تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 167 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام دوستان گرامی و اساتید محترم خواهشا یکی از دوستان که خوب سر در میاره منو راهنمایی بکنه که تو این وضعه بد اقتصادی یه TV خوب انتخاب بکنم.
    اولش اینو بگم که من برج 11 میلادی سال قبل یدونه LED Samsung 46 اینچ سری 5 مدل 5000 از دوبی خریدم (خودم قشم هستم) به قیمت 1300000 تومن ، همون اوایل احساس میکردم که یخورده کیفیتش کمه هم تصویر و هم صدا که وقتی با Hdmi به PC وصل میکردم تقریبا 10 ثانیه یکبار یه صدای بد مثل (خررر) میکرد خلاصه گذشت تا حدودا 1 ماه و نیم پیش که داشتم یه برنامه ای رو تماشا میکردم یهویی همه صفحه به جز حدودا 10 درصد پایینش به صورت افقی خط های سفید افتاد منم خیال کردم اشکال از کاناله که با تعویض کانال و خاموش و روشن کردن فهمیدم که نه گاومون زاییده، بردمش تعمیرگاه گفتش قطعاتشو نداریم بفرست دوبی ،جالب اینجا که پشت TV زده بود Made in MALAYSIA ولی تا قابشو در آوردیم دیدم نه باب زده Made in CHINA ، بازم خلاصه فرستادم دوبی چون رو کارتونش زده بود برا کشورای خلیجی عرب زبان 1 سال گارانتی داره ولی بدبختانه هم فاکتورشو گم کردم هم اینکه فهمیدن آوردم ایران ، که دیگه بیخیالش شدم و میخوام همون دوبی ببرم تعمیرگاه که اگه درست شد بفروشمش، دیگه از مارک سامسونگ بدم میاد میخوام یخورده بیشتر پول بدم ولی Sony بخرم برای همین امروز زنگ زدم دوبی ، از یه فروشگاه که من همیشه خرید میکنم این دو مدلی که پایین مینویسمو داشت ببینین کدوم بهتره؟ من نظرم رو اولی هستش در ضمن میخوام حتما 46 اینچ باشه و قیمتشم از 2500000 تومن بیشتر نباشه.
    اولی :
    46 inch EX650 Series BRAVIA Full HD with Edge LED

KDL-46EX650

اینم لینکش :

ولی تو یه سایتی خوندم مدلهایی که Edge LED هستند در مقایسه با بقیه مدلها ضعیفتر هستند و بیشتر داغ میکنند چون LED هاشون به صورت عمودی و در دو طرف به کار رفته نمیدونم چیکار کنم شما میگین حقیقت داره؟
    دومی :
    32 inch CX350 Series BRAVIA LCD TV
    (البته اینو تو سایتش زده LCD 32 اینچ در حالی که طرف بهم گفتش LED 46 اینچ)
    KLV-32CX350

اینم لینکش :

اینو تو سایتش 46 ندیدم ولی تو فروشگاه داشتش ولی فکر کنم قدیمیتر باشه.
    در ضمن اولی رو گفتش SMART هست و قیمتشم 3250 درهم
    دومی هم SMART نیست 3000 درهم
    من فقط به خاطر Edge LED تو شک افتادم خواهشا اینبارو یه کمک اساسی بهم بکنین چون نیست اینجا (قشم) اکثر مواقع هوا گرمه بعدشم اگر این قابلیت Edge LED باعث گرم شدن بیشترش بشه که دیگه هیچی.
    خلاصه ممنونتون میشم برای راهنماییتون و خواهشا هر کسی نظر متفاوتی نزاره که بیشتر گیج بشم ممنونم دوستان گلم.

CX350 که LED نیست و LCD هست، مصرف برقش بیشتر از LED و معمولا روشنایی تصویرش زودتر افت میکنه.
    EDGE LED هام حرارتی ندارن، کلا LED حرارت زیادی نداره راندمان تولید نورش بالاست.
    سری های هرسال سونی معمولا بر اساس کیفیت اینطوری طبقه بندی میشن: سری HX, NX, EX, CX, BX...
    از سری ارزان BX شروع میشه تا سری HX که با کیفیت ترین سری TV های سونی هست.
    و اینطور که از ظاهر قضیه برمیاد سری EX از سری CX گرونتره و شاید بهتر باشه، در کل اگه خودتون تصویرشو ببینید بهتره، چون من اطلاعاتم زیاد نیست تو زمینه سونی.
    فقط گفتم بگم EDGE LED بودن ربطی به گرم شدن TV نداره اصلا و حتی میشه گفت بین TV ها فعلا خنک ترین سیستم و کم مصرفت ترین EDGE LED هست، اگه تصویر بهتری بخواید باید سراغ سری NX یا HX سونی برید که NX هم اکثرا EDGE LED هست، اما در سری HX مدل HX-925 دارای سیستم FUll-LED هست و پنل خیلی قوی داره

2. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه matador5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون دوست من ، دوستان دیگه نظری ندارن؟ مخصوصا در مورد EDGE LED ؟ میخوام مطمئن باشم مرسی

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون دوست من ، دوستان دیگه نظری ندارن؟ مخصوصا در مورد EDGE LED ؟ میخوام مطمئن باشم مرسی
    Edge روش راحت تر، کم مصرف تر و ارزونتری توی نوررسانی توسط LED نسبت به روش Full هست. میزان داغ شدنش هم کمه و بعد از چند ساعت فقط اطراف صفحه گرم میشه. حالا برای اطمینان بیشتر می تونی در مغازه که صبح تا شب تلوزیونشون روشنه ببینی چقدر گرم میشه.
    خود استفاده از تکنولوژی Edge یا Full به تنهایی هم تضمین کننده کیفیت تصویر نیست. برای مثال طبق نقدهای سایت های معتبر مثل flatpanelshd یا cnet کیفیت تصویر سامسونگ ES8000 که Edge LED هست از ال جی LM9600 که Nano Full LED هست، بیشتره.
    Last edited by smhsh121; 03-11-2012 at 13:32.

5. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با درود...
    LED های جدید سامسونگ سری ES و EH از روی یو اس بی چه فرمتهای تصویری رو پخش میکنن؟
    مثلا MKV رو میتونن پخش کنند؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جدول زیر فرمت های تصویری پشتیبانی شده توسط مدل های 2012 سامسونگ رو نشون میده:

8. 4 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ليست USB Wirless
    من يك LG LED LM 6600 دارم موقع خريد دانگل USB وايرلسو ندادن حال سوالي كه دارم اينه كه:
    ميتونم از USB Wirless هاي موجود در بازار استفاده كنم (((اگه ميشه اسم يا برندشو بگين))) يا بايد دانگل مخصوص LG روبگيرم با تشكر

داره خودمونی میشه akbarahmadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم تلویزیون من es8880 هست یک مشاوره بگیرم در رابطه با اینترنتش اولین باری که می ریم در قسمت hubش منطقه یا اریا را می پرسه که من ایران را زدم و اصلاً رازی نیستم چون واقعاً هیچی نداره ما می تونیم منطقه را عوض کنیم اگه می شه چطوری ممنون می شه کمک کنید فقط با قسمت دیجیتال که برای کنالها هست اشتباهی نگیرید.
    با سپاس
    Last edited by akbarahmadabadi; 08-11-2012 at 09:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برای سری D این روش جواب میده احتمالا رو سری ES هم جواب میده:تو اسمارت هاب کلید های زیر رو بزن:Fast Forward258Fast Rewind

12. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم تلویزیون من es8880 هست یک مشاوره بگیرم در رابطه با اینترنتش اولین باری که می ریم در قسمت hubش منطقه یا اریا را می پرسه که من ایران را زدم و اصلاً رازی نیستم چون واقعاً هیچی نداره ما می تونیم منطقه را عوض کنیم اگه می شه چطوری ممنون می شه کمک کنید فقط با قسمت دیجیتال که برای کنالها هست اشتباهی نگیرید.
    با سپاس
    برای سری D این روش جواب میده احتمالا رو سری ES هم جواب میده
    تو اسمارت هاب کلید های زیر رو بزن:
    Fast Forward
    258
    Fast Rewind

14. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akbarahmadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای سری D این روش جواب میده احتمالا رو سری ES هم جواب میده:تو اسمارت هاب کلید های زیر رو بزن:Fast Forward258Fast Rewind
    ممنون از اینکه وقت گذاشتید ولی روی کنترل دکمه fast forward اصلاً ندارد و fast rewind
    شاد و تندرست باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •