[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو حالشو کن![]()
gameburnworld.com/dl/dl.php?file=HitmanBloodMoneyv1.0NoDVDFixedexeEng.r ar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو حالشو کن![]()
gameburnworld.com/dl/dl.php?file=HitmanBloodMoneyv1.0NoDVDFixedexeEng.r ar
خواهش می کنم عزیزم...
سلام من تو مرحله سه مشکل دارم
البته میدونم که باید یه اسلحه ای رو از یه پلیس بگیرم و جای اون رو بایه اصلحه دیگه عوض کنم و همینطور میدونم که باید روی پشت بام بمب بذارم اما نمیدونم که اون اسلحه ای که باید جاش رو با واقعیه عوض کنم کجاست و از چه راهی باید به پشت بام برم.سوال آخر اینکه باید باچه لباسی توی هتل بچرخم؟
تشکر فراوان
راستی کارت من GeForce 6200 TurboCache هست.آیا برای اجرای این بازی مشکل دارم؟؟؟
سلام
كسي مي دونه داستان بازي از چه قراره؟
ممنون
سلام
من دی وی دی هیتمن3 رو گرفتم ولی بعد از نصب بازی نمیومد اصلا.یعنی تا exe شو اجرا می کردم سریع سیاهه میومد و می رفت.از شب تا صبح تو اینترنت کرک و پچ دانلود می کردم(دیشب) و هیچ کدوم اثر نکرد.
تا اینکه خودم یه اقدامی کردم(امروز صبح) و شانسی درست شد. به این ترتیب که:
تو پوشه اصلی فایل HitmanBloodMoney.ini رو با نوت پد اجرا و خط Window 0 رو Window 1 کنید.
ببینید مشکل شما هم هست؟
من داخل مرحله ی دوم hitman 4 گیر کردم . داخل اون مرحله وقتی یکی از هدف ها رو میکشم نمی دونم باید چی کار کنم. خواهش میکنم بگید.![]()
سلام !!!
من هیتمن4 رو خیلی وقت پیش روی ps2,pc(xp بازی کردم حالا هوس کردم دوباره بازی کنم اما مشکل اینکه ویستا دارم و deamon tool4 توی خود بازی با ویستا مشکل داره .اگه راهی هست بگین ؟!لطفا!
اين Daemon Tools جديد رو داونلود كنين:
البته احتمالا اين نسخه اي كه شما داونلود كني adware داشته باشه چون پولي شده Daemon Tools و روي نسخه مجانيش adware گذاشته!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)