اما به نظر میرسه امسال بر عکس سال های قبل بیشتر درسها به نسبت سال قبل ساده تر بوده.... اما سال 89 خیلی سخت تر از سال 88 بود...
اما به نظر میرسه امسال بر عکس سال های قبل بیشتر درسها به نسبت سال قبل ساده تر بوده.... اما سال 89 خیلی سخت تر از سال 88 بود...
هم به سختی و هم به میزان تعداد داوطلبان بستگی داره.
بجاش سال 89 پذیرش خیلی راحت بود.
اصلا اینطور نیست. بر اساس کنکور سال قبل تخمین میزنه و نه کنکور امسال یا آزمون های آزمایشی امسال.شما دوستانی که براساس گزینه 2 انتخاب رشته میکنید مگه گزینه 2 براساس چی تخمین میزنه؟
براساس کارنامه داوطلبانش در کنکور های آزمایشی دیگه.
امتحان های آزمایش خیلی براساس خود کنکور فرق میکنه.
نوشته تخمین نمره و رتبه بر اساس کنکور 89 . که اونم از کارنامه های سال قبل استفاده میشه و دقیقه. ولی خب امسال چی بشه بحثش چیز دیگریست چون سبک و سختی سوالات متفاوته.
همین دیگه. ما هم همینو میگیم. دوستان از ما تخمین رتبه مطابق 89 می خوان که ما هم همینکار رو کردیم. و اصلا نگفتیم که ارتباطی با کنکور امسال داره. خود گزینه دو هم چنین ادعایی نمی کنه.اینکه میگم با درصد کمتر بخاطر اینه که هرسال کنکور سختر میشه و شما با درصدای کمتری رتبه بهتری رو میارین.
فقط اگه فرض کنیم کنکور سال به سال سختتر میشه، خب پس رتبشون هم از این تخمین ها بهتر میشه که خودش نکته مثبتیه.
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
اصلا اینطور نیست. فقط شیمی و زبان رو قطعی میشه گفت آسونتر بود و بقیه اصلا. فیزیک هم هم سطح بود.اما به نظر میرسه امسال بر عکس سال های قبل بیشتر درسها به نسبت سال قبل ساده تر بوده.... اما سال 89 خیلی سخت تر از سال 88 بود...
نمی دونم کی گفته ریاضی امسال از سال قبل آسونتر بوده، یا عربی یا ادبیات؟ دین و زندگی من میگم سختتر بوده امسال چون واقعا کنکور 89 دین و زندگیش برام آسون بود و دین و زندگی امسال برام آسون نبود، با این حال چون دوستان تاکید دارن که آسون بوده، من رای ممتنع میدم.
Last edited by vahid-p; 25-07-2011 at 13:28.
پس چرا من تو سایت گزینه 2 که میرم کارنامه بچه های سال قبل با درصدای تقریبا مساوی و درس زمینشون هم صفر هستش رتبشون شده 4000 خورده ای ولی شما میگین بین 8800 تا 9000 ؟؟؟
![]()
اصلا قیول ندارم.نخمین رتبه گزینه دو تقریبا دقیقه، مگه اینکه یکم معدل تاثیر می ذاره و بالا و پایین میشه.
گزینه 2 بالاتر نشون میده.کانون خیلی بالاتر نشون میده.
برای مثال:
این درصدای کسیه که گزینه 2 خودش گذاشته و رتبش توی منطقه 2 شده 989.
72
68
61.4
76
43.3
50.4
59.1
اما گزینه 2 میگه 1200-1300
معدل رتبه های زیر 2000 تقریبا مث هم هست.
به نظر من بهتره همه صبر کنن چند روز دیگه نتایج می یاد این تخمین رتبه ها یا خیلی ادمو خوشحال می کنن یا ناامید ...
دقیقا الان منم حالم بد شد.
منم واسم دین و زندگی سخت تر بود.... همشو غلط زدم.. 20 درصد نسبت به پارسال افت کردم... از 63 اومدم 40اصلا اینطور نیست. فقط شیمی و زبان رو قطعی میشه گفت آسونتر بود و بقیه اصلا. فیزیک هم هم سطح بود.
نمی دونم کی گفته ریاضی امسال از سال قبل آسونتر بوده، یا عربی یا ادبیات؟ دین و زندگی من میگم سختتر بوده امسال چون واقعا کنکور 89 دین و زندگیش برام آسون بود و دین و زندگی امسال برام آسون نبود، با این حال چون دوستان تاکید دارن که آسون بوده، من رای ممتنع میدم.
__________________![]()
به نظر منم فیزیک تجربی نسبت به پارسال خیلی سختر بود....
بچه های تجربی یه نظری بدن....
آره به نظر منم فیزیک تچربی امسال از پارسال سختر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)