ترجیحا عکس بذارید ، قاعدتا چون بازی تحت استیم هست باید کمی متفاوت اجرا بشه
ترجیحا عکس بذارید ، قاعدتا چون بازی تحت استیم هست باید کمی متفاوت اجرا بشه
هنوز توی سایت ABGX ثبت نشده ، چطوری لینکای بازی اومده ؟![]()
طبیعیه.....ممکنه الان لینک های بازی بیاد ولی فردا تو abgx ثبت بشه.مثلا اسکایریم دیروز لیک شده ولی هنوز توی abgx ثبت نشده.هنوز توی سایت ABGX ثبت نشده ، چطوری لینکای بازی اومده ؟![]()
(مطمئن نیستم ولی فکر کنم ریلیز های p2p که توسط گروه خاصی لیک نمیشن توی abgx ثبت نمیشن)
هر کدوم از بازی ها برای خودشون محترم هستن و طرفدارانی هم دارن
در حاشیه موضوع این تاپیک ادامه بدید..
مرسی
فروش نسخه ایکس باکس شروع شد.قیمت3000تومن.
مگه برای Xbox بازی اومد؟![]()
من امشب ساعت 10 بازی رو گرفتم برای XBOX 360مثل همیشه از این جایی که من میگیرم بهنرین کیفیت دیسک رو داره و زودتر از هرجایی توی ایران میاره.
من حدود 45 دقیقه از گیم پلای رو رفتم جلو ، گرافیک پیشرفت داشته، تکستچر ها پر تر شده و کیفیت اش بیشتر شده و همینطور گیم پلای سنگین تر شده هرکی بگه گرافیک فرقی نکرده دروغ گقته
یک مورد که خیلی توی بازی جلوه میکنه اینه که بازی به شدت سخت تر شده دیگه نباید منتظر اون COD ی باشید که بکشید و برید جلو ... عوض شده ، من روی آخرین درجه یعنی Veteran بازی میکنم و واقعاً بازی سخت شده. دیگه اصلاً نمیشه فقط برید جلو و آدم بکشید چون بلافاصه کشته میشیدقبل از اینکه به هر پیچی برسید باید کاملاً با احتیاط برید جلو در غیر اینطوری 90% کشته میشید و نمیشه سریع برید دوباره توی کاور
در واقع من توی این بازی فایده ی واقعی Flash و کور کردن موقتی چشم دشمن رو فهمیدم، اگه Flash نباشه خیلی سخت میشه.
فقط چنتا قسمت اولیه داستان بازی رو بگم که بازی با اون شروع میشه ، فکر نمیکنم لازم باشه توی اسپویلر بزارم چون همون اول بازی خواهید فهمید:
بازی از اینجا شروع میشه که Price و Nicolai دارن کاپیتان عزیز و جیگر من Soap رو میرسونن به دکتر چون اگه یادتون باشه توی MW2 قسمت آخرش Soap مصدوم شد در درگیری با اون فرد خائن آمریکایی که اسمش یادم نیست و در همین حین بازی کات میخوره به یک جای دیگه توی New York آمریکا و جنگ در برابر روسیه که در این قسمت در نقش Frost بازی خواهیم کرد.
ادامه ی بازی رو خودتون تجربه بکنید بهتره. من تا اینجا از بازی لذت بردم
بدرود![]()
Timeline video catches you up on events leading to Modern Warfare 3
محتوای مخفی: لينك ويديو:
كاشكي اين استوديو بهتر از اين سري رو براي 2013 بسازه شايد هم 2014 اصلا"...اَ~~~ه
================================================== =================
اگه شما از نسخهي XBOX اينقد ذوق زده شدي!
پس خوش به حال ما pc بازهاچه شود~
اون رئيس اسلج همر اسمش چي بود! در يكي از مصاحبه هاش ميگفت ما بيشتر رو بازي كار ميكنيم تا يه محصول باكيفيت تحويل مردم بديم جاي دمو بيرون دادن و (از اين حرفا...)
پس نگو راست ميگفت بعضي از دوستان فك ميكردن activision امسال قيد بازيو زده اصلا"![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)