ممنون
فقط باید ویندوز 7 رو هم 64 بیت بریزم از این بابت چون cpu اتم هست مشکلی پیدا نمیکنه ؟ یعنی راحت نصب میشه ؟
تشکر میکنم
ممنون
فقط باید ویندوز 7 رو هم 64 بیت بریزم از این بابت چون cpu اتم هست مشکلی پیدا نمیکنه ؟ یعنی راحت نصب میشه ؟
تشکر میکنم
چون روی 1215P سی پی یو اتم هست! ممکنه 4 گیگ رم را قبول نکنه. پس اول از همه یه ویندوز 64 بیت نصب کنین بعد نت بوک را ببرین پیش فروشنده و جلوش روی نت بوک رم بندازین و اگه 4 گیگ را شناخت! اونموقع ازش بخرین!!
موفق باشید..
سلامنوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه پست تون رو دیر دیدم و الآن دو تا دو گیگ خریدم اما وقتی میندازم رو نت بوکم بالا نمیاد !
یعنی فقط بخاطر cpu اتم هست ؟ مگه مدل 1215B که دوستان تو این تاپیک و خود شما دارید cpu اتم نیست ؟
کاریش نمیتونم بکنم ؟
دوست من مدل cpu شما چیه؟
مدل e450 به راحتی 4گیگ رو ساپورت میکنه
احتمالا شما سری N اینتل دارین
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
بله
مدل cpu من N570 هست
یادش بخیر ، من تقریبا ۱ سال پیش دنبال نتبوک میگشتم ، اومدم تو این تاپیک و باعث شد که 1215B رو بخرم . کلیم راضیم ^_^
معمولا روی سی پی یو های اتم (البته احتمالا بجز Atom D525 که روی سری N هست) بیشتر از 2 گیگابایت رم نمیشه گذاشت. نت بوک 1215B دارای سی پی یو AMD هست که 4 گیگ هم ساپورت میکنه.
راه خاصی به ذهنم نمیرسه، اگه تونستین پسش بدین اگه هم پس نگرفت بجاش با یک کالایی عوضش کنین که حداقل بدردتون بخوره و پولتون هدر نرفته باشه!!!
سلام وقت بخیر
من تا صفحه 20 تاپیک خوندم کسی هنوز 1215b با e450 و 6320 نخریده بود
هنوزم همینطوره ؟ یا کسی خریده
الان قیمتش چنده؟
من خریدم دادا با همین کانفیگ
یک ماه پیش بود فک کنم خریدم ۱۲۸۰
قیمت روز رو ندارم
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
مبارکت باشه کانفیگ رم و هاردت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)