خوب hotel mode رو فهمیدم دوست عزیز حالا اگه میشه کلیدهای مربوط به منوی مخفی رو بگین..
lLED c7770 دیجیتال تی وی داره؟
ممنون
خوب hotel mode رو فهمیدم دوست عزیز حالا اگه میشه کلیدهای مربوط به منوی مخفی رو بگین..
lLED c7770 دیجیتال تی وی داره؟
ممنون
-زمانيكه تلويزيون شما خاموش هست كليد هاي زير رو پشت سر هم بزنيد :
متاسفانه گويا c7000 تيونر ديجيتال ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تلوزيون های قديمی مدل aa68-00971a کدی وجود داره که باهاش ميشه اندازه تصوير رو تغيير داد ، کسی اين کد رو ميدونه ؟
مدل ماله من c7770 هست.یعنی فرقی با 7000 نداره؟؟؟؟یا منظورتون اینه که کلا" سری 7 این رو نداره؟؟
اما تو این صفحه این دوستمون گفتن واسه c7770 راهش انداختن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sami-z; 17-05-2011 at 17:55.
دوستان من داشتم با منوی مخفی ور میرفتم که بعد از خاموش و روشن کردن تی وی کلیدهای اعداد و P و پاور کنترل( با کلید پاور روشن میشود ولی خاموش نمی شود اگه چند ثانیه کلید رو نگهدارم خاموش میشه ) کار نمی کنند به نظر یه جوری قفل میان کسی اطلاعی در مورد این مشکل داره ؟
Last edited by lbv; 17-05-2011 at 19:01.
-عزيز c7770 همون c7000 هست اسم گذاري مسخره سام سرويسه
-سري هاي 7 اسيايي گويا اين قابليت رو ندارند
-ايشون هم مدل eu دارند كه مربوط به ريجن اروپايي ميشه
یعنی من که از نمایندگی خریدم 100% از سری eu نیست دیگه؟؟
واقعا" هیچ امیدی نیست؟
تو منوش digital tv داره که غیره فعاله
-نه عزيز سري ua هست وتيونر ديجيتالش هم تا امروز غير قابل استفاده هست حتي در صورت فعال كردن و موجود بودن
دوستان من داشتم با منوی مخفی ور میرفتم که در حالی که hotel option روشن بود ریست فکتوری زدم بعد از خاموش و روشن کردن تی وی کلیدهای اعداد و P و پاور کنترل( با کلید پاور روشن میشود ولی خاموش نمی شود اگه چند ثانیه کلید رو نگهدارم خاموش میشه ) کار نمی کنند به نظر یه جوری قفل میان کسی اطلاعی در مورد این مشکل داره ؟
-يعني چطور رست كردين ؟
-اين منوي مخفي چيزي نداره به خدا اينقدر من هشدار ميدم نكنيد كسي گوش نميده
-الان رست فكتوري ميشه دوباره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)