سلام
عكس العملِ شما در مقابلِ حوادثِ روزمره ی زندگی و آنچه که می بینید میخوانید و میشنوید , فقط به این بستگی دارد که چگونه انسانی باشید .
سلام
عكس العملِ شما در مقابلِ حوادثِ روزمره ی زندگی و آنچه که می بینید میخوانید و میشنوید , فقط به این بستگی دارد که چگونه انسانی باشید .
عزیز دل یک داستان برات میگم و بس
روزی جوونی از دیاری نا آشنا میره توی شهری که بهلول هست ، میره پیش بهلول و به بهلول میگه : مردم شهر شما چیجور آدمایی هستن ؟
بهلول میگه : مردم شهر شما چیجوری هستن ؟
جوونه میگه : همشون دزد و عوضی و قاتلن
بهلول هم میگه : مردمای اینجا هم همه دزد و عوضی و قاتلن
چند روز بعد ، یه جوونه دیگه از یه دیاری دیگه میره پیش بهلول ، به بهلول میگه : مردم شما چیجور آدمایی هستن ؟
بهلول میگه : مردم شهر شما چیجوری هستن ؟
جوونه میگه : همشون آدمای خوب ، عادل و دوست داشتنی هستن
بهلول میگه : مردمای اینجا هم همه خوب و عادل و دوست داشتنی هستن ...
محمد آسمانی عزیز ، شما هستی که به مردم یاد میدی چیجوری باهات رفتار کنن ...
وقتی به هیچکس اعتماد نداری ، طبیعی هست که همینجور چیزاهای بد برات اتفاق بیوفته ...
اما اگه به همه چیز به دیده ی زیبا بنگری ، میبینی منفور ترین آدم توی ذهنت هم میاد میشه دست راستت ... ( تجربش رو دارم )
موفق باشی !
عزیز دل یک داستان برات میگم و بس :
در دادگاه قاضی به دزد گفت : خجالت نمیکشی سر این همه آدم که بهت اعتماد داشتند کلاه گذاشتی ؟
دزد گفت :
خب چکار کنم ؟ آخه سر آدمهایی که بهم اعتماد ندارند که نمیتونم کلاه بذارم !!!!
=================================================
خیانت از اعتماد شروع میشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-03-2011 at 13:52. دليل: خیانت از اعتماد شروع میشه
عزیز دل ، آدم به دزد اعتماد میکنه ؟!
حرفا میزنی ها ... !! اون کسی که خونش رو دزد میزنه ، به خاطر بی احتیاطی اش هست ، نه اینکه به آقا دزده اعتماد کنه که آقا دزده خونه ی این رو خالی نمیکنه ... !!
سلام
پایانِ کسی که رو میاره به جادو جمبل و دعا نویسی برای بر طرف کردنِ مشکلش یا رسیدن به آرزوهاش هرگز خوش نیست
روانی شدن - افسردگیِ شدید - نا امیدی از همه چیز و همه کس - خودکشی - فقر - آوارگی - بی آبروئی - بدنامی - جدایی - فرار - زندان - قتل - کشته شدن فقط بعضی از این سرانجامهایِ شوم هست .
کسی که به این چیزها رو میاره , راه رو گم کرده . شاید برایِ مدتِ کوتاهی احساس کنه که به هدفش رسیده اما مانند کسی هست که کسی رو به نا حق میکشه و خوشحال میشه که به هدفش رسیده اما سرانجام با چوبه ی دار روبرو میشه .
اگر کسی رو دیدین که این کارها رو انجام میده , مراقب باشین چون انسانِ خطرناکی هست و ممکنه شما هم قربانیِ شَرش بشین .
ازش دوری کنین .
دعا نویسی چه ربطی به کشتن افراد داره ؟مانند کسی هست که کسی رو به نا حق میکشه و خوشحال میشه که به هدفش رسیده
البته بر پایه تعریفی که در لغتنامه دهخدا آمده، تجربه یعنی آزمودن/آزمایش/امتحان است ولی در کاربردها، دانستن و آگاهی یافتن نیز آمده. اگر ما درباره و پیرامون موضوعی تحقیق و پویشی کنیم و به نتایج عملی برسیم هم به نوعی تجربه دست یافتیم! مثل تفکیک اخلاقی-انسانی بیکار بهنجار و بیکار ناهنجار یعنی اینکه نباید به صورت کلی، بیکاران را به چشم گناهکار نگریست و در دل و دیده و زبان و کردار به آنها بیاحترامی کرد و البته توقع پاداش دادن به بیکار بهنجار نیست ولی لایق بیاحترامی نیز نیست! خوب خودم، شکر، دستم به دهنم میرسد و به اندازه کافی مشغله دارم!
در ضمن بیان تجربه برای پند، عبرت و درس گرفتن دیگران است و احتمال دارد در این تعریف (بازشناسی) لحن گوینده/نویسنده اندرزگونه باشد و نباید این را به حساب نصحیتکردن خشک و خالی گذاشت!
صرفاً جهت یادآوری، تجربه در لغتنامه دهخدا:
تجربه. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (از ع ، اِمص ، اِ) آزمایش و امتحان . (ناظم الاطباء). آزمایش. و با لفظ گرفتن و کردن مستعمل است. (غیاث اللغات...
تجربه کار. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (نف مرکب ) ج ، تجربه کاران. شخص آزموده و دانا. (فرهنگ نظام). مردم کارافتاده و کارآزموده. (آنندراج ). عا...
صاحب تجربه. [ ح ِ ت َ رِ ب َ / ب ِ ] (ص مرکب) مجرب . کارآزموده. خبیر. بینا: او مرد صاحب تجربه است باید که بدین جانب شتابد. (حبیب السیر جزء...
تجربه کاری. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (حامص مرکب) آزمایش و عمل و مشق. (ناظم الاطباء).
اصحاب تجربه. [ اَ ب ِ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (ترکیب اضافی ، اِ مرکب) صاحبان تجربه و آزمایش. آنانکه در دانش بجای نظر تنها از تجارب و آزمایش...
تجربة. [ ت َ رِ ب َ ](ع مص ) آزمودن کسی را. (منتهی الارب ) (ناظم الاطباء).تجریب. آگاهی یافتن و آزمودن کسی را. (از اقرب الموارد) (از قطر الم...
با عرض معذرت شدید از محضر یکا یک مشترکان و ناظران این تاپیک باید عرض کنم بنده قبلا ها یه دوستی داشتم (مذکر) که دقیقا همون مرجع ضمیر فرمایشات محمد آسمانی بودش و الان هم هستش ...
عرض کنم ایشون (اون دوست بنده که الان بهم زدیم) مشکل روانی (یا بهتر و واضحتر بگم انحرافات اخلاقی ) دارن
وقتی باهم میرفتیم بیرون چارچشمی افراد رو میپایید و دقیقا معلوم بود که قصدش چشم چرونی دخترا نبود
بهم همیشه میگفتش که مردم خیلی راحت بچه هاشونو به امون خدا رها میکنن
اتفاقا این لحن نوشته های محمد جا داره که اینطوری باشه.جدی بگیرید لطفا.اقلا بنده که درجریان هرچه نزدیک تر این موضوع هستم
ایشون(همون دوست بنده) مهمترین حسنش این بود که اکیدا اقدام به این کار نمیکرد اما دوست داشت معاشرت داشته باشه
منظورم که معلومه؟
پس ایشون نباشه حتما بدون شک کس دیگری کاره نکردشو انجام خواهد داد یا اصلا مشغول به انجام همچین چیزایی هستش
موارد بسیار زیادی دیدم
انصافا قربانی (یا بهتر بگم صید) خیلی زیاده .واقعا زیاده.و این زیاد بودن همون بر میگرده به بی توجهی والدین.چرا پسرتو که خطر تهدیدش میکنه آرایش میکنی (لبایس/کلاه/شلوار/کفشو...)!
جدی بگیریم
یعنی خیلی خیلی جدی بگیریم
Last edited by Переклад не; 24-03-2011 at 18:24.
من که نفهمیدم شما چی گفتی؟!
ایشالا یه بار تجربه کنی عین آب خوردن میفهمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)