رامالو : " نیمار زمان بسیار سختی را در برنابئو سپری خواهد کرد . "

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
سرمربی تیم سانتوس ، رامالو ، طی جدید ترین صحبت های خود ، انتقال نیمار به مادرید را انتقال وی به شرایطی بسیار سخت توصیف کرد .
در روز های اخیر خبر هایی مبنی بر احتمال توافق رئال مادرید و سانتوس بر سر انتقال نیمار از آن باشگاه به برنابئو با مبلغ 45 میلیون یورو به گوش رسیده است . گرجه در این میان خبر هایی مبنی بر تلاش بارسلونا برای به خدمت گرفتن این بازیکن به گوش رسید و این دو باشگاه را باز هم در موضعی متفاوت به رقابت انداخت .
رامالو طی صحبت های اخیر خود گفته است : " سبک بازی رئال مادرید تفاوت های زیادی با سبک بازی برزیلی و حتی سبک بازی بارسلونا و سایر تیم های اسپانیایی و اروپایی دارد و مطمئنا این انتقال برای نیمار ، انتقال بسیار مشکلی خواهد بود و عادت کردن به شرایط بازی رئال اصلا کار ساده ای نیست . "
" رئال مادرید بیشتر تمایل دارد تا بصورت تاکتیکی و مبنی بر تفکر سرمربی بازی کند اما نیمار بازیکنی است که دوست دارد حتی در زمین چمن هم به همان صورت که در خیابان بازی میکند به ایفای نقش پپردازد . "
" اما سبک بازی بارسلونا بگونه ای است که بنظر میرسد بیشتر بر مبنای تکنیک باشد نه تاکتیک ، مطمئنا چنین تیمی برای یک بازیکن برزیلی مناسب تر خواهد بود . نیمار یک بازیکن فوق العاده تکنیکی است و وی مطمئنا در صورت انتقال به رئال مادرید با مشکل های جدی ای در برابر رئال ِ تاکتیکی مواجه خواهد شد . "
اخیرا خبر هایی مبنی بر توافق دو باشگاه بر روی قیمت انتقال به گوش رسیده است و بنظر می آید که تنها سد موجود در برابر انتقال نیمار به مادرید ، تاریخ دقیق انتقال است .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدیر برنامه های نیمار : " نیمار ترجیح میدهد که در تابستان بعدی به رئال مادرید بپیوندد . "

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
مدیر برنامه های نیمار فاش کرد که نیمار تمایل دارد که تا تابستان سال 2012 در تیم فعلی خود بماند . همه اینها در حالی است که رئال مادرید خواهان امضای هر چه سریعتر قرارداد با وی است .
در خبر های قبلی مدیر برنامه های نیمار اعلام کرده بود که گویی نیمار قصد دارد که تا ماه ژانویه در سانتوس مانده تا بتواند تیمش را در جام لیبرتادورس همراهی کند ، اما خبر های رسیده حاکی از این است که این بازیکن رئالی ها را به صبر تا تابستان آینده دعوت کرده است .
مدیر برنامه های نیمار ، ریبیرو ، گفت : " من خودم از جمله کسانی بودم که او را تشویق به ماندن در تیم فعلی اش به مدت یکسال دیگر کردم . یکی از آرزوهای نیمار بازی در جام لیبرتادورس است که این امر او را ملزم به ماندن تا ماه آپریل میکند . "
" البته تلاش ما اینست که در این قضیه طرف های مادریدی مان اصلا از ما ناراحت نشوند و میخواهیم در کمال موافقت و رضایت مسئولان رئال را راضی به امضای قرارداد با وی در تابستان بعدی کنیم . "
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید