تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 364 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض كارت هديه شارژ شد

سلام دوستان بالاخره پنجشنبه گلديران sms زد كه كارت شما شارژ شده ، حالا فقط موند هدايا كه بايد ببينيم چقدر طول مي‌كشه.
    راستي دوستان عملكرد اينترنت lw57000 چطوره به نظرتون؟

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض سرعت اینترنت

معلومه بستگی به سرعت اینترنتی که اکانت گرفتی داره وساعت اتصال.
    بعدش یه کمی از تبلت مثل آیپد و موبایل در سرعت مشابه کمتره. تایپ کردن با استفاده از نشانگر مجیک موشن ودونه دونه رو صفحه کلید نمایش داده شده سخت و حوصله بر . هنوز وقت نکردن اپلیکیشن موبایل که برای آیفون والبته موبایلهای اندرویدی دانلودکنم ولی اگه بشه از رو موبایل مستقیم روش تایپ کرد بدنیست. کلا بدردوب گردی نمی خوره مگه وسیله دیگه دم دست نداشته باشی.
    ازنظر دیدن فیلم دانلود شده ازاینترنت من تجربشو رو اون نداشتم ولی مثلمه که حجم حافظه تی وی کمه وحتی اپلیکیشن هم اگه بخوای زیاد دانلود کنی بهتره ازکامپیوتر دانلود ورو فلش بریزی که جا بشه. البته اپ های ال جی فعلا که خیلی .....ی است!.

3. 2 کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باسلام،من هم 47lw5700 'گرفتم،كيفيتش خوبه ازش راضيم اما اين گلد ايران و خدمات پس از فروشش افتضاحه:1/9/90 خريدم،2/09/90 نصاب اومد نصب كرد،اما 1-تاريخ نصب 8/9/90 ثبت كرده2- مدل رو بجاي 47 زده بود 42، 3-بابت كابل اپتيكال كه 7 تومن پولشه 12 تومان گرفت.4-در مورد راه اندازي DLNA ازش پرسيدم هيچي نمي دونست.
    حالا بريم سراغ واحد هدايا: ديروز بهم زنگ زدند كه شماره كارت هديه رو بهمون بگو.ما هم امروز زنگ زديم و گفتيم بعد متوجه شدم كه بجاي47 اينج 42 اينچ ثبت شده،كلي پيگيري كردم گفتند بايد فاكتور خريد و نصب و گارانتي رو برامون فاكس كني.منم فوري براشون فاكس نمودم.بالاخره پس از كلي پيگيري مشخصات درست ثبت شد،بعد در مورد تاريخ شارژ پرسيدم گفتند يك ماه طول مي كشه.(اي بابا شما كه گفته بوديد حداكثر يكماه از تاريخ خريد در حالي كه اينجوري مي شه 45 روز).شما شاهد باشيد.
    حالا بعد از اين همه گلايه و درد دل به اين نتيجه رسيدم كه كاش مي رفتم سامسونگ مي گرفتم،هداياش نقد نقد،و اين همه حرص نمي خوردم.
    آخرشم نفهميدم اين DLNA چطور راه مي افته؟
    Last edited by zahedkhan; 04-12-2011 at 15:41.

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان میشه لیست قیمت رو بزارید . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام کس ازمدل pz9500 نداره اگر داره می خواستم به چند تا سوالم جواب بده ایا 3 بعدیش fiker دارد زاویه دید 3 بعدی اش چند است قیمت 60 اینچش چقد است کنترل مجیک موشنش توی کارتن است شکل عینکش چیست وایا می ارزد بول خرج کنیم و و بخریمش تو کاتنش چند تا عینک است در کل شما ازش راضی هستید با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلا من شنیدم تلوزیون های 3 بعدی اکتیو را در اینده می شود به بسیو تبدیل کرد ایا درست است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من می خواهم lw9500 3 بعدی را بخرم اما تو ایران نیست شما فکر می کنید می اید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام باتشکر از شما من می خوام یک تلوزیون از بانه بگیرم به نظر شما با این که گارانتی ندارد کار عاقلانه ای است ایا شما تلوزیونی را از بانه خریدید مشکلی برای تلوزیونتان بیش امده است با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام سوالی از شما داشتم ایا درست است تلوزیون های سینما 3 بعدی را اگر از فاصله ی 2.5 متری به بعد ببینیم دیگر 3 بعدی نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام می خواستم ببینم کیفیت و کنتراست تلوزیون های بلاسما به بای تلوزیون های فول ال ای دی نانو می رسد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •