تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 99 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان از اونجا که خیلی از جوونا بیکارن و وضعیت زندگی سخت. به فکرم رسید که یه تایپیک بزنم که دوستان فکراشونو رو هم بذارن و حداقل یه کمک فکری واسه هم باشیم.
    من خودم یه شغل کم درآمد دارم. و چند تا از دوستای بیکارمم هستن که واقعا از این وضعیت زده شدیم و میخوایم که یه فکری واسه پیدا کردن یه کار گروهی که البته سرمایه زیادی هم نخواد و بشه با این کار کسای دیگه رو هم سرکار آورد بکنیم.درآمدش زیاد هم نباشه مشکلی نیس فقط کار آبرومندانه ای باشه.
    ما 5 تا لیسانس بیکاریم. شرایمون هم از نظر مالی و پارتی غیره کساده.شهرمونم یه شهر کوچیک و مردمش از نظر مالی واقعا کم درامد هستن.واقعیتش هر چی هم فکرامونو رو هم میریزیم چیزی قد نمیده.
    کارش سخت هم باشه مشکلی نیست.

امیدوارم به همدیگه کمک کنیم.
    دوست عزیز کتاب خود اشتغالی دکتر علی اصغر جهانگیری رو بخون با بیش از 400 مدل ایده آشنا میشی که خود اون ایده ها طوری فکرت رو خلاق میکنه که خودت کاملا خلاق میشی و یه ایده های پول سازه دیگه ای در فکرت شکل میگیره.
    و از اونجایی که شرایط طوری هست همه به خود طرف نگاه نمیکنن به مدرکش نگاه میکنن.
    یعنی من که دیپلم حسابداری دارم اگر بیام یه ماشین کوچک صنعتی رو طراحی کنم اطرفیانم به من میخندن و سعی میکنند به اون ایراد بگیرن
    اما اگر همون طرح و یه نفر دیگه که لیسانس داره ارایه کنه بیشتر افراد تاییدش میکنن و اصلا رقبت نمیکنن که یه ایراد از اون طرح بگیرن.
    من 12 سالم که بود وقتی دستگاه سبزی خورد کنی رو دیدم از روی اون دستگاه یه دستگاه گلاب گیری
    (عرق نعناع کاسنی ) خانگی طراحی کردم اما همه اعضای خانواده و فامیل برای این که من بچه بودم و نمرات درسم خیلی ضعیف بود کاملا منو مسخره میکردن و جالابه این دستگاه گلاب گیری از یه مکانیزم خیلی ساده داره هنوز کسی نیومده یه کم این دستگاه و پیشرفت بده هنوز تو کاشان قمصر یا شهر های اطراف آ« تا جایی که من آخرین بار دیدم هنوز همون میکانیزم که فکر کنم 50 سال پیش طراحی شده استفاده می کننن.در صورتی که من اون میکانیزم و تو یه استوانه فلزی 80cm در 40cm برای مصارف خانگی طراحی کرده بودم.
    من الان دانشجو هستم اما دارم میبینم که داشنگاه فقط داره منحنی تو کله ما فرو میکنه و هیچ موقع نیمیاد به ما یاد بده که من بعد از این رشته ای که دارم میخونم چطوری میتونم با دانشی که فرا گرفته ام کار اقتصادی کنم
    چطوری میتونم از رشته ام پول در بیارم. تو دانشگاه هیچ موقع از دلال که تو مملکت ما به سلطان معروف هستن / سرمایه گذار که تو مملکت ما بهش میگن بی فرهنگ یا زالو صفت / چک برگشتی / شرخر/ کاسبی / کار آفرینی/ تکنیک های گرفتن وام بانک/ افرادی که بهشون میگن گرگ که هر روز کلاهبرداری شون هر روز مدرن تر میشه صحبتی نمیشه.
    پس یا باید با پارتی خودم تو یه وزارت خونه دولت یا یه شرکت خصوصی که باز هم سفراش های دولتی رو ساخت ساز میکنه جا کنم.(که بهتر واقع بینانه نگاه کنیم وزارت خانه ها بیشتر از حد پرسنل استخدام کردن دیگه باید خیلی پارتی کلفت داشته باشی تا بتونی تو دولت جاکنی)
    البته جا کردن خودمون تو دولت یعنی آویزون کردن خودمون به نفت و روزی که نفت تموم بشه یا به جایی برسیم که دیگه نفتی برای صادر کردن نباشه و فقط برای مصرف کشور نفت داشته باشیم جایگاه استخدامی ها در دولت لرزان می شود.
    آیا با این همه درسی که خوانده ایم یا این همه آگاهی که در دانشگاه فرا گرفته ایم نمی توانیم طرحی نو ارایه کنیم. چرا در آلمان یا سویس 70 هزار نوع گیاه پرورش میدهند ولی در کشور ما که یه کشور 4 فصل و از 11 اقلیم جهان 9 اقلیم رو دارد حدودا (خونه پرش) 300 نوع گیاه بیشتر نمیبینیم یعنی بیش از 69 هزار نوع گیاه های دیگه در ایران شناخته نشده یا کشت نشده.
    تو یه کتاب میخوندم چین برای 1000 دلار درآمد ناخالص فقط 80 دلار انرژی مصرف میکنه.
    ولی در ایران برای 1000 دلار درآمد 1700 دلار انرژی مصرف میکنه.
    با این حال معلومه جنس چینی بسیار ارزان تر تمام میشود و کاخانه های ایران که هنوز با الگو های قرن 21 آشنا نیستن مجبور میشوند: یا پرسنل شون اخراج میکنن
    یا کارخانه رو میفروشن یا دستگاه های کارخانه رو میفروشنو همان کالایی که تا به حال خودشون تولید می کردند امروز خودشون به چین سفارش میدهند و فضای کارخانه رو تبدیل به انبار می کنن برای جنس های با برند ایرانی ولی تولید شده در چین. که فکر کنم کارخانه تولیدی شیرآلات (شیبه) که از اول انقلاب سابقه داره الان کارخانش تبدیل به انبار شده. و الان در حال حاضر در تهران هر چیزی که به چشم میخوره وارداتی هست در واقع همه چیزمون در کشور رو دارند وارد میکنند و پول کشور ما رو میبرند جالب ترین آنها تخم مرغ چینی وارداتی و گردو چینی
    (در صورتی در هر کشور اورپایی یا امریکایی وقتی حرف از گردو میشود گردو تویسرکان ایران سر همه زبان ها است اما متاسفانه ما اکنون گردو چینیوارد میکنیم و دلال ها در ایران به اسم گردو ایرانی به مردم مفروشند)
    یه نگاهی کوتاه به نوشابه کوکا کولا بندازیم:
    تمامی نوشابه های کوکا کولا مشکی/سبز/زرد/لیمونات/شاتوتی... همشون بصورت پودر وارد میشود(واردات)
    و از شکر و آب و برق ارزان ایران نسبت به جهان استفاده میکنه. و اون پودر که وارد میشود و آب شکر مخلوط کرده و با دستگاه تحت فشار نوشابه های رو گاز دار کرده و باز پلاستیک در ایران ارزان تر در بطری های پلاستیکی پر کرده و روانه بازار ایران میکنه. اگر به جمله دقت کنید میبینید که ما در واقع نوشابه هم داریم وارد میکنیم
    خوشبختانه 2 یا 3 نوشابه مشابه ایرانی از 2 سال پیش موفق به تولید نوشابه در ایران شدن و لی انقدر شرکت کوکا کولا یا پپسی آنقدر بازار و قوی در دست گرفته اند و رقابت با این شرکت که از اوایل انقلاب در ایران بوده اند بسیار سخت است.
    ببخشید که همچین مثالی زدم اما بطور خیلی عجیب از کمپانی های که دارن جنس شون به کشور ما میندازن
    و پول کشور مارو میبرن متنفرم و میدانم روزی که اعلام بشه ایران نفت نداره صادر کنه آنها کشور ما رو رها میکنن. آنوقت کشور ما شاید شبیه کشور های فقیر میشود.تصور کنید ما دیگر واردات نکنیم چون فقط نفت برای کشور خود داریم وقیمت آب و برق و گاز بسیار گران تر می شود.و کشور ایران که درآمدش وابسته به نفت بوده دیگر نفت ندارد بفروشد.پیش بینی میکنم مالیات 16 % میشود 4برابر.
    نخبه ها /دانشجو ها / با تجربه ها/ کار آفرینان/ راهی برای آن روز ها اندیشیده ایم.
    آیا وقتی دیگر خبری از ماشین های خارجی نباشه ما خود قادر به طرحی ماشین هستیم تا به کشور هی دیگر صادر کینم کسب درآمد کنیم و با کمپانی های بزرگ رقابت کنیم.
    آیا ما در صنعت IT برای جهانیان حرفی برای گفتن داریم می توانیم در آن روز های حساس با کمپانی های بزرگ جهان رقابت کنیم؟
    آیا میدانید کشور هند از سال های خیلی قبل درآمد کشورش که بیشتر80% در صنعت IT و تجارت الکترونیک هست.
    آیا ما ایرانی ها در زمینه تولید دستگاه های صنعتی می توانیم با جها نیان رقابت کنیم؟
    آیا ما در زمینه سینما می توانیم برای کشور کسب درآمد کنیم؟
    آیا داشنگاه های ما دانشجو ها رو کارشناس/مدیر برای استخدام در وزارتخانه تربیت میکند یا افرادی خلاق برای تولید نیاز های جامعه ؟
    آیا با کشاورزی با الگو های قرن 18 میتوان در قرن 21 موفق شد یا باید در صنعت کشاورزی تحولی انجام شود والگو های جدید کشاورزی رودر راس کار قرار دهیم؟
    آیا زمان آن نرسیده 70000 نوع گیاه که در جهان شناخته شده در ایران کشت شود و برای کشور کسب درآمد کرد؟

2. 5 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

حرف شما 100 درصد تائید می شه

من خودم دانشجو کارشناسی هستم و می بینم که توی دوستان و هم کلاسی ها همه دنبال کار دولتی یا شرکتی هستن و دنبال استخدام و امتحان کارگزینی و این چیزا هستن

این کتابی که معرفی کردید می شه بیشتر توضیح بدید در موردش !!!

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

حرف شما 100 درصد تائید می شه

من خودم دانشجو کارشناسی هستم و می بینم که توی دوستان و هم کلاسی ها همه دنبال کار دولتی یا شرکتی هستن و دنبال استخدام و امتحان کارگزینی و این چیزا هستن

این کتابی که معرفی کردید می شه بیشتر توضیح بدید در موردش !!!

با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما با کتاب کارآفرینی به شیوه دکتر علی اصغر جهانگیری در واقع با نگاهی کاملا متفاوت و واقع بینانیه و منطقی دنیای فکری این بزرگ مرد صنعت ایران آشنا میشوید و همچنین زندگی نامه دکتر علی اصغر جهانگیری.
    (این کتاب و اول بخونید بهتره بعد خود اشتغالی رو بخونید تا با نحوه فکری دکتر علی اصغر جهانگیری کاملا آشنا بشوید)

اما کتاب خود اشتغالی با انواع ایده شغل های قرن 21 و این که کشور های دیگر که مثل ما نفت نداشتن و فقط صادرات غیر نفتی داشتن و تا به حال زنده ماندن و در حال حاضر خیلی از این کشور در حال حاضر در سطح خیلی خوبی در همه زمینه ها (کشاورزی/بازرگانی/اقتصادی و... هستن چه کار کردند.
    کشور چین که یک کشور فقیر بود چه کار کرد چرا الان کشور چین رو به اسم کارخانه جهان میشناسن.
    (البته این مورد و فقط تو کلاس هاش صحبت کرده تو کتاب هاش خیلی کمتر اشاره کرده)
    خوب اگر بخوام در مورد این کتاب خود اشتغالی چیزی بگم باید بگم هدف این کتاب این بوده در واقع آمده راهکار های جدید پول سازی (عملی وکاربردی) در کشور ایران رو با چشمانی باز نگاه کرده.
    تو کلاس هاش و کتاب هاش اشاره به:
    از زندگی مردمان قدیم ایران (قدیمی ها یه چیزایی دیدین) که در صحرا با گذاشتن کوزه آب در زیر زمین در بیابان کشاورزی میکردن. و امروزه قرن 21 دنیا با پیشرفت تکنولژی در بیابانی ترین زمین می تواند کشاورزی می کند.
    در اوایل کتاب ما رو با کلیاتی راجع به معضل بیکاری و امکانات سرزمین ما آشنا میکنه و بعد خواسته به ما جوان ها ثابت کنه که ایرانی های قدیم که نمیدونستن نفت چی هست یعنی یه جورایی از ثروت نفت برخوردار نبودن که چه تابغه هایی در دنیا بوده اند.
    که شاید شاهکار های آنها رو گهگدار به ما در مدرسه و دانشگاه گفته اند که مثلا تو این کتاب به شاعر ایرانی <نظامی> که در قرن پنجم که هیج ادعای فیزیک یا دانش هسته ای ندارد در شعر هایش در تعریف عشق غیر مستقیم به( اتم) اشاره کرده.
    همه اجرام هستند از عدد بیش همه دارند میل مرکز خویش
    طبایع جز کشش کاری ندارند حکیمان این کشش را عشق خوانند
    چو نیک بنگری از راه بینش به عشق است ایستاده آفرینش

یا در همه جای جهان ِگل بوده و اول ایرانی ها بودن که از گل کوزه برای خنک نگه داشتن آب ساختنند و اشیای بسیاری که از گل ساخته اند و همچنین هنر معماری آنها در ساخت کوزه بسیار جالب بوده.
    به چندین مورد مشابه رو به ما نشان داده که مثلا شاعر های ما در قدیم به مدار دایره ای زمین و ماه اشاره کردند یا طرز تهیه سرم و واکسن توسط سید اسماعیل جرجانی در کتاب ذخیره خوارزمشاه یا کشف الکل توسط ذکریای رازی یا مثلا ابو موسی خراسانی در قرن پنجم با کشیدن اشکال ساده گردش کره زمین رو اثبات کرده ولی امروز میبینیم که گردش زمین رو به اسم پاندل فو کو معروف است.
    یا ساخت گیریبکس جبه دنده در (کتاب الحیل)
    کشف کهکشان راه شیری توسط صوفی گیلانی و هزاران اختراع دیگر این ایرانی های قدیم نشان از ذکاوت و هوش سرشار ایرانی هست و به ما جوان ها می خواد ثابت کنه ایرانی های قدیم نابغه بودن و الان اگر با ژنتیک آشنا باشید ژن آن مردمان قدیم الان در ما جوان ها هست. اگر کمی باورش برایتان سخت یه نگاه به به ایرانی های در حال حاضر در نقاط مختلف جهان میدرخشند بندازیم. ما ایرانی ها در کمپانی های بزرگ دنیا رد پایی داریم
    ماکروسافت/موزیلا/ناسا/سیلیکون ولی/گوگل/EA GAME/جراحان مغز اعصاب و زیبایی/معماری/سینما امریکا و اروپا/SONY/و خیلی از شهر های صنعتی و شرکت های بزرگ دنیا که هم در شرق هم غرب هستن رد پای ایرانی ها رو میبینیم.
    میدانید بنای تاج محل که 98% مردم دنیا میشناسنش توسط عیسی شیرازی( ایرانیان) بر پا گردیده.
    ببخشید خیلی این قسمت و طولانی توزیح دارم ولی خداییش خیلی مهم هست.
    بعد شما رو با سیستم اقتصادی و امار های از کشور رو آشنا می کنه و بعد با معرفی شغل های که فکر نکنم تا حالا اصلا به فکر تان هم نرسیده رو معرفی میکنه. که در زمینه کشاورزی در واقع قصد دراه شما رو با کشاورزی قرن 21 آشنا کنه که متوجه میشوید چرا کشاورزی در ایران شکست خورده و در کشور آلمان و سویس و امریکا درآمد ملی محسوب میشود. (البته خود این یه کتاب جدا و فیلم آموزشی جدا داره) که تو این قسمت ایده های بیشتری رو معرفی میکنه.
    تو بخش صنعت در 21
    استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
    مونتاژ قطعات
    تغیر خط تولید در صنایع
    ماشین آلات خانگی
    آشنایی با مجوز مشاغل خانگی
    محصولات صنعتی
    و...
    به نظر خودم هدف علی اصغر جهانگیری این نبوده که بریم ایده های اون اجرا کنیم (که اگر اجرا کنیم در واقع به نفع خودمون عمل کردیم) اون خواسته اون قسمتی که در مغز ما ایجاد خلاقیت میکنه رو فعال کنیم
    من از موقع ای که این کتاب شو خوندم فکر میکنم استعداد خاصی دارم هر چیزی که میبینم
    بصورت خودکار خط تولید و دستگاه تولید کننده اون و تو فکرم طراحی میکنم.
    یه چیزی که تو کتاب هاش و کلاس هاش و مصاحبه هاش همیشه به جوان های ما میگه اینه اینقدر دنبال این کتاب های
    موفقیت روانشناسی که نویسنده غیر ایرانی انتشار دادندمثل (راز و بریان ترسی و غورباقه و پنیرو کی برداشت و ... خیلی زیادن واقعا) نروند و بیشتر زندگی نامه افراد موفق در ((ایران)) رو پیدا کنند و بررسی کنن برای این که قراره اول در ایران بعد درجهان موفق بشوند.
    و با نگاه کاذب به موقعیتشان نگاه نکنند و با نگاه کاملا واقع بینانه به ایران نگاه کنند و بدانند اینجا ایران هست مشکلات و محدودیت های در ایران وجود دراد که هیچ جای جهان نیست تو این کتاب خود اشتغالی به این محدودیت ها هم اشاره میکنه.
    قیمت این کتاب 5200 تومان 248 صفحه هست
    نکته جالب از این کتاب در صفحات آخر این کتاب عکس مجوز های که از وزارت بهداشت و وزارت صنایع و ... که برای خود علی اصغر جهانگیری رو صادر شده رو چاپ کرده .
    من جمله ای که در پشت کتاب چاپ شده رو اینجا تایپ میکنم تا جان کلام این کتاب رو ببنید.

یک قرن گذشت
    و دوران نفت خوراکی ما روز های واپسین را تجربه می کند.چیز نمانده که چراغ نفتی راه خاموش شدن گرفته و مصرف داخلی کشور را پاسخگو نباشد نفتی که یک قرنه قاتق نان ما شد با رفاه نسبی و امکاناتی که دنبال داشته ما را از اندیشه کردن نو آوری وخلاقیت باز داشت و در حقیقت بلای جان ما شد و از آن سو آمریکایی ها در کالیفرنیا با ایجاد مزارع گوناگون پسته ما رو خوردند و هند و پاکستان فرش های ما رو بردنداگر چه قطره ای ازدریا بود وهست
    جمعیت چندین برابر شد الگو های زندگی تغییر یافت.چین و ماچین از یک سو قاچاق کالاهای وارداتی از سوی دیگر اندک فرصت ار از میان برداشت.
    به جای اینکه ماهی گیری به مردم بیاموزیم به آنها ماهی دادیم اما همچنان گرسنه مانده اند گر طرحی نو در نیندازیم و اگر سایر منابع عظیم به مراتب مهمتر از نفت را شناسایی نکنیم و اگر الگو های قرن حاضر رو به کار نگیریم تا کی می توان از جیب خورد و تماشاگر رشد به فقفه کشور های دیگر ماند.
    روی سخن مولف با مسئولین و سیاست گذاران کشور است تجربه ناچیز این دفتر را مطالعه کرده به یاری تحقق باشگاه اشتغال که که با اندیشه یافتن فرصت های شغلی برای هر ایرانی در هر سن ،با هر سواد با هر سرمایه در جای جای کشور و در نهایت سر بلندی سر افرازی جوانان عزیز کشور را آرزو دارد بشتابند.

یا راهـــــــــــــــــــــی خواهیم یافت یا راهــــــــــــــــــــــ ـــــی خوهیم ساخت

Last edited by m6ir; 17-12-2011 at 02:30.

5. 4 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ورودتون رو تبریک می گم و واقعا از مطالب خوبت استفاده کردم

الان این کتاب خود اشتغالی دکتر علی اصغر جهانگیری اومده ایده های و نوآوری های کلی رو مطرح کرده و ما باید ازش اون چیزی که به ذهنمون می رسه بکشیم بیرون درسته؟؟؟!!!

با تشکر

7. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ورودتون رو تبریک می گم و واقعا از مطالب خوبت استفاده کردم

الان این کتاب خود اشتغالی دکتر علی اصغر جهانگیری اومده ایده های و نوآوری های کلی رو مطرح کرده و ما باید ازش اون چیزی که به ذهنمون می رسه بکشیم بیرون درسته؟؟؟!!!

با تشکر
    نه دوست عزیز این کتاب شغل و ایده ها رو رو معرفی کرده و یه سری ارز جزییاتش هم اشاره کرده ولی باید یه کم هم ما در مورد اون شغل باید تحقیق کنیم و راه کار ها رو در شهر خودمون پیدا کینیم.مثلا دیگه نیومده آدرس وزارت بهداشت تو فلان شهرستان بنویسه یا نیومده برای پیدا کردن یه دستگاه کوچک به کدام آدرس در تهران برویم.
    اون شغل یا ایده رو میده به ما طبق شرایط مون و اجراش میکنیم.,ولی آره ما از روی اون ایده ها باید با چیز هایی که اطراف ما هست ابتکار به خرج بدهیم و اینجا تخیل خیلی بکار مون میاد.
    (انیشتین میگه منطق شما رو از a به b می رساند ولی تخیل شما رو به همه جا)

خوشبختانه مجوز مشاغل خانگی که از سال 86 تو مجلس رفته بود بعد از 2یا3 سال تصویب شد. یعنی شما می توانید با مجوز در خانه خود کار کنید تولید کنید یا منتاژکنید یا خیلی کار های دیگر ...
    بطوری که حتی فکر کنم وزارت بهداشت هم می تواند به شما مجوز بهداشت بدهد چون در لیست مشاغل خانگی در سایت وزارت کار ساخت و بسته بندی رب گوجه یا سس هم هست پس باید وزارت بهداشت هم همکاری لازم رو داشته باشه.
    از من میشنوید اول کتاب ها شو مطالعه کن بعد اگر فکر میکنی طرف حرف حساب میزنه فیلم آموزشی شو هم تهیه کن بهتره البته یه کم گرانه ولی ارزش داره.
    راستی دیشب تو رادیو میگفت آیا میدانستید انیشتین تا 14 سالگی قادر به صحبت کردن نبوده و در مدرسه و خانه او را فردی کاملا احمق با توحمات واهی میدونستن) ادیسون هم همینجوری بوده اونقدر در مدرسه درسش ضعیف بوده که همیشه معلمش اون یک احمق که هیج چیز یاد نمیگیره محسوب میکرده. میخوام بگم حتی اگر سیکل هم داشته باشید با خلاقیت و کنجکاوی و ذووووم کردن در مورد یه چیزی و اطرافتان چیز هایی در فکرتان شکل میگیرد و میبینید که انگار بقبیه نمیبینند.
    اگر فکر میکنید هر کاری می کنید که خلاقیتی در فکر شما شکل نمیگیره بگید تا راه کارش و بهتون معرفی کنم.
    Last edited by m6ir; 17-12-2011 at 10:27.

9. 2 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    من الان تو چند تا کتاب فروشی رفتم و این کتاب رو نداشتن می شه اگر فایل پی دی اف هست یا جایی سراغ داری معرفی کنی؟؟؟!!!

من الان یه مشکلی که دارم اینه که ایده و خلاقیت دارم و چندین و چند شغل توپ هم تو ذهنم هست و سرمایه هم مشکلی ندارم فقط تنها مشکل من اینه که حقیقتش می ترسم از ضرر کردن و یه جورایی اون فکر و ایده رو دارم ولی در مرحله ی عمل شل می زنم و ول می شه یا اگر هم انجامش بدم ناگهان سرد می شم و دیگه ول می شه کلا

با تشکر

11. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز در عصر حاضر همه به فکر کسب درامد با سرمایه اندک هستند
    از این کتاب ها هم زیاد هست تو اینترنت مثلا طرف میاد میگه با خرید این بسته اموزشی شغل شما تضمین میشود بشتابید بشتابییید
    ولی خب وقتی کتابو میگیری و میخونی هزینت که رفته هیچ با توضیحات مبهم و نامعلوم اخرش طرف میاد میگه خودت باید خلاق باشی مثلما اگه من میتونستم مثل ادیسون چیزی فراتر از برق تهیه کنم الان تریلیاردر که هیچ کره ماه بودم تو ویلا شخصیم

اگر کتاب جاوا این شخص رو دارید بزارید که ما هم به طور رایگان گشورمونو سوق بدیم به سمط پیشرفت با تجربیات ایشون

13. 2 کاربر از DISTUR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1-اقا من 20 میلیون دارم باهاش چه کار کنم که بیشترین صود رو بده؟
    با 80 میلیون چه کارخونه هایی میشه زد؟ زمین هم داریم ی 1000 متری بیرون شهر
    عمده فروشی مواد غذایی چطوره؟ جنسارو از کجا باید بیاریم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز در عصر حاضر همه به فکر کسب درامد با سرمایه اندک هستند
    از این کتاب ها هم زیاد هست تو اینترنت مثلا طرف میاد میگه با خرید این بسته اموزشی شغل شما تضمین میشود بشتابید بشتابییید
    ولی خب وقتی کتابو میگیری و میخونی هزینت که رفته هیچ با توضیحات مبهم و نامعلوم اخرش طرف میاد میگه خودت باید خلاق باشی مثلما اگه من میتونستم مثل ادیسون چیزی فراتر از برق تهیه کنم الان تریلیاردر که هیچ کره ماه بودم تو ویلا شخصیم

اگر کتاب جاوا این شخص رو دارید بزارید که ما هم به طور رایگان گشورمونو سوق بدیم به سمط پیشرفت با تجربیات ایشون
    بله من هم از این چیزا تو اینترنت زیاد دیدم عزیز
    یه چیزی و بدون شما هر کاری رو که بخوای انجام بدی اگر پشتکار ضعیفی داشته باشه 100% شکست میخوری.
    اگر کتاب طرف و نخونی و ندیده و نشنیده بگی ای بابا این یاروو هم چرت و پرت میگه خب سرجات وسادی هیچ خودتو از حرکت باز داشتی.
    حد اقل برو این کتاب و پیدا کن یه نگاه بنداز به فهرست کتاب ببین چی گفته تو فهرستش
    در ضم اگر حاضر نباشی بری دنبال این کتاب هیچی دیگه باید همیشه منتظر باشی یکی لقمه رو آماده کنه شما بزاری تو دهنت.
    اصلا این کتاب که کلی راه نشون داده کلی دستگاه تولیدی توش نشون داده و که بیخیال
    یه کم به این جهان نگاه کنید ببینید مردم دنیا دارن چی کار میکنن. این کشور چین داره چی کار میکنه که اینقدر هزینه جنس اش ارزان تموم میشه. که به طبع تمام کارخانه های اروپا و غرب رو ورشکست کرد و به دنبالش سیستم بیشتره کارخانه های ما که از الگو 20 سال پیش غرب استفاده میکنه هم 100% ورشکست میکنه و کرده که اولیش نساجی بود بعدیش فرش بود و ....
    آیا میدوستید که کشت گیاه نیشکر در جهان داره فاتحش خونده میشه و به جاش گیاه استوایی که 250 برابر شکر شیرین هست و کلوکز نداره و برای دیابتی ها مشکلی نداره رو دارند به پرورش انبوه میرسانند. و در ایران عزیز با بالغ بر جمعیت 75میلیونی فقط 10 هزار نفر به کشت آن مشغول هستند.
    آمار 15 سال ایران نشان میدهد که تعداد 74 میلیون عدد قرص دیازپام وارد کرده ایم که بالغ بر 40 میلون دلار هزینه آن شده در حالیکه با کشت گیاه سنبل الطیب در زمینی به مساحت 7 هکتار می توان مقدار 20 تن گیاه تولید نمود
    و از آن قرص خواب آور و آرام بخش شبیه دیازپام تولید نمود.
    کارخانه های آبمیوه گیری ما در اردبیل ما تازه فهمیدن هسته های انگور و نباید دور بریزند بلکه آن را میتواند بفروشند یا یه دستگاه رغنکشی که هم نمونه خانگیش(کوچکش) هست هم نمونه صنعتیش بزرگش تو فضای کارخانش بزاره از آن همه هسته انگور روغن هسته انگور بگیرد.و امروز در بعضی مغازه ها میفروشند.
    شربت و کرم و پماد آلوئه ورا وارد میکنیم چون تو ایران آلوئه ورا هنوز بصورت پرورش انبوه در نیامده در صورتی که کمپانی آلوئه آمریکا در مزرعه 100هکتاری سالانه معادل 300 میلیون دلار درآمد کسب میکند.
    خلاصه مجبور نیستید این کتاب این علی اصغر جهانگیری رو بگیرید ولی خواندن این کتاب چیزی از ارزش های شما کم نمیکنه خودتون میدوونید. من فقط پیشنهاد دادم.

16. 2 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یه چیزی و بدون شما هر کاری رو که بخوای انجام بدی اگر پشتکار ضعیفی داشته باشه 100% شکست میخوری.
    اگر کتاب طرف و نخونی و ندیده و نشنیده بگی ای بابا این یاروو هم چرت و پرت میگه خب سرجات وسادی هیچ خودتو از حرکت باز داشتی.
    حد اقل برو این کتاب و پیدا کن یه نگاه بنداز به فهرست کتاب ببین چی گفته تو فهرستش
    در ضم اگر حاضر نباشی بری دنبال این کتاب هیچی دیگه باید همیشه منتظر باشی یکی لقمه رو آماده کنه شما بزاری تو دهنت.
    اصلا این کتاب که کلی راه نشون داده کلی دستگاه تولیدی توش نشون داده و که بیخیال
    یه کم به این جهان نگاه کنید ببینید مردم دنیا دارن چی کار میکنن. این کشور چین داره چی کار میکنه که اینقدر هزینه جنس اش ارزان تموم میشه. که به طبع تمام کارخانه های اروپا و غرب رو ورشکست کرد و به دنبالش سیستم بیشتره کارخانه های ما که از الگو 20 سال پیش غرب استفاده میکنه هم 100% ورشکست میکنه و کرده که اولیش نساجی بود بعدیش فرش بود و ....
    آیا میدوستید که کشت گیاه نیشکر در جهان داره فاتحش خونده میشه و به جاش گیاه استوایی که 250 برابر شکر شیرین هست و کلوکز نداره و برای دیابتی ها مشکلی نداره رو دارند به پرورش انبوه میرسانند. و در ایران عزیز با بالغ بر جمعیت 75میلیونی فقط 10 هزار نفر به کشت آن مشغول هستند.
    آمار 15 سال ایران نشان میدهد که تعداد 74 میلیون عدد قرص دیازپام وارد کرده ایم که بالغ بر 40 میلون دلار هزینه آن شده در حالیکه با کشت گیاه سنبل الطیب در زمینی به مساحت 7 هکتار می توان مقدار 20 تن گیاه تولید نمود
    و از آن قرص خواب آور و آرام بخش شبیه دیازپام تولید نمود.
    کارخانه های آبمیوه گیری ما در اردبیل ما تازه فهمیدن هسته های انگور و نباید دور بریزند بلکه آن را میتواند بفروشند یا یه دستگاه رغنکشی که هم نمونه خانگیش(کوچکش) هست هم نمونه صنعتیش بزرگش تو فضای کارخانش بزاره از آن همه هسته انگور روغن هسته انگور بگیرد.و امروز در بعضی مغازه ها میفروشند.
    شربت و کرم و پماد آلوئه ورا وارد میکنیم چون تو ایران آلوئه ورا هنوز بصورت پرورش انبوه در نیامده در صورتی که کمپانی آلوئه آمریکا در مزرعه 100هکتاری سالانه معادل 300 میلیون دلار درآمد کسب میکند.
    خلاصه مجبور نیستید این کتاب این علی اصغر جهانگیری رو بگیرید ولی خواندن این کتاب چیزی از ارزش های شما کم نمیکنه خودتون میدوونید. من فقط پیشنهاد دادم.

18. 3 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •