تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 507 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بابا جون من بی خیال !!
    اولا شما اگه یه راننده درست و حسابی برات سرویس بچت پیدا کنی ، هیچ نیازی به این همه کنترل بچت نیست
    بعدشم ، راننده بچه رو ناز میکنه چی چیه !!! ممکنه راننده بچه هارو دوست داشته باشه و باهاشون شوخی کنه ... بچه ها هم لذت ببرن از این که راننده ی شوخ طبعی دارن ... چرا انقدر گیر هستی بالام جان !
    دوما ، شما مطمئن باش روزی اگه بچه دار بشی و هر روز ازش بپرسی راننده سرویس نازت کرد ؟ بهت دست زد ؟ فلانت کرد ؟ مطمئن باش دفعه ی بعد باهات خوب برخورد نمیکنه !

عزیز من ، شما اول مرد خانواده ی همسایه رو میشناسین ، باهاش نشست و برخواست میکنین ... بعد بچتون رو میفرستین پیشش !
    خوب نیست انقدر بدبین باشی !

خوشت میاد بری مشهد ، بعد گم بشی اونجا ، از یکی بپرسی حرم کدوم وره ؟ بگه نمیدونم بعد پشت کنه بهت بره در صورتی که میدونه کجاس ؟
    اگه همه این افکار رو داشته باشن که جامعه بهم میریزه !

واقعا ، واقعا ، واقعا ، متنفر هستم از اینکه که ببینم بابام یا مامانم داره جیب ها و کیف منو میگیرده !!
    و اگر روزی هم ببینم که دارن این کار رو میکنن ، کاری میکنم که از این کارشون پشیمون بشن
    من خودم استقلال دارم ، قدرت تعقل دارم ، نیازی هم ندارم که مامان بابام یا داداشام بیان به وسایل خصوصی من دست بزنن
    پس حریم شخصی چی میشه ؟

برادر ، جون من بی خیال بشو !
    ما خودمون توی فامیل یه همینجوری مورد داشتیم ! پسر داییم میخواست با دوستاش از طرف مدرسه بره اردو
    پدره میگفت من خودم با ماشین میبرمت اردو ، همونجا پیشت میمونم ، با هم برمیگردیم

آخه این میشه اردو ؟ همه دوستاش با اتوبوس برن بعد این با ماشین پدرش ؟ و همه جا هم پدرش باشه ؟

این همه محدودیت برای چی ؟
    جز این هست که کشور ما الان با این همه محدودیت ، گند تر از قبل شده ؟

50 سال پیش ، ایران یه پوشش فساد داشت اما مردماش سالم بودن ، اما الان فقط پوشش اسلام داره ، داخل ایران فساد کامله ...

بعدشم ، این رو بدون ، دختری اگه بخواد بره دنبال دوست پسر ، کل وسایلش رو هم بگردی و کتکش هم بزنی ، باز هم اون کار رو میکنه ، چه بسا که کار بیخ پیدا کنه ...
    دختری هم که نخواد بره دنبال این مسائل ، نمیره ...

انقدر محدودیت ... چرا ؟؟؟؟؟؟
    سلام

عكس العملِ شما در مقابلِ حوادثِ روزمره ی زندگی و آنچه که می بینید میخوانید و میشنوید , فقط به این بستگی دارد که چگونه انسانی باشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سلام

عكس العملِ شما در مقابلِ حوادثِ روزمره ی زندگی و آنچه که می بینید میخوانید و میشنوید , فقط به این بستگی دارد که چگونه انسانی باشید .
    عزیز دل یک داستان برات میگم و بس

روزی جوونی از دیاری نا آشنا میره توی شهری که بهلول هست ، میره پیش بهلول و به بهلول میگه : مردم شهر شما چیجور آدمایی هستن ؟
    بهلول میگه : مردم شهر شما چیجوری هستن ؟
    جوونه میگه : همشون دزد و عوضی و قاتلن
    بهلول هم میگه : مردمای اینجا هم همه دزد و عوضی و قاتلن

چند روز بعد ، یه جوونه دیگه از یه دیاری دیگه میره پیش بهلول ، به بهلول میگه : مردم شما چیجور آدمایی هستن ؟
    جوونه میگه : همشون آدمای خوب ، عادل و دوست داشتنی هستن
    بهلول میگه : مردمای اینجا هم همه خوب و عادل و دوست داشتنی هستن ...

محمد آسمانی عزیز ، شما هستی که به مردم یاد میدی چیجوری باهات رفتار کنن ...
    وقتی به هیچکس اعتماد نداری ، طبیعی هست که همینجور چیزاهای بد برات اتفاق بیوفته ...

اما اگه به همه چیز به دیده ی زیبا بنگری ، میبینی منفور ترین آدم توی ذهنت هم میاد میشه دست راستت ... ( تجربش رو دارم )

موفق باشی !

3. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

وقتی به هیچکس اعتماد نداری ، طبیعی هست که همینجور چیزاهای بد برات اتفاق بیوفته ...

!

عزیز دل یک داستان برات میگم و بس :

در دادگاه قاضی به دزد گفت : خجالت نمیکشی سر این همه آدم که بهت اعتماد داشتند کلاه گذاشتی ؟

دزد گفت :

خب چکار کنم ؟ آخه سر آدمهایی که بهم اعتماد ندارند که نمیتونم کلاه بذارم !!!!

=================================================

خیانت از اعتماد شروع میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-03-2011 at 13:52. دليل: خیانت از اعتماد شروع میشه

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

عزیز دل ، آدم به دزد اعتماد میکنه ؟!

حرفا میزنی ها ... !! اون کسی که خونش رو دزد میزنه ، به خاطر بی احتیاطی اش هست ، نه اینکه به آقا دزده اعتماد کنه که آقا دزده خونه ی این رو خالی نمیکنه ... !!

7. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

پایانِ کسی که رو میاره به جادو جمبل و دعا نویسی برای بر طرف کردنِ مشکلش یا رسیدن به آرزوهاش هرگز خوش نیست

روانی شدن - افسردگیِ شدید - نا امیدی از همه چیز و همه کس - خودکشی - فقر - آوارگی - بی آبروئی - بدنامی - جدایی - فرار - زندان - قتل - کشته شدن فقط بعضی از این سرانجامهایِ شوم هست .

کسی که به این چیزها رو میاره , راه رو گم کرده . شاید برایِ مدتِ کوتاهی احساس کنه که به هدفش رسیده اما مانند کسی هست که کسی رو به نا حق میکشه و خوشحال میشه که به هدفش رسیده اما سرانجام با چوبه ی دار روبرو میشه .

اگر کسی رو دیدین که این کارها رو انجام میده , مراقب باشین چون انسانِ خطرناکی هست و ممکنه شما هم قربانیِ شَرش بشین .

ازش دوری کنین .

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

مانند کسی هست که کسی رو به نا حق میکشه و خوشحال میشه که به هدفش رسیده
    دعا نویسی چه ربطی به کشتن افراد داره ؟

11. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

با توجه به ایرادهایی که دوستان از تاپیک گرفتن من فقط در جواب یک پاراگراف میگمو بس :

چیزهایی که واسه خوده آدم تجربس وقتی واسه بقیه تعریف بشه میشه تذکر و یه چیزایی مثل همون توصیه های ایمنی که گفتین . و حتما تجربه نباید به سره خود آدم بیاد . گاهی اوقات از یه نفر دیگه میشنوی ...

البته بر پایه تعریفی که در لغت‌نامه دهخدا آمده، تجربه یعنی آزمودن/آزمایش/امتحان است ولی در کاربردها، دانستن و آگاهی یافتن نیز آمده. اگر ما درباره و پیرامون موضوعی تحقیق و پویشی کنیم و به نتایج عملی برسیم هم به نوعی تجربه دست یافتیم! مثل تفکیک اخلاقی-انسانی بیکار بهنجار و بیکار ناهنجار یعنی اینکه نباید به صورت کلی، بیکاران را به چشم گناهکار نگریست و در دل و دیده و زبان و کردار به آنها بی‌احترامی کرد و البته توقع پاداش دادن به بیکار بهنجار نیست ولی لایق بی‌احترامی نیز نیست! خوب خودم، شکر، دستم به دهنم می‌رسد و به اندازه کافی مشغله دارم!
    در ضمن بیان تجربه برای پند، عبرت و درس گرفتن دیگران است و احتمال دارد در این تعریف (بازشناسی) لحن گوینده/نویسنده اندرزگونه باشد و نباید این را به حساب نصحیت‌کردن خشک و خالی گذاشت!
    صرفاً جهت یادآوری، تجربه در لغت‌نامه دهخدا:
    تجربه. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (از ع ، اِمص ، اِ) آزمایش و امتحان . (ناظم الاطباء). آزمایش. و با لفظ گرفتن و کردن مستعمل است. (غیاث اللغات...
    تجربه کار. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (نف مرکب ) ج ، تجربه کاران. شخص آزموده و دانا. (فرهنگ نظام). مردم کارافتاده و کارآزموده. (آنندراج ). عا...
    صاحب تجربه. [ ح ِ ت َ رِ ب َ / ب ِ ] (ص مرکب) مجرب . کارآزموده. خبیر. بینا: او مرد صاحب تجربه است باید که بدین جانب شتابد. (حبیب السیر جزء...
    تجربه کاری. [ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (حامص مرکب) آزمایش و عمل و مشق. (ناظم الاطباء).
    اصحاب تجربه. [ اَ ب ِ ت َ رِ / رُ ب َ / ب ِ ] (ترکیب اضافی ، اِ مرکب) صاحبان تجربه و آزمایش. آنانکه در دانش بجای نظر تنها از تجارب و آزمایش...
    تجربة. [ ت َ رِ ب َ ](ع مص ) آزمودن کسی را. (منتهی الارب ) (ناظم الاطباء).تجریب. آگاهی یافتن و آزمودن کسی را. (از اقرب الموارد) (از قطر الم...

13. این کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

اگه بچه مدرسه ای دارین و با »سرویس« میره مدرسه , حدالامکان سعی کنین راننده زن باشه حتی اگر پسر هست .ا

گر نفر آخری هست که راننده اون رو میرسونه خیلی بیشتر در خطر هست(اگر راننده فاسد و منحرف باشه ) . سعی کنین که نفر آخر نباشه تا با راننده تنها نشه .

حتماً بهش بگین که هرگز جلو نشینه .هرگز با راننده دوست نشه .هرگز با راننده حرف نزنه جز در مواقعِ ضروری .راننده حقِ شوخی کردن با بچه ها رو نداره .

از بچه تون یا خواهر برادرتون دائماً سوال کنین رفتارِ راننده چطوری هست . آیا آهنگ میذاره و شوخی می کنه و با بچه ها گرم می گیره ؟ آیا گهگاهی اونها رو لمس میکنه یا نازشون میکنه ؟ آیا اصرار داره نفر آخر بره جلو بشینه ؟ آیا خیلی به بچه ها یا یکیشون نگاه میکنه ؟ آیا همیشه اصرار داره یک بچه ی معینی کنار دستش بشینه ؟

هر موردِ مشکوکی مشاهده کرد سریع باید به شما بگه و شما هم باید به مدرسه خبر بدین . اما اگر به مدرسه خبر دادین حتماً فوراً سرویسِ بچتون یا خواهر برادرتون رو عوض کنین تا دیگه با اون راننده نره .

======================+=========================== ==========

اگر در خانه بچه مدرسه ای دارین خصوصاً دختر , وقتی میره خونه ی دوستش برایِ درس خوندن یا دیدنِ دوستش یا همسایه , هزار بار زنگِ خطر بزنین .

خانه از خیابون خیلی خیلی خطرناک تره .افرادِ فاسد و منحرف میرند تو خیابون دنبالِ قربانی میگردند تا ببرنش خونه یا یک جای خلوت حالا حساب کنین که اگر قربانی با پایِ خودش بره خونه ش چی میشه !!!!

شما چه می دونین تو خونه ی دوستش چه خبره ؟؟؟؟؟؟ شاید برادر دوستش فاسد باشه یا پدرش یا حتی مادرش یا حتی خودِ دوستش !!!!! یا یک مهمونِ فاسد بیاد خونشون .

حتماً از بچتون یا خواهر برادرتون بپرسین کی بود تو خونه ی دوستش و چکار کردند و آیا کسی اومد خونشون با نه ؟ بهترین راه اینه که تا میتونین بچتون رو خونه ی کسی نفرستین تنها . بگین دوستش بیاد خونه ی شما یا خودتون هم باهاش برین . خلاصه مثلِ عقاب مراقبِ بچتون یا خواهر برادرتون باشید . سعی کنین خودتون برید خونه شون ببینین چجور آدمهایی هستند .

90% بچه هایی که موردِ آزار یا تجاوز جن سی قرار میگیرند از ترس به کسی چیزی نمیگن مگر اینکه درست و اصولی ازشون سوال بشه .هرگز نگین رفته با دختر عموش یا دختر عمه اش درس بخونه . هیچ کس رو استثنا نکنین .سوءِ استفاده ی جنسی در بینِ آشناها واقوام و دوستان خیلی بیشتر از غریبه هاست .

================================================== =====================================

لباسهایِ تنگ و چسبان و تحریک کننده و نیمه عر یا ن برای فرزندانتون نخرید . خصوصاً اگر میره تو کوچه با دوستاش بازی کنه .

بهش یاد بدین اگر غریبه ای ازش چیزی پرسید فقط بگه نمیدونم و سریع برگرده خونه تا اون غریبه بره . اگر تو کوچه و خیابون یا حتی در خانه ی کسی , اگر غریبه ای ازش اسمش رو پرسید اصلا جواب نده و ازش دور بشه یا یک اسم الکی بگه و فورا ازش دور بشه .

اگر کسی ازش آدرس پرسید هرگز جواب نده یا فقط یک کلمه (نمیدونم) و فورا ازش دور بشه .

================================================== =====================================

همیشه مخفیانه وسایل بچتون یا خواهر برادر کوچیکتون رو بگردین ببینین تو جیباش چی هست . تو کیفش چی داره . تو کتاباش و دفتراش چی مینویسه . اگر چیزهای غیر طبیعی دیدین زنگ خطر بزنین .

به هیچکس اعتماد نکنین وگرنه ممکنه بچتون قربانیِ سادگی و غفلت و معذرت میخوام حماقتِ شما بشه .

هرگز نگین با دائیش رفته بیرون یا با عموش یا هر کس دیگه .تعدادِ کسانی که قربانیِ سوء استفاده هایِ جن سیِ خانوادگی میشن کم نیست .

اگر ثروتمند هستین و راننده و مستخدم دارین حتماً مراقبشون باشین و بهتره برای مراقبتشون دوربینهای مخفی وصل کنین در خانه .

حد الامکان سعی کن هیچکس جز خودت خبردار نشه که در خانه دوربینهای مخفی هست .

خیلی حرفهایِ دیگه در این مورد هست . شاید وقتی دیگر !

مراقبِ بچه ها باشین حتی اگر دبیرستانی هستند حتی اگر دانشجو هستند .

هیچکس از هیچ خطری در امان نیست تا آخرِ عمرش .این اطلاعات رو به دیگران هم یاد بدین .
    بابا جون من بی خیال !!
    اولا شما اگه یه راننده درست و حسابی برات سرویس بچت پیدا کنی ، هیچ نیازی به این همه کنترل بچت نیست
    بعدشم ، راننده بچه رو ناز میکنه چی چیه !!! ممکنه راننده بچه هارو دوست داشته باشه و باهاشون شوخی کنه ... بچه ها هم لذت ببرن از این که راننده ی شوخ طبعی دارن ... چرا انقدر گیر هستی بالام جان !
    دوما ، شما مطمئن باش روزی اگه بچه دار بشی و هر روز ازش بپرسی راننده سرویس نازت کرد ؟ بهت دست زد ؟ فلانت کرد ؟ مطمئن باش دفعه ی بعد باهات خوب برخورد نمیکنه !

عزیز من ، شما اول مرد خانواده ی همسایه رو میشناسین ، باهاش نشست و برخواست میکنین ... بعد بچتون رو میفرستین پیشش !
    خوب نیست انقدر بدبین باشی !

خوشت میاد بری مشهد ، بعد گم بشی اونجا ، از یکی بپرسی حرم کدوم وره ؟ بگه نمیدونم بعد پشت کنه بهت بره در صورتی که میدونه کجاس ؟
    اگه همه این افکار رو داشته باشن که جامعه بهم میریزه !

واقعا ، واقعا ، واقعا ، متنفر هستم از اینکه که ببینم بابام یا مامانم داره جیب ها و کیف منو میگیرده !!
    و اگر روزی هم ببینم که دارن این کار رو میکنن ، کاری میکنم که از این کارشون پشیمون بشن
    من خودم استقلال دارم ، قدرت تعقل دارم ، نیازی هم ندارم که مامان بابام یا داداشام بیان به وسایل خصوصی من دست بزنن
    پس حریم شخصی چی میشه ؟

برادر ، جون من بی خیال بشو !
    ما خودمون توی فامیل یه همینجوری مورد داشتیم ! پسر داییم میخواست با دوستاش از طرف مدرسه بره اردو
    پدره میگفت من خودم با ماشین میبرمت اردو ، همونجا پیشت میمونم ، با هم برمیگردیم

آخه این میشه اردو ؟ همه دوستاش با اتوبوس برن بعد این با ماشین پدرش ؟ و همه جا هم پدرش باشه ؟

این همه محدودیت برای چی ؟
    جز این هست که کشور ما الان با این همه محدودیت ، گند تر از قبل شده ؟

50 سال پیش ، ایران یه پوشش فساد داشت اما مردماش سالم بودن ، اما الان فقط پوشش اسلام داره ، داخل ایران فساد کامله ...

بعدشم ، این رو بدون ، دختری اگه بخواد بره دنبال دوست پسر ، کل وسایلش رو هم بگردی و کتکش هم بزنی ، باز هم اون کار رو میکنه ، چه بسا که کار بیخ پیدا کنه ...
    دختری هم که نخواد بره دنبال این مسائل ، نمیره ...

انقدر محدودیت ... چرا ؟؟؟؟؟؟
    عزیز دل یک داستان برات میگم و بس

روزی جوونی از دیاری نا آشنا میره توی شهری که بهلول هست ، میره پیش بهلول و به بهلول میگه : مردم شهر شما چیجور آدمایی هستن ؟
    جوونه میگه : همشون دزد و عوضی و قاتلن
    بهلول هم میگه : مردمای اینجا هم همه دزد و عوضی و قاتلن

چند روز بعد ، یه جوونه دیگه از یه دیاری دیگه میره پیش بهلول ، به بهلول میگه : مردم شما چیجور آدمایی هستن ؟
    جوونه میگه : همشون آدمای خوب ، عادل و دوست داشتنی هستن
    بهلول میگه : مردمای اینجا هم همه خوب و عادل و دوست داشتنی هستن ...

محمد آسمانی عزیز ، شما هستی که به مردم یاد میدی چیجوری باهات رفتار کنن ...

اما اگه به همه چیز به دیده ی زیبا بنگری ، میبینی منفور ترین آدم توی ذهنت هم میاد میشه دست راستت ... ( تجربش رو دارم )

موفق باشی !
    با عرض معذرت شدید از محضر یکا یک مشترکان و ناظران این تاپیک باید عرض کنم بنده قبلا ها یه دوستی داشتم (مذکر) که دقیقا همون مرجع ضمیر فرمایشات محمد آسمانی بودش و الان هم هستش ...
    عرض کنم ایشون (اون دوست بنده که الان بهم زدیم) مشکل روانی (یا بهتر و واضحتر بگم انحرافات اخلاقی ) دارن
    وقتی باهم میرفتیم بیرون چارچشمی افراد رو میپایید و دقیقا معلوم بود که قصدش چشم چرونی دخترا نبود
    بهم همیشه میگفتش که مردم خیلی راحت بچه هاشونو به امون خدا رها میکنن
    اتفاقا این لحن نوشته های محمد جا داره که اینطوری باشه.جدی بگیرید لطفا.اقلا بنده که درجریان هرچه نزدیک تر این موضوع هستم
    ایشون(همون دوست بنده) مهمترین حسنش این بود که اکیدا اقدام به این کار نمیکرد اما دوست داشت معاشرت داشته باشه
    منظورم که معلومه؟
    پس ایشون نباشه حتما بدون شک کس دیگری کاره نکردشو انجام خواهد داد یا اصلا مشغول به انجام همچین چیزایی هستش
    موارد بسیار زیادی دیدم
    انصافا قربانی (یا بهتر بگم صید) خیلی زیاده .واقعا زیاده.و این زیاد بودن همون بر میگرده به بی توجهی والدین.چرا پسرتو که خطر تهدیدش میکنه آرایش میکنی (لبایس/کلاه/شلوار/کفشو...)!

جدی بگیریم
    یعنی خیلی خیلی جدی بگیریم
    Last edited by Переклад не; 24-03-2011 at 18:24.

15. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با عرض معذرت شدید از محضر یکا یک مشترکان و ناظران این تاپیک باید عرض کنم بنده قبلا ها یه دوستی داشتم (مذکر) که دقیقا همون مرجع ضمیر فرمایشات محمد آسمانی بودش و الان هم هستش ...
    عرض کنم ایشون (اون دوست بنده که الان بهم زدیم) مشکل روانی (یا بهتر و واضحتر بگم انحرافات اخلاقی ) دارن
    وقتی باهم میرفتیم بیرون چارچشمی افراد رو میپایید و دقیقا معلوم بود که قصدش چشم چرونی دخترا نبود
    بهم همیشه میگفتش که مردم خیلی راحت بچه هاشونو به امون خدا رها میکنن
    اتفاقا این لحن نوشته های محمد جا داره که اینطوری باشه.جدی بگیرید لطفا.اقلا بنده که درجریان هرچه نزدیک تر این موضوع هستم
    ایشون(همون دوست بنده) مهمترین حسنش این بود که اکیدا اقدام به این کار نمیکرد اما دوست داشت معاشرت داشته باشه
    منظورم که معلومه؟
    پس ایشون نباشه حتما بدون شک کس دیگری کاره نکردشو انجام خواهد داد یا اصلا مشغول به انجام همچین چیزایی هستش
    موارد بسیار زیادی دیدم
    انصافا قربانی (یا بهتر بگم صید) خیلی زیاده .واقعا زیاده.و این زیاد بودن همون بر میگرده به بی توجهی والدین.چرا پسرتو که خطر تهدیدش میکنه آرایش میکنی (لبایس/کلاه/شلوار/کفشو...)!

جدی بگیریم
    یعنی خیلی خیلی جدی بگیریم
    من که نفهمیدم شما چی گفتی؟!

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ایشالا یه بار تجربه کنی عین آب خوردن میفهمی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •