تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 175 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1745

نام تاپيک: بازی کاملا اکشن A.V.A

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

6

نه بابا

از نظر من خیلی‌ بهتر از بازی‌های آنلاین دیگست

کسی‌ WARROCKرو میشناسه ؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من یکی‌ از هکر‌های این بازی هستم
    از لحاظ باحالی که خیلی باحال هست و این موضوع رو من 1 ساله میگم ولی بازی warrock رو دو بار سعی کردم نصب کنم نشد بی خیال شدم و تازه شنیده بودم پر هکر هست خوبی این بازی این هست که هکر نداره یعنی نمی تونند -- کنند راستی عضو clan شدی برو به ادرس زیر و join clan بزن بیا تو کلن که همشون ایرانی هستن:

ava.ijji.com/scraper

2. این کاربر از ali722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

از لحاظ باحالی که خیلی باحال هست و این موضوع رو من 1 ساله میگم ولی بازی warrock رو دو بار سعی کردم نصب کنم نشد بی خیال شدم و تازه شنیده بودم پر هکر هست خوبی این بازی این هست که هکر نداره یعنی نمی تونند -- کنند راستی عضو clan شدی برو به ادرس زیر و join clan بزن بیا تو کلن که همشون ایرانی هستن:

ava.ijji.com/scraper
    این بازی وار راک رو نمی‌شه بدون -- بازی کرد !!!

ببین دیگه چقدر وضعش خرابه !!!!

باز اینAVA بهتره

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی من میگم به پای MW2 رو نمیرسه
    قبول هم ندارم نقشه کم داره×
    اتفاقا خیلی داره
    اما نکتش اینجاس پر ایرانیه

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من میگم به پای MW2 رو نمیرسه
    قبول هم ندارم نقشه کم داره×
    اتفاقا خیلی داره
    اما نکتش اینجاس پر ایرانیه
    black shot هم ازاین a.v.a با این mw2 هم سر تره. میگی نگه بازی کن ببین چطوره.
    از نظر گرافیکی و درسترس و منوی اسان بلک شات خوبه . از نظر تعداد مود و مپ a.v.a .
    ولی این بلک شات هم میشه با نت 64 یا دایال اپ 56 کیلوبت بازی کرد. تمام اصلحه ها رو هم داره. تازه یکی از ما هاست میشه و ping تو بازی 70-60 میشه. از تمام بازی های fps بعد از cs بیشترین پلیر رو داره.(ایرانی)
    تنوع اصلحه هاش واقعا عالیه. میگی نه بازی کن.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه های nproject game gourd و game shild hac.k که اگه بازی ها این برانامه ها رو ساپورت کنن. دیگه از -- و چیت خبری نیست. اونایی هم که فکر میکنید چیت میزنن. در اصل با استفاده از باگ بازی این کا رو میکنن. که با اپدیت شدن این باگ ها هم رفع میشه.
    black shot با انتی چیت nproject game gourd ایمن سازی شده و هیچ هکری هم تو بازی دیده نشده تا به حال .
    Last edited by alivw71; 02-11-2011 at 14:45.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برنامه های nproject game gourd و game shild hac.k که اگه بازی ها این برانامه ها رو ساپورت کنن. دیگه از -- و چیت خبری نیست. اونایی هم که فکر میکنید چیت میزنن. در اصل با استفاده از باگ بازی این کا رو میکنن. که با اپدیت شدن این باگ ها هم رفع میشه.
    black shot با انتی چیت nproject game gourd ایمن سازی شده و هیچ هکری هم تو بازی دیده نشده تا به حال .
    این بلک شاتی که میگی کجا هست حالا؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من هم همه ی این بازی ها رو کردم ولی a.v.a بیشتر از همه بهم چسپید و اونا رو تو چشم مزخرف کرد ولی من هم تو blackshot رو بازی کردم هم mw2 از لحاظ گرافیکی معلوم mw2 بیشتره چون بازی پولی رو با بازی مفتی داری مقایسه می کنی و black shot هم چون محصول شرکت garena هست و به پشوانه تبلیغات این شرکت در برنامه اصلی اون این همه ایرانی داره و چون سرور ترکیه داره پینگش خوبه ولی خوب هر کسی سلیقه ای داره و من این رو پسندیدم ولی خواهشن بحث غیر این بازی رو تو تاپک این بازی نکنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من هم همه ی این بازی ها رو کردم ولی a.v.a بیشتر از همه بهم چسپید و اونا رو تو چشم مزخرف کرد ولی من هم تو blackshot رو بازی کردم هم mw2 از لحاظ گرافیکی معلوم mw2 بیشتره چون بازی پولی رو با بازی مفتی داری مقایسه می کنی و black shot هم چون محصول شرکت garena هست و به پشوانه تبلیغات این شرکت در برنامه اصلی اون این همه ایرانی داره و چون سرور ترکیه داره پینگش خوبه ولی خوب هر کسی سلیقه ای داره و من این رو پسندیدم ولی خواهشن بحث غیر این بازی رو تو تاپک این بازی نکنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من هم همه ی این بازی ها رو کردم ولی a.v.a بیشتر از همه بهم چسپید و اونا رو تو چشم مزخرف کرد ولی من هم تو blackshot رو بازی کردم هم mw2 از لحاظ گرافیکی معلوم mw2 بیشتره چون بازی پولی رو با بازی مفتی داری مقایسه می کنی و black shot هم چون محصول شرکت garena هست و به پشوانه تبلیغات این شرکت در برنامه اصلی اون این همه ایرانی داره و چون سرور ترکیه داره پینگش خوبه ولی خوب هر کسی سلیقه ای داره و من این رو پسندیدم ولی خواهشن بحث غیر این بازی رو تو تاپک این بازی نکنی

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو مد بمب تو یکی از مپ ها یک کمپی زدم که همه موندن توش ( هیچکی انتظارش رو نداشت) اولش گفتن هکرم بعد اخریشون مرد و تصویر برگشت طرف من و دیدن منو تو کفش موندن.
    تا حالا ظاهرا کمپ به این خوبی ندیده بودن.

راستی تو Rifle Man اسلحه جدید خریدم Diemaco C7A2
    ظاهرا دیگران کم استفاده می کنن چون قدرتش زیاد نیست ولی با تکنیک من عالی است.
    حالا مونده Sniper مناسب سبکم که ببینم چی بدردم می خوره.

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •