تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 60 از 103 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در کل ملت جالبی هستیم! جدیدا میگن ملت خوشحالی هستیم! یه خبر میاد همه خوشحال میشن و هورا میکشن و به به و چه چه! یه خبر دیگه میاد همه نا امید و آیه یآس تلاوت میکنن و میگن ما بدبختیم و همینو ازمون نگیرن خوبه و..
    شما بدبختین چون خودتون خواستین بدبخت باشین! شما بدختین چون خودتون اجازه دادن بدبخت باشین! الان هر مملکت دیگه ای بود حتی بوتسوانای جنوبی اگه اینجوری سر ملت رو واسه اینترنت شیله میمالیدن کل وزارت خانه ارتباطات رو به آتیش میکشیدن اما همین شماهایی که کاربر اینترنت هستین سر چیزی که میدونین به نفعتونه توی یه تاپیک متفق القول نیستین و هر روز یه سازی میزنید! بسه دیگه خجالت بکشید!
    یا برای بهتر شدن اینرتنت این خراب شده همه با هم یه آستین بالا بزنید یا تا آخر عمرتون خفه خونبگیرین و حرف مفت نزنید و نگید این چه وضع مملکته چون این مسئولان و این دولت از سرتون هم زیاده!
    حاج مسعود
    در مرحله اول فرض کن از من و امثال من کاری ساخته نیست
    شمایی گه دم از اتیش زدن و ... میزنی تونستی کاری از پیش ببری؟
    اگر نه یکی مثل بنده که خیلی مشتاق نامحدود شدنم و مثل خیلی ها هم بدبین نیستم به این طرح ولی وقتی کاری ازم ساخته نیست میگید چیکار کنم؟ از زنگ زدن و ایمیل دادن و... همه اینا انجام دادم! هیچ کدوم به نتیجه خاصی نرسیده
    ولی شمایی که میگی
    شماهایی که کاربر اینترنت هستین سر چیزی که میدونین به نفعتونه توی یه تاپیک متفق القول نیستین و هر روز یه سازی میزنید
    شما جزو ما نیستی؟

2. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

arman haj اگر امکان داره درباره ی شعاری که گذاشتی یه توضیحی بده ( با ذکر مرجع)
    چون من زیاد از گوگل استفاده میکنم (home page)ام هست. اگر اینجوری که میگی باشه(google is your enemy) و استفاده ی من از سایتش براش نفع داشته باشه(درآمدزایی یا چیز دیگه) من homepage-ام رو عوض کنم.
    نه همینجوری گذاشتم بخندیم
    استفاده ی شما از هر سایتی برای اون سایت نفع داره به غیر از (Non-profit Companies)
    من خودم از بینگ استفاده می کنم

4. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حاج مسعود
    در مرحله اول فرض کن از من و امثال من کاری ساخته نیست
    شمایی گه دم از اتیش زدن و ... میزنی تونستی کاری از پیش ببری؟
    اگر نه یکی مثل بنده که خیلی مشتاق نامحدود شدنم و مثل خیلی ها هم بدبین نیستم به این طرح ولی وقتی کاری ازم ساخته نیست میگید چیکار کنم؟ از زنگ زدن و ایمیل دادن و... همه اینا انجام دادم! هیچ کدوم به نتیجه خاصی نرسیده
    ولی شمایی که میگی

شما جزو ما نیستی؟
    ّبرادر من اگه میگم آتیش منظورم این نیست یه چهار لیتری بنزین بردار بریز رو هیکل رضا تقی پور یه ته سیگارم بنداز روش رو بشین تماشاش کن!
    من یک کاربر معمولی اینترنت هستم در یک شهر کوچیک در جنوب یکی از استان های مرزی! روزی که این خبر اومد بیرون کسی بهش توجه نکرد! اول اونو توی فیسبوک و یکی از گروه های اینترنتی گذاشتم و سپس اونو گذاشتم توی سایت بازی سنتر! با پیشنهاد دوستان برای بحث یه تاپیک جداگانه زدیم و تصمیم بر این شد در چند تا فروم از جمله اینجا هم تاپیکش رو بزنیم تا همه رو مطلع کنیم.
    همون دقایق اول بعد از خبر به سازمالن زنگ زدم و دقیقا 8 بار تلفن منو به این و اون پاس دادن تا رسید دست آقای سهرابی! میدونی چی بهم گفت؟ گفت همچین مصوبه ای رو ندیدم! شما از کجا دیدیش؟!! یعنی هنوز خودش هم ازش بی اطلاع بود! همینطوری توی بازی سنتر به بچه ها فشار آوردم و صدها نفر به سازمان زنگ زدن و از اینجا هم صدها نفر زنگ زدن و نتیجه همین تلاش ها بود که مسئولین سازمان و شرکت های pap رو متوجه کرد که اینبار کاربران (شاید 300 نفر هم نباشیم) پیگیر قانون هستن! قانونی که چند سال پیش تصویب شده بود!
    یه سوال از شما میپرسم! اگر چند سال پیش یکی مثل من بحث رو باز و گسترش میداد و چند سال پیش به اون قیمت های نامحدود رسیده بودیم امروز وضعمون بهتر نبود؟!!
    پس بیاین از امروز شروع کنیم! اینها باید بدونن که مردم دیگه زله شدن از این وضعیت! اگر صدایی ازمون در نیاد همین رو هم قطع میکنن بهت این نوید رو میدم!
    ....
    یه مثال ساده! اگر توی ارومیه و تبریز تظاهرات نمیشد برای کمک به دریاچه ارومیه 900 میلیارد بودجه اختصاص میدادن؟!!
    جواب سادس! هرگز!!!!

6. 11 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعضی مواقع ادم تو فکر این میره که چرا مسؤلان و مدیران خودمون نمی خوان که یک همچین چیزی راه بیفته اصلا بحث سر اینترنت 128 یا 2 مگ اصلا نباید باشه وقتی میگن ما نمی توانیم برای همه پهنای باند 20 مگابایت بر ثانیه که بتونن به واسطه اش به اینترنت جهانی وصل بشن رو تامین کنیم ولی میتونیم همین پهنا رو برای اینترانت داخلی قرار بدیم اصلا یک بحث دیگه به وجود میاد اصلا بگن ما نمی توانیم پهنای باند پر سرعت را برای شما برای وصل شدن به اینترنت جهانی تامین کنیم اصلا حرفشون غیر منطقی میشه چرا ؟ چون امریکایی ها دارن میگن ما یک چمدان می دهیم دست یک نفر اون رو میاریم توی کشور شما و به شما همین اینترنت پر سرعت رو به صورت مجانی میدیم خوب خیلی حرف جالبی هست نیست ؟ مشکل سر این هست که مدیران و بالا سری ها هیچ کدامشون دل خوشی از این چیز ها ندارن و گرنه بحث اینترنت جای خودش رو داره
    Last edited by IvIoI-IsEn; 07-09-2011 at 08:41.

8. 2 کاربر از IvIoI-IsEn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا به نضر شما بهترین کار چی هست ؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

ّبرادر من اگه میگم آتیش منظورم این نیست یه چهار لیتری بنزین بردار بریز رو هیکل رضا تقی پور یه ته سیگارم بنداز روش رو بشین تماشاش کن!
    من یک کاربر معمولی اینترنت هستم در یک شهر کوچیک در جنوب یکی از استان های مرزی! روزی که این خبر اومد بیرون کسی بهش توجه نکرد! اول اونو توی فیسبوک و یکی از گروه های اینترنتی گذاشتم و سپس اونو گذاشتم توی سایت بازی سنتر! با پیشنهاد دوستان برای بحث یه تاپیک جداگانه زدیم و تصمیم بر این شد در چند تا فروم از جمله اینجا هم تاپیکش رو بزنیم تا همه رو مطلع کنیم.
    همون دقایق اول بعد از خبر به سازمالن زنگ زدم و دقیقا 8 بار تلفن منو به این و اون پاس دادن تا رسید دست آقای سهرابی! میدونی چی بهم گفت؟ گفت همچین مصوبه ای رو ندیدم! شما از کجا دیدیش؟!! یعنی هنوز خودش هم ازش بی اطلاع بود! همینطوری توی بازی سنتر به بچه ها فشار آوردم و صدها نفر به سازمان زنگ زدن و از اینجا هم صدها نفر زنگ زدن و نتیجه همین تلاش ها بود که مسئولین سازمان و شرکت های pap رو متوجه کرد که اینبار کاربران (شاید 300 نفر هم نباشیم) پیگیر قانون هستن! قانونی که چند سال پیش تصویب شده بود!
    یه سوال از شما میپرسم! اگر چند سال پیش یکی مثل من بحث رو باز و گسترش میداد و چند سال پیش به اون قیمت های نامحدود رسیده بودیم امروز وضعمون بهتر نبود؟!!
    پس بیاین از امروز شروع کنیم! اینها باید بدونن که مردم دیگه زله شدن از این وضعیت! اگر صدایی ازمون در نیاد همین رو هم قطع میکنن بهت این نوید رو میدم!
    ....
    یه مثال ساده! اگر توی ارومیه و تبریز تظاهرات نمیشد برای کمک به دریاچه ارومیه 900 میلیارد بودجه اختصاص میدادن؟!!
    جواب سادس! هرگز!!!!

در تایید سخنان مسعودجان.
    دوستی در این تاپیک می گفت: اگر اعتراض کنیم اتفاقی نمی افته. منم گفتم مگه اعتراض نکنیم اتفاقی می افته؟؟!
    ایشون گفتن اعتراض پشتوانه می خواد فلان می خواد!
    بفرما. 300 تا کاربر یه قانونی که دیروز آبکی بود رو دارن "قانون" می کنن...
    انشاءالله قانون اجرا بشه و 100% مطمئن باشید اگر "درست" اجرا بشه به نفع من و شمای کاربر خواهد بود.

11. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

6

شما ها تا حالا با این شرکت ها مواجه شدین؟
    ما که به غیر از درنا نت هیچ جا ندیدیم تعرفه هاشونو تغییر داده باشن.
    خب اينم يك pap (پيشگامان توسعه ارتباطات ) كه قيمتهاي جديد رو هم تو پايين اين صفحه اضافه كرده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزودي همشون مجبور ميشن و يا مجبورشون ميكنيم قانون جديد رو اجرا كنن !!

13. 7 کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اما همین شماهایی که کاربر اینترنت هستین سر چیزی که میدونین به نفعتونه توی یه تاپیک متفق القول نیستین و هر روز یه سازی میزنید!
    تایید میکنم ولی میخ که تو سنگ نمیره حالا شما هی بگو وقتی طرف پرته از دور و اطرافش میخوای چی رو تو مخش کنی؟

نه تنها این قانون بلکه همه و همه چیز باید درست بشه اونم فقط وقتی اتفاق میفته که یک نظر و یک صدا باشیم و درک متقابل از شرایط همدیگه هم داشته باشیم که خیلی ها ندارند

15. 4 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30world am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ShIrAz

پيش فرض

19شهریور حداکثرمهلت شرکت ها برای ارایه سرویس بدون محدودیت حجم.وایمکس ازاین قانون مستثنی هست.20و30همین الآن مصاحبه کرد.

17. 4 کاربر از p30world am بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

19 که دیره!! من ترافیکم رو به اتمامه!

شانس هم نداریم که
    کلا تو شهر ما پارس انلاین هست با مخابرات

حالا اگه پارس انلاین با مدیر موافقش تعرفه دااااااااد....

19. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •