تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 103 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

بچه ها پیشنهاد می کنم اگه قبلا سابقه بازی کردن هیتمن دارید، حداقل رو Hard بازی کنید تا بیشتر از بازی لذت ببرید و بازی شما رو به چالش بکشونه، من خودم الان دارم Hard بازی میکنم، بعدش هم میخوام رو درجه سختی Expert و Purist بازی کنم. بازی رو Purist هم خیلی حال میده، کوچکترین اشتباه = باید مرحله رو از اول بری
    بازی هم که مثل سری های قبلش واسه تموم کردن هر مرحله چندین راه داره و به هیچ وجه تکراری نمیشه و بازی هم شما رو تشویق می کنه تا با کمترین کشتن بازی رو به پایان برسونید.
    خوبی این بازی واسه من اینه که دقیقا الان همون حسی را دارم که 10 سال پیش، وقتی Hitman1 code name 47 بازی می کردم، داشتم. به نظرم بازی به خوبی به نسخه های قبلیش وفادار بوده و سبکشو حفظ کرده. البته فعلا فقط دوتا مرحله رفتم.
    Last edited by hamid_hitman47; 28-11-2012 at 23:52.

2. 5 کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که میگن چرا silverballer های خود هیتمن نیست معلوم میشه که به غیر از این که بازی رو گوش نمیکنید و داستان بازی رو نفهمیدید کلا نگاه هم نمیکنید!!!!
    بعد از مرحله chinatown که میره پیش اون مرتیکه birdie در ازای اطلاعاتی که چرا agency ویکتوریا رو میخواد وسایل و تجهیزات خودش رو بهش میده
    از بازی بدون فهمیدن داستان نمیشه لذت برد دوستان

4. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا تو این مرحله که باید از دست \لیس ها دریم رو شما چجوری میرید؟بعد اون جا که اون مرده خونه رو اتیش میزنه خیلی سخته

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

قبل از رفتن به بازی نمیشه آدم خودش انتخاب کنه که چه اسلحه ای برداره ؟ تو Safehouse هر کاری کردم نشد ، یه دونه داده که اصن Silencer نداره نمیتونم عوض کنم ....راسی پول از کجا باس به دست آورد؟

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

قبل از رفتن به بازی نمیشه آدم خودش انتخاب کنه که چه اسلحه ای برداره ؟ تو Safehouse هر کاری کردم نشد ، یه دونه داده که اصن Silencer نداره نمیتونم عوض کنم ....راسی پول از کجا باس به دست آورد؟
    متاسفانه اسلحه رو قبل بازی نمی تونی خودت انتخاب کنی صفحه قبل رو نگاه کنی بحث سر همین موضوع بود. پول هم فقط مال بخش آنلاین یعنی contracts هستش.

راستی اونایی که مرحله chinese new year (دفعه دوم که وارد چاینا تاون میشه) بازی کردن بیان بگن اون 3 نفر رو چطوری خلاص کردن. من اینطوری رفتم:

محتوای مخفی: نحوه انجام مرحله 
    اولش تو یکی از این دکه ها لباس پلیس رو با لباس آشپز عوض کردم، چون پلیسا همش تو شهر ولو بودن. بعد اون یارو اولی رو که عینک داشت رو تعقیب کردم تا وارد یه زیر زمین شد.اونجا معلوم میشه یکی از پلیسا می خواد اسلحه بهش بفروشه بعد تا روشون رو بر می گردونن تا جنسا رو نگاه کنن فوری رفتم مدارک روی میز رو برداشتم بعد که یارو بر می گرده می بینه مدارک نیست با پلیسه دعواش می شه و می خواد اسلحش رو در بیاره که خود پلیسه می زنه می کشدش( واقعا با این سناریو حال کردم). بعد که پلیسه رفت کلی اونجا میتونین دلی از عزا در بیارین و مهمات بردارین که خوشبختانه سایلنسر هم هست

دومی رو هم یجایی هست کنار دریچه فاضلاب رفتم تو محفظه قایم شدم، با یه اشپز میاد اونجا بازم اختلاف پیش میاد آشپز رو هل می ده می ندازه زمین بعد شروع می کنه از 10 شمردن که بکشدش که من در اومدم بیرون و خودش رو هل دادم تو دریچه

آخریم نزدیک در خروج یه محوطه هست که یه پلیس و یه آشپز جلوش وایستادن یه بطری انداختم بیرون محوطه پلیسه رفت دنبالش بعد فوری رفتم تو دیدم یارو داره با تلفنش حرف میزنه یه بمب رو که از زیر زمین برداشته بودم رو انداختم اونجا و اومدم بیرون، وانگهی بوووم!!
    البته فکر کنم روش هاش زیاد واسه کشتن این 3 تا باشه چون یه جا هم غذا رو سمی کردم که به درد من نخورد یه جا هم برق رو وصل می کنی به یه محفظه فلزی که نفهمیدم چطوری طرف رو نا کار میکنه

8. 2 کاربر از f@r@z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

راستی اونایی که مرحله chinese new year (دفعه دوم که وارد چاینا تاون میشه) بازی کردن بیان بگن اون 3 نفر رو چطوری خلاص کردن. من اینطوری رفتم:

محتوای مخفی: نحوه انجام مرحله 
    اولش تو یکی از این دکه ها لباس پلیس رو با لباس آشپز عوض کردم، چون پلیسا همش تو شهر ولو بودن. بعد اون یارو اولی رو که عینک داشت رو تعقیب کردم تا وارد یه زیر زمین شد.اونجا معلوم میشه یکی از پلیسا می خواد اسلحه بهش بفروشه بعد تا روشون رو بر می گردونن تا جنسا رو نگاه کنن فوری رفتم مدارک روی میز رو برداشتم بعد که یارو بر می گرده می بینه مدارک نیست با پلیسه دعواش می شه و می خواد اسلحش رو در بیاره که خود پلیسه می زنه می کشدش( واقعا با این سناریو حال کردم). بعد که پلیسه رفت کلی اونجا میتونین دلی از عزا در بیارین و مهمات بردارین که خوشبختانه سایلنسر هم هست

دومی رو هم یجایی هست کنار دریچه فاضلاب رفتم تو محفظه قایم شدم، با یه اشپز میاد اونجا بازم اختلاف پیش میاد آشپز رو هل می ده می ندازه زمین بعد شروع می کنه از 10 شمردن که بکشدش که من در اومدم بیرون و خودش رو هل دادم تو دریچه

آخریم نزدیک در خروج یه محوطه هست که یه پلیس و یه آشپز جلوش وایستادن یه بطری انداختم بیرون محوطه پلیسه رفت دنبالش بعد فوری رفتم تو دیدم یارو داره با تلفنش حرف میزنه یه بمب رو که از زیر زمین برداشته بودم رو انداختم اونجا و اومدم بیرون، وانگهی بوووم!!
    البته فکر کنم روش هاش زیاد واسه کشتن این 3 تا باشه چون یه جا هم غذا رو سمی کردم که به درد من نخورد یه جا هم برق رو وصل می کنی به یه محفظه فلزی که نفهمیدم چطوری طرف رو نا کار میکنه

محتوای مخفی: way 
    منم همینجوری رفتم ولی اون قسمت رو که قرمز کردم رو به این صورت رفتم : نازل بنزینو انداختم زمین بنزین ریخت رو زمین بعد کمین کردم همین یارو اومد وایستاد اونجا .یه تیر زدم به کف زمین بعد یارو و بنزین و ترقه ها با هم رفتن رو هوا

10. 2 کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

دوستان چقدر fps راضی کننده هست ؟ در ضمن روی چه حالتی بیشتر حال میده بازی کنی hard یا expert چقدر تفاوت داره؟
    Last edited by irainian; 29-11-2012 at 14:18.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چه جوری بنزینو روی زمین ریختید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

دوستان چقدر fps راضی کننده هست ؟ در ضمن روی چه حالتی بیشتر حال میده بازی کنی hard یا expert چقدر تفاوت داره؟
    تو حالت Expert نسبت به Hard دشمنا زیاد تر میشن و عکس العملشون میره بالا و بین بازی .بازی سیو نمیشه.

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من
    دفعه اول نرمال برو . بعد هارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •