تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 456 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه الموندو در روز 3 ژولای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پابر جا ایستادن

سسک کاملا روی تصمیمش مبنی بر عدم حضور در تمرینات آرسنال در روز دوشنبه ایستاده است

بارسا منتظر شنیدن پاسخ برای آخرین پیشنهادش است و فابرگاس سعی می کند مسئولین آرسنال را مجاب کند

پیشنهادی در کمال نا امیدی از مورینیو برای فابرگاس : 50 میلیون

الکسیس ...... اودینزه با بند متغیر پیشنهاد بارسا کنار نمی آید

لاوتزی : خبر هایی خوب از آرژانتین

کاپدویلا : " اگر بارسا من را بخواهد ، چشم بسته قبول می کنم . "

کوپا آمریکا : آرژانتین 1 - 1 بولیوی .....مسی و آگرو از وقوع یک فاجعه برای آرژانتین پیشگیری کردند

تیتر روزنامه اسپورت در روز 3 ژولای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مادرید و آرسنال جلوی انتقال سسک را گرفته اند

مورینیو می خواهد قیمت او را افزایش دهد

سسک بارها جواب رد به آن ها داده است و اکنون مادرید با پیشنهادی 50 میلیونی آمده است

ونگر سسک را وادار می کند که در تمرینات حاضر شود

سرمربی آرسنال از او خواست که امروز برای حضور در تمرینات به لندن پرواز کند تا با این کار بارسا را برای افزایش قیمت تحت فشار قرار دهد.

نخستین بازی آرژانتین با تساوی ناراحت کننده مقابل بولیوی

مسی تیم را به آرامش دعوت کرد : " ما نباید به خاطر این تساوی به سیم آخر بزنیم . "

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پیکه، سه سال حضور در اوج

این یکشنبه، سومین سالگرد بازگشت جرارد بیکه از منچستر یونایتد می باشد و در طی این زمان، حضور او در تیم به اندازه ای مهم شده است که اکنون یکی از پایه های تیم پپ گواردیولا می باشد.

"من برای بردن جامها می آیم." این مدافع، روز 3 جولای 2008 که به باشگاه بازگشت، اینگونه گفت و کاملا به حرفش عمل کرد. بردن سه گانه در اولین فصل حضورش و به دست آوردن موفقیتهای بیشتر در دو فصل پس از آن.

اهمیتی بسیار بالا برای تیم

پس از آنکه در سن 17 سالگی باشگاه را ترک کرد تا به منچستر یونایتد بپیوندد، وقتی 21 ساله شد، دوباره بازگشت و در اولین فصل حضورش در مجموع در 45 بازی به میدان رفت - 25 بازی در لالیگا، 14 در لیگ قهرمانان و 6 در جام اسپانیا. او در 4.112 دقیقه حضورش در میدان، 2 گل نیز به ثمر رساند که یکی از آنها در بازی تاریخی 2-6 در برنابئو بود.
    در فصل بعد، 2009/10 او نقش حتی پررنگ تری داشت و در 6 جامی که تیم در آنها حضور داشت - لیگ، لیگ قهرمانان، کوپا دل ری، سوپرجامهای اروپا و اسپانیا و جام باشگاه های جهان، او در 49 بازی حضور داشت. او همچنین چهار گل دیگر نیز به ثمر رساند، همگی از روی ضربات کرنر.

کلیدی در موفقیت 2011

سال گذشته، پیکه همه رکوردهای خود را شکست و در 51 بازی و مجموع 4.549 دقیقه به میدان رفت - علی رغم حضور و تلاشش در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی. و او دوباره لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد.
    او تا کنون 145 بازی برای بارسا انجام داده است و در سن 24 سالگی یکی از ستونهای تیم گواردیولا در قلب دفاع است. او مدافعی مستحکم و سریع در تکل زدن است و کاملا قادر است رو به جلو حرکت کرده و پایه گذار حرکات هجومی تیم شود.

11 قهرمانی

از زمان ورودش در 2008، پیکه 11 قهرمانی به دست آورده - 3 قهرمانی لیگ، 2 لیگ قهرمانان، 2 سوپرجام اسپانیا، 1 سوپرجام اروپا، 1 جام حذفی اسپانیا و 1 جام باشگاه های جهان. لیستی فوق العاده. اما او مصمم است که در سالهای آتی، به این لیست بیفزاید.

4. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

یکی از دوستان آرسنالی -مون (driver) برای ما بارسایی ها زحمت کشیدن و چند تا خبر گذاشتن.جا داره از این زحمت-شون که واسه ما می کشن در افزایش کیفیت این تاپیک تشکر کنیم.
    آرزوی قلبی خود شخص بنده اینه که امسال فابرگاس + نصری توی آرسنال بمونن ایشالا که بعد 6 سال یه جامی بدست بیاد.
      محتوای مخفی: قابل توجه تایید کننده ی پست ها: 
    من دلیل تایید شدن پست دوستان دیگر از سایر باشگاه ها رو نمی دونم...
    حداقلش ما تاپیک جداگانه زدیم که توی تاپیک خودمون به مسائل تیم خودمون بپردازیم.
    سلام :

پاسخ به اسپویلر :

طبق قوانین انجمن ورزش ، "ورود به تاپیک تیمهای رقیب با هدف ایجاد حاشیه و تنش ممنوع هست" ، یعنی تمام دوستان مجاز هستند در این تاپیک پست بدن به شرطی که تحریک کننده نباشه ، ادبیات مناسب داشته باشه ، تخریب و توهین نداشته باشه ، جنجال آفرین و زمینه ساز حاشیه نباشه و ....
    +
    این موارد رو با تیم انجمن ورزش خصوصی مطرح کن برادر فانوس تا تاپیک دچار انحراف نشه /
    پی نوشت : البته من در این چند صفحه ی اخیر پستی که نامربوط باشه ندیدم ، اگر پست خاصی مد نظردوستان هست با گزارش تخلف یا از طریق پی ام پیگیری کنید /

با عذر خواهی از دوستان بارسایی بابت انحراف تاپیک
    Last edited by Ezel; 03-07-2011 at 21:29.

6. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

با سلام

خوب ببخشید این رو عرض میکنم ما طرفداران بارسا از آسمون یهو نیومدیم زمین یعنی خودتون رو دست بالا نگیرید

من توی فروم عصر جوان یا ست ست توی تاپیک بارسلونا فعالیت میکردم دوستان زیادی پیدا کردم و واقعا یکی از تاپیکهای بی نظیر اون انجمن بود ولی خوب به خاطر مسائلی الان دیگه نمیرم و برگشتم به انجمن دوست داشتنی و قدیمی خودم

اگر دوستی چیزی گفت حالا چه تیکه چه فوش نباید سریع اقدام کنیم باید نشون داد که میشه برخورد رو به طرف آموزش بدیم نه اینکه سریع با یک پست بگیم آقا چرا اومدی تو تاپیک ما چرا پست زدی

این تاپیک صد در صد هنوز به دوران اوج خودش نرسیده البته شاید هم نرسه چون در یک فروم وقتی تاپیکی گرم میشه که 20 نفر هر روز توی بحث شرکت کنند مثل ست ست که الام اونجا اینطور نیست

پس همیشه خوبه بدونیم تیم ما در اوج نیست و شاید سال بعد هیچ جامی و افتخاری کسب نکنیم

8. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام به همه رفقا؛
    خسته نباشید به محمد آقا (boy iran) که واقعا واسه این تاپیک زحمت میکشه...
    فقط خواستم به دوستمون علی آقا بگم که انقدر سخت نگیره؛
    خداییش این پست امیرحسین هیچ نکته تحریک آمیزی توش نبود...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    این نقل و انتقالات امسال هم داستانی شده ها؛
    امیدوارم هر چی زودتر سانچس و فابرگاس رو بتونیم با یه قیمت منطقی بخریمشون...

10. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هم فكر ميكنم به يه پست كه از نظر ما مشكل داره نبايد با نقل قول گرفتن يا جواب دادن دامن بزنيم
    از يه طرف اين كه يه نفر از تاپيك تيمش دفاع كنه هم حركت قشنگيه علايق هر آدمي ميتونه تبديل به ارزشهاي فرديش بشه و هر انسان عاقلي بايد از ارزشهاش دفاع كنه
    و فكر ميكنم همه طرفدارا نسبت به تيمهاي خودشون و تاپيكشون بايد اينگونه رفتار كنن اما به شكل درستش

این تاپیک صد در صد هنوز به دوران اوج خودش نرسیده البته شاید هم نرسه چون در یک فروم وقتی تاپیکی گرم میشه که 20 نفر هر روز توی بحث شرکت کنند مثل ست ست که الام اونجا اینطور نیست
    اما در مورد روند تاپيك به نظر من نوبت بحثها و تبادل نظرها هم ميشه
    فعلا فصل نقل و انتقالاته و هنوز چيزي مشخص نيست همه چيز در حد خبرهايي كه اكثرشون بيشتر گمانه زنيست مونده
    حتي تركيب صد در صد تيمها هم هنوز مشخص نشده كه بشه نحوه بازي كردن تيمها رو پيشبيني و تحليل و تفسير كرد
    من كه روال تاپيك رو طبيعي ميدونم توي اين مواقع بيشتر پستها مربوط به خبرها هست كه خوشبختانه شما به خوبي دارين اين كار رو انجام ميدين
    اميدوارم هر چه زودتر بارسا بازيكناي مورد علاقه اش رو بگيره تا بشه بيشتر در مورد تيممون حرف بزنيم

12. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگر دوستی چیزی گفت حالا چه تیکه چه فوش نباید سریع اقدام کنیم باید نشون داد که میشه برخورد رو به طرف آموزش بدیم
    100 درصد حرفتون کاملا متین و منطقی هست. ولی خب من چی بشه که به تاپیک آرسنال سربزنم اصلا اون پست ها رو نخونده بودم.دوستمون نقل قول گرفت و اهدافشون هم کاملا واضح بود...
    ترجیح دادم بحث رو از طریق پروفایل سروش ادامه بدیم که تاپیک هم بیشتر از این تحریف نشه.

14. 7 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر واقعا ترجمه ی حرف های زیدان دقیقا همین باشه متاسفانه باید به حال این اسطوره افسانه ای تاسف خورد...
    حداقلش بعد این همه بازی کردن توی اروپا باید فهمیده باشه که رسیدن به نسل طلایی اتفاقی و شانسی نیست!!!
    یحتملا چون تیم خود زیدان از آکادمی در حد و اندازه های بارسا بهره نمی بره این مسئله براش قابل محسوس نیست!!
    امیدوارم ترجمه اش غلط باشه...
    اتفاقا من هم معتقدم که بارسلونا خوش شانسه که همزمان ژاوی، اینیستا، مسی، پدرو، بوسکتس و پیکه رو تو یک تیم داره (کاپیتان که تاج سره، همیشه بوده و هست)

حرف بدی نزده زیزو. خود من هم بعید میدونم حضور همزمان این همه ستاره که اکثرا جوونن تا سالهای سال تو تیم دیگه ای حتی بارسا اتفاق بیفته. فراموش نکنید داریم درباره یکی از رویایی ترین های تاریخ (اگر نگیم رویای ترین) حرف میزنیم. به وجود اومدن همچین تیمی حتی با سخت ترین کارها و برنامه ریزی ها یک استثناست
    درسته که بارسا کار فوق العاده ای تو تربیت بازیکنها انجام میده، اما پیدا شدن یک اعجوبه هایی مثل مسی و اینیستا که توپ جز بدنشون باشه خیلی اتفاق نمیفته و شانس هم نقش داره. البته همیشه میگن که شانس در خدمت یک ذهن آماده است.
    این رو هم باید به حرفهای زیزو اضافه کرد که دنیای فوتبال هم خوش شانسه که تیمی مثل بارسا جزئی از اونه

16. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خوب فکر کنم پست آخر این صفحه هست و تموم کنید این بحث دوستی و دشمنی رو

بالاخره افکار انسانها رو توی سالهای طولانی هیچ کس نتونسته عوض کنه چه برسه اینجا که دنیای مجازی هست و هیچ حس خاصی هم نداره

به عنوان یک طرفدار میگم جنگ دعوا هیچ سودی نداره به جز یک کینه که وقتی شما توی تاپیک توی مقابل هم میری با آنلاین شدن در اونجا اونا شاکی میشن چه برسه پست زدن پس هر کس دوست داره هر کجا پست بده بده ولی بی احترامی و جور دیگه نباشه روال خوبی انجمن پیدا میکنه

موفق باشید

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض روسل با اتوبوس برزیل به ورزشگاه « دلاپلاتا» رفت

رئیس باشگاه بارسلونا همراه با ریکاردو تیسیه را و مانو منزس، رئیس فدراسیون فوتبال برزیل و مربی این تیم برای تماشای بازی برزیل- ونزوئلا به استادیوم رفت

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا که برای تماشای دیدارهای کوپا آمه ریکا درآرژانتین به سر می برد، روز گذشته با هیئت تیم ملی برزیل به ورزشگاه «د لاپلاتا » رفت تا دیدار تیم ملی این کشور مقابل ونزوئلا را از نزدیک تماشا کند.
    روسل در کنار ریکاردو تیسیه را(رئیس فدراسیون فوتبال برزیل) و مانو منزس (سرمربی سلسائو) به ورزشگاه رفت و در جایگاه ویژه بازی را تماشا کرد.
    رئیس باشگاه بارسلونا مدیر کمپانی نایک در منطقه آمریکای لاتین است و به همین خاطر روابط خوبی با مسئولان فوتبال برزیل دارد . لباسهای تیم ملی بریل را کمپانی نایک تولید می کند.

20. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •