منم موافقم. اگه بشه یه قراری بزاریم همه با هم بریم با مدیرشون صحبت کنیم خوبه , تا گوشی دستشون بیاد.
منم موافقم. اگه بشه یه قراری بزاریم همه با هم بریم با مدیرشون صحبت کنیم خوبه , تا گوشی دستشون بیاد.
این مخابرات فکر کرده هنر کرده همه جا رو فیبر نوری کشیده تا ملت جز مخابرات نتونن از جایی سرویس بگیرن بعد مردم از مجبوری میرن اینترنت دره پیتشو میگیرن فکر میکنه چون سرویساش با کیفیته همه ازش اینترنت میگیرن(نه بد بخت مردم مجبورن).
کار مخابرات اینه که یک سرور میزاره و سروری که حد اکثر 100 کاربرو جواب میده به 2000 کاربر میفرشه بعد یکم فکر میکنه میگه اینا که مجبورن از من سرویس بگیرن پس سرعتشونم کم کنم به جایی بر نمیخوره بعد سرعت رو از 350 کیلو بایت میکنه 100 کیلو بایت.(حتی قیمتم افزایش میده)
حالا سرعت هیچی پینگ که با سرعت لود شدن صفحه و بازی آنلاین رابطه مستقیم داره از 120 میلی ثانیه میرسه به 270 میلی ثانیه (ping 4.2.2.4) و روز به روز هم بد تر میشه چون کاربرا افزایش پیدا میکنه ولی حجم سرور...!!!!
آرزو بر ایرانیان عیب نیست:چی میشد پینگ ما زیره 50 بود که راحت فیفا آنلاین بازی کنیم-چی میشد سرعت ما 10 مگ بود و نا محدود![]()
تا اینجا 3 تا یوزر موافقت کردند و همراه شدند که با خودم میشیم 4 تا یوزر . همچنان ادامه بدید این تاپیک رو تا تعداد یوزرهای موافق بیشتر بشه . بعد یک حرکت هایی میکنیم . به دوستانتون هم اطلاع رسانی کنید تا در این تاپیک شرکت کنند و به ما بپیوندند .
ممنون بچه ها![]()
آقایون عزیز تا حالا کجا بودید ؟تازه از خواب بیدار شدید؟
یه نگاه به پیج های قبلی بندارید.ببیند چقدر همین بحث شما رو من گفتم.
تا حالا هم صد بار زنگ زدم به پشتیبانی 2828 و با مدیرشون که آقای منشی زاده است صحبت کردم.بنده خدا میگه ما پشتیانی هستیم.دست ما نیست.وقتی خود مخابرات کاری نمیکنه ما چاره نداریم.
135 هم بارها زنگ زدم و درخواست دادم یه شکایت بنویسند و به هر ..... که اونجا هست بدن.
آقا این مخابرات ..................................... و دزد میاد پول منو وشما رو میگره و به......... هم نمگیره که لااقل یه مقدار کیفیت کار رو بالا ببره.
ببیند من خودم به شخصه این موضوع رو امتحان کردم.تا صبح بیدارم و باز روز میخوابم.بعضی روزا.
دقیقا از ساعت 2:30 به بعد که مردم دیگه همه لالا میکنند سرعت و پینگ عالی میشه.حنی با وی پی ** که بهتر و تا حدودا ساعت 9 صبح هم همینجوریه.به بعدش سرعت نصف هم کمتر,پینگ افتضاج و پر از تایم اوت.
میدونم میدونید که این موضوع با خرید یه پهنای باند به شدت رفع میشه.ولی همون جوری که دوستان هم اشاره کردند میان و سرویسی که ظریفیتش فوقش 4 نفر هستش رو بین 20 نفر شیر میکنند.
به خدا ما فکر میکنیم دزدی فقط از دیوار بالا رفتنه در صورتی توی کشور ما باید فروش اینترنت رو هم بهش اضافه کرد.
آقایون ادعای مسلمانی هم میکنند.
ولی من خوشحال میشم بشه یه کاری بکنیم.چاره اش هم فقط خود مخابراته که بریم اونجا.
یه چیز دیگه که نشون میده ما از همه خاک بر سر تر هستیم.
قضیه مربوط به فروش همین طرح های کمپین در پیتی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت اصلی مخابرات سرویس زده از 128 تا 2 مگ با قیمت های مختلف.
مشهد داره فقط 128 رو ارائه میده ولی اصفهان همه رو میده.
بهشون زنگ میزنم میگم شما چرا فقط دارید 128 میدید ؟پس 1 مگ و 2 مگ چی شد؟
بعد فکر میکنند ینده از پشت کوه اومدم.بهم میگه :128 تا دو مگ شیر میشه.
یکی نیست بگه از قرار باشه128 تا2مگ شیر بشه پس این 2 مگ خودش اینجا چکاره است ؟
اره امید جان متاسفانه مامشهدی ها کمترین اتحاد رو داریم دقیقا ازسرهمون قضیه بعثت که سرعت رو از350اوردن به 100وهیچ کس صداش درنیامد اما ببینید بچه های کرمانشاه بعد که نامحدود رو برداشتن اینقدرزنگ زدن که بعد سه روزهمه رو دوباره گذاشتن
کلا مخابرات بی دروپیکرترین شرکت رائه دهنده اینترنته یک استان مثل مازندران شبانه تا20گیگ هم می گیرن
یک استان مثل اصفهان حتی شبانه هم نداره یکی مثل اینجا که نهایت تا 100می ره می تونی شبی دوگیگ نهایت بگیری
بعد اینکه نامحدود رو برداشتن خیلی ها می یان بعثت یک ماه دیگه اینم ازدایل اپ بدترمی شه
خوب دوستان ببینید الان تقریبا 4 الی 5 نفر شدیم . مطمئنم خیلی های دیگه فقط اومدن و مطلب رو خوندن و منتظر هستند ببیند ما چکار میکنیم ، اما بخدا منتظر موندن دردی دوا نمیکنه بیاید یک پست بزنید و اعلام آمادگی کنید تا تعداد بالا بره بعد برنامه ریزی میکنیم که باید چکار کنیم .
لطفا مشهدی های عزیز که مخالف سیاستهای مخابرات در مورد تعرفه ها و کیفیت سروسی دهی اینترنت مخابرات هستند اعلام آمادگی کنند در همین تاپیک .
مطمئن باشید از سکوت چیزی که بدست نمیارید هیچ اوضاع بدتر هم میشه . حتما میگید چطور بدتر میشه ؟ آمار افر ادی که اینترنت نامحدود دارند کم نیست و با این روند به جرگه دوستان در طرح بعثت میپیوندند و اونجاست که میگید واااااااااااااااااااای چرا سرعت اینقدر افتضاح شده و یاد این تاپیک می افتید . پس تا خاطرات بد درست نشده بیاید همکاری کنیم .
فعلا اعلام امادگی
همشهری های عزیز اگه لطف کنین همه عضو گروه "مشهدی های گل و گلاب بیان تو " بشین و از همونجا با هم متحد بشین نه تو این مورد که توی همه موارد موفق میشین من دارم سعی میکنم این گروه رو که بیشتر از دو ساله سوت و کوره سر و سامون بدم پس لطفا" با عضو شدن و اطلاع دادن به همشهری های دیگه تو این کار سهیم بشین تا مشهدی ها هم خودی نشون بدن و شاید حقشونو بگیرن
سلام با مراجعه حضوری به مرکزتون
Last edited by rtmreza; 22-12-2012 at 10:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)