تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 156 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یه سوال دارم و فکر کردم اینجا بپرسم به جوابم میرسم من کتابهامو اسکن کردم که کتابهای رنگی هست و عکس و تکست داره...
    سوالم اینه:
    چه تبلتی بخرم که بشه وقتی عکسهای کتابو تو گالریش میبینم بتونم فایل صوتی(mp3)استاد رو گوش کنم و اینکه دور مطالب خط بکشم و هایلایتش کنم.
    به طور کلی با ایپد 2 میشه اینکارو انجام داد؟دیدن عکس و گوش کردن به فایل صوتی به طوری که همزمان بشه فایل صوتی رو نگه داشت(کنترلر های مدیا پلیرش روی چیزی مثل تسک بار باشه که بشه قطع و وصلش کرد) یعنی عکس و پلیر ت یک صفحه باشه و بشه رو عکسه ویرایش کرد مثلا هایلایت کرد ایپد رو فقط واسه این منظور میخوام پس حتما مطمئن شید و بعد پاسخ بدید که پولم رو دور نریزم ممنونم

همه این کارها رو با ایپد میشه انجام داد (با تبلت های دیگه هم فکر کنم بشه)
    صدا رو که با پلیر پخش میکنی
    باقی رو هم با برنامه های جزوه نویسی که زیادم هستن انجام میدی
    ببخشید دوباره سوال میکنم ایاپروسه قطع وصل پلیر طولانی است یا اینکه کنترولر های پلیر رو رمانی که دارم تکست (منظورم کتابهای اسکن شده هست پس در واقع عکس ها رو میبینم) رو میبینم تی صفحه دارم(مثلا توی تسک بار ایپد یا یه همچین چیزی... اصلاهمچین تسکباری هست رو ایپد؟)
    فرمودین نرم افزارهای جزوه نویسی... ایا با این نرم افزارها میشه تو زمانی که داره صدا پخش میشه مشلا یه جای عکس(کتابهارو اسکن کردم)های لایت کرد؟
    در واقع هنگم کوش کردن موسیقی بتونیم یه عکس رو ادیت کنیم.........فکر کنم دیگه کامل گفته باشم چیکار میخوام بکنم
    خواهش میکنم کسانی که جواب میدن واقعا امتحان کنند چون واقعا واسم مهمه و ایپد رو تنها واسه این کار میخوام...
    Last edited by hypoos; 07-08-2011 at 08:43. دليل: اضافه کردن سوال اولیه

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دویت عزیز uPad رو ببینی فیض می بری....برنامه هست برای آیپد .....همه کار با pdf میشه کرد....البته آیپد 2 بگیری بهتره چون اسکن کردی یکم سنگینه

3. این کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منظورم اين بود كه پردازنده تبلت سامسونگ AMD هست .

با اين اينترنت پر سرعتي كه داريم، اتصال دستگاه به PC اجتناب ناپذيره.

واسه انتقال ديتا از PC نميشه به جاي CAMERA KIT از كابل USB مخصوص خودش استفاده كرد؟
    اتفاقا پردازنده سامسونگ ها هم AMD نیست. به هر حال اتصال به PC که از طریق USB انجام میشه و اصلا ربطی به Camera Kit نداره. iPad هیچ محدودیتی در انتقال دیتا و اتصال به PC نداره. حتی این انتقال دیتا به PC و ... بطور وایرلس هم ممکنه.
    این محدودیت USB که بعضی ها می گن مربوط به فلش و هارد اکسترناله، به PC ارتباطی نداره.

من یه سوال دارم و فکر کردم اینجا بپرسم به جوابم میرسم من کتابهامو اسکن کردم که کتابهای رنگی هست و عکس و تکست داره...
    سوالم اینه:
    چه تبلتی بخرم که بشه وقتی عکسهای کتابو تو گالریش میبینم بتونم فایل صوتی(mp3)استاد رو گوش کنم و اینکه دور مطالب خط بکشم و هایلایتش کنم.
    به طور کلی با ایپد 2 میشه اینکارو انجام داد؟دیدن عکس و گوش کردن به فایل صوتی به طوری که همزمان بشه فایل صوتی رو نگه داشت(کنترلر های مدیا پلیرش روی چیزی مثل تسک بار باشه که بشه قطع و وصلش کرد) یعنی عکس و پلیر ت یک صفحه باشه و بشه رو عکسه ویرایش کرد مثلا هایلایت کرد ایپد رو فقط واسه این منظور میخوام پس حتما مطمئن شید و بعد پاسخ بدید که پولم رو دور نریزم ممنونم

ببخشید دوباره سوال میکنم ایاپروسه قطع وصل پلیر طولانی است یا اینکه کنترولر های پلیر رو رمانی که دارم تکست (منظورم کتابهای اسکن شده هست پس در واقع عکس ها رو میبینم) رو میبینم تی صفحه دارم(مثلا توی تسک بار ایپد یا یه همچین چیزی... اصلاهمچین تسکباری هست رو ایپد؟)
    فرمودین نرم افزارهای جزوه نویسی... ایا با این نرم افزارها میشه تو زمانی که داره صدا پخش میشه مشلا یه جای عکس(کتابهارو اسکن کردم)های لایت کرد؟
    در واقع هنگم کوش کردن موسیقی بتونیم یه عکس رو ادیت کنیم.........فکر کنم دیگه کامل گفته باشم چیکار میخوام بکنم
    خواهش میکنم کسانی که جواب میدن واقعا امتحان کنند چون واقعا واسم مهمه و ایپد رو تنها واسه این کار میخوام...
    در آیپد موقع انجام هر کاری می تونید موزیک پخش کنید. همه کارهایی که گفتید امکان پذیره، ولی کنترلر پلیر در تسکبار وجود نداره. اگه از هدفون اپل (یا بقیه هدفون هایی که ریموت دارن) استفاده کنید کنترلر فیزیکی روی هدفون هست که می تونید همه جا استفاده کنید در غیر این صورت باید دو بار Home (یا جسچر مرتبط در iOS 5) -> یک اسلاید به سمت چپ و اونجا کنترلرها موجود هستن.

برای هایلایت کردن و ... هم برنامه های زیادی هست، مثل Good Reader یا UPad و ...

5. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان چه طوري ميتونم از app ام بك اپ بگيرم كه موقع سينك كردن حذف نشن.چون تو كامپيوترم ندارمشون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای تبلت گالکسی 10.1 یه مدل تبدیل هایی هست که از قسمت کانکتور تبلت خروجی usb یا ... میده .
    همچین چیزی برای آیپد2 نیست ، ؟
    یعنی هیچ راهی ( چه با تبدیل چه کارای دیگه ) وجود نداره که بشه usb وصل کرد به آپد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

دوستان برای تبلت گالکسی 10.1 یه مدل تبدیل هایی هست که از قسمت کانکتور تبلت خروجی usb یا ... میده .
    همچین چیزی برای آیپد2 نیست ، ؟
    یعنی هیچ راهی ( چه با تبدیل چه کارای دیگه ) وجود نداره که بشه usb وصل کرد به آپد ؟

camera kit conection هست اما باید جیل باشه تا کامل از فلش مموری و اینا استفاده شه..در ضمن همچین امکانی به باتری ضرر میرسونه چون مصرفش بسیار بالاس.... با وجود wifi transfer دیگه کی میره دنبال usb

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

دوستان چه طوري ميتونم از app ام بك اپ بگيرم كه موقع سينك كردن حذف نشن.چون تو كامپيوترم ندارمشون

یا ایفان باکس اگه دستگاه جیل باشه میشه برنامه رو به صورت فایل ipa ذخیره کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اتفاقا پردازنده سامسونگ ها هم AMD نیست.
    حق با شماست. گاف بزرگ از سايت ديجي كالا باعث اين اشتباه شد. ممنون از حسن توجه حضرتعالي.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

camera kit conection هست اما باید جیل باشه تا کامل از فلش مموری و اینا استفاده شه..در ضمن همچین امکانی به باتری ضرر میرسونه چون مصرفش بسیار بالاس.... با وجود wifi transfer دیگه کی میره دنبال usb

این Wifi transfer که همیشه در دسترس نیست ، من چون سفر زیاد میرم پورت USB خیلی برام مهمه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

الان آيپد 2 جيلبريك شده، درسته؟ و يه نكته ديگه اينكه واسه استفاده gprs حتما بايد جيلبريك بشه؟

يه سوال ديگه. لوازم جانبي آيپد ريمارك نداره؟

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد قیمت آیپد 2 بعد از ماه رمضون چیه ؟
    آخه من پولم تا اون موقع جور میشه. به نظرتون قیمتش نسبت به الان کم میشه، زیاد میشه یا ثابت می مونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •