تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 77 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديجيكالا فروشگاه خوبيه اما در بعضي موارد نميشه روش حساب كرد. من يك كابل براي گوشي گرفتم كه برخلاف اينكه ميگه اصل هست ولي كابل اصلي نيست ! شايد طبيعي باشه چون پيدا كردن كابل ١٠٠٪‏ اصل اپل تو ايران تقريبا غير ممكنه ! اما در كل فروشگاه خوبيه و من باز هم ازش خريد مي كنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

با سلام

من اولین پستم در این انجمن هست. امیدوارم بقیه دوستان هم در موقع خرید از سایت دیجی کالا دقت کنند.

من 3 روز پیش یعنی 4شنبه 27 مرداد از سایت دیجی کالا یک لپ تاپ خریدم به قیمت 2.200 که قیمتش با بازارهیچ تفاوتی نداشت و تنها دلیل خرید من ضمانت 7 روز بازگشت کالا بود. با این تفاوت که معمولا در بازار به شما 48 ساعت مهلت تعویض می دهند ولی در سایت دیجی کالا عملا 24 ساعت هست که توضیح خواهم داد.

با توجه به اینکه دستگاه سیستم عامل ویندوز نداشت و در موقع روشن کردن فقط صفحه سیاه نشان داده می شد من درزمان تحویل از لحاظ ظاهری و در حد روشن خاموش کردن دستگاه را تست کردم که مشکلی نبود تا اینکه دیروز یعنی 2 روز بعد از خرید فرصت شد تا ویندوز روش نصب کنم. جدا از صدای وحشتناکی که درایو دی وی دی در موقع لود می داد و عملا از حالت نرمال خارج بود(من بیخیال این مشکل شدم چون استفاده ای از درایو ندارم و احتمال دادم مشکل از خود دی وی دی باشه) بعد از نصب ویندوز متوجه چند پیکسل سوخته که یکیش سفید و دیگری به صورت لکه سیاه هست در گوشه صفحه شدم و بلافاصله تماس گرفتم با این شرکت و گفتند چون جمعه هست(29 مرداد) کارکنان مربوطه نیستند و شنبه از ساعت 9 تا 5 تماس بگیرید برای مشکلتون با اینکه ادعا می کنند 24 ساعته پاسخگو هستند. تا اینکه امروز(30 مرداد) تماس گرفتم و با کمال تعجب گفتند که این مشکل فیزیکی هستی و تا 24 ساعت شما مهلت تعویض داشتید و شامل 7 روز گارانتی تعویض که در زمان خرید در سایتشون ادعا کردند نمیشه!

مشکل فیزیکی تا جایی که من می دونم و در عرف مرسوم هست مربوط به ظاهر دستگاه میشه و این مشکل عملا سخت افزاری و داخلی هست و چیزی که در سایتشون نوشته به این صوت هست:

- اشکال و یا ایراد فنی باید حداکثر تا 7 روز پس از دریافت کالا، به دیجی‌کالا اطلاع داده شود

لازم به ذکر است که من چند روز قبل در یکی از پاساژ های تهران لپ تاپی رو خریدم که در موقع تست همانجا پس از نصب رایگان ویندوز وقتی مشخصات کارت گرافیک با چیزی که گفته بودند مغایرت داشت با عذرخواهی پس گرفتند.

فقط خواستم چند نکته رو در مورد خرید لپ تاپ بگم تا کسی مثل من کلاه سرش نره:

1) حتما لپ تاپ رو حضوری از مغازه بخرید چون هم آنجا براتون رایگان ویندوز می ریزن و اگر مشکلی در ال سی دی یا مشخصات سخت افزاریش باشه همونجا بدون هیچ دردسری تعویض میشه براتون

2) بر خلاف دی جی کالا که عملا 24 ساعت مهلت تست داره اکثر مغازه دارها 48 ساعت مهلت تست میدهند.

3)قیمت مشابه با بازار

4)تنها در صورتی که در شهرستان هستید و دسترسی به مدلی که می خواهید در بازار نزدیک محل سکونت ندارید این ریسک رو بکنید.

البته من بیخیال این موضوع نمیشم و فعلا از طریق انجمن ها و سایت enamad موضوع رو پیگیری می کنم و از طریق مراجع قضایی هم پیگیری خواهم کرد.

3. 2 کاربر از nasiri83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با سلام

من اولین پستم در این انجمن هست. امیدوارم بقیه دوستان هم در موقع خرید از سایت دیجی کالا دقت کنند.

من 3 روز پیش یعنی 4شنبه 27 مرداد از سایت دیجی کالا یک لپ تاپ خریدم به قیمت 2.200 که قیمتش با بازارهیچ تفاوتی نداشت و تنها دلیل خرید من ضمانت 7 روز بازگشت کالا بود. با این تفاوت که معمولا در بازار به شما 48 ساعت مهلت تعویض می دهند ولی در سایت دیجی کالا عملا 24 ساعت هست که توضیح خواهم داد.

با توجه به اینکه دستگاه سیستم عامل ویندوز نداشت و در موقع روشن کردن فقط صفحه سیاه نشان داده می شد من درزمان تحویل از لحاظ ظاهری و در حد روشن خاموش کردن دستگاه را تست کردم که مشکلی نبود تا اینکه دیروز یعنی 2 روز بعد از خرید فرصت شد تا ویندوز روش نصب کنم. جدا از صدای وحشتناکی که درایو دی وی دی در موقع لود می داد و عملا از حالت نرمال خارج بود(من بیخیال این مشکل شدم چون استفاده ای از درایو ندارم و احتمال دادم مشکل از خود دی وی دی باشه) بعد از نصب ویندوز متوجه چند پیکسل سوخته که یکیش سفید و دیگری به صورت لکه سیاه هست در گوشه صفحه شدم و بلافاصله تماس گرفتم با این شرکت و گفتند چون جمعه هست(29 مرداد) کارکنان مربوطه نیستند و شنبه از ساعت 9 تا 5 تماس بگیرید برای مشکلتون با اینکه ادعا می کنند 24 ساعته پاسخگو هستند. تا اینکه امروز(30 مرداد) تماس گرفتم و با کمال تعجب گفتند که این مشکل فیزیکی هستی و تا 24 ساعت شما مهلت تعویض داشتید و شامل 7 روز گارانتی تعویض که در زمان خرید در سایتشون ادعا کردند نمیشه!

مشکل فیزیکی تا جایی که من می دونم و در عرف مرسوم هست مربوط به ظاهر دستگاه میشه و این مشکل عملا سخت افزاری و داخلی هست و چیزی که در سایتشون نوشته به این صوت هست:

- اشکال و یا ایراد فنی باید حداکثر تا 7 روز پس از دریافت کالا، به دیجی‌کالا اطلاع داده شود

لازم به ذکر است که من چند روز قبل در یکی از پاساژ های تهران لپ تاپی رو خریدم که در موقع تست همانجا پس از نصب رایگان ویندوز وقتی مشخصات کارت گرافیک با چیزی که گفته بودند مغایرت داشت با عذرخواهی پس گرفتند.

فقط خواستم چند نکته رو در مورد خرید لپ تاپ بگم تا کسی مثل من کلاه سرش نره:

1) حتما لپ تاپ رو حضوری از مغازه بخرید چون هم آنجا براتون رایگان ویندوز می ریزن و اگر مشکلی در ال سی دی یا مشخصات سخت افزاریش باشه همونجا بدون هیچ دردسری تعویض میشه براتون

2) بر خلاف دی جی کالا که عملا 24 ساعت مهلت تست داره اکثر مغازه دارها 48 ساعت مهلت تست میدهند.

3)قیمت مشابه با بازار

4)تنها در صورتی که در شهرستان هستید و دسترسی به مدلی که می خواهید در بازار نزدیک محل سکونت ندارید این ریسک رو بکنید.

البته من بیخیال این موضوع نمیشم و فعلا از طریق انجمن ها و سایت enamad موضوع رو پیگیری می کنم و از طریق مراجع قضایی هم پیگیری خواهم کرد.
    دوست عزیز من فکر میکنم این همه ماجرا نیست که تعریف کردید!

چون 10 روز پیش یه سفارش ثبت کردم ، کمی با تاخیر رسید به دستم!
    روز بعدش زنگ زدم که چون دیر ارسال کردید، من از بازار تهیه کردم و دیگه نیازی بهش ندارم!
    اونا هم با کلی معذرت خواهی پس گرفتن!

تو یک سال گذشته فکر کنم 35~40 خرید داشتم ازشون!
    اگه مشکلی داشته یا حتی من نمیخواستم، با کمال احترام پس گرفتن!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کاش دیجیکالا هم بهمراه دیگر فروشندگان اینترنتی یه خدمات پستی ویژه فروشندگان اینترنتی راه اندازی می کردند با تکیه بر هزینه کمتر ارسال کالا، سرعت بیشتر و امنیت کالا.

من برای شهرستان قصد خرید دارم هزینه ارسال از خود کالا بیشتر می شود. این برای من و امثال من که در شهرستان هستیم و دسترسی به خیلی امکانات نداریم واقعا مشکل بزرگیه.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

کاش دیجیکالا هم بهمراه دیگر فروشندگان اینترنتی یه خدمات پستی ویژه فروشندگان اینترنتی راه اندازی می کردند با تکیه بر هزینه کمتر ارسال کالا، سرعت بیشتر و امنیت کالا.

من برای شهرستان قصد خرید دارم هزینه ارسال از خود کالا بیشتر می شود. این برای من و امثال من که در شهرستان هستیم و دسترسی به خیلی امکانات نداریم واقعا مشکل بزرگیه.
    کدوم شهر هستید شما؟

دیجی کالا داره کم کم تو شهر های بزرگ توسط باربری و مامورین خودش خدمات حمل و نقل رو انجام میده!
    مثلا من ارومیه هستم و هزینه ارسال تمام سفارشات بصورت ثابت، 8 هزار تومنه.
    و معمولا زودتر از 48 ساعت تحویل میدن...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مثلا من ارومیه هستم و هزینه ارسال تمام سفارشات بصورت ثابت، 8 هزار تومنه.
    و معمولا زودتر از 48 ساعت تحویل میدن...
    منظور از تمام سفارشات بدون در نظر گرفتن وزن کالاست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

منظور از تمام سفارشات بدون در نظر گرفتن وزن کالاست؟
    بله! مثلا 3 روز پیش یک سفارش داشتم که فکر کنم حدود 10 کیلو بود!
    و ماه پیش هم یه گوشی خریده بودم که نهایت 700~800 بود!

برای هر 2 هزینه ارسال 8 هزار تومن گرفتن.

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من تا حالا دو بار از دیجی کالا خرید داشتم عالیه هم زود میفرستن هم پشتیبانی قوی داره فقط قیمتاش کمی بالاست

11. این کاربر از wownasser2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت K-Dot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

4 ساله از دیجی کالا خرید میکنیم 2-3 سال پیش که زیاد آشناهامون اینترنت نداشتن برای اونها هم خرید میکردیم تعداد سفارش هامون توی دیجی کالا باید بالای 200 تا باشه کاملا هم ازشون راضییم ، قدیم برای سفارش نمیشد زمان تعیین کرد و معمولا 2 روزه سفارشو تحویل میدادن الان بعضی اوقات کمتر از یه روز و نهایتا 1 روز سفارشارو تحویل میگیریم و تا به حال به غیر از یک مورد که یکی دو هفته پیش بود مشکلی نداشتیم ، یکی دو هفته پیش 7-8 قلم کالا سفارش دادیم که یکیشون یه مشکل کوچیک داشت قرار گذاشتن فرداش یکی از دیجی کالا اومد و محصولو تحویل گرفت و 1-2 روز بعد تماس گرفتن که شماره حساب بدین بریزیم به حسابتون و زیر 72 ساعت واریز کردن.
    در کل خرید توی دیجی کالا تجربه ی خوبیه هرچیزی که قیمت کمتر یا برابر بازار داشته باشه رو قطعا از دیجی کالا بخریدچون پشتیبانی قوی داره و به صورت خیلی سریع سفارشو بدستمون میرسونه
    Last edited by K-Dot; 12-10-2016 at 16:12.

13. 2 کاربر از K-Dot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان خبر دارید دیجی کالا نرم افزار موبایلشو فروخته به یک شرکت خارجی؟ 8 میلیون پوند!!!

نمیدونم کدوم شبکه بود فکر کنم برنامه تکنولوژی شبکه یادم نیست ولی ماهواره بود.

یعنی 32 میلیارد تومان دیجی کالا سود خالص کرد در 1 روز!!

نمیدونم چرا اخبارش تو سایتهای داخلی نیست شاید برای اینکه مالیاتشو ندن. ولی تو برنامه game & tech دیدم مجریش گفت.

نوش جونشون دمش گرم باعث شادی و افتخاره که 1 ایرانی تو 1 روز 32 میلیارد تومن پول به دست میاره

حالا نمیدونم اون شرکت معتبر خارجی با نرم افزار موبایلی دیجی کالا می خواد چیکا رکنه! چه نقشه ای ریخته براش خدا میدونه ولی حتما یه سودی براش داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •