حالا يعني بايد باهاشون تماس!!!! بگيرم؟
امكان برگشت هست؟
مرسي
ارسال شده از گلکسى ايس من
حالا يعني بايد باهاشون تماس!!!! بگيرم؟
امكان برگشت هست؟
مرسي
ارسال شده از گلکسى ايس من
خوب، من نمیدونم منظورشون از تماس چیه. شماره تلفن داده اند یا ایمیل یا راه دیگه.
و نمیدونم که قضیه چی بوده. اگه واقعاً به اطلاعاتی که آنجا داشتید، نیاز دارید و کار چندان خلافی هم نکرده اید و میتونید تماس بگیرید، بله؛ راه برگشت هست.
سلام
چگونه میشه پیغامی را کاملا بلوک کرد که دیگه وارد جمیل نشه
من از چند سایت تبلیغاتی پیغامهای زیادی دریافت میکنم تنها کاری که کردم تونستم پیغامها را spam کنم. روشی هست که کاملا بلوک بشن و وارد جمیل من نشن؟
سپاسگذارم
سلام
بستگی به نوع ایمیل داره. اگه مال سایتیه که خودتان یه زمانی ثبت نام کرده اید و حالا دیگه نمیخواهید ایمیلهاشون را دریافت کنید، که بیشتر اینها در پایین ایمیل لینک ابطال ثبت نام دارند:Unsubscribe
ولی اگه مال سایتهاییه که همنیجوری روباتیک به همه ایمیل میفرستند، تنها کاری که میتونید بکنید، بی محلی کردنه. هرگونه کلیک روی لینکهای این ایمیلها شما را به صورت هدفی برای اسپم درمیاره.
مثلاً من ایمیل یاهو داشتم و کلی اسپم دریافت میکردم که تعدادیش بخاطر ثبت نام و تعدادی فقط بخاطر بازدید از سایت و یا کلیک بر وری لینکهای تبلیغی بود.
ناخواسته آدرس را عوض کردم و همه انها قطع شد.
مثلا
سلام
برای وب میل جیمیل باید کجا رفت؟ این رایگان رو نمیگم . مثل یاهو که پولی هست و دامین میخری و یک ایمیل به نام دامین و خودت برات درست میشه و یک میل باکس بهت میدند./
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طوری منظورمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...میخواستم بدونم چطوری میتونم جیمیلمو حذف کنم...خواهشا جواب بدید...هرکار کردم نشد
سلام
من هر وقت می خوام وارد جیمیل بشم کد می خواد ،متاسفانه خطی که شماره تلفنم و داده بودم قطع شده الان چیجوری میتونم شماره جدید بدم یا کلا کاری کنم دیگه کد نخواد ، چند روزه نمی تونم وارد جیمیلم بشم
سلام. خوب من هم کد میزدم؛ خسته شدم، کنسلش کردم. یعنی الآن یادم نیست که چه گزینه هایی برای وارد شدن بدون کد در آن بود. اگه اشتباه نکنم، فقط میتونید با بخش support تماس بگیرید.
راه دیگه ای نیست ؟
من فکر نکنم اسپم مشکلی باشه. شما همین که گفتم انجام بدید، اصلاً تو اینباکستون چیزی نمیاد. هفته ای یکبار هم اسپمهاتون را پاک کنید. یکی دو کلیکه دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)