تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 284 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

مدلش ES-LA81 نیست دوست عزیز جدیدترین مدل ریش تراشی که توسط پاناسونیک به بازار عرضه شده LV81 میباشد که با پایه شستشو هست و مدل بدون پایه شستشو LV61 هست.
    من تا بحال ندیدم جایی بفروشن ولی مطئن باشید تو بازار ایران کمتر از 800 نمیفرشون این مدلو.این 460 تومن که میگین تو آلمان میفروشن قیمت مدل قبلی یعنی la92 هست تو بازار ایران.
    ممنون ، حرف شما درسته LV81، حواسم نبود. البته قیمت 271 یورو که میگم واسه سایت آمازون هست. قیمت سایت خود پاناسونیک 340 یورو (حدود 600 تومنه).

این حرفتون صحت داره که ریش تراشهای پاناسونیک و براون مهلت تست 4 روزه دارن؟؟؟؟
    دقیقاً؛ هم براون و هم پاناسونیک مهلت تست 4 هفته ای (یک ماهه) دارن. در فروم ها هم خیلی ها نوشتن که به راحتی محصولات رو پس دادن. البته این فقط برای محصولات جدیدشونه که قیمت به نسبت بالاتری دارن و مردم خریدشون رو ریسک میدونن. بگذریم که یه بنده خدای بی جنبه ای هم هردوتا رو با هم سفارش داده بود و یک ماه با هر دو کار کرده و روز 25 ام یکی رو پس داده بود!!!!

عکس زیر از سایت آمازونه که قصد خرید ازش رو دارم.
    همونطور که میبینید ، بعضی از فروشنده های آنلاین که از خود نمایندهء پاناسونیک در هامبورگ کالا رو میگیرن ، مثل خود پاناسونیک 4 هفته مهلت تست رو دارن (البته فقط اگر تا قبل از 15 ژانویه خرید انجام بشه) که البته با پست اکسپرس ارسال میکنن که یک روزه کالا برسه:

لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترجمه:
    With 4 weeks money back guarantee by Panasonic to purchase up to 15.01.2012, ships within 1 business day, and with an invoice including tax

کلا آلمان حق رو خیلی به مشتری میده. طبق قوانینِ خرید آنلاینِ آلمان ، هر زمان خریدی بصورت آنلاین انجام بشه ، فروشنده موظفه تا ظرف 14 روز اون رو بدون چون و چرا پس بگیره. حالا اگه کالا زیر 40 یورو باشه هزینهء پست برای پس دادن با مشتریه و اگه بیش از 40 یورو باشه با فروشنده!! البته به شرطی که کالا استفاده نشه.

ولی دیگه بعضی شرکت ها مثل پاناسونیک و براون برای جلب اطمینان این روال رو انجام میدن که البته خیلی دور از ذهنه!!

واسه همینه که میخواستم قیمتش رو تو ایران بدونم که اگه بالا باشه (که میگید هست) از همین جا بخرم و تو همین یکی دو هفته که اینجام تستش هم کنم.
    Last edited by a6l3i; 20-10-2011 at 21:47.

2. 3 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه ماشین اصلاح یا ریش تراش بخرم
    که مو ها رو از ته نزنه
    که 3تا ویژ یگی داشته باشه
    1-زیر 120هزار تومان
    2-با دوام باشه (عمر طولانی)
    3-زیر گلو رو هم بتونه بزنه
    ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

12

سلام
    من می خواستم یه ماشین اصلاح زیر 100هزار بگیرم و اینکه بادوام باشه
    دستان شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام ودرود

مدتی بود دنبال یه ریشتراش بودم که فروشنده ای فلیپس بهم ریش تراش پاناسونیک رو معرفی کرد ؟با قیمت 125000 تمون میخوام نظرتون رو بدونم....

چه جوریه این مارک....من ریشم پر پشته آیا زیر گلو رو خوب میزنه............؟

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان بنده با la92 پاناسونیک . بروان سری7 کار کردم.

LA92 خیلی خوب و از ته میزنه ولی خیلی زود داغ میکنه. جوری که سوزش رو روی صورت احساس میکنید. اگه با کف استفاده کنید دیگه مشکلی پیش نمیاد.

ولی بروان سری7 (790 CC) از هر نظر عالی هستش. تا به الان به دوتا از دوستان پیشنهاد دادم که خریداری کردن هر دو راضی هستن یکشون ریش ضخیم (انگار کابل فشار قوی هستش) و یکشون ریش معمولی. هر دو واقعآ راضی هستن.

7. 5 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خیلی جالبه براون سری 3 مدل 380s از جمهوری واسه خواهرزادم خریدم 138 تومن همینو امروز تو سمنان تو یه مغازه دیدم 114 تومن. تو این خیابون جمهوری چه خبره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من یه ریش تراش میخواستم که بتونه از ته ته بزنه
    پوست من حساس نازک و چرب و پوست ضخیمی دارم
    تا سقف 125 تومن میخوام کنار بذارم
    خودم چندتا مدل از پاناسونیک مد نظرم هست مثل ریش تراش ES6016 و ریش تراش ES-RT30 ولی نمیدونم اینا با پوست من سازگار هستن یا نه؟
    دوستان اگه مدل بهتری رو مد نظر دارن که با پوست من سازگار باشه و تا 125 تومن قیمت داشته باشه به من ایمیل کنن
    آقای schumi_268 منتظر ایمیل شما هم هستم ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    پوست من حساس نازک و چرب و ریشهام ضخیمه در ضمن صورتمم استخونیه
    خودم چندتا مدل از پاناسونیک مد نظرم هست مثل ریش تراش ES6016 و ریش تراش ES-RT30 و ریش تراش ES-GA20 ولی نمیدونم اینا با پوست من سازگار هستن یا نه؟ واسم خیلی مهمه که بتونه خیلی تمیز بگیره
    دوستان اگه مدل بهتری رو مد نظر دارن که با پوست من سازگار باشه و تا 125 تومن قیمت داشته باشه به من ایمیل کنن
    آقای schumi_268 منتظر ایمیل شما هم هستم ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ريشتراش سري 7 براون 720 بهتره يا 1250 فيليپس ؟؟
    با كدوم يكي كمتر جوش ميزني ؟
    كدوم اصلاحش دقيقتره و از ته ته ميزنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    پوست من حساس نازک و چرب و ریشهام ضخیمه در ضمن صورتمم استخونیه
    خودم چندتا مدل از پاناسونیک مد نظرم هست مثل ریش تراش ES6016 و ریش تراش ES-RT30 و ریش تراش ES-GA20 ولی نمیدونم اینا با پوست من سازگار هستن یا نه؟ واسم خیلی مهمه که بتونه خیلی تمیز بگیره
    schumi_268
    پس جواب ما چی شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •