مدلش ES-LA81 نیست دوست عزیز جدیدترین مدل ریش تراشی که توسط پاناسونیک به بازار عرضه شده LV81 میباشد که با پایه شستشو هست و مدل بدون پایه شستشو LV61 هست.
من تا بحال ندیدم جایی بفروشن ولی مطئن باشید تو بازار ایران کمتر از 800 نمیفرشون این مدلو.این 460 تومن که میگین تو آلمان میفروشن قیمت مدل قبلی یعنی la92 هست تو بازار ایران.
ممنون ، حرف شما درسته LV81، حواسم نبود. البته قیمت 271 یورو که میگم واسه سایت آمازون هست. قیمت سایت خود پاناسونیک 340 یورو (حدود 600 تومنه).
این حرفتون صحت داره که ریش تراشهای پاناسونیک و براون مهلت تست 4 روزه دارن؟؟؟؟

دقیقاً؛ هم براون و هم پاناسونیک مهلت تست 4 هفته ای (یک ماهه) دارن. در فروم ها هم خیلی ها نوشتن که به راحتی محصولات رو پس دادن. البته این فقط برای محصولات جدیدشونه که قیمت به نسبت بالاتری دارن و مردم خریدشون رو ریسک میدونن. بگذریم که یه بنده خدای بی جنبه ای هم هردوتا رو با هم سفارش داده بود و یک ماه با هر دو کار کرده و روز 25 ام یکی رو پس داده بود!!!!
عکس زیر از سایت آمازونه که قصد خرید ازش رو دارم.
همونطور که میبینید ، بعضی از فروشنده های آنلاین که از خود نمایندهء پاناسونیک در هامبورگ کالا رو میگیرن ، مثل خود پاناسونیک 4 هفته مهلت تست رو دارن (البته فقط اگر تا قبل از 15 ژانویه خرید انجام بشه) که البته با پست اکسپرس ارسال میکنن که یک روزه کالا برسه:

لینک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمه:
With 4 weeks money back guarantee by Panasonic to purchase up to 15.01.2012, ships within 1 business day, and with an invoice including tax
کلا آلمان حق رو خیلی به مشتری میده. طبق قوانینِ خرید آنلاینِ آلمان ، هر زمان خریدی بصورت آنلاین انجام بشه ، فروشنده موظفه تا ظرف 14 روز اون رو بدون چون و چرا پس بگیره. حالا اگه کالا زیر 40 یورو باشه هزینهء پست برای پس دادن با مشتریه و اگه بیش از 40 یورو باشه با فروشنده!! البته به شرطی که کالا استفاده نشه.
ولی دیگه بعضی شرکت ها مثل پاناسونیک و براون برای جلب اطمینان این روال رو انجام میدن که البته خیلی دور از ذهنه!!
واسه همینه که میخواستم قیمتش رو تو ایران بدونم که اگه بالا باشه (که میگید هست) از همین جا بخرم و تو همین یکی دو هفته که اینجام تستش هم کنم.