من یه سوال دارم و فکر کردم اینجا بپرسم به جوابم میرسم من کتابهامو اسکن کردم که کتابهای رنگی هست و عکس و تکست داره...
سوالم اینه:
چه تبلتی بخرم که بشه وقتی عکسهای کتابو تو گالریش میبینم بتونم فایل صوتی(mp3)استاد رو گوش کنم و اینکه دور مطالب خط بکشم و هایلایتش کنم.
به طور کلی با ایپد 2 میشه اینکارو انجام داد؟دیدن عکس و گوش کردن به فایل صوتی به طوری که همزمان بشه فایل صوتی رو نگه داشت(کنترلر های مدیا پلیرش روی چیزی مثل تسک بار باشه که بشه قطع و وصلش کرد) یعنی عکس و پلیر ت یک صفحه باشه و بشه رو عکسه ویرایش کرد مثلا هایلایت کرد ایپد رو فقط واسه این منظور میخوام پس حتما مطمئن شید و بعد پاسخ بدید که پولم رو دور نریزم ممنونم
ببخشید دوباره سوال میکنم ایاپروسه قطع وصل پلیر طولانی است یا اینکه کنترولر های پلیر رو رمانی که دارم تکست (منظورم کتابهای اسکن شده هست پس در واقع عکس ها رو میبینم) رو میبینم تی صفحه دارم(مثلا توی تسک بار ایپد یا یه همچین چیزی... اصلاهمچین تسکباری هست رو ایپد؟)
فرمودین نرم افزارهای جزوه نویسی... ایا با این نرم افزارها میشه تو زمانی که داره صدا پخش میشه مشلا یه جای عکس(کتابهارو اسکن کردم)های لایت کرد؟
در واقع هنگم کوش کردن موسیقی بتونیم یه عکس رو ادیت کنیم.........فکر کنم دیگه کامل گفته باشم چیکار میخوام بکنم
خواهش میکنم کسانی که جواب میدن واقعا امتحان کنند چون واقعا واسم مهمه و ایپد رو تنها واسه این کار میخوام...