تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 1805 اولاول ... 1050565758596061626364701101605601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم موافقم. اگه بشه یه قراری بزاریم همه با هم بریم با مدیرشون صحبت کنیم خوبه , تا گوشی دستشون بیاد.

داره خودمونی میشه erfangame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مخابرات فکر کرده هنر کرده همه جا رو فیبر نوری کشیده تا ملت جز مخابرات نتونن از جایی سرویس بگیرن بعد مردم از مجبوری میرن اینترنت دره پیتشو میگیرن فکر میکنه چون سرویساش با کیفیته همه ازش اینترنت میگیرن(نه بد بخت مردم مجبورن).
    کار مخابرات اینه که یک سرور میزاره و سروری که حد اکثر 100 کاربرو جواب میده به 2000 کاربر میفرشه بعد یکم فکر میکنه میگه اینا که مجبورن از من سرویس بگیرن پس سرعتشونم کم کنم به جایی بر نمیخوره بعد سرعت رو از 350 کیلو بایت میکنه 100 کیلو بایت.(حتی قیمتم افزایش میده)
    حالا سرعت هیچی پینگ که با سرعت لود شدن صفحه و بازی آنلاین رابطه مستقیم داره از 120 میلی ثانیه میرسه به 270 میلی ثانیه (ping 4.2.2.4) و روز به روز هم بد تر میشه چون کاربرا افزایش پیدا میکنه ولی حجم سرور...!!!!

آرزو بر ایرانیان عیب نیست:چی میشد پینگ ما زیره 50 بود که راحت فیفا آنلاین بازی کنیم-چی میشد سرعت ما 10 مگ بود و نا محدود

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا اینجا 3 تا یوزر موافقت کردند و همراه شدند که با خودم میشیم 4 تا یوزر . همچنان ادامه بدید این تاپیک رو تا تعداد یوزرهای موافق بیشتر بشه . بعد یک حرکت هایی میکنیم . به دوستانتون هم اطلاع رسانی کنید تا در این تاپیک شرکت کنند و به ما بپیوندند .

ممنون بچه ها

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

آقایون عزیز تا حالا کجا بودید ؟تازه از خواب بیدار شدید‌؟
    یه نگاه به پیج های قبلی بندارید.ببیند چقدر همین بحث شما رو من گفتم.
    تا حالا هم صد بار زنگ زدم به پشتیبانی 2828 و با مدیرشون که آقای منشی زاده است صحبت کردم.بنده خدا میگه ما پشتیانی هستیم.دست ما نیست.وقتی خود مخابرات کاری نمیکنه ما چاره نداریم.
    135 هم بارها زنگ زدم و درخواست دادم یه شکایت بنویسند و به هر ..... که اونجا هست بدن.
    آقا این مخابرات ..................................... و دزد میاد پول منو وشما رو میگره و به......... هم نمگیره که لااقل یه مقدار کیفیت کار رو بالا ببره.
    ببیند من خودم به شخصه این موضوع رو امتحان کردم.تا صبح بیدارم و باز روز میخوابم.بعضی روزا.
    دقیقا از ساعت 2:30 به بعد که مردم دیگه همه لالا میکنند سرعت و پینگ عالی میشه.حنی با وی پی ** که بهتر و تا حدودا ساعت 9 صبح هم همینجوریه.به بعدش سرعت نصف هم کمتر,پینگ افتضاج و پر از تایم اوت.
    میدونم میدونید که این موضوع با خرید یه پهنای باند به شدت رفع میشه.ولی همون جوری که دوستان هم اشاره کردند میان و سرویسی که ظریفیتش فوقش 4 نفر هستش رو بین 20 نفر شیر میکنند.
    به خدا ما فکر میکنیم دزدی فقط از دیوار بالا رفتنه در صورتی توی کشور ما باید فروش اینترنت رو هم بهش اضافه کرد.
    آقایون ادعای مسلمانی هم میکنند.
    ولی من خوشحال میشم بشه یه کاری بکنیم.چاره اش هم فقط خود مخابراته که بریم اونجا.

5. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

یه چیز دیگه که نشون میده ما از همه خاک بر سر تر هستیم.
    قضیه مربوط به فروش همین طرح های کمپین در پیتی هستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی سایت اصلی مخابرات سرویس زده از 128 تا 2 مگ با قیمت های مختلف.
    مشهد داره فقط 128 رو ارائه میده ولی اصفهان همه رو میده.
    بهشون زنگ میزنم میگم شما چرا فقط دارید 128 میدید ؟پس 1 مگ و 2 مگ چی شد؟
    بعد فکر میکنند ینده از پشت کوه اومدم.بهم میگه :128 تا دو مگ شیر میشه.
    یکی نیست بگه از قرار باشه128 تا2مگ شیر بشه پس این 2 مگ خودش اینجا چکاره است ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اره امید جان متاسفانه مامشهدی ها کمترین اتحاد رو داریم دقیقا ازسرهمون قضیه بعثت که سرعت رو از350اوردن به 100وهیچ کس صداش درنیامد اما ببینید بچه های کرمانشاه بعد که نامحدود رو برداشتن اینقدرزنگ زدن که بعد سه روزهمه رو دوباره گذاشتن
    کلا مخابرات بی دروپیکرترین شرکت رائه دهنده اینترنته یک استان مثل مازندران شبانه تا20گیگ هم می گیرن
    یک استان مثل اصفهان حتی شبانه هم نداره یکی مثل اینجا که نهایت تا 100می ره می تونی شبی دوگیگ نهایت بگیری
    بعد اینکه نامحدود رو برداشتن خیلی ها می یان بعثت یک ماه دیگه اینم ازدایل اپ بدترمی شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب دوستان ببینید الان تقریبا 4 الی 5 نفر شدیم . مطمئنم خیلی های دیگه فقط اومدن و مطلب رو خوندن و منتظر هستند ببیند ما چکار میکنیم ، اما بخدا منتظر موندن دردی دوا نمیکنه بیاید یک پست بزنید و اعلام آمادگی کنید تا تعداد بالا بره بعد برنامه ریزی میکنیم که باید چکار کنیم .

لطفا مشهدی های عزیز که مخالف سیاستهای مخابرات در مورد تعرفه ها و کیفیت سروسی دهی اینترنت مخابرات هستند اعلام آمادگی کنند در همین تاپیک .
    مطمئن باشید از سکوت چیزی که بدست نمیارید هیچ اوضاع بدتر هم میشه . حتما میگید چطور بدتر میشه ؟ آمار افر ادی که اینترنت نامحدود دارند کم نیست و با این روند به جرگه دوستان در طرح بعثت میپیوندند و اونجاست که میگید واااااااااااااااااااای چرا سرعت اینقدر افتضاح شده و یاد این تاپیک می افتید . پس تا خاطرات بد درست نشده بیاید همکاری کنیم .

فعلا اعلام امادگی

9. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

همشهری های عزیز اگه لطف کنین همه عضو گروه "مشهدی های گل و گلاب بیان تو " بشین و از همونجا با هم متحد بشین نه تو این مورد که توی همه موارد موفق میشین من دارم سعی میکنم این گروه رو که بیشتر از دو ساله سوت و کوره سر و سامون بدم پس لطفا" با عضو شدن و اطلاع دادن به همشهری های دیگه تو این کار سهیم بشین تا مشهدی ها هم خودی نشون بدن و شاید حقشونو بگیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چه طوری میشه رمز کانکشن مخابرات رو عوض کرد؟ این سرویس های پشتیبانی اصلا پاسخگو نیستند
    ​سلام با مراجعه حضوری به مرکزتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    Last edited by rtmreza; 22-12-2012 at 10:08.

13. این کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •