سلاممن یک تلوزیون 46f6350 که با راهنمایی همین تاپیک فهمیدم مUA46F6100 اسم اصلیشه!تازه یکسال گارانتیش تموم شده و انگار تنظیم شده بد یکسال مشکلاش شروع بشه

یکماه قبل از پایان گارانتی یه مشکلی پیدا کرد به اینصورت که صدای کانال با اینکه مثلا رو50بود خیلی کم بود و بعد اظتفاده چندساعته یهو برا خودش صدا بسیار زیاد میشد دروصرتی که انداز صدا رو هون عدد قبلی بوده و باید صدا رو کم میکردیم موقعی که صدا افت فشار پیدا میکرد با روشن خاموش کردن درست میشد یا بعضی وقتا با تغییر کانال و برگشت به کانال مورد نظر و این مشکل البته ماهی چندبار فقط اتفاق میافتاد، همون موقع نمایندگی اومد و با کنترلش یه رسیت کرد 10تومن هم گرفت رفت ! تا یکماه مشکلی نبود و دوباره این مشکل اتفاق می افته البته ایندفعه صدا افت میکنه ولی دیگه یهو زیاد نمیشه! در هر صورت من چون گارانتیش تموم شده! از ورژن 1024 به 1025 اپدیت کردم ببینم چی میشه!حالا چندسوال دارم از دوستان
.gif)
این مشکل رو کسی میدونه سخت افزارریه یا نرم افزاری؟ راه حل قطعی داره؟2: با راهنمایی های بسیار موثر همین تاپیک اپدیت رو از سایت امارت گرفتم و حتی بعد اپدیت کانال یابی هم نخواست! همه موارد عین قبل موند بود ولی نگاه کردم تو تنظیمات ورژنش عوض شده بود ! اما در سایت افریقا ورژن 1031 موجوده اگه کسی اطلاع داره بگه میتون اپدیت کنم؟ منو فارسی و ... بهم نمیریزه؟ممنون