فکر نکنم بیشتر از 100 تومن اختلاف داشته باشن
فکر نکنم بیشتر از 100 تومن اختلاف داشته باشن
Last edited by bineshan; 03-09-2011 at 15:02.
كدوم ورژن اين گوشي بهتره؟ منظورم آسيا يا اروپا بودنشه
واسه اروپا با كيبورد فارسي مشكلي نداره؟
ﺍﮔﺮ ﻧﻤﻴﺨﻮﺍ ﺭﻭﺕ ﮐﻨﻲ ﻳﺎ ﺭﺍﻣﺘﻮ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻲ ﻭﺭﮊﻥ ﺧﺎﻭﺭﻣﻴﺎﻧﻪ، ﺍﮔﺮﻡ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ ﺭﻭﺕ ﮐﻨﻲ ﻫﺮ ﻭﺭﮊﻧﻲ ﺑﮕﻴﺮﻱ ﺑﻌﺪﺵ ﺑﺎ ﻳﻪ ~ﭺ ﺳﺎﺩﻩ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﺸﻪ
ﻫﻤﻪ ﻱ ﻭﺭﮊﻧﺎ ﺑﺠﺰ ﻭﺭﮊﻥ ﺧﺎﻭﺭﻣﻴﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻥ.
-
ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺻﺪ ﺑﺸﻪ، ﺣﺪﺍﻗﻞ ۶۰ ۷۰ ﺗﻮﻡﻥ ~ﻭﻝ ﺳﺖ ﻫﺪﻓﻮﻧﺸﻪ! (ﻫﻤﻮﻥ ﻫﺪﺳﺖ)
ﻧﺸﺪ ﻧﻘﻞ ﻗﻮﻝ ﮐﻨﻢ، ﺑﺎ ﮔﻮﺷﻴﻢ
-
واقعا نمیدونم چرا متن رو پستام اینجوری نشون میده! احتمالا فقط برای بعضیا اینجوره، چون من با موبایل که میام درست نشون میده با پی سی جابجا! برای دلفین بروزره، قبلا با اپرا پست میدادم ولی این پستای آخر رو با دلفین دادم
از همه عذر میخوام، برای اینکه پستامو ببینید کپیشون کنید تو نت پد بعد بخونید، هر کاری کردم نشد درستشون کنم، فقط باید تو نت پد کپی شه.
ممنو از حمیدرضا برای تذکرش![]()
Last edited by e.khafan!; 04-09-2011 at 16:27.
سنس 3.5 همونجور که پیش بینی میشد سبک تر و ابتدایی تر از سنس 3 هست، یعنی میشه روی اکثر گوشی ها اجرا شه بر عکس سنس 3
تفاوتها توی حذف انیمشن های سه بعدی و ویدجت های سنگینه.
منبع :
(قسمت بالا ترجمه ی منبع نیست !)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست قبلیمم نگاه کنید، ویرایش شده
-
رام هایی که پیشنهاد میکنم برای سنسیشن :
رام arhd ، مزایا : ترمیم اسکریپت های تاچ اسکرین، افزایش فضای خالی رم، سنس بدون لگ (100%)، پشتیبانی قوی از طرف توسعه دهندش ! ، آنتن وایفای خیلی قوی تر شده، نمیدونم چطوری، کم مصرف کردن باطری، حدودا 3ساعت به مصرف باطریم اضافه شده بود - معایب : توانایی پایین تو اجرای برنامه های نصب شده، تقریبا همشون لگ دارن، داغ شدن بیش از حد!
رام اینزرت کوین: مزایا: تاچ نسبتا خوب (بهتر از رام استوک ولی نه در حد رام روولوشن)، روون، استفاده ی بهینه از منابع سیستم، حافظه ی خالی رم بالا (بدون نرم افزار باز از 180 تا 240 متغیره ) ، حذف اسکریپت های بدرد نخور اچتیسی، روون اجرا کردن اپ ها، و سرعت خوب تو استفاده از اس دی کارد ( 5.9 سرعت نوشتن - 13 14 هم سرعت خوندن ) - معایب: باطری متوسط
من الان رو اینزرت کوینم، insert coin
اینارو اینجا گفتم چون از سنسیشنیا کسی به قسمت رام ها سر نمیزنه ! یه رام دیگه هم هست بدون سنس، خیلی ازش تعریف میکنن، میگن گوشی در حد اس 2 میشه، تستش نکردم ولی اونم پشتیبانی قوی داره از طرف توسعه دهندش
منم بلاخره Sensation گرفتم چينيه
سفارش عربيه صفحه كليد عربي داره
software number
1.34.415.1
هنوز روت و s-off اينا نكردم الان آپديتي چيزي نيست كيبوردش فارسي بشه؟
به به مبارکت باشه به جمع احساسیا پیوستی![]()
چند گرفتی ؟
آقا آخرين قيمتو كسي نداره؟
ميخوام بخرمش ولي با قيافش كنار نميايم
خيلي هم سنگين و كلفته!
مبارکه! کيبورد که فارسي نميشه، اسمارت کيبوردو نصب کن، فوق العادست، هر چيزيم که فک کني توش تنظيم ميشه
اگر خواستي رام عوض کني، با سنس خواستي اينزرت کوينو بگير، فونت ديفالت فارسيشم قشنگه
alan toonestid bekhoonid postamo? ya bazam moshkel dare? agar dare copy konid to notepad
615 چین
آخر نفهمیدیم تو چی می خوای بخری![]()
ويرايش شد...
Last edited by starpars; 05-09-2011 at 23:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)