ایول پس نظر من با نظر کارشناسان یکی هست![]()
ایول پس نظر من با نظر کارشناسان یکی هست![]()
سرمربي تيم ملي ايتاليا سكوت را شكست
سرمربي تيم ملي ايتاليا اطمينان دارد كه بازيكنانش با قاطعيت وصفناپذيري تيم ملي فرانسه را شكست خواهند داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وبسايت فوتبال جهان، روبرتو دونادوني خطاب به خبرنگاران ايتاليايي و فرانسوي گفت: بازي با فرانسه براي ما بسيار باارزش و مهم است. مطمئن هستم كه شاگردانم فرانسه را به راحتي و قاطع شكست خواهند داد.
وي ادامه داد: انديشههاي همتاي خود را ميدانم و براي تك تك تاكتيكهاي احتمالي او ضد تاكتيكي ويرانگر دارم. سطح فوتبال ايتاليا بسيار بالاتر از سطح فوتبال فرانسه است.
دونادوني افزود: مربي تيم ملي هستم و مشكلات برخي تيمهاي باشگاهي به من ارتباطي ندارد. اگر قبلا با من همكاري ميكردند، اين مشكلات بوجود نميآمد. مهم براي من و مطمئنا براي همه مردم ايتاليا تيم ملي است و كليه بازيكنان موظف هستند در خدمت تيم باشند.
لوکا تونی به بازی میرسه یا نه؟؟؟
من خودم طرف دار بایرن هستم
ولی لیگ انگلیس جذاب تره
ليگ انگليس با همه پولي كه خرج ميكنه به پاي اسپانيا نميرسه هرگز .
این دونادونی هم مثل مربیای وطنی خودمونه که میگه از تیم حریف شناخت کاملی دارم وبعد ازینکه باخت بهونه میاره.گند زده به ایتالیا.کی شده بود که ایتالیا با زحمت از پس تیما ضعیف بر بیاد؟بازی اول رو هم که از فرانسه باخت.ولی خب میشه اونو به کم تجربه بودنش ربط بدیم.
بابا اعصاب خودتون رو خورد نكنيد اون يه حرفي زده كه آبروش توي ورزشگاه نره (تماشاچي)
با اين وضع ايتاليا از اين حرفها زدن از دونادوني بعيده
![]()
سلام. دوستان.
به نظر شما کدام تیم برنده سومین تکرار فینال جام جهانی خواهد شد؟ ایـتــالـیــا که قهرمان شده یا فـــرانـسـه که بازی رفت رو با اختلاف دو گل برده؟
لطفا از نظر دادن راجع به حرفهای یکدیگر و ایجاد تنش خودداری نمایید.
موفق و پیروز باشید.![]()
من که دوست دارم فرانسه ببره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)