تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 125 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خودت امتحان کردی؟
    اگه کردی یه بار دیگه هم انجام بده مراحلشو لطف کن بنویس
    خیر ، بنده اصلا این لپتاپ رو ندارم ، ولی تا حالا زیاد از طریق سیم کارت با کامپیوتر رومیزی رفتم توی اینترنت. راجع به نحوه تنظیماتش از دوستانی که این لپتاپ رو دارند سوال بفرمائید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

سیم کارت فعلان تو اینران جوای نمیده من تست کردم و همون که بچه ها گفتن یه قطعه دیگه میخواد

3. این کاربر از mokhtar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

هارد لپ تاپم 5400 میخوام 7200 بندازم روش امکانش هست ؟

داره خودمونی میشه sdp_30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مختار داداش از یکی پرسیدم گفتش cpu i7 بیشترشون اینجورین و گفت یا gpu هستش که دماش میره بالا یا ram هستش که اینجوری میشه و برام msi رو مثال زد گفت یکی رفته لپ تاپ خریده 1.600 پول داده و توی بازی که هستن یه دفه هنگ میکنه و دلیلشم داغ کردن cpu . من بعید میدونم مال من اینجوری باشه آخه تو بازی بالاترین گرافیک تنظیم میکنم لپ تاپمم مشتی ساپورت میکنه حتی فنش هم دیوونه وار کار میکنه و حسابی هم داغ میشه اما هنگ نمیکنه اما وقتی دارم کارای ساده انجام میدم مثلا سگ چرخ تو اینترنت یا آهنگ با مدیا پلیر یه دفه هنگ می کنه و فن همینجور کار می کنه تا دستی خاموش کنم .
    از یکی دیگه پرسیدم گفت احتمالا مال net frimework و برنامه هایی از این قبیل که نصب کردی دلیل اینکه این برنامه های جانبی رو نصب می کنم اینه که بازی هارو بهتر اجرا کنه تو یه سایت اینو خوندم رفیقم گفت اونقدر ربطی نداره .به نظر شما چطور ؟
    حالا ویندوز اورجینالی که روش بود رو دارم win 7 home perimum رفیقم گفت اونو نصب کن و برنامه اصلا نریز ببین چی میشه . تورو خدا کامل بخونید این پیامم رو و نظرتون و جواباتون و راهنماییاتون رو بگید من واقعا دارم دیوونه میشم . من هر 1 ساعت چک می کنم منتظرم و بازم از همتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها یه سوال دیگه هم داشتم بهترین آنتی ویروسی که می دونید واقعا خوبه و آپدیتش درسته و نمایشی نیست مثل nod32 رو معرفی کنید .
    در کل یه انتی ویروس پدر مادر دار که واقعا محافظت کنه معرفی کنید شاید ایراد لپ تاپم ویروسی چیزی باشه نمیدونم .
    بازم ممنون

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها یه سوال دیگه هم داشتم بهترین آنتی ویروسی که می دونید واقعا خوبه و آپدیتش درسته و نمایشی نیست مثل nod32 رو معرفی کنید . در کل یه انتی ویروس پدر مادر دار که واقعا محافظت کنه معرفی کنید شاید ایراد لپ تاپم ویروسی چیزی باشه نمیدونم . بازم ممنون
    بهترین انتی ویروس رایگان avg free adation هست مجانی هستو نا محدود و ضد ویروس هست .بسیار هم قدرتمند تقریبا هر ٢ یا ٣ روز اپدیت میشه .

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از kaspersky استفاده کنید !!

9. 2 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا راستی من دمای cpu , gpu رو با speed fan اندازه گرفتم از این قبیل :

gpu : 48 - 53

cpu 0 ta 7 : 54 - 60
    اینا تو همین حالت عادی که هنگ می کنه
    حالا نمیدونم عادیه یا نه ؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هارد لپ تاپم 5400 میخوام 7200 بندازم روش امکانش هست ؟
    بله امکان تعویض وجود داره !!

اینا تو همین حالت عادی که هنگ می کنه
    1. ویروس یابی کنید
    2. دما ها رو چک کنید + فن ها
    3. کل سیستمتون رو چک کنید ( هارد + رم و ... )
    4. بهتره ببرید گارانتی
    5. موفق باشید

حالا نمیدونم عادیه یا نه ؟
    بله دما ها تقریبا عادی هست !!

فقط تو چه حالتی این دماها گرفته شده ؟

------------
    دمای عادی قطعات :

cpu : 50-70
    vga : 50-70
    hdd : 40-60

دما بر مبنای سیلسیوس هست !! و بستگی به حالت داره !!

12. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دما در زمانی که هیچ کاری انجام نمیدادم گرفته شده .
    تورو خدا جواب پیامهای قبلیمم بدید ممنون .

* مختار داداش از یکی پرسیدم گفتش cpu i7 بیشترشون اینجورین و گفت یا gpu هستش که دماش میره بالا یا ram هستش که اینجوری میشه و برام msi رو مثال زد گفت یکی رفته لپ تاپ خریده 1.600 پول داده و توی بازی که هستن یه دفه هنگ میکنه و دلیلشم داغ کردن cpu . من بعید میدونم مال من اینجوری باشه آخه تو بازی بالاترین گرافیک تنظیم میکنم لپ تاپمم مشتی ساپورت میکنه حتی فنش هم دیوونه وار کار میکنه و حسابی هم داغ میشه اما هنگ نمیکنه اما وقتی دارم کارای ساده انجام میدم مثلا سگ چرخ تو اینترنت یا آهنگ با مدیا پلیر یه دفه هنگ می کنه و فن همینجور کار می کنه تا دستی خاموش کنم .
    از یکی دیگه پرسیدم گفت احتمالا مال net frimework و برنامه هایی از این قبیل که نصب کردی دلیل اینکه این برنامه های جانبی رو نصب می کنم اینه که بازی هارو بهتر اجرا کنه تو یه سایت اینو خوندم رفیقم گفت اونقدر ربطی نداره .به نظر شما چطور ؟
    حالا ویندوز اورجینالی که روش بود رو دارم win 7 home perimum رفیقم گفت اونو نصب کن و برنامه اصلا نریز ببین چی میشه . تورو خدا کامل بخونید این پیامم رو و نظرتون و جواباتون و راهنماییاتون رو بگید من واقعا دارم دیوونه میشم . من هر 1 ساعت چک می کنم منتظرم و بازم از همتون ممنونم .

* بچه ها یه سوال دیگه هم داشتم بهترین آنتی ویروسی که می دونید واقعا خوبه و آپدیتش درسته و نمایشی نیست مثل nod32 رو معرفی کنید .
    در کل یه انتی ویروس پدر مادر دار که واقعا محافظت کنه معرفی کنید شاید ایراد لپ تاپم ویروسی چیزی باشه نمیدونم .
    بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •