چطور مىشه محدوديت دسترسى به بعضى از فولدرهاى ساير سيستمها رو از ميان برداشت (مثل فولدر Windows)؟
◙
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
چطور مىشه محدوديت دسترسى به بعضى از فولدرهاى ساير سيستمها رو از ميان برداشت (مثل فولدر Windows)؟
◙
سلام
من يه كاربر معمولي كامپيوتر هستم با مشكلي برخورد كردم اگه ميتونيد كمكم كنيد لطفا
البته اينم ميدونم كه در حوزه كامپيوتر هيچ مشكل غير قابل حل وجود نداره
كامپيوتر من داخل يك شبكه هستش چند وقتيه كه اينترنت رو براي تعدادي از كامپيوتر ها محدود كردن از جمله اينكه ياهو مسنجر ،دانلود و ... رو نميتونيم استفاده كنيم چطور ميتونم كاري كنم كه برام محدوديت نزارن
باتشكر
سلام
من يه كاربر معمولي كامپيوتر هستم با مشكلي برخورد كردم اگه ميتونيد كمكم كنيد لطفا
البته اينم ميدونم كه در حوزه كامپيوتر هيچ مشكل غير قابل حل وجود نداره
كامپيوتر من داخل يك شبكه هستش چند وقتيه كه اينترنت رو براي تعدادي از كامپيوتر ها محدود كردن از جمله اينكه ياهو مسنجر ،دانلود و ... رو نميتونيم استفاده كنيم چطور ميتونم كاري كنم كه برام محدوديت نزارن
باتشكر
ئmekoliny جان سلام روزت بخير يك سوال خيلي عداب آوره
آيا ويندوز ايكس پي و2000را ميشه با هم شبكه كرد يانه
سلام
دوستان یه سوال دارم.
سه تا کامپیوتر تو یه شبکه هستن که هر کدوم یه یوزر administrator و یک یوزر محدود که همون user هست دارن.
این کامپیوتر ها تو یوزر administrator میشه فایلهای شیر شده رو دید و به کامپیوترهای دیگه دسترسی داشت ولی تو یوزر نمیشه فایلهای شیر شده رو دید و میگه شما اجازه دسترسی ندارید.چطوری میتونم کاری بکنم که تو یوزر هم بشه فایلها رو دید و اجازه استفاده و شیر کردن رو داشته باشه؟
خیلی ممنون.
سلام دوستان
توی مودم های adsl اگه توی اینترنت اکسپلورر مثلا" بزنی 192.168.2.1 به کنرل پنل مودم دسترسی پیدا میکنی
من این کارو بارها با مودم هایی که توسط کابل شبکه با کامپیوتر وصل بوده انجام دادم
ولی حالا این مودم که مارک SMC هم هست با usb وصله
البته کانکشن هم ساخته شده و ip هم به درستی مشخص شده ولی به کنترل پنل نمیتونم دسترسی پیدا کنم
به نظر شما چکار کنم؟
در توزیع اینترنت از یک درگاه با ------(که برای هر استفاده کننده ID pass می خواهد) در Isaserever چه باید کرد؟
دوستان برای دیدن دکستاپ یه سیستم دیگه تو شبکه بهترین برنامه چیه؟
من یه برنامه پیدا کردم ولی اصلا نمیتونم ازش کار بگیریم اموزش اگه براش هست ممنون میشم لینک بدید یا راهنمایی کنید
ایا باید روی هر دو سسیستم نصب باشه یا نه
NetSupport Manager v10.02
بله، حتما بايد روى هر دو سيستم نصب بشه.
◙
sooal2 جان سوال شما مشکل نیست بلکه میخواهید از سیاستهای اعمال شده پیروی نکنید.
s500 جان، بله، مشکلی نیست. در واقع شما هر سیستمی که TCP\IP رو پشتیبانی کنه میتونید شبکه کنید.
hadi_gamer جان شما یوزر هاتون رو باید حداقل Power User کنید که قابلیت File $ printer sharing رو داشته باشند.
نگران خرابکاری به اون صورت نباشید چون Power user نیز بسیار محدود هست.
Ashkan1360 جان راهون موردی نداره ولی احتمالا Ip رو اشتباه میزنید.رو امتحان کنید یا از توی User guide مودم ببینید آی پی چنده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bahman جان برنامه Dameware mini میتونه برنامه مناسبی براتون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)