدوم رو بگیرم ؟ 1 یا 2 ؟ یا اصلا نگیرم بزارم نسخه اصلیش بیاد ؟ یه سوال دیگه ! سی دی دمو تو بازار هست یا فقط باید دان کرد؟ یه دنیا ممنون![]()
من امروز میخوام برم نسخه دمو رو بگیرم...میخواستم از کسایی که هر 2 دمو رو بازی کردن بپرسم کدوم رو بگیرم ؟ 1 یا 2 ؟ یا اصلا نگیرم بزارم نسخه اصلیش بیاد ؟ یه سوال دیگه ! سی دی دمو تو بازار هست یا فقط باید دان کرد؟ یه دنیا ممنون![]()
عزیز شما یه کم صبر کن نسخه ی اصلی قراره هفته ی اول مهر بیاد...
اگه میخواین دانلود کنید دموی دوم رو دانلود کنید...
پرسرعتترین و سالمترین لینک واسه دانلود کدومه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی DVD بازی تو بازار موجود نیست ؟؟![]()
هنوز عرضه نشده که دی وی دیش بیاد....دو تا دمو ازش اومده...تا دو هفته دیگه هم میاد..یعنی DVD بازی تو بازار موجود نیست ؟؟
سلام،
آقا راهی نیست این دموی اولش هی نیاد؟! آخه طولانیه هر سری باید ببینیمش! راهی هست که نیاد؟ ممنون
..............
برو محل نصب بازی، داخل پوشه img فایل pes12pv.sfd رو پاکش کن، بازی رو اجر کرده حالشو ببر...
دوستان من چند دست با دمو دوم پی ای اس 12 بازی کردم نکاتی هست که باید در نسخه اصلی حتما" اصلاح بشه
زمانیکه در مرکز زمین بازی پرفشار و با تراکمی رو شاهد هستیم باز هم بازیکنان قبل از اینکه توپ رو از بازیکن خودی دریافت کنند گیج میزنن و یه حالت بی تعادلی رو شاهد هستیم که اختیارش از دست گیمر خارجه و گیمر تنها میتونه این حالت بی تعادلی و گیج زدن رو سریع با حرکات دسته در کمترین زمان ممکن پوشش بده ولی اصل موضوع تغییری نمیکنه !
مورد دوم دریبل زدن با بازیکنان شاخصه ، متأسفانه تو این نسخه یه برگشت به عقب داشتیم و دریبل زدن یه جورایی مثل pes09 شده اما چون هوش مصنوعی بازیکنان خط دفاع بالاتر رفته مثل نسخه pes09 نمیشه کل بازیکانان تیم مقابل رو دریبل زد که تنها تفاوتش در این میتونه باشه اما شخصا" زمانیکه که یه بازیکن مثل اتوو تو حالت رندوم قرمز میشه از وسط زمین بازیکنای تیم مقابل رو با چپ و راست کردن دسته دریبل میزنم و بعد از اون گل میزنم !
این اشتباه کوچکی نیست با یه بازیکن مثل اتوو زمانیکه قرمز میشه از وسط زمین توپ و بگیری و گل بزنی ، این چیزی شبیه فاجعست .
به اعتقاد من دروازبانها نسخه 2011 عملکردشون از نسخه فعلی بهتره ، البته این نسخه پیشرفتهای محسوسی هم داشته مثل روان شدن پاسها که احساس خوبی رو به گیمر میده.
حرف آخر : همه اشکالاتی که در بالا بهش اشاره کردم اگر اصلاح نشه باز هم میشه با این نسخه باز هم به خوبی کنار اومد غیر از یک مورد ، اونهم دریبل های عجیبو غریبی هست که با بازیکنان شاخص و با چپ و راست کردن دسته میشه زد !
اگر از الان این دریبلها رو از داخل بازی دربیاریم وای به 3 ماه دیگه که گیمرها با بازیکنان شاخص میتونن کل زمین رو دریبل بزنن ، مطمئن باشید گیمرها این موارد رو از داخل بازی در خواهند آورد و بازهم بازی قائم به فرد میشه نه حرکات تاکتیکی
دوستان کسی کار با نرم افزار PES2012UltimateEditor بلد نیست؟ میخوام نقل و انتقالات رو خودم درست کنم.فقط نمیدونم کدوم فایلو با نرم افزار باز کنم؟ تو 2010 فایل ادیت داخل داکیومنت بود ولی تو 2012 این فیل نیست؟
پیدا کردم دوستان! اگه با نرم افزار ultimate editor فایل dt04 داخل پوشه img بازی رو باز کنید تمام لیگ و تیمهای که قراره pes 2012 داشته باشه هست..لیگ پرتقال هستش.
PES2012 demo2 – 72+1 teams unlocked patch releasedپچ آپدیت دموی دوم :
قابلیت های این پچ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوتا فایل هستش که باید دانلود کنید و درپوشه نصب دمو اکسترکت کنید
خیلی پچ خوبیه توصیه میکنم حتما دانلود کنید
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)