ابتدا يه تبريك به همه بارساييهاي فروم
به ويژه سيناي عزيز
اول آرسنال
اصلا انتظار نداشتم آرسنال بر خلاف ذات خودش فوتبال بازي كنه و با اينهمه بازيكن تكنيكي و هجومي به دفاع همه جانبه رو بياره روي اينتر ميلان رو سفيد كرده بودن
باز اينتر ميلان بر اساس داشته هاش بازي ميكرد و چند موقعيت گل هم داشت اما آرسنال امروز موقعيت گل نداشت و حتي يك توپ هم به سمت دروازه بارسا شليك نكرد
علاوه بر اون وقتي شما بر خلاف استعداد دروني بازيكنانتون دفاع ميكنيد طبيعتا نميتونيد موفق باشيد
با تمام احترامي كه براي آرسنال قائلم
فكر ميكنم متعصب ترين هوادار آرسنال هم موافق باشه كه زدن بيش از 10 گل توسط بارسا در اين بازي اصلا عجيب و دور از انتظار نبود
امروز در غياب پويول و پيكه كافي بود آرسنال 4 تا سانتر كنه دفاع بارسا گل رو ميخورد
در كل يا اشتباه فني ونگر بود يا فشار طبيعي ورزشگاه و شكل بازي بارسا
در هر صورت با اين بازي آرسنال يه كم به لاليگا اميدوارتر شدم وقتي بازي مثلا والنسيا يا حتي تيمهاي ضعيفتر مثل بيلبائو رو با آرسنال كه به نظر من و خيليها امسال بهترين و منظمترين تيم انگليسه مقايسه ميكنم واقعا به تيمهاي لاليگا ايمان ميارم
بازي امشب با آرسنال يك طرفه ترين بازي امسال بارسا بود
اما بارسا
چيزي نميشه گفت جز دست مريزاد
دو گل فراتر از تيكي تاكا
و چندين و چند گل نزده
گل فوتسالي مسي و حركات ناگهانيش نشون ميداد مسي داره دوباره بر ميگرده
هر چند او هم امروز موقعيتهاي زيادي رو گل نكرد
آلوز يك روز پر فروغ داشت و فكر كنم نصري و سمت چپ آرسنال بيش از 20 بار شاهد فرار آلوز بودن
آبيدال فوق العاده بود و در خيلي از دقايق بوسكتس جلو ميرفت و بارسا تقريبا با سه دفاع بازي ميكرد و آبيدال توي عمق قرار ميگرفت كه انصافا فراتر از خودش بازي كرد فكر ميكنم در بعضي جاها از پيكه بهتر بازي ميكرد
بوسكتس خوب بود اما بايد بهش حق داد كه كمي استرس داشته باشه فكر نميكردم بعد از گل به خودي به بازي برگرده اما جالبه كه بلافاصله بعد از اون گل با يه پاس عالي ويا رو تك به تك كرد
ماسكرانو هم عالي بود تنها موقعيت نصفه نيمه آرسنال رو خيلي خوب جمع كرد
آدريانو يه اشتباه نفسگير در دفاع داشت (هرچند پاس آبيدال هم به آدريانو كلا اشتباه بود)
در حمله هم دو سه اشتباه در زدن ضربه آخر و پاس آخر داشت
با اين حال شركتش در حمله و اضافه شدنش به حمله عالي بود و يه توپ هم به تير زد
ثابت بازي كردنش در اين پست و اين بازي حساس كمي هم استرس رو براش به همراه داش
به نظر من كلا از ماكسول بهتره
ژاوي و اينيستا اونقدر خوب بودن كه به نظر من با وجود اينكه مسي دو گل زد بهترين بازيكناي زمين بودن
همكاري ژاوي و اينيستا روي گل دوم و پاس فوق العاده اينيستا به مسي روي گل اول براي من فراموش نشدنيه
ويا هم توي فضا سازيها عالي بود ولي در ضربه آخر مثل خيلي از بارساييها بد
در مورد والدز و خوب يا بد بودنش سينا جان حرف بزنه بهتره
دركل هنوز هم متعجبم كه چطور بارساييها اينقدر موقعيت خوب ايجاد كردن و اينقدر بد از دست دادن
زدن فقط سه گل بزرگترين هديه نيوكمپ به ونگر و آرسنال بود كه اميدوارم از اين هديه راضي باشن
و فكر ميكنم با ديدن دوباره فيلم اين بازي آرسناليها با لبخندي از سر رضايت به هم نگاه كنن
هر چند ممكنه ونگر براي از دست نرفتن اعتماد به نفس امثال جك ويلشر و نصري و فابرگاس و فنپرسي ديدن اين فيلم رو براي بازيكنانش ممنوع كنه
آخر حرفام اجازه بدين بگم
بدترين داور نه اما بدترين داوري عمرم رو امشب ديدم
جداي از پنالتي آشكار و اخراج نكردن مدافع آرسنال و ندادن چند كارت زرد به آرسناليها
موقع حملات بارسا بدترين جاگيري هارو داشت و بارها توي دست پاي بازيكناي بارسا ميومد
اونقدر كه برادرم ميگفت داره عمدي اين كارو ميكنه
من به اين داور با ارفاق نمره 3 رو از 10 ميدم
دوست من مطمئني بازي بارسا و آرسنال رو تماشا كردي
اين بازي امشب در نيوكمپ كه بزرگترين ورزشگاه ايالت كاتالان هست در ساعت 23:15 دقيقه به وقت ايران شروع شد
يعني اينقدر سخته كه بپذيريد كه امشب با يك بازي كاملا يك طرفه بارسا مستحق بردن بود
مگه اصلا آرسنال توي زمين بارسا اومد كه بارسا زير توپ بزنه
به قول دوستمون جالب بود كه يه تيم بدون داشتن موقعيت يه گل بزنه
واقعا كه.....
يك پنالتي كه نگرفت
به مدافع آرسنال كه بارها خطا كرد و روي يه صحنه خطاش مستقيم قرمز داشت كارت دوم رو نداد و اخراجش نكرد
بعد به اخراج كاملا قانوني گير ميدين