من تمام NFS ها رو از underground بازی کردم و همه رو تموم کردم به جز shift2 و بهترین سری اون most wanted بود یادش بخیر چه بازیی بود . اما این run هم به نظر من عالی بود . درسته تموم کردنش 5 ساعت بیشتر طول نکشید اما قشنگ بود .کاشکی یکم طولانی تر بود
من تمام NFS ها رو از underground بازی کردم و همه رو تموم کردم به جز shift2 و بهترین سری اون most wanted بود یادش بخیر چه بازیی بود . اما این run هم به نظر من عالی بود . درسته تموم کردنش 5 ساعت بیشتر طول نکشید اما قشنگ بود .کاشکی یکم طولانی تر بود
منم بازی رو تموم کردم .بازی قشنگی بود فقط داستانش گنگ بود ولی در کل عالی بود.....
روی حالت نرمال خیلی خشک و بی هیجان هست ولی رو HARD خیلی حال میده
هرچی باشه...دیگه گرافیکش ک عالی بود
لطفا دوستان راهنمایی کنن.
اون مرحله که 2 تا پلیس تعقیب میکنن و زده 4km تا فرار از شهر چبکار باید کرد ؟
من طبق نقشه جلو میرم ولی آخر خط پلیس ماشینو میخوابونه .
این بازی واقع اشاهکاره من که خیلی کیف کردم.
توی قسمت اخر بازی ضربان قلبم بالا رفت واقعا هیجان بازی خیلی بالا بود.
گرافیک زیبا ( زیباترین گرافیکی که تو بازی های ماشینی دیدم)
صداگزاری فوق العاده و هیجان انگیز ( نصف هیجان بازی به خاطر صداگزاریه خوبشه)
من از داستان خیلی خوشم اومد جالب بود.
گیم پلی هم واقعا عالی بود .
من به این بازی از 10 نمره ی 9.5 رو میدم .
راستی کسی میدونه چجوری میتونم ویدیوهای بین بازی رو دوباره ببینم؟
فوق الـــــــــعـــــاده حال کردم با بازی,خیلی گیم پلی پروفشنالی داره.دقیقآ طوری ساخته شده که سنگینی وزن ماشین رو حس می کنی سر پیچ ها....برای هر مدل ماشین هم فرق می کنه.گرافیکش خیلی عالیه البته ما که نتونستیم تهش رو ببینیم ولی همین اندازه هم عالیه.سبک مسابقات و تعداد رقبا زیاد شده و هیجان بیشتر.واااااای چه لذتی داره تو اتوبان با 10تا ماشین کورس میزاری,لایی می کشی میلیمتری!!: دی
حداقل تفاوتش با nfsهای دیگه اینه که تصادفاتش مصنوعی نیست و اون حس موقع برخورد با ماشین کناریت رو به آدم می رسونه.خلاصه اینکه اصلآ فکر نمی کردم تا این حد حال کنم با بازی......حتمآ تجربش کنید
بای
باعث تعجبمه که با این کارت گرافیکی که دارم بین 25 تا 30 فریم میده ولی از 30 بالاتر نمیره چرا؟البته همین مقدار فریم رو هم فکر کنم cpu بهش کمک میکنه.
در کل عالی بود حالت Extrame رو همین چند لحظه پیش تموم کردم سخت بود بخصوص یه جا که فکر میکنم بیشتر از 50 بار رفتم
اینم اسکرین شات های امشب
![]()
Last edited by Microsoft Windows; 11-12-2011 at 01:34.
اون تیکه همش فیلم نیس..دکمه هایی که نشون میده رو بزن تا فرار کنه..
چندتا عکس از بازی گرفتم که دیدنشون خالی از لطف نیست...
آرین جون خوشال میشیم نظرتو راجبه بازی بدونیم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)