با سلام
من اولین پستم در این انجمن هست. امیدوارم بقیه دوستان هم در موقع خرید از سایت دیجی کالا دقت کنند.
من 3 روز پیش یعنی 4شنبه 27 مرداد از سایت دیجی کالا یک لپ تاپ خریدم به قیمت 2.200 که قیمتش با بازارهیچ تفاوتی نداشت و تنها دلیل خرید من ضمانت 7 روز بازگشت کالا بود. با این تفاوت که معمولا در بازار به شما 48 ساعت مهلت تعویض می دهند ولی در سایت دیجی کالا عملا 24 ساعت هست که توضیح خواهم داد.
با توجه به اینکه دستگاه سیستم عامل ویندوز نداشت و در موقع روشن کردن فقط صفحه سیاه نشان داده می شد من درزمان تحویل از لحاظ ظاهری و در حد روشن خاموش کردن دستگاه را تست کردم که مشکلی نبود تا اینکه دیروز یعنی 2 روز بعد از خرید فرصت شد تا ویندوز روش نصب کنم. جدا از صدای وحشتناکی که درایو دی وی دی در موقع لود می داد و عملا از حالت نرمال خارج بود(من بیخیال این مشکل شدم چون استفاده ای از درایو ندارم و احتمال دادم مشکل از خود دی وی دی باشه) بعد از نصب ویندوز متوجه چند پیکسل سوخته که یکیش سفید و دیگری به صورت لکه سیاه هست در گوشه صفحه شدم و بلافاصله تماس گرفتم با این شرکت و گفتند چون جمعه هست(29 مرداد) کارکنان مربوطه نیستند و شنبه از ساعت 9 تا 5 تماس بگیرید برای مشکلتون با اینکه ادعا می کنند 24 ساعته پاسخگو هستند. تا اینکه امروز(30 مرداد) تماس گرفتم و با کمال تعجب گفتند که این مشکل فیزیکی هستی و تا 24 ساعت شما مهلت تعویض داشتید و شامل 7 روز گارانتی تعویض که در زمان خرید در سایتشون ادعا کردند نمیشه!
مشکل فیزیکی تا جایی که من می دونم و در عرف مرسوم هست مربوط به ظاهر دستگاه میشه و این مشکل عملا سخت افزاری و داخلی هست و چیزی که در سایتشون نوشته به این صوت هست:
- اشکال و یا ایراد فنی باید حداکثر تا 7 روز پس از دریافت کالا، به دیجیکالا اطلاع داده شود
لازم به ذکر است که من چند روز قبل در یکی از پاساژ های تهران لپ تاپی رو خریدم که در موقع تست همانجا پس از نصب رایگان ویندوز وقتی مشخصات کارت گرافیک با چیزی که گفته بودند مغایرت داشت با عذرخواهی پس گرفتند.
فقط خواستم چند نکته رو در مورد خرید لپ تاپ بگم تا کسی مثل من کلاه سرش نره:
1) حتما لپ تاپ رو حضوری از مغازه بخرید چون هم آنجا براتون رایگان ویندوز می ریزن و اگر مشکلی در ال سی دی یا مشخصات سخت افزاریش باشه همونجا بدون هیچ دردسری تعویض میشه براتون
2) بر خلاف دی جی کالا که عملا 24 ساعت مهلت تست داره اکثر مغازه دارها 48 ساعت مهلت تست میدهند.
3)قیمت مشابه با بازار
4)تنها در صورتی که در شهرستان هستید و دسترسی به مدلی که می خواهید در بازار نزدیک محل سکونت ندارید این ریسک رو بکنید.
البته من بیخیال این موضوع نمیشم و فعلا از طریق انجمن ها و سایت enamad موضوع رو پیگیری می کنم و از طریق مراجع قضایی هم پیگیری خواهم کرد.