اولش تو یکی از این دکه ها لباس پلیس رو با لباس آشپز عوض کردم، چون پلیسا همش تو شهر ولو بودن. بعد اون یارو اولی رو که عینک داشت رو تعقیب کردم تا وارد یه زیر زمین شد.اونجا معلوم میشه یکی از پلیسا می خواد اسلحه بهش بفروشه بعد تا روشون رو بر می گردونن تا جنسا رو نگاه کنن فوری رفتم مدارک روی میز رو برداشتم بعد که یارو بر می گرده می بینه مدارک نیست با پلیسه دعواش می شه و می خواد اسلحش رو در بیاره که خود پلیسه می زنه می کشدش( واقعا با این سناریو حال کردم). بعد که پلیسه رفت کلی اونجا میتونین دلی از عزا در بیارین و مهمات بردارین که خوشبختانه سایلنسر هم هست
دومی رو هم یجایی هست کنار دریچه فاضلاب رفتم تو محفظه قایم شدم، با یه اشپز میاد اونجا بازم اختلاف پیش میاد
.gif)
آشپز رو هل می ده می ندازه زمین بعد شروع می کنه از 10 شمردن که بکشدش که من در اومدم بیرون و خودش رو هل دادم تو دریچه
آخریم نزدیک در خروج یه محوطه هست که یه پلیس و یه آشپز جلوش وایستادن یه بطری انداختم بیرون محوطه پلیسه رفت دنبالش بعد فوری رفتم تو دیدم یارو داره با تلفنش حرف میزنه یه بمب رو که از زیر زمین برداشته بودم رو انداختم اونجا و اومدم بیرون، وانگهی بوووم!!
البته فکر کنم روش هاش زیاد واسه کشتن این 3 تا باشه چون یه جا هم غذا رو سمی کردم که به درد من نخورد یه جا هم برق رو وصل می کنی به یه محفظه فلزی که نفهمیدم چطوری طرف رو نا کار میکنه