دوست عزیز این تبلیغ ها کلاه برداری محضه گولشون رو نخورید!!!
افزایش قد هم معمولا کار غیر عملی هست و به ژنتیک برمیگرده مگر در شرایط سنی خاصی
دوست عزیز این تبلیغ ها کلاه برداری محضه گولشون رو نخورید!!!
افزایش قد هم معمولا کار غیر عملی هست و به ژنتیک برمیگرده مگر در شرایط سنی خاصی
به به ...
عجب تاپیک پرباری
دوستان یک سوال ...
آیا بدنسازی و شنا در کنار هم مشکلی داره؟(مثلا یک روز درمیان)
بعد به فردی که حدود 10 کیلو اضافه وزن داره پیشنهاد میکنید اول وزنش را متعادل کنه بعد روی پرورش اندام کار کنه یا نه ؟...
البته دو تا شد![]()
اتفاقا بدن سازی با شنا خیلی خیلی توپ میشه, به نظر من بهترین مکمل هم هستن!
خوب اون طرف میتونه بره باشگاه اونجا سعی کنه که روی کم کردن وزنش البته با یه برنامه غذایی منظم تمرکز کنه, اول وزن و مخصوصا شکم رو آب کنه
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
هر روز قبل از تمرینات میدویی؟ چقدر؟ اگه در حد گرم کردن باشه خوبه , نرمش زیر 10 دقیقه = بدن سوزی
-=-=-=-
زیربغل رو با پشت بازو , و پرس سینه رو با جلو بازو کار کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید , برای نرمش پرس سینه شنا سوئدی و برای نرمش زیربغل هم بارفیکس بهترین حرکات هست.
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
ببخشید اما ترتیب حرکاتتون به همین صورت هست؟! چون بهتره اول حرکات پرس سینه , بعد بازو رو بزنید.
برای تقویت شانه هم هالتر سرشانه خوب هست.
دوست عزیز نه فقط نام بردم.ببخشید اما ترتیب حرکاتتون به همین صورت هست؟! چون بهتره اول حرکات پرس سینه , بعد بازو رو بزنید.
برای تقویت شانه هم هالتر سرشانه خوب هست.
اینجوری حرکاتو میزنم:
نرمش 10 دقیقه بعد سیم کش پشت یا جلو، پرس سینه، بلاا سینه، جلو بازو هالتر، پشت بازو یا فلای در آخر هم شنا سوئی کلا 40 دقیقه حدودا البته نسبت به وزن کمه خودم.
شما برای داشتن عضلات سینه عریض باید به بخش خارجی سینه ها و سرشانه ها بیشتر فشار بیاری
حرکاتی مثل پرس سینه با دست های بازتر از عرض شونه و کشش ها و سرشانه هالتر ها و دمبل طرفین ها
برای هدف شما پس سینه ، پرس سرشانه هالتر از جلو و پشت سر ، دمبل طرفین
برای بازو ها بیشتر تاکید روی پشت بازو باشه برای حجیم شدن کل بازو
حرکاتی مثل پشت بازو نیمکت. پشت بازو هالتر خوابیده و پرس سینه دست جمع
نه دوست من . مشکلی نداره که هیچ فوق العاده هم نتیجه بخش در کالری سوزی و شکل گیری عضلات هست .
تو برنامه خودمم هست .
شما قبل از تمرین با وزنه ندو !
معمولا کسانی تمرین هوازی پر شدت رو تو تمریناتشون دارند که قصد کاهش وزن دارند و تمرینشون هم شبه هوازیه تا قدرتی .
شما به انجام حرکات گرم کردنی مفاصل و کششی برای عضله مرتبط بسنده کن
دویدن درصد ناچیزی باعث رشد و تقویت عضلات میشه . شما برای عضله سازی به ریکاوری نیاز داری و البته قبلش یه تمرین کامل
روزی که عضلات سینه رو تمرین میدی میتونی زیربغل تمرین بدی . تضادی نداره . اما بهتر و بهینه ش اینه که چون عضلات مرتبط کمی تو سینه و زیر بغل با هم درگیر هستند شما سینه رو با سرشانه تمرین بدی که سرشانه ها و پشت بازو ها بیشتر اون روز درگیر هستند
از تنوع هراسی نداشته باش ! کلید رشد همین خلاف آب بقیه شنا کردنه ! (چیــــ گفتمـــــ ! ؟ )
![]()
به به سلام داداها ها , من خودم تا چند روز پیش همینطور بود برنامم , اول پرس بعد زیربغل , برنامه سنگین بود اما نتیجه گرفتم اساسی
![]()
به نظرتون تمرین سنگین خوبه یا نه یعنی طوری تمرین کنی که بازو هاتون بترکه یا نه معمولی بهتره؟
سلام دادا ! بابا تو کارت درستهـ ! خودتو با ما مقایسه ننما داداشششـ
نه نه ! نترکونـ !hamed malekpor
به نظرتون تمرین سنگین خوبه یا نه یعنی طوری تمرین کنی که بازو هاتون بترکه یا نه معمولی بهتره؟
ببینید بدن یه سیکل داره که بهش میگن کورنوبیولوژی . شما اگر هم بخوای هرگز نمیتونی بدن رو تو یه فشار یکسان تمام سال نگه داری . پس باید مدیریت کنی . اگر مسابقه ای باشی که بحث فرق میکنی . حتی تو بدنساز بودن یا پاورلیفتر بودنت هم همینطور .
اما عمومی اگر بخوایم صحبت کنیم ( همون خودمونیشـ ! ) یعنی اینکه شما تمرینات رو اصولی و درست و با فشار متوسط 2 الی 3 هفته پی میگیری و 1 هفته پرشدت و با استفاده از روش های مختلف مثل سوپر ست و استراحت کم و .... تمرین میکنی و بعد دوباره روند رو از سر میگیری .
این اصطلاح ترکیدنـ ! در واقع همون پمپاژ خون تو عضلات هست که در واقع با هر تمرینی ایجاد میشه . تمرین موقعی ثمر میده و رشد و قدرت صورت میگیره که از مرحله سوزش و پمپاژ خون در عضلات رد شی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)