دوستان من الان چند وقته دیگه این بازی برام جذابیت نداره یه مد ردیف بزارین یه کم رغبت کنیم دیگه خسته شد.![]()
دوستان من الان چند وقته دیگه این بازی برام جذابیت نداره یه مد ردیف بزارین یه کم رغبت کنیم دیگه خسته شد.![]()
منم خودم شیرین جان دارم کم کم ازش خسته میشم دیگه مد هم کار ساز نیست باید دیگه منتظر Euro Truck simulator 2 باشیم
اگه خبری که قرار عید بیاد درست باشه هنوز باید یه ماه دیگه بسازیممنم خودم شیرین جان دارم کم کم ازش خسته میشم دیگه مد هم کار ساز نیست باید دیگه منتظر Euro Truck simulator 2 باشیم![]()
آره تازه اگه خبر عید صحت داشته باشه اگه تاخیر بیفته که دیگه بدبختیه![]()
اینجا هم بدجور خوابیده اگه یورو 2 بیاد دوباره پا میگیره![]()
یه مدت من سوال پرسیدم و داشتم وارد ماجرا این بازی میشدم تاپیک چندین صفحه اومد جلو انگاری
دیگه راه افتادیم تو بازی و نحوه بازی و گاراژ و خرید و فروش خودرو و .... تقریبا فهمیدیم چطوریاست![]()
تازه میخواستم بگم که فعلا فقط ship storm هست که داره از این بازی لذت میبره و هی به سوال های متفاوت بر میخوره که شما هم میگی من راه افتادم و تمام فوت و فن های بازی رو یاد گرفتم
ولی واقعا تاپیک خوابیده ها چون هرکی اومد سمت بازی اینقدر دوستان خوب راهنمایی میکردند که همه سر 3 روز نشده تمام فوت و فن بازی رو بلد میشدند گرچه چیزی خاصی بازی نداره ولی همون چند تا چیز هم یاد میگرفتند
دستتون درد نکنه دوستان گل
پس با این حساب برای اینکه دوباره تاپیک راه بیفته باید دعا کنیم که هر چه زود تر بازی فوق العاده Euro Truck Simulator 2 بیاد
سلام دوستان
Euro Truck Simulator 2 نسخه 2 قرار بیاد؟
میشه لطف کنین لینک سایتش بدین
مرسی
سلامسلام دوستان
Euro Truck Simulator 2 نسخه 2 قرار بیاد؟
میشه لطف کنین لینک سایتش بدین
مرسی
اومدنش که قرار بیاد ولی تاریخ اش معلوم نیست
تنها سایت مخصوص یورو2 هم این بود تا جایی که من دیدیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست عزیز الان یه سرچ زدم توی فرم خارجی نوشته بود بهار 2011
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)