مبارک باشه :X
برای ما هم دعا کنید
شما رتبت چند شد؟منم پزشكي بين الملل يزد قبول شدم![]()
مبارک باشه :X
برای ما هم دعا کنید
شما رتبت چند شد؟منم پزشكي بين الملل يزد قبول شدم![]()
من دانشگاه بودم اما پدرم گرفت اطلاعيه ها رو اگه تونستم تا شب اسكن ميكنم ميفرستم براتون![]()
4200 منطقه 1![]()
عجینه سایت دانشگاه یزد از دسترس خارج شده نمی دونم شاید دارن بروز رسانی می کنن!
اطلاعيه چگونگي ثبت نام ورودي 91 يزد
(من خلاصه مطالب مهمشو مينويسم) به اطلاع كليه قبول شدگان ميرساند بايست در تاريخ 91/11/23 الي 91/11/24 جهت ثبت نام به محل پرديس بين الملل يزد مراجعه نماييد
مدارك
1. اصل ديپلم كامل متوسطه يا گواهي آن براي داوطلبان نظام قديم+ كپي از اون
2. اصل مدرك يا كپي سال ماقبل ديپلم براي داوطلبان نظام قديم (نه ما)
3. اصل گواهينامه پايان پيش يا گواهي آن براي داوطلبان نظام جديد + كپيش
4. اصل مدرك ديپلم يا گواهي ويا گواهي ديپلم متوسطه نظام جديد و سال ماقبل ديپلم براي داوطلبان نظام جديد + كپيش
تبصره: افرادي كه هم اكنون در يكي از دانشگاهها يا موسسات آموزش عالي كشور پذيرفته شده اند . مدارك تحصيلي دبيرستان آنها توسط دانشگاه استعلام خواهد شد و نيازي به مراجعه دانشگاه قبلي جهت اخذ اين مدرك نيست
5. اصل شناسنامه و كارت ملي + 3برگ كپي از تمامي صفحات
6. 10 قطعه عكس تمام رخ همين امسال 3در4
7. مدركيي كه وضعيت نظام وظيفه را با توجه به شرايط مربوط به مقررات وظيفه عمومي مندرج در دفتر چه راهنما شماره 1 آزمون سراسري 91 مشخص كند (ويژه برادران)
8. كپي كارنامه كنكور
9. رسيد ارزش تحصيلي ( پذيرفته شدگان ميبايست اصل مدرك تحصيلي خود را به محل پست برده (گواهي موقت يا دائم پيش) و درخواست تاييد مدرك تحصيلي نمايند و روز ثبت نام اون رسيدو با خودشون بيارن
10. واريز شهريه و همراه داشتن اصل فيش بانكي در روز ثبت نام
من فقط پزشكي رو ميزنم ديگه : شصت ميليون ريال به حساب شماره 7885458010 بانك تجارت شعبه بلوار شهيد صدوقي
قابل پرداخت در كليه شعب بانك تجارت در سراسر كشور
براي سلف و خوابگاه هم بذارم ؟؟؟
سلام
خسته نباشید میخواستم بدونم با چه رتبه ای میشه بین الملل پزشکی قبول شد؟
راحتترین جا برای قبولی پزشکی کدوم دانشگاهه و چه رتبه ای؟
معدل کل سوم من 17.5 و کتبی سوم 14 مدرک کامپیوتر و ورزشی دارم و تابستون هم تافل میگیرم احتمال قبولی با این معدل هست؟
میشه رتبه ی آخرین نفر قبولی و درصداش و معدلشو بگین؟
ممنون میشم اگه ج بدین
اگه هم مشکل نداشت به ایمیلمم هم بفرستید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )![]()
Last edited by ho1373; 11-02-2013 at 10:41.
تبریک میگم خوش به حالتون که قبول شدید.
من امسال کنکور میخوام بدم امیدوارم سراسری قبول بشم نشد بین الملل.دعا کنید برام همگی.ممنون.من تو آزمون های گزینه دو رتبه مطابق با سراسری رو 12000 میارم امیدی هست؟در ضمن مدرک کامپیوتر و رتبه ورزشی استانی دارم هم تابستون تافل میگیرم.
اگه میشه بگید با چه معدلی و رتبه یا درصدی قبوا شدید؟
چرا دیگه کسی به این تاپیک سر نمیزنه؟
سلاااااااام چرا سر میزنیم!!!!اونیکیا سرشون ب ثبت نام و ...... مشغوله!!
مدرکایی ک میگین خوبن 1قدم از بقیه جلو میندازن شمارو ولی بیشترین تاکید روی کارنامه کنکور و معدله البته تو بعضی شعبه ها هم وضعیت مالی مهمه.....
خب شما رتبه کشوریتونو نذارین بلای 10000برهتا کارتون راحتتر باشه هرچی پایینتر باشه بهتره ولی بالای 10000نره!!!!! زیر 10000واسه بین المللای امسال رتبه خوبی بودوامسال نسبت ب پارسال و سالهای قبل رتبه بهتری میخواست پس شاید سال دیگ عوض شه ولی هرقدر کشوری زیر 10000باشه بهتره....!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)