تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 154 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امیداورم امشب بدون مشکل و دادن مصدوم راحت این تیم پلژن رو ببریم
    صعود به عنوان تیم اول زیاد سخت نیست

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

الان رو کاغذ شانس زیادی داریم تا به عنوان تیم اول بریم مرحله بعد که اگه
    اینطوری بشه مراحل بالا رفتن کمی هموار میشه. مشروط به اینکه جلوی این تیم های کوچک
    امتیاز الکی ندیم و بازی بزگشت با بارسا هم یه بازی خوب امجام بدیم.
    به نظرم این بازی و بازی بعد تو سی ال خیلی مهمه که 3 امتیاز بازی رو بگیریم چون تیم تو شریط سختیه
    و گرفتن این امتیازات تو این شرایط حیاتیه.
    امیدوارم بازی رو ببریم.

4. این کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعا گروه خوبی داریم برنامه ریزیش هم توپه
    فکر کنید الان مثلا توی گروه 1 بودیم! همه بازیها سنگین و پرفشار
    یا مثلا امشب با اینهمه مصدوم با بارسا بازی داشتیم!!

6. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوشبختانه فعلا زلاتان مشکل مصدومیتش برطرف شده و از ابتدا برای میلان بازی میکنه
    فعلا یکی از مصدومان میلان کم شد...امیدوارم بقیه بازیکنان هم زودتر مشکلشون برطرف بشه
    ببینیم این بازی چی میشه؟!...باید همه امتیازات رو بصورت کامل جمع اوری کنیم تا نوبت به بازی برگشت مقابل بارسا برسه
    شاید توی اون بازی بتونیم تکلیف تیم اول صعود کننده رو مشخص کنیم
    فقط به شرطی که تا اون موقع تمام امتیازات رو جمع آوری کنیم

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض پیروزی با چاشنی زلاتان

میلان 2-0 ویکتوریا

گل ها : ابراهیموویچ (53، پنالتی) ؛ کاسانو (66)

زلاتان با به ثمر رساندن یک گل و ارسال پاس گل دوم اثر گذاری خود در روند نتیجه گیری میلان را به اثبات رساند.

در هفته دوم دور گروهی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، تیم میلان موفق به پیروزی 2 بر 0 برابر ویکتوریا پلزن شد. در این بازی که میلان موفق به استفاده از تعدادی بازیکنان مصدومش از جمله زلاتان و لوکا آنتونینی شده بود در طول نود دقیقه کاملا فوتبال خود را به حریف دیکته کرد و حاکم بلامنازع توپ و میدان بود.

گل اول میلان را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. این در حالی بود که خطای منجر به پنالتی نیز روی خود ایبرا انجام شده بود.این بیست و چهارمین گل ایبرا در هفتاد و نهمین حضور او در لیگ قهرمانان بود.

دقایقی بعد باز هم ایبرا کیفیت خود را به رخ مهاجمین اروپا کشاند و با یک کنترل عالی و یک پاس دقیق به کاسانو این مهاجم را در موقعیت گلزنی قرار داد و البته کاسانو نیز به فصت طلبی خود این موقعیت طلایی را به گل تبدیل کرد. این اولین گل کاسانو در لیگ قهرمانان پس از سال 2004 بود.

ترکیب میلان : آبیاتی، آباته (دی دی شیلیو87)، نستا، تیاگو سیلوا،آنتونینی (تایوو 78)، نوچرینو، فان بومل، سیدورف(آکوییلانی 70)، امانوئلسون، کاسانو و ابراهیموویچ
    ترکیب ویکتوریا : چک، رایتورال، چیسوفسکی، بیسترون، لیمبرسکی، پیلار(فیلو 75)، جیراسک، هوروات، کولار(داریدا 91)، پترزلا، باکوش (دوریش 67)

داور بازی : مه یر

http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2381&%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%D B%8C%20%D8%A8%D8%A7%20%DA%86%D8%A7%D8%B4%D9%86%DB% 8C%20%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86%20{%20%D 8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C%20%D8%B3% D8%A7%DB%8C%D8%AA}

10. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الگری: ایبرا بازیکن بزرگی است؛شایسته برد بودیم

مربی میلان از عملکرد فوق العاده مهاجم سوئدی تیمش به شدت راضی است

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی باتجربه میلان معتقد است که زلاتان ایبراهیموویچ، نقشی کلیدی درموفقیتهای این فصل میلان خواهد داشت. روسونری چهارشنبه شب موفق شد تا در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-2 مقابل ویکتوریا پلژن به پیروزی برسد.

زلاتان 29 ساله بازگشتی رویایی به ترکیب روسونری داشت و از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد و گل دوم را برای کاسانو ساخته و پرداخته کرد تا مربی میلان درپایان مسابقه به تمجید از او بپردازد

الگری در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« این پیروزی بزرگی است. نتیجه ای ارزشمند بعد از بازی با بارسلونا. ما شایسته این پیروزی بودیم. ایبراهیموویچ بازیکن بزرگی برای ماست و به تیم تحرک زیادی می دهد.»

این مربی 41 ساله در ادامه درمورد دیدار حساس یکشنبه شب تیمش مقابل یوونتوس صحبت کرد و ابراز امیدواری کرد که روبینیو و الکساندر پاتو برای آن دیدار به ترکیب روسونری بازگردند:« زمانی که به پیروزی می رسی، در ابتدا باید از نظر فیزیکی تیم را بازیابی کنی. حدود یک ماه است که ما بازیهای متعددی را با حضور بازیکنان هسته ای و کلیدی مان برگزار کردیم که امروز باید بگویم که بازیکنانم اندکی خسته اند و حتی می توانستیم بهتر از این بازی کنیم.»

الگری ادامه داد:« ما در انتظار بازگشت بازیکنانی مثل روبینیو و پاتو هستیم و این بدان معناست که من گزینه های بیشتری خواهم داشت. شاید بازیکنی بتواند اندکی استراحت کند و یا اینکه آنها را در کنار ایبرا و کاسانو به میدان بفرستند.»

الگری در بخش پایانی صحبت هایش به رویارویی تیمش با آندره آ پیرلو، بازیکن سابقش اشاره کرد:« پیرلو یک بازیکن مهم است و ما باید تلاش کنیم که او را مهار کنیم و البته سایر بازیکنان یووه را هم همین طور. یوونتوس این شانس را دارد که در هر هفته تنها یک بازی برگزار می کند ؛ پس کار ما سخت تر است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حالا بریم سراغ کونته و یووه که تازگی ها کمی گردوخاک بپا کردن

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آلگری: نمی‌دانم بواتنگ به بازی با یوونتوس می‌رسد یا نه

این هافبک غنایی به سرعت از مصدومیت دنده رهایی یافته و شاید بتواند مقابل یوونتوس بازی کند.

سایت گل – ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان حضور کوین پرینس بواتنگ مقابل یوونتوس را تایید نکرد.

بواتنگ در تساوی دو بر دو مقابل بارسلونا در 13 سپتامبر مصدوم شد و گفته می‌شود شاید برای دیدار این هفته در تورین آماده باشد.

اما آلگری که بازیکنان بسیاری، از جمله روبینیو و الکساندر پاتو را مصدوم می‌بیند تصمیم خواهد گرفت که به بواتنگ بازی دهد یا نه.

او می‌گوید: «باید اوضاع بواتنگ را به شکلی مناسب ارزیابی کنم. او تنها فردی است که می‌تواند در جریان بهبودی‌اش تاثیرگذار باشد.»

بازی یکشنبه دو تیم برای میلان بسیار مهم است. میلانی‌ها از چهار دیدار ابتدایی فصل تنها پنج امتیاز گرفته‌اند. آنها سه امتیاز هم با یوونتوس فاصله دارند که در صدر جدول در کنار اودینزه قرار گرفته است.

آلگری می‌گوید: «ما هنوز در اوایل فصل هستیم ولی باید تلاش کنیم به یوونتوس برسیم یا دست کم فاصله را با این تیم حفظ کنیم.»

همه روی آندره‌آ پیرلو تمرکز کرده‌اند که در تابستان به صورت آزاد از میلان به یوونتوس پیوست. او فصل را عالی آغاز کرده و انتظار می‌رود تاثیر فراوانی بر دیدار یکشنبه بگذارد. اما آلگری می‌گوید: «نمی‌دانم چطور آندره‌آ را کنترل کنم، اما مقابل او در جام برلوسکونی عالی کار کردیم.»

کد:

15. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آیا من دلیل هو کردن تماشاگران هستم؟

در اینجا می توانید مصاحبه کوتاه پس از بازی کلارنس سیدورف با اسکای اسپورت ایتالیا را مشاهده کنید.

در مصاحبه کوتاه پس از بازی برابر ویکتوریا پلزن که با پیروزی 2-0 روسونری ها همراه بود کلارنس سیدورف مصاحبه ای کوتاه با اسکای اسپورت ایتالیا نیز انجام داد.

او چنین گفت " آیا هواداران از من راضی نیستند و این دلیل هو کردن آن ها در گذشته می باشد؟ من از اینکه مدام در این رابطه صحبت کنم خسته شده ام.این برای هر بازیکنی اتفاق افتاده است و صحبت کردن دوباره در رابطه با این موضوع بی معنی است"

او در پایان چنین گفت " تا آنجا که من در میلان یاد دارم همیشه من در اینجا در 95 درصد دوران حرفه ای گری ام در میلان مورد تشویق هواداران قرار گرفته ام ,درست شبیه آن چیزی که امشب مشاهده کردیم"

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلدو سرنا: بازی یوونتوس و میلان بی‌تردید برنده دارد

ملی‌پوش سابق ایتالیا احساس می‌کند بازی یکشنبه با تساوی به پایان نمی‌رسد.

سایت گل – آلدو سرنا، ملی‌پوش سابق ایتالیا که پیراهن یوونتوس و میلان را در دوران بازی به تن کرده بود بی‌صبرانه منتظر دیدار این دو تیم در روز یکشنبه است. او به سایت گل گفت که انتظار ندارد بازی با تساوی به پایان برسد.

یوونتوس در حال حاضر با هشت امتیاز از چهار بازی صدرنشین است و میلان هم پنج امتیاز کسب کرده است.

او می‌گوید: «یوونتوس آنتونیو کونته احتمالا بازی را با افکار تهاجمی آغاز می‌کند و سعی می‌کند اجازه ندهد میلان ضدحمله انجام دهد. اما میلان تلاش می‌کند بر روی خط میانی یووه فشار بیاورد و بازی را فیزیکی کند.

اگر قرار باشد پیش‌بینی کنم می‌گویم که یوونتوس یا میلان برنده بازی می‌شوند. روز یکشنبه تساوی نخواهیم دید.»

سرنا 51 ساله می‌گوید حضور میلان در لیگ قهرمانان به جای آن که آنها را خسته کند امتیاز روحی مثبتی به شمار می‌رود: «فکر نمی‌کنم بازی با ویکتوریا پلژن میلان را خسته کرده باشد. در عوض باید آنها تقویت روحی شده باشند چون زلاتان ایبراهیموویچ برگشت و آنها در جدول بالاتر از بارسلونا قرار گرفتند.

یوونتوس از امتیاز استراحت استفاده می‌کند. آنها در اروپا حضور ندارند. کونته فرصت آن را داشته که روی نکات ویژه‌ای کار کند و مطمئنم که سخت تلاش کرده‌اند.»

کد:

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •