این چندمین بارشون شد که تاخیر میزنن؟و مجموع روزها چقدر شد از یک سال فکر کنم گذشت
این چندمین بارشون شد که تاخیر میزنن؟و مجموع روزها چقدر شد از یک سال فکر کنم گذشت
بابا به شرطی که بچه هامون این بازی رو ببینن
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
خدا خودش یه عمری بده![]()
Last edited by ali9011; 23-02-2012 at 01:14.
دوستان تاپیک خیلی پست اسپم داره ها
دیگه راجع به اینکه چرا تاخیر خورد و ما همچنان منتظریم و پس کی بازی میاد پست ندید چون اونجوری میان تاپیک رو میبندن مدیر و ناظر ها
ممنون
بازی هم در صورت نخوردن تاخیر همونطور که هم توی سایت خودش زده هم من گفتم هفته اول مرداد ماه میاد
موفق باشید
اطلاعات راجع به بازی
اینجوری که گفته شده شما اگه بار هاتون رو به درستی تحویل بدید مهارت های مختلفی کسب میکنید و امتیاز میگیرید که میشه از این امتیاز ها توی بازی و مطمئنن توی تیونینگ کردن و خرید ماشین های بهتر استفاده کرد و با به دست آوردن این مهارت ها و امتیاز ها میتونید محموله های خاص و گرون تری رو حمل کنید
Last edited by iCe m@n; 23-02-2012 at 08:40.
توی بازی میشه از توی معادن هم بار زد و ابزار های صنعتی جا به جا کنید و همکاری صنعتی بهش گفتن توی بازی
چند تا عکس
![]()
![]()
سایز اصلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هواي باروني را عالي طراحي كردند
Last edited by moslem farahmand; 23-02-2012 at 16:29.
از اون راه پیچ و خم داره خیلی خوشم اومد.
خدا کنه تو بازی کمر شکن هم باشه واقعا تو نسخه های دیگه جاش خیلی خالیه مثلا یه ترانس 150 تونی رو با اسکانیا تو این راه برداری ببری 2 تا ماشین هم اسکرتت کنن![]()
چي مي شد اگه جاده هايي مي گذاشتن كه از دل كوير رد مي شد جاده هاي كوهستاني...![]()
چون بازی برای قاره اروپا هست و فکر نکنم اروپا کویر داشته باشه برای همین همش جنگل و سر سبز و کوهستانیه![]()
سلام یه سوال درباره ets 1 ، من یه BMW دانلود کردم ولی قیمتش تو بازی 985548751 یورو هست چیکار کنم؟
فکر کنم رقم رو اشتباه خوندین
اگه درست باشه که هر چقدر هم بازی کنید به این پول نمیرسید جز رمز زدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)