دهنمو آب انداختی اینقدر تعریف کردی کی میخواد بازی بیاد شهرمون بی صبرانه منتظرم![]()
دهنمو آب انداختی اینقدر تعریف کردی کی میخواد بازی بیاد شهرمون بی صبرانه منتظرم![]()
این میزان سختی که شما میگید از top player هم سخت تره؟یعنی 5 تا سختی داریم؟اماتور-عادی-حرفه ای-top player-سوپر استار؟درسته؟
درسته![]()
فکر کنم این خبر غافلگیر کننده رو یکی همینجا شایعه کرده![]()
نه توی یه سایته خارجی زده بود....فکر کنم این خبر غافلگیر کننده رو یکی همینجا شایعه کرده
ولی خدا لعنتشون کنه سرکارمون گذاشتن![]()
یکی از بچه ها خبر رو اعلام کرده بود فکر کنم خبر این بود : لیگ پرتغال هم اضافه شدهحالا نمی دونم صحت داره یا نه
اینقدر بازی نکن.یه کم بیشتر از بازی بگو.نقل و انتفالات به روز هست؟داوری چی؟داوری 2011 واقعا مشکل داشت این نسخه چطوره؟دروازه بان راحت گل میخوره؟
آها .. راستی یه سؤال داشتم .. این قضیۀ گزارش عربی راسته ؟؟ (گفته بودن گزارش عصام الشوالی ورؤوف خلیف تو بازی هست)
من بازی را گرفتم مثل سال های پیشه و هیچ پیشرفتی نداشته اما فیفا فوق العاده بود.
من بازی رو گرفتم و نصب کردم. یک دست بازی کردم ولی تغییر چندانی در گیم پلی ندیدم.فقط دربازبان ها خیلی چرت شده.
چیز های دیگری که تو چشم اومد حرکت افرادی که در کنار زمین هستند از قبیل سرمربی،عکاس ها و چند نفر دیگه.
وقتی هم که میره واسه اوت دستی انداختن هم فرق کرده و نشون میده که توپ رو برمیداره.
پاس دادنشون هم بهبود یافته و بهتر شده.
صدا و گرافیک تماشاگر ها هم بهبود یافته.
اینا چیز هایی بود که من تو این یک دست بازی کردن دیدم حالا ببینیم در آینده چی میبینیم.
راستی گزارشگرش انگلیسی صحبت نمیکنه.واسه شما هم اینجوریه؟؟؟؟
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
در ضمن داوری هم بهتر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)