تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 111 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نخر ازش بابا برو اون منطقه جنگی هست Crucuble اونجا بهت میده فقط باس از اول شروع کنی مثلا من هزاران بار رفتمش از اول تا لول 60 رفتم بهم چندین تا سلاح قرمز دادش خییییییییییییییییییلی عالیه تازه کجاشو دیدی آخرین لولش که 100 هست با خود آبسلان باس بجنگی تازه اگه اولش رو تا آخرش رو بری میفرستتت پیش مسترش دیگه بقیشو نمیگم برو خودت بگیم.
    فقط واسه مسترش باید و باید از اول تا آخرشو یکباره بری.
    من که هر چی از ش خریدم پشیمونم همش crucuble رو میرم هزاران بار رفتم!!!!!!!!!!!!!!!!
    مود Crucible واقعا جالبه . من تا 65 بیشتر نرفتم همون گیم اولم . این دفعه هم باید برم ببینم به کجا میرسه .
    راجع به سلاح هم که خداییش من هیچ سلاح ندیدم بهم بده . مگه اینکه قبل از رسیدن به abysall انصراف بدم که جایزه بده. راستی ابیسال رو کامل کردی ؟ چند دور رفتی بازی رو تا الان؟

یه چیز جالب امروز توی فروم های خارجی دیدم

نمیدونم تا حالا فهمیدین که این Arcane به چه درد میخوره ؟ یا حتی اصلا به Strength اهمیت دادین ؟ همه فقط دنبال Critical بودین یا Health per kill یا ... ؟
    خوب این دوتا Stat رو که خیلی ها از کنارش رد میشن و فکر میکنن فقط قدرت Reaper رو زیاد میکنه یا Damage تون رو زیاد میکنه کار دیگه ای هم علاوه بر این انجام میده . خودم همیشه واسم سوال بود که چرا اینقدر ایتمهای Arcane دار گرونن یا ایتم های خاصین .

توی اسکیل ها دوتا شاخه داریم . Harbinger و Necromancer .

توی Harbinger بیشتر اسکیل هایی هست که در واقع برای جنگ تن به تن هستن و کلا وابسته به دمیجن . جالب اینجاست که Strength قدرت این اسکیل ها رو زیاد میکنه و فقط مربوط به دمیج نیست . البته اینو خودم تست نکردم و فقط دیدم تو فروم نوشته بود .

نکته جالب راجع به Arcane هستش که اولا باعث میشه دمیجتون توی حالت Reaper زیادتر شه و همچنین حرکات اخر کمبوهاتون که داس بزرگه رو میزنین اون هم با Arcane دمیجش زیاد میشه ولی تا اینجا خیلی بدرد نمیخورد .
    استفاده اصلی Arcane که اون رو پارامتر مهمی میکنه اینه که با افزایش Arcane قدرت اسکیل های شاخه Necromancer به طور چشم گیری زیاد میشه . همچنین شایعه بود که Arcane دمیج المنتهای مختلف رو هم زیاد میکنه .

استفاده Arcane به همراه Wrath Steal میتونه کاملا مرگ رو به یک فرمانده جنگی تبدیل کنه . یعنی 3 تا غول رو میفرستی که تانک میشن و wrath هم بهت میدن . کلاغ ها رو هم میفرستی که دشمنها رو کند میکنن و بهت خون میدن . زرهت رو هم بزن که عمرا هیچی روت اثر نکنه . از دور هم با projectile به همه شلیک کن . با یکی دو ضرب هم Wrath ات در جا بر میگرده .

متاسفانه اینا رو که فهمیدم مجبورم مجبورم بازی رو یه بار دیگه هم برم .

2. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

یه چیز جالب امروز توی فروم های خارجی دیدم

نمیدونم تا حالا فهمیدین که این Arcane به چه درد میخوره ؟ یا حتی اصلا به Strength اهمیت دادین ؟ همه فقط دنبال Critical بودین یا Health per kill یا ... ؟
    خوب این دوتا Stat رو که خیلی ها از کنارش رد میشن و فکر میکنن فقط قدرت Reaper رو زیاد میکنه یا Damage تون رو زیاد میکنه کار دیگه ای هم علاوه بر این انجام میده . خودم همیشه واسم سوال بود که چرا اینقدر ایتمهای Arcane دار گرونن یا ایتم های خاصین .

توی اسکیل ها دوتا شاخه داریم . Harbinger و Necromancer .

توی Harbinger بیشتر اسکیل هایی هست که در واقع برای جنگ تن به تن هستن و کلا وابسته به دمیجن . جالب اینجاست که Strength قدرت این اسکیل ها رو زیاد میکنه و فقط مربوط به دمیج نیست . البته اینو خودم تست نکردم و فقط دیدم تو فروم نوشته بود .

نکته جالب راجع به Arcane هستش که اولا باعث میشه دمیجتون توی حالت Reaper زیادتر شه و همچنین حرکات اخر کمبوهاتون که داس بزرگه رو میزنین اون هم با Arcane دمیجش زیاد میشه ولی تا اینجا خیلی بدرد نمیخورد .
    استفاده اصلی Arcane که اون رو پارامتر مهمی میکنه اینه که با افزایش Arcane قدرت اسکیل های شاخه Necromancer به طور چشم گیری زیاد میشه . همچنین شایعه بود که Arcane دمیج المنتهای مختلف رو هم زیاد میکنه .

استفاده Arcane به همراه Wrath Steal میتونه کاملا مرگ رو به یک فرمانده جنگی تبدیل کنه . یعنی 3 تا غول رو میفرستی که تانک میشن و wrath هم بهت میدن . کلاغ ها رو هم میفرستی که دشمنها رو کند میکنن و بهت خون میدن . زرهت رو هم بزن که عمرا هیچی روت اثر نکنه . از دور هم با projectile به همه شلیک کن . با یکی دو ضرب هم Wrath ات در جا بر میگرده .

متاسفانه اینا رو که فهمیدم مجبورم مجبورم بازی رو یه بار دیگه هم برم .
    من که کلا از این اسکیل ها استفاده نمیکنم!!!چیه بابا اول باید تب بزنی بعد اسکل ببخشید اسکیل!تو شماره یک 4 تا بود تنظیم میکردی و راحت!

4. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

نه خداییش چیز باحالی کشف کردی.من تازه پلاس رو شروع کردم اینا رو امتحان میکنم ببینم چیه...
    Last edited by IOG; 14-09-2012 at 12:49.

6. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستان این موجوداتی که تو زمین هستن نفلیم هستن؟
    چرا اینا ریشه شون خشک نمیشه همینجور از در و دیوار میریزن پایین! نمیزارن دو قدم را بریم
    راهی برای خشکوندن ریششون هست؟

8. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا من هر چی وولگوریم دیدم 5 تا آیتم بیشتر نداره! پس باید نتیجه بگیریم نسخه کنسولی متفاوت ب PC هست میشه دوستانی که می گن آیتمی که لول 40 می خواد یه عکس ازش بگیرن؟

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

همین الان Crucible رو رفتم تا 99 . کلا یه تبر ساختم با هر ضرب خونم پر میشه . کلا بازی Easy شده . ولی نمیدونم این غوله توی مرحله 99 ام چی بود . تا حالا ندیده بودمش . اکثر سایدها رو رفتم ولی این یکی عجیب بود .
    والا همه غولها رو تا قبل از اون مرحله دو سه ضربی میکشتم . اما این یکی اومد همون اول مهلت نداد با یک ضرب کل خونم رفت و یه کم تهش موند . رفتم بهش ضربه بزنم که خون بگیرم نامرد نمیدونم چی شد اون منو زد و کشت .
    این همه مرحله رو Easy رفتم این اخریه نمیدونم از کدوم گوری پیداش شد . باس از دوباره برم . کنترل بازی هم خداییش روی اعصابه . یعنی اگه این باگ های مضخرف نباشه به راحتی میشه رفت بازی رو . البته هیچ باگی به اعصاب خوردی اون Avoid سومی نیست که دو ساعت وا میسته سر جاش .
    سوپرایز مرحله 100 چیه . یکی که رفته بگه یه وقت نریم اونجا باز به یکی بخوریم نفله مون کنه .

راستی یه امار بزارم از Stat هام .
    Execution Chance = 85%
    Primary Critical Chance = 35%
    Secondary Critical Chance = 65%
    Wrath Steal = 26%
    Health Steal = 28%
    Health Per Kill = 115

فقط دفاعم ضعیفه که Def =630 و Res = 220 شاید واسه همینه که زود میمیرم.

والا من هر چی وولگوریم دیدم 5 تا آیتم بیشتر نداره! پس باید نتیجه بگیریم نسخه کنسولی متفاوت ب PC هست میشه دوستانی که می گن آیتمی که لول 40 می خواد یه عکس ازش بگیرن؟
    عکس نداره . چون اصلا ایتمی نیست . فقط روش نوشته لول 40 . وگرنه اصلا هیچی توش نداره . اسمش هم هست Legacy Artifact .

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب از همون عکس بگیر لطفا یعنی چی عکس نداره از همون صفحه که روش نوشته لول 40 عکس بگیر لطفا

راستی تفاهمی داریم ما اتفاقا منم بالاخره دیروز تونستم 100 ویو رو برم فقط برام سواله باز هم امکان داره استیج جدید آنلاک بشه؟ آخه استیج 75 - 100 رو بعد پیدا کردن یه آیتم توی Earth آنلاک کردم
    Last edited by Spaniuly; 13-09-2012 at 08:50.

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب از همون عکس بگیر لطفا یعنی چی عکس نداره از همون صفحه که روش نوشته لول 40 عکس بگیر لطفا

راستی تفاهمی داریم ما اتفاقا منم بالاخره دیروز تونستم 100 ویو رو برم فقط برام سواله باز هم امکان داره استیج جدید آنلاک بشه؟ آخه استیج 75 - 100 رو بعد پیدا کردن یه آیتم توی Earth آنلاک کردم
    اقا نمیشه . سه بار رفتن بازم نمیشه . این غول 99 امی اصلا با بقیه جور در نمیاد . دو ضربه منو میکشه . اون هم با دو ضربه پیاپی . یعنی میشه کلا یه ضرب . نمیدونم چه کارش کنم . وقت هم نمیده ببینی تاکتیکش چیه . غولهای قبلی تا 98 هیچی ازت نمیتونن کم کنن ولی این یکی با یه ضرب میزنه ما رو . خسته شدم 3 بار رفتم این مرحله 75-100 رو .

اگه تاکتیکش دستم بیاد میزنمش . اما وقت نمیده نامرد . این غوله تو بازی بوده یا نه فقط تو Crucible هستش ؟ البته قیافش اشناست .
    Last edited by Gregar; 13-09-2012 at 12:53.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آقا من CRUCIBLE رو یه بار تا 20 رفتم گفتم جایزه رو بگیرم برم صندوقو باز کردم خالی بود. ضد حال خوردم در حد تیم ملی. باگ خرابی بود. دوباره رفتم تا 25 بعدش جایزه رو گرفتم 4 5 تا سلاح داد مفت نمی ارزید. این کاراکتر من خیلی بی عرضه ـس بابا. راستی اونی که گفتی با هر ضرب خونت پر میشه چیه؟! جدی گفتی اینو یا استعاری؟!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه تاکتیکش دستم بیاد میزنمش . اما وقت نمیده نامرد . این غوله تو بازی بوده یا نه فقط تو Crucible هستش ؟ البته قیافش اشناست .
    حالت خوبه همون قلب سوم گاردین بودش دیگه بابا این که هیچی نیست حتما STRANGE نداری.
    بابا بخدا مهمترینش STRANGE هست زبونم مودار شد./......
    من چهار دور رفتم دو تا سیو میشه دهگه که پلاسشون کردم.
    مرحله98 و100 خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییلی سخت نیستن قلق دارن مثل بقین که.
    فقط مسترش هست که سخته.واسه مسترش سنگارو میاره بالا حالا برو ببین....:دئ

این عکس مشخصات استفاده برای سنگهای قدرتی:

بابا دومیشه دهگه. تلسم هستش.
    Last edited by Advanced Ali-001; 13-09-2012 at 13:53.

18. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •