تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 60 از 221 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این داروهای افزایش قد که ماهواره تبلیغ میکنه موثره؟؟ عوارض نداره؟؟

کلن با چه دارویی میشه قد رو بلند کرد(در حدود 6-7 سانتی متر)؟؟
    دوست عزیز این تبلیغ ها کلاه برداری محضه گولشون رو نخورید!!!
    افزایش قد هم معمولا کار غیر عملی هست و به ژنتیک برمیگرده مگر در شرایط سنی خاصی

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

به به ...
    عجب تاپیک پرباری
    دوستان یک سوال ...
    آیا بدنسازی و شنا در کنار هم مشکلی داره؟(مثلا یک روز درمیان)
    بعد به فردی که حدود 10 کیلو اضافه وزن داره پیشنهاد میکنید اول وزنش را متعادل کنه بعد روی پرورش اندام کار کنه یا نه ؟...
    البته دو تا شد

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

اتفاقا بدن سازی با شنا خیلی خیلی توپ میشه, به نظر من بهترین مکمل هم هستن!
    خوب اون طرف میتونه بره باشگاه اونجا سعی کنه که روی کم کردن وزنش البته با یه برنامه غذایی منظم تمرکز کنه, اول وزن و مخصوصا شکم رو آب کنه

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

با تشکر از دوستان،
    میخواستم بپرسم که از اونجایی که من قبل از بدنسازی میدوم و بعد شروع به وزنه زدن میکنم این باعث نمیشه که بیش از اندازه از عضلات پای من استفاده بشه؟ و باعث بشه از نظر حجم ظاهر عضله افت بکنم؟ چون ران های من بزرگ نیستند و قصد دارم از نظر حجمی رشد داشته باشه به دلیل پشت میز نشینی که به زانو های من هم فشار کمتری وارد بشه. برای ران هم غیر از دویدن، جلو پا با ماشین میرم.

قد 175 و وزنم 63 هست و یکروز در میون هم ورزش میکنم،
    البته این رو یاداوری کنم که دنبال کارهای حجمی آنچنانی نیستم ولی به دنبال این هستم که در کنار سلامت بدن و تقویت، تا حدودی از نظر حجمی، تغییر داشته باشم.

در مورد عضلات قسمت زیر بغل هم میخواستم بدونم اگر من روزی که پرس سینه میرم، زیر بغل هم انجام بدن آیا با هم تداخلی دارند یا خیر؟ چون شنیدم تداخل دارند.
    هر روز قبل از تمرینات میدویی؟ چقدر؟ اگه در حد گرم کردن باشه خوبه , نرمش زیر 10 دقیقه = بدن سوزی
    -=-=-=-
    زیربغل رو با پشت بازو , و پرس سینه رو با جلو بازو کار کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید , برای نرمش پرس سینه شنا سوئدی و برای نرمش زیربغل هم بارفیکس بهترین حرکات هست.

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

برای بالا تنه مخصوصا عرض شانه تقویت سینه ها بعد سرشانه بازوها.
    ترتیب صحیح حرکت چگونه است؟
    مثلا: پرس سینه، بالا سینه، سیم کش، فلای، جلوبازو هالتر، شنا سوئدی و .....
    ببخشید اما ترتیب حرکاتتون به همین صورت هست؟! چون بهتره اول حرکات پرس سینه , بعد بازو رو بزنید.
    برای تقویت شانه هم هالتر سرشانه خوب هست.

4. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

ببخشید اما ترتیب حرکاتتون به همین صورت هست؟! چون بهتره اول حرکات پرس سینه , بعد بازو رو بزنید.
    برای تقویت شانه هم هالتر سرشانه خوب هست.
    دوست عزیز نه فقط نام بردم.
    اینجوری حرکاتو میزنم:
    نرمش 10 دقیقه بعد سیم کش پشت یا جلو، پرس سینه، بلاا سینه، جلو بازو هالتر، پشت بازو یا فلای در آخر هم شنا سوئی کلا 40 دقیقه حدودا البته نسبت به وزن کمه خودم.

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

برای بالا تنه مخصوصا عرض شانه تقویت سینه ها بعد سرشانه بازوها.
    ترتیب صحیح حرکت چگونه است؟
    مثلا: پرس سینه، بالا سینه، سیم کش، فلای، جلوبازو هالتر، شنا سوئدی و .....
    شما برای داشتن عضلات سینه عریض باید به بخش خارجی سینه ها و سرشانه ها بیشتر فشار بیاری
    حرکاتی مثل پرس سینه با دست های بازتر از عرض شونه و کشش ها و سرشانه هالتر ها و دمبل طرفین ها
    برای هدف شما پس سینه ، پرس سرشانه هالتر از جلو و پشت سر ، دمبل طرفین
    برای بازو ها بیشتر تاکید روی پشت بازو باشه برای حجیم شدن کل بازو
    حرکاتی مثل پشت بازو نیمکت. پشت بازو هالتر خوابیده و پرس سینه دست جمع

7. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

به به ...
    عجب تاپیک پرباری
    دوستان یک سوال ...
    آیا بدنسازی و شنا در کنار هم مشکلی داره؟(مثلا یک روز درمیان)
    بعد به فردی که حدود 10 کیلو اضافه وزن داره پیشنهاد میکنید اول وزنش را متعادل کنه بعد روی پرورش اندام کار کنه یا نه ؟...
    البته دو تا شد
    نه دوست من . مشکلی نداره که هیچ فوق العاده هم نتیجه بخش در کالری سوزی و شکل گیری عضلات هست .
    تو برنامه خودمم هست .

9. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

با تشکر از دوستان،
    میخواستم بپرسم که از اونجایی که من قبل از بدنسازی میدوم و بعد شروع به وزنه زدن میکنم این باعث نمیشه که بیش از اندازه از عضلات پای من استفاده بشه؟ و باعث بشه از نظر حجم ظاهر عضله افت بکنم؟ چون ران های من بزرگ نیستند و قصد دارم از نظر حجمی رشد داشته باشه به دلیل پشت میز نشینی که به زانو های من هم فشار کمتری وارد بشه. برای ران هم غیر از دویدن، جلو پا با ماشین میرم.

قد 175 و وزنم 63 هست و یکروز در میون هم ورزش میکنم،
    البته این رو یاداوری کنم که دنبال کارهای حجمی آنچنانی نیستم ولی به دنبال این هستم که در کنار سلامت بدن و تقویت، تا حدودی از نظر حجمی، تغییر داشته باشم.

در مورد عضلات قسمت زیر بغل هم میخواستم بدونم اگر من روزی که پرس سینه میرم، زیر بغل هم انجام بدن آیا با هم تداخلی دارند یا خیر؟ چون شنیدم تداخل دارند.
    شما قبل از تمرین با وزنه ندو !
    معمولا کسانی تمرین هوازی پر شدت رو تو تمریناتشون دارند که قصد کاهش وزن دارند و تمرینشون هم شبه هوازیه تا قدرتی .
    شما به انجام حرکات گرم کردنی مفاصل و کششی برای عضله مرتبط بسنده کن
    دویدن درصد ناچیزی باعث رشد و تقویت عضلات میشه . شما برای عضله سازی به ریکاوری نیاز داری و البته قبلش یه تمرین کامل
    روزی که عضلات سینه رو تمرین میدی میتونی زیربغل تمرین بدی . تضادی نداره . اما بهتر و بهینه ش اینه که چون عضلات مرتبط کمی تو سینه و زیر بغل با هم درگیر هستند شما سینه رو با سرشانه تمرین بدی که سرشانه ها و پشت بازو ها بیشتر اون روز درگیر هستند
    از تنوع هراسی نداشته باش ! کلید رشد همین خلاف آب بقیه شنا کردنه ! ( چیــــ گفتمـــــ ! ؟ )

11. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

شما قبل از تمرین با وزنه ندو !
    معمولا کسانی تمرین هوازی پر شدت رو تو تمریناتشون دارند که قصد کاهش وزن دارند و تمرینشون هم شبه هوازیه تا قدرتی .
    شما به انجام حرکات گرم کردنی مفاصل و کششی برای عضله مرتبط بسنده کن
    دویدن درصد ناچیزی باعث رشد و تقویت عضلات میشه . شما برای عضله سازی به ریکاوری نیاز داری و البته قبلش یه تمرین کامل
    روزی که عضلات سینه رو تمرین میدی میتونی زیربغل تمرین بدی . تضادی نداره . اما بهتر و بهینه ش اینه که چون عضلات مرتبط کمی تو سینه و زیر بغل با هم درگیر هستند شما سینه رو با سرشانه تمرین بدی که سرشانه ها و پشت بازو ها بیشتر اون روز درگیر هستند
    از تنوع هراسی نداشته باش ! کلید رشد همین خلاف آب بقیه شنا کردنه ! ( چیــــ گفتمـــــ ! ؟ )
    به به سلام دادا ها ها , من خودم تا چند روز پیش همینطور بود برنامم , اول پرس بعد زیربغل , برنامه سنگین بود اما نتیجه گرفتم اساسی

13. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

به نظرتون تمرین سنگین خوبه یا نه یعنی طوری تمرین کنی که بازو هاتون بترکه یا نه معمولی بهتره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

به به سلام دادا ها ها , من خودم تا چند روز پیش همینطور بود برنامم , اول پرس بعد زیربغل , برنامه سنگین بود اما نتیجه گرفتم اساسی
    سلام دادا ! بابا تو کارت درستهـ ! خودتو با ما مقایسه ننما داداشششـ

hamed malekpor
    به نظرتون تمرین سنگین خوبه یا نه یعنی طوری تمرین کنی که بازو هاتون بترکه یا نه معمولی بهتره؟
    نه نه ! نترکونـ !
    ببینید بدن یه سیکل داره که بهش میگن کورنوبیولوژی . شما اگر هم بخوای هرگز نمیتونی بدن رو تو یه فشار یکسان تمام سال نگه داری . پس باید مدیریت کنی . اگر مسابقه ای باشی که بحث فرق میکنی . حتی تو بدنساز بودن یا پاورلیفتر بودنت هم همینطور .
    اما عمومی اگر بخوایم صحبت کنیم ( همون خودمونیشـ ! ) یعنی اینکه شما تمرینات رو اصولی و درست و با فشار متوسط 2 الی 3 هفته پی میگیری و 1 هفته پرشدت و با استفاده از روش های مختلف مثل سوپر ست و استراحت کم و .... تمرین میکنی و بعد دوباره روند رو از سر میگیری .
    این اصطلاح ترکیدنـ ! در واقع همون پمپاژ خون تو عضلات هست که در واقع با هر تمرینی ایجاد میشه . تمرین موقعی ثمر میده و رشد و قدرت صورت میگیره که از مرحله سوزش و پمپاژ خون در عضلات رد شی .

16. 3 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •