تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 193 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

داره خودمونی میشه Mehran*Architector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    پیش تو...نگاه نکن...برگرد

پيش فرض راهنمایی جهت لاستیک 405

الان لاستیک های جلو من کومهو با 40 درصد آج ، لاستیک عقب هم گلدستون همیشه قهرمان هست که از سال 88 زیر ماشین خودشو جا کرده(فابریک کارخانه)
    حالا با توجه به محدودیت هزینه و اینکه گفتن یکی از لاستیک های جلوت باد کرده و مسافت طولانی با سرعت زیاد نباید بری، چه پیشنهادی میدین دوستان؟
    در سرعت بالا فرمانم به سمتی که لاستیکش باد نکرده میکشه دلیلش همین باد کردن لاستیک هست یا دلیل دیگه داره؟(میزان فرمان ماشین تنظیم هست)
    ایا واقها نرمی و کارکرد لاستیک خارجی نسبت به ایرانی در حد 70 درصد هزینه بیشتر هست؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    پراید 131Sl دارم که لاستیک اصل ژاپنی روشه که فکر کنم اسمش یاکوهوما هست!
    لاستیک 175 با رینگ اسپرت
    با اینکه لاستیک صافه ولی ماشین خیلی نرم و بیصدا هست و واقعا توی جاده خیلی عالیه!

الان میخوام لاستیک بخرم ولی نمیدونم چی بگیرم!!!
    ایرانی یا خارجی؟ کدوم مارک؟

یزدتایر در حد همین نرم وبیصدا هست؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لاستیک 175 با رینگ اسپرت
    با اینکه لاستیک صافه ولی ماشین خیلی نرم و بیصدا هست و واقعا توی جاده خیلی عالیه!

لاستیک ایرانی بگیر که الان توی بازار تمام لاستیکها با هر مارکی و ساخت هر کجایی که روش زده باشه چینی هست و هم پول زیادی باید بدی هم کیفیت پایین دارن. و خیلی خطرناکن. کیفیت لاستیکای داخلی خیلی بهتره

4. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    لاستیک 175 با رینگ اسپرت

پراید من با کویر 90 هزارتا رفت بدون کوچکترین مشکل ( البته من 90 درصد در اتوبان رانندگی میکنم و لاستیک کمتر مستهلک میشه ) ، هفته پیش هم چهار حلقه نو از نمایندگی خریدم انداختم زیرش ، خیلی نرم و عالی عمل میکنه .مشکل هم نداره ، قیمتش هم خیلی مناسب است .

6. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

لاستیک ایرانی بگیر که الان توی بازار تمام لاستیکها با هر مارکی و ساخت هر کجایی که روش زده باشه چینی هست و هم پول زیادی باید بدی هم کیفیت پایین دارن. و خیلی خطرناکن. کیفیت لاستیکای داخلی خیلی بهتره

پراید من با کویر 90 هزارتا رفت بدون کوچکترین مشکل ( البته من 90 درصد در اتوبان رانندگی میکنم و لاستیک کمتر مستهلک میشه ) ، هفته پیش هم چهار حلقه نو از نمایندگی خریدم انداختم زیرش ، خیلی نرم و عالی عمل میکنه .مشکل هم نداره ، قیمتش هم خیلی مناسب است .
    خیلی ممنون
    پس حتما ایرانی میگیرم
    لاستیک الان 175/60 هست. میشه 175/65 هم روش انداخت؟

راستی این لاستیک یوکوهوما با اینکه زده 175/60 ولی در حد و اندازه 175 برندهای دیگه نیست! خیلی پهن تره! انگار 185 هست
    Last edited by AliSub; 20-09-2013 at 00:41.

داره خودمونی میشه Mehran*Architector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    پیش تو...نگاه نکن...برگرد

پيش فرض

الان لاستیک های جلو من کومهو با 40 درصد آج ، لاستیک عقب هم گلدستون همیشه قهرمان هست که از سال 88 زیر ماشین خودشو جا کرده(فابریک کارخانه)

حالا با توجه به محدودیت هزینه و اینکه گفتن یکی از لاستیک های جلوت باد کرده و مسافت طولانی با سرعت زیاد نباید بری، چه پیشنهادی میدین دوستان؟

در سرعت بالا فرمانم به سمتی که لاستیکش باد نکرده میکشه دلیلش همین باد کردن لاستیک هست یا دلیل دیگه داره؟(میزان فرمان ماشین تنظیم هست)

ایا واقها نرمی و کارکرد لاستیک خارجی نسبت به ایرانی در حد 70 درصد هزینه بیشتر هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    سمند ال ایکس بارینگ فولادی رو تحویل گرفتیم در چه صورتی نیاز به تعوض لاستیک هست؟
    آیا لاستیکهای خودشون خوبه؟
    الکی نریم هزینه تعویض لاستیک بدیم.
    ممنون میشم پاسخ بدید.

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

برای پراید EX131 نیازه همون اول لاستیک رو عوض کنم؟ یا میشه باهاش تا چند ماه سر کرد؟

راستی برای پراید چه سازی نهایتا میشه استفاده کرد؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    سمند ال ایکس بارینگ فولادی رو تحویل گرفتیم در چه صورتی نیاز به تعوض لاستیک هست؟
    آیا لاستیکهای خودشون خوبه؟
    الکی نریم هزینه تعویض لاستیک بدیم.
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    لاستیک ایرانی نسبتا مرغوب است و مشکلی ایجاد نمیکند .

12. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

الان لاستیک های جلو من کومهو با 40 درصد آج ، لاستیک عقب هم گلدستون همیشه قهرمان هست که از سال 88 زیر ماشین خودشو جا کرده(فابریک کارخانه) حالا با توجه به محدودیت هزینه و اینکه گفتن یکی از لاستیک های جلوت باد کرده و مسافت طولانی با سرعت زیاد نباید بری، چه پیشنهادی میدین دوستان؟ در سرعت بالا فرمانم به سمتی که لاستیکش باد نکرده میکشه دلیلش همین باد کردن لاستیک هست یا دلیل دیگه داره؟(میزان فرمان ماشین تنظیم هست) ایا واقها نرمی و کارکرد لاستیک خارجی نسبت به ایرانی در حد 70 درصد هزینه بیشتر هست؟
    مهران جان . نخست آن لاستیک باد کرده را زود با یکی از چرخهای عقب که میگی سالم هستند ،جابجا کن . چون آن لاستیک باد کرده هر آن ممکنه بترکه. بنا براین برای صرفه جوئی پس بهتره بره عقب تا زمان ترکیدن خطرش کمتر باشه . البته اگر باسرعت بالای 80 برانید باز هم بسیار خطرناک خواهد بود. پس فقط بدرد توی شهر تهران میخوره . در مورد فرمان - بله کشیدن فرمان ممکنه از همین باد کردگی (نیم ترکیدن) لاستیک باشه. در مورد پرسش نرمی لاستیک هم بگم که توی ایران که لاستیک های خارجی اکثرا ولی نه همه از انبار های استوک دبی و خدا میدانه کدام آشغال دانی دنیا وارد میکنن. بنظر من دلمشغولی کاربران بیشتر سلامت لاستیک که جان انسانها به آن بستگی داره باید باشه و نه کمی نرمتر یا سفت تر بودن آن جانم در غرب که زندگی نمیکنی اینجا ایرانه.یادت رفته همین چند وقت پیش لاستیک نو اتوبوس جاده قم ترکید و آن همه انسان کشته شد. کی آن لاستیک را وارد کرده بود؟ لاستیک حقیقتا باید نو باشد چون از زمانیکه لاستیک تولید میشه اکسیژن هوا شروع به تجزیه اش میکنه طوریکه دوتا لاستیک از یک کارخانه و با یک مشخصات همگون آنکه زمان بیشتری از تولیدش گذشته با ضریب 2 فرسوده خواهد شد ،این در حالیه که وقتی میخری هر دو ظاهرا نو بنظر میان. پس موقع خرید به تازه بودن تاریخ تولید باید دقت کرد . نکته بعدی آن رنگهائی هست که بصورت یک نقطه روی لاستیک زده میشه . بعضی از سری تولید کارخانه های بسیار معتبر هم بعد از تولید چون آزمایش میشن و چون قوانین کشور شان بسیار دقیق و فنی تنظیم شده ، آن سری لاستیک را با زدن آن نقطه رنگی مشخص میکنن که باید در چه وسیله ای بکار رود. مثلا لاستیکی که برای خودرو سواری تندرو ساخته شده عملا چون آزمایش را نتوانسته پاس کنه سر از ماشین آلات کشاورزی در میاره. یعنی حداکثر سرعت برایش 25 کیلومتر تعریف میشه. حالا تاجران بی وجدان میرن اینها را مفت میخرن و با قیمت بالا به آن راننده بدبخت اتوبوس میفروشن و بعد بوم ! کلی انسان میمیرن. ولی خیالی نیس مهم اینه که اونا پولدارتر بشن.
    Last edited by دخو; 10-10-2013 at 10:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •