سلام دوست عزیز
حرف شما 100 درصد تائید می شه
من خودم دانشجو کارشناسی هستم و می بینم که توی دوستان و هم کلاسی ها همه دنبال کار دولتی یا شرکتی هستن و دنبال استخدام و امتحان کارگزینی و این چیزا هستن
این کتابی که معرفی کردید می شه بیشتر توضیح بدید در موردش !!!
با تشکر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با کتاب کارآفرینی به شیوه دکتر علی اصغر جهانگیری در واقع با نگاهی کاملا متفاوت و واقع بینانیه و منطقی دنیای فکری این بزرگ مرد صنعت ایران آشنا میشوید و همچنین زندگی نامه دکتر علی اصغر جهانگیری.
(این کتاب و اول بخونید بهتره بعد خود اشتغالی رو بخونید تا با نحوه فکری دکتر علی اصغر جهانگیری کاملا آشنا بشوید)
اما کتاب خود اشتغالی با انواع ایده شغل های قرن 21 و این که کشور های دیگر که مثل ما نفت نداشتن و فقط صادرات غیر نفتی داشتن و تا به حال زنده ماندن و در حال حاضر خیلی از این کشور در حال حاضر در سطح خیلی خوبی در همه زمینه ها (کشاورزی/بازرگانی/اقتصادی و... هستن چه کار کردند.
کشور چین که یک کشور فقیر بود چه کار کرد چرا الان کشور چین رو به اسم کارخانه جهان میشناسن.
(البته این مورد و فقط تو کلاس هاش صحبت کرده تو کتاب هاش خیلی کمتر اشاره کرده)
خوب اگر بخوام در مورد این کتاب خود اشتغالی چیزی بگم باید بگم هدف این کتاب این بوده در واقع آمده راهکار های جدید پول سازی (عملی وکاربردی) در کشور ایران رو با چشمانی باز نگاه کرده.
تو کلاس هاش و کتاب هاش اشاره به:
از زندگی مردمان قدیم ایران (قدیمی ها یه چیزایی دیدین) که در صحرا با گذاشتن کوزه آب در زیر زمین در بیابان کشاورزی میکردن. و امروزه قرن 21 دنیا با پیشرفت تکنولژی در بیابانی ترین زمین می تواند کشاورزی می کند.
در اوایل کتاب ما رو با کلیاتی راجع به معضل بیکاری و امکانات سرزمین ما آشنا میکنه و بعد خواسته به ما جوان ها ثابت کنه که ایرانی های قدیم که نمیدونستن نفت چی هست یعنی یه جورایی از ثروت نفت برخوردار نبودن که چه تابغه هایی در دنیا بوده اند.
که شاید شاهکار های آنها رو گهگدار به ما در مدرسه و دانشگاه گفته اند که مثلا تو این کتاب به شاعر ایرانی <نظامی> که در قرن پنجم که هیج ادعای فیزیک یا دانش هسته ای ندارد در شعر هایش در تعریف عشق غیر مستقیم به( اتم) اشاره کرده.
همه اجرام هستند از عدد بیش همه دارند میل مرکز خویش
طبایع جز کشش کاری ندارند حکیمان این کشش را عشق خوانند
چو نیک بنگری از راه بینش به عشق است ایستاده آفرینش
یا در همه جای جهان ِگل بوده و اول ایرانی ها بودن که از گل کوزه برای خنک نگه داشتن آب ساختنند و اشیای بسیاری که از گل ساخته اند و همچنین هنر معماری آنها در ساخت کوزه بسیار جالب بوده.
به چندین مورد مشابه رو به ما نشان داده که مثلا شاعر های ما در قدیم به مدار دایره ای زمین و ماه اشاره کردند یا طرز تهیه سرم و واکسن توسط سید اسماعیل جرجانی در کتاب ذخیره خوارزمشاه یا کشف الکل توسط ذکریای رازی یا مثلا ابو موسی خراسانی در قرن پنجم با کشیدن اشکال ساده گردش کره زمین رو اثبات کرده ولی امروز میبینیم که گردش زمین رو به اسم پاندل فو کو معروف است.
یا ساخت گیریبکس جبه دنده در (کتاب الحیل)
کشف کهکشان راه شیری توسط صوفی گیلانی و هزاران اختراع دیگر این ایرانی های قدیم نشان از ذکاوت و هوش سرشار ایرانی هست و به ما جوان ها می خواد ثابت کنه ایرانی های قدیم نابغه بودن و الان اگر با ژنتیک آشنا باشید ژن آن مردمان قدیم الان در ما جوان ها هست. اگر کمی باورش برایتان سخت یه نگاه به به ایرانی های در حال حاضر در نقاط مختلف جهان میدرخشند بندازیم. ما ایرانی ها در کمپانی های بزرگ دنیا رد پایی داریم
ماکروسافت/موزیلا/ناسا/سیلیکون ولی/گوگل/EA GAME/جراحان مغز اعصاب و زیبایی/معماری/سینما امریکا و اروپا/SONY/و خیلی از شهر های صنعتی و شرکت های بزرگ دنیا که هم در شرق هم غرب هستن رد پای ایرانی ها رو میبینیم.
میدانید بنای تاج محل که 98% مردم دنیا میشناسنش توسط عیسی شیرازی( ایرانیان) بر پا گردیده.
ببخشید خیلی این قسمت و طولانی توزیح دارم ولی خداییش خیلی مهم هست.
بعد شما رو با سیستم اقتصادی و امار های از کشور رو آشنا می کنه و بعد با معرفی شغل های که فکر نکنم تا حالا اصلا به فکر تان هم نرسیده رو معرفی میکنه. که در زمینه کشاورزی در واقع قصد دراه شما رو با کشاورزی قرن 21 آشنا کنه که متوجه میشوید چرا کشاورزی در ایران شکست خورده و در کشور آلمان و سویس و امریکا درآمد ملی محسوب میشود. (البته خود این یه کتاب جدا و فیلم آموزشی جدا داره) که تو این قسمت ایده های بیشتری رو معرفی میکنه.
تو بخش صنعت در 21
استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
مونتاژ قطعات
تغیر خط تولید در صنایع
ماشین آلات خانگی
آشنایی با مجوز مشاغل خانگی
محصولات صنعتی
و...
به نظر خودم هدف علی اصغر جهانگیری این نبوده که بریم ایده های اون اجرا کنیم (که اگر اجرا کنیم در واقع به نفع خودمون عمل کردیم) اون خواسته اون قسمتی که در مغز ما ایجاد خلاقیت میکنه رو فعال کنیم
من از موقع ای که این کتاب شو خوندم فکر میکنم استعداد خاصی دارم هر چیزی که میبینم
بصورت خودکار خط تولید و دستگاه تولید کننده اون و تو فکرم طراحی میکنم.
یه چیزی که تو کتاب هاش و کلاس هاش و مصاحبه هاش همیشه به جوان های ما میگه اینه اینقدر دنبال این کتاب های
موفقیت روانشناسی که نویسنده غیر ایرانی انتشار دادندمثل (راز و بریان ترسی و غورباقه و پنیرو کی برداشت و ... خیلی زیادن واقعا) نروند و بیشتر زندگی نامه افراد موفق در ((ایران)) رو پیدا کنند و بررسی کنن برای این که قراره اول در ایران بعد درجهان موفق بشوند.
و با نگاه کاذب به موقعیتشان نگاه نکنند و با نگاه کاملا واقع بینانه به ایران نگاه کنند و بدانند اینجا ایران هست مشکلات و محدودیت های در ایران وجود دراد که هیچ جای جهان نیست تو این کتاب خود اشتغالی به این محدودیت ها هم اشاره میکنه.
قیمت این کتاب 5200 تومان 248 صفحه هست
نکته جالب از این کتاب در صفحات آخر این کتاب عکس مجوز های که از وزارت بهداشت و وزارت صنایع و ... که برای خود علی اصغر جهانگیری رو صادر شده رو چاپ کرده .
من جمله ای که در پشت کتاب چاپ شده رو اینجا تایپ میکنم تا جان کلام این کتاب رو ببنید.
یک قرن گذشت
و دوران نفت خوراکی ما روز های واپسین را تجربه می کند.چیز نمانده که چراغ نفتی راه خاموش شدن گرفته و مصرف داخلی کشور را پاسخگو نباشد نفتی که یک قرنه قاتق نان ما شد با رفاه نسبی و امکاناتی که دنبال داشته ما را از اندیشه کردن نو آوری وخلاقیت باز داشت و در حقیقت بلای جان ما شد و از آن سو آمریکایی ها در کالیفرنیا با ایجاد مزارع گوناگون پسته ما رو خوردند و هند و پاکستان فرش های ما رو بردنداگر چه قطره ای ازدریا بود وهست
جمعیت چندین برابر شد الگو های زندگی تغییر یافت.چین و ماچین از یک سو قاچاق کالاهای وارداتی از سوی دیگر اندک فرصت ار از میان برداشت.
به جای اینکه ماهی گیری به مردم بیاموزیم به آنها ماهی دادیم اما همچنان گرسنه مانده اند گر طرحی نو در نیندازیم و اگر سایر منابع عظیم به مراتب مهمتر از نفت را شناسایی نکنیم و اگر الگو های قرن حاضر رو به کار نگیریم تا کی می توان از جیب خورد و تماشاگر رشد به فقفه کشور های دیگر ماند.
روی سخن مولف با مسئولین و سیاست گذاران کشور است تجربه ناچیز این دفتر را مطالعه کرده به یاری تحقق باشگاه اشتغال که که با اندیشه یافتن فرصت های شغلی برای هر ایرانی در هر سن ،با هر سواد با هر سرمایه در جای جای کشور و در نهایت سر بلندی سر افرازی جوانان عزیز کشور را آرزو دارد بشتابند.
یا راهـــــــــــــــــــــی خواهیم یافت یا راهــــــــــــــــــــــ ـــــی خوهیم ساخت