تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 335 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من قبلا گفتم IW از روی تنبلی ، دعوا با Activision یا هر چیزی که هست حاضر نشده از CoD 4 تا الان یه خورده روی اون انجینش کار کنه . در واقع اگر پاشیدن خون و گل روی دوربین یا نشستن برف روی اون ( ! ) رو پیشرفت گرافیکی به حساب نیاریم ( !!! ) از CoD 4 تا الان گرافیک این سری تکون نخورده و من به خاطر همین دارم IW رو سرزنش میکنم. در حال حاضر گرافیک CoD بد نیست و به خصوص که داره 60 فریم میگیره میتونیم بگیم خیلی هم خوبه ولی من انتظار داشتم با اومدن یه رقیب حداقل حاضر بشن یه خورده گرافیک رو بکشونن بالا که متأسفانه فعلا اینطور نشد . البته در نگاه اول به تریلر MW3 اون صحنه ای که قایق سواری میکرد با وجود اون همه مدل با انیمیشن کامل و اون همه انفجار و اینا و بازم تکون نخوردن فریم شاید به نظرت بیاد که انجینشون Optimize تر شده ولی اگه یه خورده دقت کنی میبینی قبلا انجین IW سنگین تر از اینا رو هم 60 فریم گرفته

توی MW1 قسمتی که همه توی هلی کوپتر بودیم ... بعد از پرواز حدود 10 الی 15 تا هلی کوپتر توی دید دوربین بودن ( تعداد Polygon هاشون رو حساب کنی خیلی خیلی بیشتر از کشتی ها و قایق ها میشه ) به جز اون یه سرباز هم کنارمون بود با انیمیشن ... بعدش هم یه Particle خیلی بزرگ و سنگین از اون انفجار هسته ای به وجود اومد و بعدش هم بقیه ی پارتیکل ها که مربوط به گرد و خاک میشه . حالا بازم به نظرت میاد از نظر گرافیکی پیشرفت کرده ؟

قسمت بعدی حرفاتون هم تأیید میشه ...
    درسته،در سال های قبل،با اینکه باز هم بزگترین رقیب cod، سری bf بود،اما چندان bf تهدیدی برای این بازی نبود و activision به سودی که باید میرسید،اما حالا که میبینه یک سری اتفاق دیگه داره می افته، EA داره خیلی روی این بازی جدید سرمایه گذاری میکنه،پس ACTI هم حتما تصمیم باید بگیره تا موتور بازی رو روش یکمی کار کنه...که البته بعید نیست...قول داده شده در جلسه ای که بزودی بولینگ در آن شرکت خواهد کرد (AMA ) (ASK ME ANYTHING) درباره گرافیک این بازی و سوپرایزهایی که داره صحبت بشه،البته در اینکه موتور گرافیکی بازی قبلا هم مخصوصا در اون قسمتی که گفتید قوی جلوه کرده و تونسته فریم رو خیلی پایین نیاره شکی نیست...اما به نظر من،این میتونه استارتی برای تغیرات بعدی این بازی باشه...
      محتوای مخفی: نرو تو!فقط سعید! 
      محتوای مخفی: فقط سعید! 
      محتوای مخفی: فقط سعید:دی 

والا من خیلی کاره ای نیستم،فقط نماینده لایو در فارسی زبانان هستم و باید مشکلات فارسی زبانان و گاها عرب ها رو در مشکلاتی که با لایو و مایکروسافت دارن رو حل کنم،ولی از اونجایی که یک ایمیلی هست که به ما دادن تا مشکلاتی که پیش میاد و یا پیشنهاد هامونو از اون طریق بگیم (فقط ما داریم اون میلو)) بهشون میگم حتما...البته،مایکرو یکمی سخت میگیره،ولی اگر مثلا من،یا بعضی از دوستانم که در لایو تقریبا از مقام های ارشد هستن و مستقیما با مسئولین مایکروسافت در ارتباط هستم حرف بزنم،شاید بشه امیدی داشت
    Last edited by gap; 13-06-2011 at 11:14.

2. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

چه بحثی شده.3 صفحه رفتیم جلو .7 نفر تو تاپیکن
    آقا بحث رو تموم کنید به هیچ جایی نمی رسیم تا بازی ها منتشر بشه
    Last edited by Mool Tee; 13-06-2011 at 11:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون،سخنی از مهم تر بودن نبوده،
    با توجه به اینکه EA فقط نسخه PS3 , PC رو به نمایش گذاشته،پس هنوز میتونه راجب به اینها حرفی بزنه،نه نسبت به نسخه ای که هنوز نمایش نداده
    +
    من گفتم رقابت اصلی روی X360 هست،پس اگر EA روی X360 این رقابت رو ببازه (فکر نکنم به این سادگی این اتفاق بیفته) واقعا شکست زیادی خورده،چون همونطور که میدونید X360 مخاطبان بیشتری => فروش بیشتری برای هر بازی به ارمغان خواهد آورد....ایشون هم گفتن که نسخه PS3 ,PC ما از X360 این بازی بهتر خواهد بود،ولی سختی به میون نیومده که آیا نسخه PS3 این بازی،از PS3 ، بازی MW3 هم بهتر خواهد بود؟!! اینکه یک کنسول دیگه از یکی دیگه بهتر باشه ملاک نیست،ملاک اینه که در X360، از X360 بهتر باشه و در PS3 از نسخه PS3....نه اینکه در PS3 از X360 بهتر باشه...
    حتما نسخه Ps3 برای EA اهمیت بیشتری داره که این طور گفته ...
    کلا EA با سونی رابطه بهتری داره همین طور که که اکتیوژن با مایکروسافت رابطه بهتری داره !

5. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه بحثی شده.3 صفحه رفتیم جلو .7 نفر تو تاپیکن
    آقا بحث رو تموم کنید به هیچ جایی نمی رسیم تا بازی ها منتشر بشه
    فروم برای اینه که قبل از اومدن بازی،وقتی اومد و حتی بعدش درباره بازی اطلاعاتی رد و بدل شه و بحث بشه دربارش،اینجا یکم قوانینش سفت و محکمه،برید به فروم های همسایه میفهمید بحث یعنی چی
    حتما نسخه Ps3 برای EA اهمیت بیشتری داره که این طور گفته ...
    کلا EA با سونی رابطه بهتری داره همین طور که که اکتیوژن با مایکروسافت رابطه بهتری داره !
    قطعا درسته،اما به نظر من،مقایسه بازی بر روی ps3 با بازی دیگه روی xbox360 درست نیست،خب به نظر شما،این ضعف Ea رو نشون نمیده؟این نمیگه که نسخه ps3 ،بازی mw3 از نسخه ps3،بازی bf3 برتر هست حتما که میاد و x360 رو با ps3 مقایسه میکنه؟!
    [
    منظورتون اینه که از اینجا هم بدتره؟؟
    منظورم اینه که طرف میاد میگه بین ea و activision دعوا شده،یه تاپیک میزنه،100 صفحه هم میره جلو همه شرکت میکنن،نه مثل اینجا که مثلا برای زدن یه تاپیک بازی،باید کلی قوانین رو رعایت کنی... آخه به خدا این چند خط (اسپم) ما چیز زیادی از host ، پی سی کم نمیکنه...
    Last edited by gap; 13-06-2011 at 11:47.

7. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گفتگوی Patrick Bach با مجله Atomic Magazineدر مورد سیستم مورد نیاز PC

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    از نکات مهم این مصاحبه اینه که کامپیوتری که بتونه با حداکثر جزئیات BF3 رو اجرا کنه هنوز ساخته نشده !

9. 5 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکمی مراعات کردم گفتم شاید می خواید منطقی بشینید بحث کنید و به کل کل کشیده نشه و پست های بی ارتباط هم ندید ولی دقیقا همین جوری شد!
    یه سری پستا اصلا ربطی به این تاپیک نداره مثلا اینکه یه نفر میاد میگه من طرفدار فلان بازیم یا پستایی که حالت توهین دارن و ...
    فکر کنم خودتون هم قبول داشته باشید که یه سری پستا در شان این تاپیک نیست...

پ.ن: پستایی که مربوط به بحث بودن پاک نشدن...
    Last edited by vahidgame; 13-06-2011 at 11:44.

11. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

گفتگوی Patrick Bach با مجله Atomic Magazineدر مورد سیستم مورد نیاز PC

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    از نکات مهم این مصاحبه اینه که کامپیوتری که بتونه با حداکثر جزئیات BF3 رو اجرا کنه هنوز ساخته نشده !
    حرفاش رو جدی نگیرید ... اگه میخواست از Frostbite تعریف کنه با این حرفش رسما انجین رو نابود کرد ! یعنی مقدار Optimize انجین = 0 !!
    اگه میخواست از بازی تعریف کنه کاملا حرفش غیر منطقیه ... گفته دمو روی یه دونه NVIDIA GTX 580 داشته اجرا میشده و هیچ کامپیوتری که بازی رو بتونه روی آخرین تنظیمات اجرا کنه ساخته نشده ! اگه فرض کنیم گرافیک اون دموی E3 روی نرمال بوده ( فرض محال ! ) بازم یه GTX 590 باید راحت بتونه با یه فریم خوب بازی رو روی آخرین تنظیمات کنه . اگه نتونه میشه اینطور فرض کرد که توی بازی از Normal Map و Specular و Parallax و امثالش استفاده نشده به جاش مدل هارو با تعداد Polygon بیشتر جزئیات دادن که کلا همچین کاری بی عقلیه ... ایشون به پدیده ی SLI هم میتونستن فکر کنن ! کلا حرفاش تناقضه !
    Last edited by saeed_cpu_full; 13-06-2011 at 12:09.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

یه نکته ای رو میخوام بگم ولی فکر میکردم همه بدونن نمیگفتم!!!!
    اگر دارین تو این تاپیک یا تاپیک cod بحث میکنین که کدوم بهتره میتونید برید تو گروه های اجتماعی و تا اونجایی که میدونم همه توش عضو هستن و این گروه ها برای این زده شده تا برید خودتون رو اونجا تخلیه کنید و بزنید تو سر هم دیگه!!! دی:
    در کل میخوام بگم این سری بحث ها و ضایع کردن هم دیگه بدرد این جور جا ها نمیخوره یا بیایین به بازییی که مورد علاقه دیگری هست تیکه بندازین!!! مثلا با این کار شما از dice و اینفینیتی پول میگرین یا چیزی با این کار به اونا میرسه؟؟؟!!!

قضیه دیگه اینه که کلا این انجمن شده اسپم کده و محلی شده تا هر کی بیاد بزن تو سر اون یکی در حالی که یه انجمن محلی برای کسب اطلاعات و تبادل نظر هست نه کل کل.... البته اسپم تو انجمن نباشه بحث نیست ولی اینطور گفتگو ها بیشتر کل کل هست تا تبادل نظر و همونطور که گفتم تو گروه های اجتماعی میتونید برید انقدر به هم توهین و کل کل کنید که خودتون دیگه بیخیال شید و اگر کسی فن بازی هست دلیلی نداره بیاد بگه من فن هستم چون انقدر فن ها هستن که دیگه تو جمعیت با مقیاس بیشتر خودتون رو هم نیمبینید(منظور از این حرف به شخص خاص نیست و کسی هم ناراحت نشه چون کلی هست)
    بعد اینکه کلا واژه طرفدار بخصوص تو این انجمن بد جا افتاده و عموما طرفدار به کسی میگن که نقاط ضعف بازی رو هم ببینه و بگه اشکالات رو نه اینکه فقط بیاد به بازی مقابل تیکه بندازه و حاصل اون کل کل بشه.

پس خواهشا رعایت کنین و این بجث ها رو ببرید جای دیگه ادامه بدید.
    +
    خواهشا مدیریت یه لطفی کنه تو هر صفحه این تاپیک بزنه کل کل و بحث انحرافی ممنوع!!! چون هر بار که میگیم این کار رو نکنین گویا باز هم این طور بحث ها هسته!!! دی:

14. 6 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یه نکته ای رو میخوام بگم ولی فکر میکردم همه بدونن نمیگفتم!!!!
    اگر دارین تو این تاپیک یا تاپیک cod بحث میکنین که کدوم بهتره میتونید برید تو گروه های اجتماعی و تا اونجایی که میدونم همه توش عضو هستن و این گروه ها برای این زده شده تا برید خودتون رو اونجا تخلیه کنید و بزنید تو سر هم دیگه!!! دی:
    در کل میخوام بگم این سری بحث ها و ضایع کردن هم دیگه بدرد این جور جا ها نمیخوره یا بیایین به بازییی که مورد علاقه دیگری هست تیکه بندازین!!! مثلا با این کار شما از dice و اینفینیتی پول میگرین یا چیزی با این کار به اونا میرسه؟؟؟!!!

قضیه دیگه اینه که کلا این انجمن شده اسپم کده و محلی شده تا هر کی بیاد بزن تو سر اون یکی در حالی که یه انجمن محلی برای کسب اطلاعات و تبادل نظر هست نه کل کل.... البته اسپم تو انجمن نباشه بحث نیست ولی اینطور گفتگو ها بیشتر کل کل هست تا تبادل نظر و همونطور که گفتم تو گروه های اجتماعی میتونید برید انقدر به هم توهین و کل کل کنید که خودتون دیگه بیخیال شید و اگر کسی فن بازی هست دلیلی نداره بیاد بگه من فن هستم چون انقدر فن ها هستن که دیگه تو جمعیت با مقیاس بیشتر خودتون رو هم نیمبینید(منظور از این حرف به شخص خاص نیست و کسی هم ناراحت نشه چون کلی هست)
    بعد اینکه کلا واژه طرفدار بخصوص تو این انجمن بد جا افتاده و عموما طرفدار به کسی میگن که نقاط ضعف بازی رو هم ببینه و بگه اشکالات رو نه اینکه فقط بیاد به بازی مقابل تیکه بندازه و حاصل اون کل کل بشه.

پس خواهشا رعایت کنین و این بجث ها رو ببرید جای دیگه ادامه بدید.
    +
    خواهشا مدیریت یه لطفی کنه تو هر صفحه این تاپیک بزنه کل کل و بحث انحرافی ممنوع!!! چون هر بار که میگیم این کار رو نکنین گویا باز هم این طور بحث ها هسته!!! دی:
    فکر نمیکنم بحث های این 2 - 3 صفحه ی آخر غیر منطقی بوده و شامل توهین و کل کل و اسپم میشده ! منظورتون از بحث انحرافی چی هست ؟

16. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

فکر نمیکنم بحث های این 2 - 3 صفحه ی آخر غیر منطقی بوده و شامل توهین و کل کل و اسپم میشده ! منظورتون از بحث انحرافی چی هست ؟
    اگر کل مطلبو خونده باشید متوجه منظورم شدید!!!
    من این چند صفحه رو کاری ندارم منظورم کلی بود و بیشتر اون بحث هایی که مربوط به مقایسه بود رو گفتم!
    بحث انحرافی هم همین موارد غیر از این تاپیکه نه این جور مواردی که شما میگی تو دو یا سه صفحه رو!!!اگر هم چیزی گفتم کلی بود اشاره به شخص خاص نبوده و اینطور بحث ها همونطور که شهاب و حامد میگن مشکلی توش نیسته و فقط اون چند صفحه ای شامل مقایسه بود رو گفتم!!!!!!!

در کل هر کاری میخوایید بکنید و هیچ دیگه.......

18. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •