بهترین رام واسه این گوشی چی هست؟ و مراحل تعویض رامش چه طوریه؟
بهترین رام واسه این گوشی چی هست؟ و مراحل تعویض رامش چه طوریه؟
شاید در مورد والپیپر منظورمو بد گمفتم
ببینین من عکس با سایز 320 در 480 امتخاب میکنم.وقتی میخوام به عنوان بک گراند انتخابش کنم-یه کادر میاد تو صفحه به شکل مربع.که طرفینش 4تا فلش داره.نرکدوم ازین فلش هارو میشه کشید تا قسمتای بیشتری از عکس بیاد تو کادرو بشه در نهایت بة عنوان بک گراند انتخابش کرد
اما هیچ وقت نمیشه فلش های این کادرو اونقد کشید تا تمام عکس بیاد توش.بة عبارت دیگه نمیشه تمام عکس رو به عنوان بک گراند گذاشت و فقط میشه بخشیش رو انتخاب کرد
حالا یکی براهنمایی کنه
![]()
عزیز! همون میشه که گفتم. شما عکس 480*320 را یا باید 428*320 بگذاری یا 320*240. در هرصورت نسبت 3در4 باید رعایت بشه.
حالا یا از ضلع بزرگش میزنی یا از ضلع کوچک. امکان چرخاندن عکس را هم برای این کار داری. rotate
آقا اینم توضیح مصورش
اینم دقیقا همون سایز عکسی که شما میفرمایین،یعنی با همون نسبت و با همون رزولوشن مد نظر شما
وقتی میخوام اون فلش ها رو بکشم نهایتا انقد میشه کشیدشون که تو عکس میبینین
خوب همونه که گفتم دیگه. شما ضلع 4 را به عرض گوشی در نظر بگیرید؛ چون تو پنج صفحه تقسیم میشه.
حالا اگه میخواهید بیشترین اندازه از این عکس را بیاندازید باید بچرخونیدش که البته اون وقت اژدها خوابیده میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلاً این عکس که با خود گوشی گرفتم کامل والپیپر میشه؛ ولی نه تو یه صفحه، بلکه تو پنج صفحه.
فداااا.مرسی از حوصله که توضیح دادی بهم..من عکس اینوری امتحان کردم.درست شد.منتها با این ابعاد کیفیت میومد پایین.اگه بخوام تو 5 صفحه با کیفیت باشه دقیقا چه رزولوشنی رو باید استفاده کنم؟
عکسهای پیشفرض خود گوشی ابعاد 640*480 دارند.
ولی این دیگه بستگی به خودت داره که چه رزولوشنی را با چشم قابل قبول بدونی.
سلام دوستان
منم از این گوشی sony live خوشم اومده می خوام بخرم
من الان نوکیا c6-00 دارم از منو تکراریش خسته شدم می خوام برم سمت اندروید
ولی یه سوال
اگه شما این دوتا گوشیو دیدید
از نظر دوربین ، هم عکس و هم فیلم
و همچنین کیفیت ال سی دی چقدر فرق دارند و کدوم بهترند ؟
اصلا تفاوت محسوسی دارنند ؟
اخه من نمی خوام ضعیف تر باشه پشیمون بشم
بقیه مشخصات خوندم خوب بود یعنی بهتر از c6 بود
پیروز وسربلند باشید
عزیز پیشنهاد میکنم Xpeia Ray بگیر.60 تومان گرون تر هست ولی وافعا ارزش دارد.اعم از صفحه نمایش خیلی با کیفیت تر دوربین 8 دیگه مشکلی هم از نظر رزولوشن تو بازی ها ندارید.در نهایت هم خیلی خوشگل و نازک هست.
من خودم Neo V گرفتم چون صفحه ی بزگ میخواستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
از جوابتون ممنونم
ولی من تقریبا انتخابمو کردم و فقط اون سوال داشتم ( دوربین و صفحه نمایش که پرسیدم )
من سر کارم سر وصدا زیاده و باید صدای گوشی زیاد باشه ولی فکر کنم صدای ray کم باشه برای همین رفتم سمت live
در ضمن سایر امکانات گوشی هم برام مهمه ولی نمی خوام دیگه بیشتر از این خرج کنم مگر اینکه مجبور بشم
حالا بازم سوالم همون سوال قبلی ، از کسایی که این دوتا گوشیو دیدند
بازم مــمــنون
موفق باشید
Last edited by JAVAD 0361; 04-06-2012 at 22:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)