نه . مستمر رو اگه 20 فرض کنیم نمره ورقه باید 4.75 باشه تا بتونی بزاریش تو تک ماده . کلا هم 2 تا تک ماده داری.
مستمر اگه 20 باشه توی ورقه بالای 7.5 بگیری هم درس رو پاس کردی
نه . مستمر رو اگه 20 فرض کنیم نمره ورقه باید 4.75 باشه تا بتونی بزاریش تو تک ماده . کلا هم 2 تا تک ماده داری.
مستمر اگه 20 باشه توی ورقه بالای 7.5 بگیری هم درس رو پاس کردی
نفهميدم دقيق داش
الان اين دوست من رياضي رو اينطور كه حساب كرده شده 5 ..مستمر هم 16 ..با نوبت اول حساب كرده ميشه 68 از 200 ...همون 6.75 از 20 ..الان ميتونه تك ماده بزنه ؟
نه ولی مدرسه مستمرش رو بالای 19 بده قبول میشه
اصطلاحات زیر را تعریف کنید:خر : چیزی است که دانش آموزان سوم ریاضی قبل از امتحان میزنند.تر : چیزی است که دانش آموزان سوم ریاضی بعد از امتحان میزنند.همش مفهومی بود که .....................چطور دادین فیزیکو؟
امتحان فیزیک 3 سوم ریاضی . سوال 5 ــش ب نظر من ایراد داره . میگه در فرآیند 1 فشار گاز چند پاسکال است ؟! ... ولی آخه این فرآیند ک اصلا هم فشار نیست .
ببینید :
اون 250k باید میشد 150k تا فرآیند هم فشار بشه ... الان باید چکار کرد ؟! قسمت های ب و ج سوال هم با این حساب باید غلط ب حساب بیان .... :s
ویرایش : کلید اومد = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چقدر سریع :o !! )
نوشته 150 درسته و باید اصلاح بشه . اما نوشته اگه از 250 هم استفاده شه اشکالی نداره . آخه من ب اینا چی بگم ( عوضیا !!!!!!!! ) انقدر حواسم ب غلط بودن این سوال بود ک یه 1/2 تو قسمت سوم همین سوال جا گذاشتم :( ... فک کنم 0.25 تا نیم نمره اینجا بپره :(((
Last edited by *M!L4D*; 26-05-2012 at 10:42.
واقعا خیلی زشته که امتحان کشوری سوالش اشتباه باشه
بعد از کلی کاراگاه بازی......
من دیدم سر و تهش فشارش 1 کی نیست از این را رفتم : p∆v=nr∆tکه با این وجود قسمت ب هم غلط میشه عوضیا :(
فيزيك تجربي نسبتا اسون بود ...مخصوصا تشريحي هاش از اين راحت تر ممكن نبود ..نيگاه :قانون كولن با ذكز فرمول 1 نمره عوامل موثر در مقاومت رسانا 1 نمره ..عوامل موثر در شار 0/75فرو مغناطيس و پارا مغناطيس 1 نمره 3 تا ص غ ساده 1 نمره يه سوال بود وسيله اندازه گيري مقاومت لامپ خاموش ميشد اهم متر ....ديگه اين شد سوال ؟
ولي يكي دو تا از مسائل بسي مفهومي بودن كه از بس كه با تشريحي ها خوشحال شديم اونا به چشم نيومدن ...
ولي من 15 16 بيشتر نميشم ...نخونده بودم يعني كلا فيزيكو قبلا راضي بودم...در كل دم طراح گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)