خوب من میگم اون طرف عموشون هست که شباهت زیادی به باباشون داره و مدت زیادیه که باباشون با اون (یعنی برادرش) رفت و آمد نداره![]()
خوب من میگم اون طرف عموشون هست که شباهت زیادی به باباشون داره و مدت زیادیه که باباشون با اون (یعنی برادرش) رفت و آمد نداره![]()
امیدوارم هر شکل دیگه تموم شه این داستان جز این حالت . خیلی قابل پیش بینی هست !
ولی مثل اینکه همینطوری تموم میشه :(
اينجا حرفهای تکراری و جالب رو ميخوام بزارم. شما هم ميتونيد ويرايش يا اضافه کنيد.
نيما: من دکتر نيما افشار هستم.
ناصر: اين چهار تا استخون یا این چهار تا استخون رو بزنم دهنت! D:
فرخ سبيل: جـــــــــــــون!
نازنين: من هنرمندم يا نقاشم.
خانم شيرزاد: واقعاً ؟!
مسئول ساختمان فک کنم فامیلش سهرابی بود: تو حرف های خصوصی ما دخالت نکنين.
خدمتکار ساختمون اسمش یادم نیس با اینکه زیاد هم اسمش رو دکتر نیما میگفت D: ! : آسانسور خرابه!
دندونپزشکی در ساختمون: کدوم دندونتون رو بکشم؟!
بقیه چیزا رو شماها اضافه کنین یا ویرایش کنید این پست رو. جالب خواهد بود!![]()
سلام
دكتر نيما يه تيكه ي جالب ديگه هم داره : يه هو ميره تو حس و مي گه اساسآ ...
و خانوم شيرزاد كه وقتي صداش ميكنن مي ره تو حس منشي گري و مي گه: بله بفرماييد.
110 % همین جوریه
چون توی تبلیغاتش هم ایندو کنار هم نشسته بودند و با هم حرف میزدند.
دوستان این سریال چه قدرش مونده؟؟من اصلا ندیدمش و خیلی هم از این بابت ناراحتم.الآن ببینم به نظرتون منو به خنده میندازه یا چون داستانو نمیدونم نه؟؟
اون قضیه اعلام گزینه های خانم شیرزاد که اخرش میگه گزینه انحرافی و بعدش میگه خاک بر سرم هم همیشه میگه...!!!
دکتر نیما افشار هم بعضی کارهاش مثل مستر بین میشه.
استاد بیژن هم که برای خودش استادیه! چقدر پیر شده.کسی نمیدونه چند سالشه؟
صحت: مديران ابتدا از پخش «ساختمان پزشكان» هراس داشتند
خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشان» گفت: شوخي با صنف پزشكان يكي از دلايلي بود كه اين كار دير پخش شد چون مسئولان فكر ميكردند ما به دليل شوخي با صنف پزشكان با اين كار به مشكل خواهيم خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، نشست نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني ساختمان پزشكان با حضور عوامل و بازيگران اين سريال در انتشارات سروش برگزار شد.
**قاسمخاني: در «ساختمان پزشكان» از 70 داستان كوتاه استفاده شده است
بنا بر اين گزارش؛ محراب قاسمخاني در پاسخ به اين سؤال كه آيا كار با گروه نويسندگان مشكل نبوده است گفت: ما هميشه به كار گروهي عادت كردهايم زيرا كاري كه در كار گروهي ارائه شود بهتر بوده و شرايط سخت را آسان ميسازد؛ البته بايد بگويم سرپرستي يك فرد به نام سرپرست نويسندگان در كار گروهي نويسندگي لازم است.
قاسم خاني درباره اختلاف سليقه در طول كار گفت: اختلاف سليقه هميشه در تمام طول كار وجود دارد اما سعي ميشود تا بتوانيم اين اختلافها را كم كرده و به هم نزديكشان كنيم كه البته اين مشكل را نيز فردي به نام سرپرست نويسندگان حل خواهد كرد.
قاسمخاني درباره انتخاب سوژه گفت: در فيلم ساختمان پزشكان اتفاقي كه براي اولين بار رخ داد اين بود كه پيمان قاسم خاني حدود 60 الي 70 داستان يك خط نوشته بود تا بتوانيم در طول كار از آن استفاده كنيم و ما نيمي از اين داستانهاي كوتاه را در طول كار استفاده كرديم.
قاسم خاني درباره خلق شخصيتهاي كمدي محور گفت: برنامهاي براي خلق كمدي موقعيت نبود بلكه براساس داستان هايي كه نوشته ميشد كار جلو رفته و انجام ميشد البته بايد بگويم در سريال ساختمان پزشكان سعي كرديم كمدي موقعيت داشته باشيم.
قاسمخاني درباره كار با يك گروه نويسنده گفت: كار با يك گروه نويسنده آن هم گروهي كه در اين سريال بودند بسيار ايدهال و عالي بود زيرا همه كار را جدي گرفته و براساس نظريات سرپرست نويسندگان كار را مينوشتند.
**صحت: تا به حال اعتراضي از سوي جامعه پزشكان نداشتيم
به گزارش فارس در ادامه اين نشست سروش صحت درباره جنس بازيگري و انتخاب بازيگران در طول كار گفت: انتخاب تمام بازيگران اين فيلم با همفكري 4 نفر كه از من، محراب قاسمخاني، پيمان قاسمخاني و محسن چگيني بودند تشكيل ميشد و از همان اول فكر و تصميمگيري شد تا بهترين انتخاب را داشته باشيم و تمام بازيگران انتخاب شده در اين كار با وسواس خاصي انتخاب شدند.
صحت در ادامه افزود: از مديران شبكه سه به دليل اعتمادي كه به بازيگران تازهكار اين كار در طول كار داشتهاند تشكر ميكنم زيرا ما ميخواستيم تا در اين كار از چهرههاي جديد استفاده كنيم كه توانايي به روز بودن يك نقش را كه اصل آن تكراري نبودن فرد ميباشد را داشته باشند.
صحت در ادامه درباره بازي نيما فلاح گفت: بهنام تشكر نقش بهنام افشار را بازي ميكند و ايشان از قبل كار تئاتر را انجام مي دادند و ما وقتي كه ايشان را سر يك كار تئاتر ديديم براي بازي در اين فيلم انتخاب شدند و دعوت به كار شدند.
صحت درباره شوخي با مشاغل در طول اين كار گفت: خدا را شكر تا بحال از طرف جامعه پزشكان و روانپزشكان مشكلي و يا اعتراضي نداشتهايم البته در طي يكي دو روز گذشته از طرف روانشناسان يكي دو مورد اعتراض به گوشمان رسيده است كه انشاءالله اميدواريم برطرف شود.
صحت در مورد اينكه چرا اصفهانيان نيز درباره اين كار اعتراضي نداشتهاند، گفت: من فكر نميكنم كه مردم خوب اصفهان با اين فيلم مشكلي داشته باشند زيرا تمام افرادي كه در اين فيلم نقش اصفهاني را بازي كردهاند خودشان بالواقع اصفهاني بودهاند و حتي من و خانم رهنما نيز كه نقش نازنين را به عهده دارند نيز اصفهاني هستيم در ضمن تمام اصفهانيان اين فيلم نقش خودشان را بازي ميكنند پس دليلي ندارد كه مردم اصفهان ناراحت شوند.
صحت درباره بداهه گويي در اين فيلم گفت: ما در اين فيلم بداهه گويي داشتيم اما بداهه گوييهاي ما با هماهنگي بوده است زيرا قبل از آن با نويسندگان يا كارگردانان چك ميشد و اگر خوب بود از آن استفاده ميكرديم.
**رهنما: نقش نازنين خيلي پر رنگ نيست
به گزارش فارس، در ادامه اين نشست فرناز رهنما بازيگر نقش نازنين گفت: اوايلي كه اين نقش به من سپرده شد بسيار نگران بودم زيرا فكر ميكردم خود بازيگر طنازي نيستيم و از اول به آقاي صحت گفتم كه احتياج به راهنماييهاي ايشان دارم.
رهنما در ادامه درباره بعد شخصيتي نازنين گفت: نازنين فردي است كه داراي چند بعد شخصيتي است و به همين دليل بازي كردن اين نقش كه داراي چندين بعد متفاوت داشته براي من كار را آسانتر و جذابتر ميكرد.
رهنما درباره ورود خود و تأثيرگذاري نقش نازنين در طول داستان گفت: وقتيكه وارد كار شدم آقاي صحت و آقاي قاسمخاني به من گفتند اين نقش تأثيرگذار و به قول معروف خوب ميباشد به همين دليل من نيز همانطور كه آنان به من اعتماد كردند به آنان اعتماد كرده و نقش را پذيرفتم.
در ادامه اين نشست مارال فرجاد در نقش كتايون گفت: درباره نقش كتي در طول كار بايد بگويم كه اين فرد نقش يك روانشناس را بازي ميكند كه گاهي خودش دچار مشكلاتي ميباشد البته براي توصيف اين نقش بايد بگويم ما بايد سعي كنيم تا ابعاد مختلف نقشها را ببينيم تا بتوانيم آنها را به خوبي معرفي و يا ايفا كنيم.
فرجاد درباره نقش كتايون در طول كار گفت: از اول ميدانستم كه اين يك نقش خيلي پررنگ نيست اما از طرف آقاي صحت به من اين قول داده شد كه اين نقش تأثيرگذاري خود را داشته باشد و در جايي نيز وقتي به من گفتند كه نقش كتايون را به خوبي در آوردهام بسيار خوشحال شده و به همان سبكي كه كار را انجام ميدادم ادامه دادم.
در ادامه اين نشست رهنما درباره استفاده از لباسهايي با رنگهاي شاد در طول اين سريال گفت: نقش نازنين هميشه در خانه ديده ميشود پس بنابراين در خانه هيچ محدوديتي براي استفاده از اين لباسها وجود ندارد اما اگر زنان ديگر نيز كه در اداره و يا خود ساختمان پزشكان ديده ميشود نيز در خانه باشند آنها نيز براي استفاده از اين رنگها مشكلاتي ندارند البته بايد اين نكته را خاطرنشان كنم كه نازنين يك نقاش است كه به رنگها علاقه زيادي دارد.
**صحت: ساختمان پزشكان با همفكري پزشكان ساخته شد
صحت درباره كارهاي روتين كه به عنوان كارهاي 90 شبي معرفي شده است گفت: كارهاي 90 شبي به دليل زمان خود و بودجه مشخصشان بايد در مكان محدود و با لوكيشنهاي محدود انجام شود تا بتوانند با سرعت هر چه بيشتر ميانگين روزي 25 دقيقه كار را توليد كنند و اگر اين ميانگين توليد نشود مطمئنا كار زمين خورده و تهيهكننده دچار ضرر و زيان خواهد شد.
صحت درباره چرايي دير پخش شدن اين كار گفت: يكي از دلايلي كه اين كار دير پخش شد اين بود كه مسئولان فكر ميكردند ما به دليل شوخي با صنف پزشكان با اين كار به مشكل خواهيم خورد به همين دليل اين كار ديرتر از موعد مقرر به آنتن پخش رفت.
صحت در ادامه درباره علت ناراحتي خود از ديرپخش شدن كار گفت: من از دير پخش شدن كار ناراحتم زيرا اگر كار 90 شبي همزمان پخش و توليد شود بهتر خواهد بود زيرا شما بازخوردهاي مردم را خواهيد ديد و با توجه به خواستههاي مردم فيلم را به سمت جلو خواهيد برد.
قاسمخاني درباره مشاوره پزشكي در طول كار گفت: مما به دليل اينكه مشاوره پزشكي واقعي را در طول كار نشان نميداديم احتياجي به يك مشاور پزشكي براي اين سريال نبوديم اما هر زمان كه احساس ميكرديم سوالي برايمان پيش ميآيد مطمئنا به دوستان روانشناسمان مراجعه ميكرديم.
صحت در ادامه درباره نام ساختمان پزشكان گفت: از اول نيز قرار بر اين بود تا اين سريال با همان نام ساختمان پزشكان توليد شود اما بعد از مدتي كه ميخواستيم نام اين سريال را عوض كنيم متوجه شديم آن قدر رسانهها از نام ساختمان پزشكان استفاده كردهاند و ما نيز ديگر نميتوانيم نام اين سريال را تغيير دهيم زيرا اين سريال با نام ساختمان پزشكان شناخته شده است.
**تشكر: اوايل كار در ساختمان پزشكان سخت بود
در ادامه اين نشست بهنام تشكر در نقش نيما افشار با تاخيري يك ساعت و نيم به جلسه رسيده و درباره نقش خود گفت: معتقدم لزومي ندارد تا حتما كسي كه چهره است و يا صدايش به كار طنز ميآيد در طنز بازي كند و البته بايد بگويم شايد اين موضوع به علت تعدد تكرار شخصيتهايي است كه در كارهاي طنز بازي كردهاند.
وي در ادامه افزود: بازي كردن در اين فيلم در اوايل كار برايم بسيار سخت بود زيرا از بازي در رسانهاي با نام تلويزيون كه من آن را ابر رسانه مي گويم بسيار سخت بود و از توقعات مردم و نگاه آنان پس از كار نگران بودم.
تشكر درباره جنس بازي خود گفت: نيما افشار يك كاراكتر جديد با جنس بازي متفاوت بود البته اميدوارم كه اين آخرين كار من با اين جنس صدا و اين جنس بازي باشد زيرا پس از آن ممكن است من به ورطه تكرار بيفتم.
سريال ساختمان پزشكان اعتماد مردم به روانشناسان را از بين ميبرد
خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: سريال ساختمان پزشكان اقبال و اعتماد مردم به روانشناسان را ميكاهد و در اين زمينه اعتراض خود را به سازمان نظام روانشناسي اعلام كردهايم.
مصطفي تبريزي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: مرد روانشناسي كه در سريال ساختمان پزشكان كه اخيراً از صدا و سيما پخش ميشود حضور دارد به تنها چيزي كه شبيه نيست روانشناس و مشاور است و در اين زمينه اعتراض خود را به سازمان روانشناسي انجام دادهايم.
وي افزود: فرهنگ مشاوره به تازگي در كشور جا افتاده است اما متاسفانه با پخش اين فيلم مردم اولين فكري كه ميكنند اين است كه هر كسي ميتواند مشاوره روانشناسي را بدهد لذا مردم از مشاوران روانشناسي رويگردان ميشوند.
تبريزي با بيان اينكه اين فيلم اقبال مردم به متخصصان روانشناسي را كم ميكند تصريح كرد: با ادامه اين روند و كمشدن اعتماد مردم به مشاوران روانشناسي، حل مشكلات سازشي كه مشاوران ميتوانستند آنها را حل كنند و كار به پليس و دادگاه و مراجع قضايي كشيده نشود از بين ميرود.
وي با بيان اينكه مشاوره روانشناسي در بهداشت روان كشور اثر زيادي دارد يادآور شد: هيچ وقت يك درمانگر و روانشناس خوب پشت ميز نمينشيند چرا كه در اين صورت نميتواند به خوبي با بيمار ارتباط برقرار كند اما در اين فيلم ميبينيم كه مرد روانشناس در پشت ميز خود مانند سيستم ارباب رجوعي با بيمار برخورد ميكند.
اين متخصص روانپزشكي خاطرنشان كرد: در مشاوره اندام مشاور به نوعي زبان بدن را انتقال ميدهد و استقبال از بيمار يكي از شروط اين كار است اما در اين فيلم چنين چيزي را نميبينيم.
حال مارو بهم زدی آقای دکتر!!! نمی دونم چرا همه ...موضوع رو شخصی می کنن...کلا اگه برنامه بخواد طنز باشه طرف نباید هیچ شغلی داشته باشه...چون ممکنه به اون صنف بر بخوره!
البته اگه بیکار باشه هم ممکنه به صنف بیکارها بر بخورهاصلا یه وضعیه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)