تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 186 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فرگوسن: چیزی در مورد انتقال اشنایدر نمی دانم
    فرگوسن به دنبال یافتن جانشینی برای اسکولز است و به همین دلیل در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد انتقال این ملی پوش هلندی به منچستریونایتد منتشر شد

سایت گل - سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد چیزی در مورد انتقال احتمالی وسلی اشنایدر به الدترافورد نمی داند.

فرگوسن به دنبال یافتن جانشینی برای اسکولز است و به همین دلیل در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد انتقال این ملی پوش هلندی به منچستریونایتد منتشر شد .

این در حالی است که باشگاه منچسترسیتی نیز برای خرید این هافبک هلندی دست به کار شد اما او اعلام کرد ترجیح می دهد به منچستریونایتد برود.

اما علی رغم همه این صحبت ها، فرگوسن اعلام کرد موضوع انتقال اشنایدر به الدترافورد، شایعه روزنامه هاست.

او در گفتگو با شبکه دیرکت 8 گفت:" من چیزی در مورد انتقال اشنایدر نمی دانم زیرا همه اینها ساخته روزنامه هاست. روزنامه های این طور شایعه سازی می کنند اما ما نباید چیزی در این مورد بگوئیم.
    فرگوسن همچنین در مورد شکست 8-2 مقابل مارسی در دیدار خیریه گفت:" مارسی در نیمه دوم خیلی خوب بود. آنها خوب بازی کردند و گل های خوبی به ثمر رساندند. اما ما در نیمه اول خوب بودیم

مارسی با تجربه تر بود، و شکل تیمی بهتری داشت اما من از حضور در این دیدار خوشحالم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فرگوسن: چیزی در مورد انتقال اشنایدر نمی دانم
    فرگوسن به دنبال یافتن جانشینی برای اسکولز است و به همین دلیل در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد انتقال این ملی پوش هلندی به منچستریونایتد منتشر شد

سایت گل - سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد چیزی در مورد انتقال احتمالی وسلی اشنایدر به الدترافورد نمی داند.

فرگوسن به دنبال یافتن جانشینی برای اسکولز است و به همین دلیل در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد انتقال این ملی پوش هلندی به منچستریونایتد منتشر شد .

این در حالی است که باشگاه منچسترسیتی نیز برای خرید این هافبک هلندی دست به کار شد اما او اعلام کرد ترجیح می دهد به منچستریونایتد برود.

اما علی رغم همه این صحبت ها، فرگوسن اعلام کرد موضوع انتقال اشنایدر به الدترافورد، شایعه روزنامه هاست.

او در گفتگو با شبکه دیرکت 8 گفت:" من چیزی در مورد انتقال اشنایدر نمی دانم زیرا همه اینها ساخته روزنامه هاست. روزنامه های این طور شایعه سازی می کنند اما ما نباید چیزی در این مورد بگوئیم.
    فرگوسن همچنین در مورد شکست 8-2 مقابل مارسی در دیدار خیریه گفت:" مارسی در نیمه دوم خیلی خوب بود. آنها خوب بازی کردند و گل های خوبی به ثمر رساندند. اما ما در نیمه اول خوب بودیم

مارسی با تجربه تر بود، و شکل تیمی بهتری داشت اما من از حضور در این دیدار خوشحالم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    قضیه دیدار با مارسی چی بوده؟چرا 8 تا خوردیم؟
    امشب قراره بازی خداحافظی فن در سار برگزار بشه؟

4. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اشلي يانگ: در بالاترين سطح در منچستريونايتد بازي خواهم كرد
    هافبك تازه وارد شياطين سرخ اطمينان دارد مي تواند فصل پرباري را در منچستريونايتد سپري كند

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اشلي يانگ كه يكي از خريدهاي منچستريونايتد در بازار نقل و انتقالات تابستان است، اطمينان دارد در فصل آينده مي تواند عملكرد قابل قبولي را به نمايش بگذارد تا فرگوسن و سران باشگاه منچستريونايتد را از اين خريد پشيمان نكند.

اشلي يانگ كه پيش از اين در آستون ويلا توپ مي زد، با قراردادي 17 ميليون پوندي به اولدترافورد پيوست. انتقالي كه انتقاد برخي كارشناسان را هم در پي داشت و بسياري معتقد بودند باشگاه منچستريونايتد بيش از حد نياز براي خريد اين بازيكن پول صرف كرده است.

يانگ در گفت و گو با يكي از وب سايت‌هاي هوادار باشگاه عنوان كرد: در زندگي هميشه به خودم اعتماد به نفس داشته‌ام و مطمئنم مي توانم در بالاترين سطح ممكن فوتبال بازي كنم. فصل آينده در منچستريونايتد سال پرباري خواهم داشت.

هافبك 25 ساله همچنين عنوان كرد: از مدت‌ها پيش مي دانستم كه باشگاه منچسيتريونايتد براي جذب من وارد كار شده است. از نيم فصل گذشته و در بازار نقل و انتقالات ژانويه متوجه اين موضوع شدم تا اين كه ماجرا تابستان امسال نهايي شد. در آن زمان كه از موضوع مطلع شدم، تيم ما شرايط خوبي را نداشت و حتي استون ويلا تلاش مي كرد خودش را در ليگ برتر حفظ كند، به همين دليل سران باشگاه اعلام كردند كه در حال شرايط براي مذاكره مهيا نيست و ماجرا چند ماهي به تعويق افتاد.

يانگ كه سابقه‌ي پوشيدن پيراهن تيم ملي انگليس را هم در كارنامه دارد در پايان عنوان كرد: غير از منچستريونايتد تيم‌هاي ديگري هم بودند كه براي خريد من به آستون ويلا پيشنهاد داده بودند، اما همين كه متوجه شدم كه از تيمي مانند منچستريونايتد پيشنهاد دارد بدون ترديد تصميم گرفتم و براي امضاي قرارداد دست به كار شدم. چرا كه مي دانستم تصميم درستي گرفته ام.

لینک منبع خبر:
    کد:

6. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

المپیک مارسی 8 – منتخب منچستریونایتد 2، یونایتد در دیداری خیریه مغلوب حریف فرانسوی خود شد
    سه شنبه شب و در دیداری خیری تیم منتخب منچستریونایتد با نتیجه 8 بر دو مغلوب مارسی شد

سایت گل - تیم منتخب منچستریونایتد که تلفیقی از بازیکنان قدیمی و جدید این باشگاه نظیر فابین بارتز، کریس اسمالینگ، فیل جونز و پتریس اورا در آن حضور داشتند سه شنبه شب در دیداری خیریه با نتیجه 8 بر دو مغلوب مارسی شد.

این دیدار توسط پاسکال اولمتا دروازه بان اسبق مارسی تدارک دیده شده بود و عواید حاصل از آن برای سازمان خیریه ای جمع آوری شد.

در این بازی ابتدا نیکلاس انکولو در دقیقه 15 مارسی را پیش انداخت و جوردان آیو در دقیقه 34 اختلاف را دو برابر کرد. اما دو گل دنی ولبک و تام کلورلی در دقایق 35 و 37 بازی را برای یونایتد به تساوی کشاند.

در نیمه دوم بازی مارسی با یک نمایش فوق العاده 6 گل دیگر به ثمر رساند تا یونایتد با نتیجه 8 بر دو در این دیدار شکست را بپذیرد.

گل های نیمه دوم مارسی را به ترتیب بنوا چیرو، الو دیار، جوردان آیو، لوئیچ رمی (دو گل) و بنوا چیرو به ثمر رساندند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: بازی خداحافظی ادوین هم امشبه:
    سایت گل - شنبه 3 اگوست برابر با 12 مرداد 1390 ادوین فن در سار دروازه بان افسانه ای فوتبال هلند که بین سال های 1999 تا 2001 در باشگاه یوونتوس فعالیت می کرد از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.

8. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یونایتد پیشنهاد 18 میلیونی را از باشگاه پاریس سنت ژرمن برای خرید بربا دریافت کرده است

باشگاه فرانسوی پاریس سنت ژرمن به کمک مالکان قطری خود در نظر دارند تا پول های زیادی را در فصل نقل انتقالات خرج کنند. آنها در حال حاضر آماده هستند تا پیشنهاد 18 میلیونی را برای خرید مهاجم بلغاری یونایتد ارائه دهند.

دیمیتار برباتوف مهاجم سابق باشگاه تاتنهام انگلیس تنها یک سال از قرار داد خود با باشگاه فعلیش باقی مانده این مهاجم که فصل پیش به طور مشترک با کارلوس توز عنوان آقای گلی لیگ برتر را کسب کرد فرصت حضور او در بازی ها برایش محدود شده بعد از اینکه یونایتد خاویر هرنادر و رونی را در ترکیب خود در بازی ها جای داده است. حالا سران باشگاه پاریس سنت ژرمن قصد دارند مهاجم بلغاری شیاطین سرخ را که در سال 2009 با قیمت 35 میلیون پوند از تاتنهام به یونایتد آمد را جذب کنند. آنها همچنین پیشنهاد 35 میلیونی را برای خرید خاویر پاستوره را هم ترتیب دیده اند.

سر الکس فرگوسن که در حال حاضر دو مهاجم فعلی خود فردریکو کاچدا و دنی ولبک را که به طور قرضی در تیم های دیگر بازی میکردند را هم در اختیار دارد که امکان حضور برباتوف را در ترکیب اصلی تیم بسیار محدود میکند که امکان دارد او یونایتد را ترک کند. برباتوف می تواند با انتقالش به پاریس سنت ژرمن زوج خط حمله را با Kevin Gameiro که به تازگی به این تیم پیوسته را ترتیب دهد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

10. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام،

عکس های بازی خیریه مارسی - منچستر رو می تونید از سایت رسمی مارسی، به آدرس زیر ببینید؛

کد:

12. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

یه بازی خیریه به درخواست مارسی
    البته هیچ جا ازین بازی خبر رسمی نبود . و لباس هم لباس یونایتد نبود .
    و از ترکیب یونایتد فقط اسمالینگ . جونز . اورا .ولبک و وکلورلی حضور داشتند که فقط اورا و اسمالینگ فصل قبل توی تیم اصلی بودند !

14. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اریک کانتونا: وسلی اشنایدر من را به یاد خودم می اندازد
    ستاره فرانسوی سابق شیاطین سرخ با ستایش از اشنایدر، مدیران منچستریونایتد را به خرید او ترغیب کرد

سایت گل - اریک کانتونا، شماره 7 اسطوره ای باشگاه منچستریونایتد، اظهار امیدواری کرد که این باشگاه وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر را به خدمت بگیرد.

اشنایدر هفته گذشته در واکنش به پیشنهاد باشگاه منچسترسیتی اعلام کرد ترجیح می دهد به الدترافورد برود اما در حال حاضر، دستمزد این بازیکن، بزرگترین مانع برای پیوستن او شیاطین سرخ است.

اما ستاره فرانسوی سابق شیاطین سرخ با ستایش از اشنایدر، مدیران منچستریونایتد را به خرید او ترغیب کرد.

او در گفتگو با نشریه میرر گفت:" اشنایدر یکی از بهترین هاست. او می تواند برای منچستریونایتد خرید فوق العاده ای باشد.

او دقیقا چیزی است که یونایتدها نیاز دارند. او بازیکن قدرتمندی است . بعضی اوقات من را به یاد خودم می اندازد."
    کانتونا بین سال های 1992 تا 1997 برای منچستریونایتد بازی کرد و با این تیم 4 قهرمانی در لیگ برتر و 2 قهرمانی در جام حذفی به دست آورد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    فرگوسن: ما همشه به دنبال بهبود ترکیب تیم هستیم، هنوز هیچ چیز مشخص نیست
    سرمربی اسکاتلندی یونایتد از احتمال پیوستن بازیساز هلندی اینتر به این تیم خبر می دهد

سایت گل - سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد احتمال پیوستن وسلی اشنایدر هافبک بازیساز اینتر به این تیم را رد نکرد.

منچستریونایتد تا به حال دیوید دخه آ، فیل جونز و اشلی یانگ را به خدمت گرفته است. آنها جانشینان مناسبی برای ادوین فان در سار و گری نویل به خدمت گرفته اند و اکنون قصد دارند اشنایدر را به عنوان جانشین پل اسکولز که در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد به خدمت بگیرند.

فرگوسن در مورد انتقال احتمالی اشنایدر می گوید:" ما همیشه به دنبال بهبود ترکیب تیم هستیم اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست."

او همچنین در تمجید از فان در سار گفت:" او دروازه بان فوق العاده است و همچنین شخصیت بسیار جذابی دارد. همیشه بین دو نیمه در رختکن به نکاتی خوبی اشاره می کرد. او انسان بسیار خوبی نیز هست. وقتی پیتر اشمایکل را از دست دادیم باید بلافاصله فان در سار را به خدمت می گرفتیم. این اشتباه من بود. اما خوشحالم که او بازی های خبی برای ما انجام داد."

"امیدوارم بعد از یک سال استراحت او نقشی در باشگاه داشته باشد. شاید او را به عنوان مربی به خدمت گرفتیم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: چه عجب!

سر بابی چارلتون: فن در سار بی همتاست
    فن در سار در سال 2005 به منچستریونایتد پیوست و ثباتی که یونایتدها در درون دروازه به آن نیاز داشتند را فراهم کرد

سایت گل - سر بابی چارلتون، اسطوره باشگاه منچستریونایتد، با ستایش از ادوین فن در سار، دروازه بان سابق این باشگاه، اعلام کرد این دروازه بان هلندی، یک دروازه عادی نبود.

فن در سار در سال 2005 به منچستریونایتد پیوست و ثباتی که یونایتدها در درون دروازه به آن نیاز داشتند را فراهم کرد و چارلتون معتقد است با حضور او، مدافعان تیم با اعتماد به نفس بیشتری بازی می کردند.

بابی چارلتون در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او یک دروازه بان عادی نیست. هم تیمی هایش می توانستند این طور فکر کنند که ما هنوز ادین را داریم. او بسیار بااستعداد است و شخصیت بالایی دارد. شاید بتواند او را به بهترین دروازه بان تاریخ منچستریونایتد نامید، البته ما اشمایکل را هم داشتیم اما فن در سار بی همتاست."

لینک منبع خبر:
    کد:
    یه خبر نسبتا خوب هم اومده که توز در بازی کامیونیتی شیلد غایب هست. چون خبر واسه من سیتی، تو تاپیک نذاشتمش.
    کد:

16. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش روز: اشنایدر را بخرید" از اینتر به منچستر یونایتد ماجرای انتقال داغ تابستان در نقل قول ها"
    همه در مورد این انتقال صحبت کرده اند، از گاسپرینی تا سر الکس فرگوسن،از گاس هیدینک تا فن مارویک،از استانکوویچ تا بکام و حتی خود اشنایدر

سایت گل - انتقال وسلی اشنایدر به منچستر یونایتد؟! چیزی که هیچ کس نمیخواهد به ان اعتراف کند.اینجا ما نگاهی میندازیم به اظهارات ،تمایلات و عقب نشینی هایی که در سه ماه گذشته در مورد این انتقال اتفاق افتاده است:

فصل بعد؟من در اینترم
    اشنایدر 26 می

در اینتر جو خانوادگی وجود دارد.میلان زیبا وعالیه من عاشقشم در حال حاضر من خوشحالم و نمیدونم چرا باید اینجا رو ترک کنم
    دوباره اشنایدر پس از شایعات ابراز علاقه یونایتد و سیتی

بعد بازی بلژیک _ترکیه من به کره جنوبی رفتم و بعد بازگشت به ترکیه با داستان هایی مواجه شدم که من به چلسی گفتم اشنایدر را بخرن من فعلا درگیر رساندن ترکیه به یورو هستم
    گاس هیدینک

از ته قلبم اینترو دوست دارم اما خدا تصمیم میگیره اینده من کجاست من میخوام از هواداران تشکر کنم که همیشه با من مهربان بودن و بهشون میگم اگر بمونم همه کاری برای بردن انجام میدهم
    اشنایدر در حال متقاعد کردن همه و در حال اشاره کردن به سر الکس با کتاب مقدس

من از اظهارات اشنایدر در مورد ایندش نگران و ناراحنتم او همیشه میگفت میخواد اینجا بموند
    14 ژوئن .رئیس موراتی

تنها چیزی که در مورد انتقال اتوئو ،اشنایدر و مایکون میتونم بگم اینه که من با ان ها صحبت کردم و همشون گفتن می خواهن اینجا بمونند.
    شش روز بعد .موراتی

این بیشتر از اون چیزی که اون ها فکر میکردن خرج داره ولی ان ها در حال پیدا کردن راهی برای ان هستند اشنایدر گفته خوشحال میشه در اینتر بماند ولی فرگوسن اونو مناسب تیمش میدونه هر چند خرج زیادی خواهد داشت
    یک منبع اختصاصی از یونایتد به گل در 5 جولای

اینتر بازیکنان بزرگی دارد که توانایی بازی در چند پست را دارن مثل اشنایدر او مشخصا بازیکن بزرگی برای اینتر هست اما پیشبینی اتفاقات در 30 تا 40 اینده روز سخت است
    مربی جدید اینتر گاسپرینی این شانس را دارد که در کنفرانس خود ماجرای اشنایدر را تموم کند اما...

وسلی اشنایدر به خوبی در اینجا جا میافتد فکر کنم گزینه ایده الی برای ما باشد من این را بخاطر اینکه هلندی است نمیگم من مدتی هست که اینجام و بالا و پائین تیم را میشناسم و میدونم اشنایدر تیم را تقویت میکند.اسکولز جدید وجود ندارد همانطور که روی کین جدید نبود.من نمیتونم به کسی عالیتر از اشنایدر برای ما فکر کنم .نمیدونم ایندش با اینتر چی میشود یا ایا ما برای او پول پرداخت میکنیم اما براساس تواناییش من میگم "اشنایدر را بگیرید"
    رنه میولنستین دستیار دوم فرگوسن

اشنایدر بازیکنی است که قطعا میتواند در یونایتد بازی کند.او میتونه پاس بده، شوت بزند، جابجا بشه و گل بزند.او کسی است که در بالاترین سطح برای اینتر و رئال بازی کرده پس پیوستن به یونایتد برای او عالیست.
    کاپیتان سابق یونایتد در گفت و گوی اختصاصی با گل در 11 جولای

اشنایدر میخواد بماند.و تمرینات پیش فصلش بسیار خوب بوده است.
    گاسپرینی چند هفته پس از انتخابش

من میخوام بمونم .من دوستان خوبی مثل زانتی دارم که در شرایط سخت همه را در کنار هم نگه میدارد.اگر ان ها بخوان منو بفروشن ان موقع من میرم.و ناراحت نمیشم من در میلان خوشحالم و دلتنگ اینتر میشم ولی این فوتبال است. زمانی که رئال منو فروخت ترجیح میدادم در اسپانیا بمونم
    اشنایدر در گفت و گو با مجله ونیتی فیرثابت میکند هنوز زوده که بگوئیم او می ماند

زمانه خوابیدن قبل تمرین است...امیدوارم اشنایدرو زود اینجا ببینم
    کیکو ماچدا در توئیترش

نمیتونم ان را بگم ؟
    ماچدا دوباره در توئیترش . هر دو پیام زود پاک شدن

ان ها میخوان پول زیادی برای اشنایدر بدن اما می ارزد او تاثیر زیادی در الدترافورد میگذارد اگر این انتقال انجام شود
    هافبک سابق یونایتد نیکی بات به طور اختصاصی به گل میگوید.
    14 جولای

انتقال به منچستر اشنایدر را به بازیکن بهتری تبدیل میکند.او در حال حاضر برای باشگاه های بزرگی بازی کرده اما بازی برای منچستر یونایتد یک قدم رو به جلو برای اوست.برای فلسفه فوتبالی ان ها و سطحی که در ان بازی میکنند.این چالش جدیدی برای اوست که بهش انگیزه میدهد
    برت فن مارویک سرمربی هلند

علاقه جدی به اشنایدر در حال حاضر وجود ندارد. به دلیل های زیادی.من درگیر ان نیستم از زمانی که به امریکا امدیم
    سر الکس سر انجام علاقه به جذب اشنایدر را رد میکند.به جزکلمه های "در حال حاضر" " به دلیل های زیادی" "از زمانی که به اینجا اومدم" او کارشو به خوبی انجام میده

در چند روز اینده شما میبینید که وس میکروفن را میگیرد و به همه میگه که 100% با ما میماند

استانکوویچ در 17 جولای . ما همچنان منتظریم

چی میشه اگر او بره؟ما میدانیم که در زمان انتقالات چیز ها سریع عوض میشوند . اما او به سختی کار میکند و در حال حاضر بازیکن ماست

گاسپرینی

فراموشش کنید. ما درحال بررسی هستیم ولی فکر نکنم خریدن اشنایدر اسان باشد

18 جولای فرگوسن.شروع مصمم با "فراموشش کنید" اما در ادامه...

اینده اشنایدر چی میشه؟من نمیدونم امیدوارم که بماند

دوباره موراتی

برای جانشینی اسکولزی، آنها باید فردی خاص را بگیرند. صحبت های زیادی درباره اشنایدر هست او بازیکن با استعدادی است.من مطمئنم به خوبی در تیم منچستر یونایتد جا می افتد . بدون شک
    دیوید بکام

سه نفری که صحبت زیادی بوده به یونایتد می ایند بازیکنان بزرگی هستند.از بین ان ها من بیشتر تحت تاثیر مودریچ قرار گرفتم هر موقع با تاتنهام بازی کردیم او کسی بود که میدرخشید
    اسکولز در 28 جولای.مودریچ را بالاتر از نصری و اشنایدر انتخاب میکند

اشنایدر الماس درخشان هست.او برای اینتر و هلند عالی بوده من فکر کنم اوضاع برای او انطور که میخواست در رئال خوب پیش نرفت اما او یک بازیکن تاپ است. و من مطمئنم باشگاه های زیادی به دنبال او خواهند بود اگر در دسترس باشد
    2 اگوست .اسکولز در مصاحبه با شبکه باشگاه منچستر یونایتد

ما در ان پیشرفتی نداشتیم (خرید اشنایدر). من در حال حاضر در حال کار کردن رو موردی نیستم اما مهم ترین چیز این است که شما هیچ وقت نمیدانید . من به اندازه کافی در فوتبال بودم که بدانم اوضاع به سرعت عوض میشود . کسی ممکنه در دسترس بشه و ما در ان وقت میتونیم بگیم علاقه مند هستیم .
    دیوید جیل رئیس اجرائی یونایتد به خوبی گفت مهم ترین چیز این است که شما هرگز نمیدانید...

لینک منبع گزارش:

کد:
    پ.ن 1:
    پ.ن 2:
    مهم ترین چیز این است که شما هرگز نمیدانید...
    آره واقعا!!

18. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

با خبرای اخیر مثل اینکه اسنایدر نزدیکتر از همیشه به یونایتد هستش... چهار مطلب در ترانسفر اسنایدر به یونایتد وجود خواهد داشت:
    اول اینکه بمب نقل و انتقالات تابستان در اروپا میشه که خود این موضوع میتونه باد روحیه زیاد از حد تیمی مثل سیتی (و از این قبیل تیم ها) رو خالی کنه...
    دوم اینکه خط میانی عالی تر از همیشه خصوصا تو این چند فصل اخیر میشه. تو میانه اسنایدر، فلچر، کریک، اندرسون و در کناره ها والنسیا، نانی، یانگ، پارک، گیگز. (سوای از توجه به جوونا)
    سوم اینکه بدون شک در صورت ترانسفر شدن وسلی، ما اونو چند هفته ای تو ترکیب فصل جدید نخواهیم دید. چون هم باید به شرایط تیم و شهر عادت کنه و بدنسازی (حتی با وجود اینکه در اینتر گذروندش) و خواسته های فرگوسن و هماهنگی های لازم.
    چهارم اینکه امیدوارم اگه اسنایدر ترانسفر شد، رابطش با ساف خوب باشه و این حرفای گذشته و فعلی سر الکس که "وس رو فراموش کنید"، برای شکستن قیمت بوده باشه.. + اینکه امیدوارم با رضایت ساف، اسنایدر رو بگیریم نه با سماجت و اصرار گیل.
    .
    البته همه اینا منوط بر اومدن اسنایدر به یونایتد هستش...
    +
    به عنوان یه طرفدار اینتر، بدون شک از اومدن اسنایدر به منچستر واقعا ناراحت و بیشتر از اون نگران اینتر فصل بعد میشم.

20. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •