تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 60 از 115 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض جيب برها به بهشت نمي روند

ابتدا يه تبريك به همه بارساييهاي فروم
    به ويژه سيناي عزيز
    اول آرسنال
    اصلا انتظار نداشتم آرسنال بر خلاف ذات خودش فوتبال بازي كنه و با اينهمه بازيكن تكنيكي و هجومي به دفاع همه جانبه رو بياره روي اينتر ميلان رو سفيد كرده بودن
    باز اينتر ميلان بر اساس داشته هاش بازي ميكرد و چند موقعيت گل هم داشت اما آرسنال امروز موقعيت گل نداشت و حتي يك توپ هم به سمت دروازه بارسا شليك نكرد
    علاوه بر اون وقتي شما بر خلاف استعداد دروني بازيكنانتون دفاع ميكنيد طبيعتا نميتونيد موفق باشيد
    با تمام احترامي كه براي آرسنال قائلم
    فكر ميكنم متعصب ترين هوادار آرسنال هم موافق باشه كه زدن بيش از 10 گل توسط بارسا در اين بازي اصلا عجيب و دور از انتظار نبود
    امروز در غياب پويول و پيكه كافي بود آرسنال 4 تا سانتر كنه دفاع بارسا گل رو ميخورد
    در كل يا اشتباه فني ونگر بود يا فشار طبيعي ورزشگاه و شكل بازي بارسا
    در هر صورت با اين بازي آرسنال يه كم به لاليگا اميدوارتر شدم وقتي بازي مثلا والنسيا يا حتي تيمهاي ضعيفتر مثل بيلبائو رو با آرسنال كه به نظر من و خيليها امسال بهترين و منظمترين تيم انگليسه مقايسه ميكنم واقعا به تيمهاي لاليگا ايمان ميارم
    بازي امشب با آرسنال يك طرفه ترين بازي امسال بارسا بود

اما بارسا
    چيزي نميشه گفت جز دست مريزاد
    دو گل فراتر از تيكي تاكا
    و چندين و چند گل نزده
    گل فوتسالي مسي و حركات ناگهانيش نشون ميداد مسي داره دوباره بر ميگرده
    هر چند او هم امروز موقعيتهاي زيادي رو گل نكرد

آلوز يك روز پر فروغ داشت و فكر كنم نصري و سمت چپ آرسنال بيش از 20 بار شاهد فرار آلوز بودن

آبيدال فوق العاده بود و در خيلي از دقايق بوسكتس جلو ميرفت و بارسا تقريبا با سه دفاع بازي ميكرد و آبيدال توي عمق قرار ميگرفت كه انصافا فراتر از خودش بازي كرد فكر ميكنم در بعضي جاها از پيكه بهتر بازي ميكرد

بوسكتس خوب بود اما بايد بهش حق داد كه كمي استرس داشته باشه فكر نميكردم بعد از گل به خودي به بازي برگرده اما جالبه كه بلافاصله بعد از اون گل با يه پاس عالي ويا رو تك به تك كرد

ماسكرانو هم عالي بود تنها موقعيت نصفه نيمه آرسنال رو خيلي خوب جمع كرد

آدريانو يه اشتباه نفسگير در دفاع داشت (هرچند پاس آبيدال هم به آدريانو كلا اشتباه بود)
    در حمله هم دو سه اشتباه در زدن ضربه آخر و پاس آخر داشت
    با اين حال شركتش در حمله و اضافه شدنش به حمله عالي بود و يه توپ هم به تير زد
    ثابت بازي كردنش در اين پست و اين بازي حساس كمي هم استرس رو براش به همراه داش
    به نظر من كلا از ماكسول بهتره

ژاوي و اينيستا اونقدر خوب بودن كه به نظر من با وجود اينكه مسي دو گل زد بهترين بازيكناي زمين بودن
    همكاري ژاوي و اينيستا روي گل دوم و پاس فوق العاده اينيستا به مسي روي گل اول براي من فراموش نشدنيه

ويا هم توي فضا سازيها عالي بود ولي در ضربه آخر مثل خيلي از بارساييها بد

در مورد والدز و خوب يا بد بودنش سينا جان حرف بزنه بهتره

دركل هنوز هم متعجبم كه چطور بارساييها اينقدر موقعيت خوب ايجاد كردن و اينقدر بد از دست دادن
    زدن فقط سه گل بزرگترين هديه نيوكمپ به ونگر و آرسنال بود كه اميدوارم از اين هديه راضي باشن
    و فكر ميكنم با ديدن دوباره فيلم اين بازي آرسناليها با لبخندي از سر رضايت به هم نگاه كنن
    هر چند ممكنه ونگر براي از دست نرفتن اعتماد به نفس امثال جك ويلشر و نصري و فابرگاس و فنپرسي ديدن اين فيلم رو براي بازيكنانش ممنوع كنه

آخر حرفام اجازه بدين بگم
    بدترين داور نه اما بدترين داوري عمرم رو امشب ديدم
    جداي از پنالتي آشكار و اخراج نكردن مدافع آرسنال و ندادن چند كارت زرد به آرسناليها
    موقع حملات بارسا بدترين جاگيري هارو داشت و بارها توي دست پاي بازيكناي بارسا ميومد
    اونقدر كه برادرم ميگفت داره عمدي اين كارو ميكنه
    من به اين داور با ارفاق نمره 3 رو از 10 ميدم

خیلی وقت بود کسی بارسا رو ندیده بود که تو زمین خودش دفاع کنه و زیر توپ برنه. تبریک به هر دو تیم و طرفداراش

دوست من مطمئني بازي بارسا و آرسنال رو تماشا كردي
    اين بازي امشب در نيوكمپ كه بزرگترين ورزشگاه ايالت كاتالان هست در ساعت 23:15 دقيقه به وقت ايران شروع شد

يعني اينقدر سخته كه بپذيريد كه امشب با يك بازي كاملا يك طرفه بارسا مستحق بردن بود
    مگه اصلا آرسنال توي زمين بارسا اومد كه بارسا زير توپ بزنه
    به قول دوستمون جالب بود كه يه تيم بدون داشتن موقعيت يه گل بزنه

برد بارسا که کاملا قابل پیش بینی بود اما این داوری و اون اخراج...
    واقعا كه.....
    يك پنالتي كه نگرفت
    به مدافع آرسنال كه بارها خطا كرد و روي يه صحنه خطاش مستقيم قرمز داشت كارت دوم رو نداد و اخراجش نكرد
    بعد به اخراج كاملا قانوني گير ميدين
    Last edited by گرافيكار; 09-03-2011 at 02:32.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من كه قبلا توي تاپيك اسپانيا تركيب مورد علاقه خودم رو زده بودم
    هرچند اميدوارم گوارديولا همين تركيب رو بزاره اما كلا كار بارسا بدون دو مدافع مياني خيلي سخت شده و معادلات رو پيچيده كرده
    چندين تركيب ديگه هم ميشه چيد اما نظر من اينه
    سينا جان حال كردي پيش بينيه تركيب رو
    البته حدس ماسكرانو و بوسكتس سهم تو شد

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امسال تنها تیمی که موفق شد رو بارسا فشار بیاره فقط والنسیا بود بعد بعضی از دوستان بردهای پر گل بارسا را زیر سوال میبرند و میگند تیمهای لالیگا ضعیف هستند !

تو این بازی تیمی که تو لیگ انگلیس بصورت بارسا بازی میکنه جلوی بارسای بزرگ فقط و فقط دفاع میکرد و این است تفاوت بارسا با تیمهای دیگه حالا میخواد تیم اول انگلیس باشه یا دوم یا ...

اگر بارسا تو اتفاقات پیشبینی نشده (مثل گل ون پرسی تو بازی رفت و گل بخودی بوسکتس) شکست نخوره و همین روند ادامه بده باز هم قهرمانی اروپا تو چنگشه

صحبتهای اینیستای نابغه بعد بازی:

What happiness! Which party, which delivers, thanks to all! We are in the quarterfinals! Great team!

چه خوشحالي اي ! چه جشني! چه ارسالايي! ممنون از همه! ما الان تو يك چارم نهايي هستيم! يك تيم عالي!

Last edited by xmehr; 09-03-2011 at 03:08.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تبریک به بارسا با این بازی خیلی خوب.. و برعکس پارسال که به آرسنال بعد از باخت تبریک گفتم بازی امروز آرسنال لایق تبریک گفتن نبود.

به نظر من آرسنال از چند نظر شانس آورد:

• ضربه آدریانو که به تیر دروازه خورد.
    • خطا روی مسی که پنالتی گرفته نشد.
    • چند تا اخطار که بهشون داده نشد.
    • ون پرسی که نیمه اول اخراج نشد.
    • دروازبانشون که مصدوم شد (به نفع آرسنال شد، آلمونیا فوق العاده بود!)
    • گل به خودی که بوسکتس زد.
    • این همه موقعیت گل که بارسایی ها خراب کردن.

و نهایتا یه آفرین ویژه به مسی با اون گل استثنایی ای که زد، و همینطور انیستا نابغه با این بازی بی نظیر و ژاوی، مغز متفکر تیم که گل هم زد... ماسکرانو و دنی آلوز هم خیلی خوب بودن.

به امید موفقیت (و قرعه راحت!) در مرحله بعد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

علیرضا جان مرسی ترکیب. از پپ بر اومد.

آبیدال رو که مدتی هست دیگه نمیشه وصف کرد! ماسکرانو چه زمانی به خودش اومد. درخشش دیدار قبل و حالا این بازی! آدریانو اون سمت همونجور که گفتی کامل نبود اما شاید بعد جدید حمله بارسا باشه.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تبریک میگم این برد رو به طرفدرا بارسا.
    آمار خیلی‌ چیزا رو نشون میده : WTH

رئال هم میدونم راحت بالا میاد، به شخصه دوست دارم تو مرحله بعد به اینتر بخوریم (البته اگه بتونه بایرن رو ببره که کار سختی در پیش داره) اگه اینتر نشد چلسی و در آخر منچستر میتونه گزینه جالبی‌ باشه
    رئال هم امیدوارم یه قرعه خوب بهش بخوره و تا فینال با بارسا روبرو نشه که بتونیم یه فینال کاملا اسپانیایی و جذاب تو ویمبلی لندن داشته باشیم.
    Last edited by fr0st; 09-03-2011 at 05:12.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه داوری خوب نبود ولی فرقی نداشت آرسنال اصلا خوب بازی نکرد و اگه فرضا ون پرسی هم اخراج نمیشد فرقی به حال نتیحه بازی نمی کرد
    کلا از این نظر خوبه که از نظر داوری مثل اون بازی معروف چلسی و بارسا که پلاتینی باعث شد رسما جام به بارسا برسه نشد و قضیش با اون فرق داشت

چه میکنه این مسی،بهترین بازیکن تاریخ
    واقعا مرسی!
    اینو دیدم کلی خندیدم
    فکر کنم ایشون قشنگ رفته عملکرد همه بازیکنای برتر تاریخ رو ارزیابی کرده!

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب بازی زیبایی بود که بارسا موفق شد توپچی های لندن را به توپ ببنده !

بدون شک ژاوی و مسی و اینیستا مثل همیشه رو بالاترین فرم خودشون بودن , هیچ حرفی در وصف بازیشون نمیشه زد

ابیدال وحشتناک عالی شده و ماسکرانو هم فقط میتونم بگم perfect بود, با همین بازی که انجام داد همه متوجه شدن که بیشتر از 20 میلیون می ارزه :ایکس

ادریانو هم به همین صورت پیش بره سمت چپ بیمه میکنه با اینکه 2 -3 حرکت نچندان خوب داشت ولی اگر به همین ترتیب بازی کنه روز بروز پیشرفت میکنه

بوسکتس بجز گل بخودی عالی بود الوز هم تو نفوذ هاش عالی بود فقط تو صحنه های پایانی چند مورد اشتباه داشت
    ویا تو جاگیری و پاسکاری عالی بود فقط اگر ضربات اخر خوب میزد شاید الان نتیجه بازی 2 برابر الان بود و پدرو هم شب معمولی گذروند نه بد بود نه خوب

میرسیم به والدز : رنگ لباس والدز چه رنگی بود؟

پ ن : از الان همه تیمها ارزو میکنند که در مرحله بعد به بارسا نخورن !

با اینکه داوری خوب نبود ولی فرقی نداشت آرسنال اصلا خوب بازی نکرد و اگه فرضا ون پرسی هم اخراج نمیشد فرقی به حال نتیحه بازی نمی کرد
    کلا از این نظر خوبه که از نظر داوری مثل اون بازی معروف چلسی و بارسا که پلاتینی باعث شد رسما جام به بارسا برسه نشد و قضیش با اون فرق داشت

بله داوری اصلا خوب نبود ولی بیشتر به ضرر بارسا یک پنالتی سوخته در نیمه اول و Koscielny هم باید تو همون نیمه اول 2 بار اخراج میشد ویلشر هم اگر اخراج میشد ایرادی به داور گرفته نمیشد پارسال هم حق بارسا خورده شد تو داوری حالا شما باز بیاید از داوری که بسود بارسا گرفته میشه حماسه سرایی کنید !

واقعا مرسی!
    اینو دیدم کلی خندیدم
    فکر کنم ایشون قشنگ رفته عملکرد همه بازیکنای برتر تاریخ رو ارزیابی کرده!

امیدوارم همیشه لبخند رو لباتون باشه
    ایشون بیراه هم نگفتن فعلا مسی با بهترین های قرن و مارادونا مقایسه میشه و با این بازی ها داره نشون میده که این مقایسه الکی نیست این مقایسه هم نظر بیشتر کارشناسای فوتبال جهانه نه اعضای اینجا :ی

گل اول مسی یکبار ببین بعد بار دوم ببین و بار سوم هم که دیدی ,حالا باز از اول ببین lool
    بعد از خودت سوال کن کدام نابغه ای میتونه همچین گلی بزنه ؟جوابت فقط مسی هست ولی باز خودت تکذیب میکنی که نه مسی نمیتونه اینو گل بزنه چون کلا بعضی ها نمیخوان بعضی چیزها را قبول کنند .

یک نکته هم در نظر بگیر که مسی 4 ساله جز 3 تا بازیکنه اول دنیا هست و چیزی که واقعا وحشتناکه اینه که فقط و فقط 23 سال داره ! سال دیگه هم بدون هیچ شکی مسی بهترین بازیکن دنیا میشه و ...

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تبريك بي شمار به هواداران بارسلونايي . واقعا از ته دل خوشحال شديم از اين پيروزي دلچسب و مقتدرانه .

بوسكتس و آبيدال هم عالي بودن

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست من مطمئني بازي بارسا و آرسنال رو تماشا كردي
    اين بازي امشب در نيوكمپ كه بزرگترين ورزشگاه ايالت كاتالان هست در ساعت 23:15 دقيقه به وقت ايران شروع شد

يعني اينقدر سخته كه بپذيريد كه امشب با يك بازي كاملا يك طرفه بارسا مستحق بردن بود
    مگه اصلا آرسنال توي زمين بارسا اومد كه بارسا زير توپ بزنه
    به قول دوستمون جالب بود كه يه تيم بدون داشتن موقعيت يه گل بزنه
    گویا شما دقایق آخر بازی رو نگاه نکردین... 2 تعویض آخر گواردیولا تو دقایق پایانی خودش همه چیز رو مشخص میکنه.
    Last edited by kasra_khan2003; 09-03-2011 at 13:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •