75 میل 75 تومن خیلی بالاست. من 50 میل رو 44 خریدم که بنظرم باز هم گران خریدم. 2تا سایت فروش انلاین
100 را 41 میدهند که با توجه به قیمت 43 دلاری امازون خیلی خوبه. چاره هم 50 میل رو 35 میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
75 میل 75 تومن خیلی بالاست. من 50 میل رو 44 خریدم که بنظرم باز هم گران خریدم. 2تا سایت فروش انلاین
100 را 41 میدهند که با توجه به قیمت 43 دلاری امازون خیلی خوبه. چاره هم 50 میل رو 35 میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خوشم نیامد.مهم نظره من و یا دوستان نیست.اگه خوشت اومده بگیر ولی به نظرم به این قیمت هم نمیارزه!
دقیقا مساله همیجانست.
اینجا خیلی Allure Homme Sport رو پیشنهاد دادن که من نمونه تستش رو داشتم ولی متاسفانه اصلا از بوش خوشم نمیومد ردش کردم رفت ؟؟!!
مثلا اینجا بوی Encre Noire رو خیلی سنگین میگن و بعضا بد میدونن ولی من از بوی چوبی که میده خیلی خوشم میاد.
از polo سبز خیلی خوشم میاد که اونم بوی چوب داره و احتمالا با سلیقه اینجا اصلا سازگار نیست.
حالا توی این مایه سلیقه ما چیز دیگه ای سراغ ندارید؟
اتفاقا منم از بوی شنل آلور اسپرت زیاد خوشم نمیاد.از بوی معمولیش خیلی خوشم میاد.
بوی چوب خوشتون میاد هامر دقیقا بوی چوب میده!
ادوکلن he wood ، من اینو یه سال پیش 56 تومن برای پدرم خریدم ، اگه بوی اون سبکی دوست داری فکر کنم خیلی خوبه برات
سلام دوست عزیز Roovigital من هم از الور اسپرت خوشم نیومد اینقدر تعریفش رو میکردن واقعا آدم تا یک رایحه ای رو خودش بو نکنه نمیتونه بخره
راستی تو که قمی از کدوم مغازه مطمئن هستی که ادکلن هاش اصلی باشن ؟ جایی رو میشناسی که اجازه تست هم بدن؟
سلام دوستان
این عطر Jacsaf چطوری هست؟؟
تو خیلی از سایت ها اینو دیدم
نمی دونم چطوری ها هست
دفعه اوله اسمش رو می شنوم
و اینکه برا روز مادر خوب هست از این استفاده کنیم یا نه؟؟؟؟
کدوم رنگش از همه بهتره؟؟
این توضیحاتش هست:
قیمتش هم 12500عطر بانو ویژه روز زن و مادر
با بسته بندی شیک
زیبا ترین و به یاد ماندنی ترین هدایا ویژه روز مادر و روز زن
عطر Jacsaf ویژه روز مادر
این عطر با ۵ رایحه مختلف و ماندگاری دراز مدت ( حداقل ۴۸ ساعت ) یکی از بهترین گزینه ها برای هدیه روز مادر و روز زن است .
عطرها همیشه جزو محبوبترین هدیههایی هستند که میان افراد رد وبدل میشوند زیرا در صورت ماندگاری و دلنشین بودن بوی عطر هرگاه کسی عطر هدیه شمارا استفاده میکند احساس دلنشین ناشی از بوی مطبوع عطر را با یاد شما همراه میکند.
از شرکت معتبر jacSaf
ساخت KFZ
پرفروش ترین عطرهای سال ۲۰۱۱
همه آنچه از یک عطر می خواهید در این مجموعه گردآوری شده است
با خط بوی جادویی
بهترین و شیک ترین هدیه برای آنکه دوستش دارید
زیباترین گلهای جهان را در عصاره ای ماندگار به مادر خود هدیه کنید
هدیه ویژه روز مادر و روز زن
عطر بانو ویژه روز زن و مادر
با بسته بندی شیک
مادرم روزت مبارک
همسر عزیزم روزت مبارک
در ۵ رایحه متفاوت
آبی (blueLife)
صورتی(darkWave)
قرمز(FF )
مشکی(blackPearl )
سفید(mademolselle )
نظرتون در مورد این عطر چی هست؟؟
سلام
فروشگاه رایحه و افشان توی خیابون صفائیه.
فروشگاه رایحه قیمتاش منطقی تره ولی بازم گرون میدن.
مثلا همین Encre Noire میگه 50.
اجازه تست نمیدن.
Jacsaf ظاهرا شرکتی فرانسویه که رایحه عطرهاش رو بر اساس ادکلنهای مارک دار میزنه من خودم انصافا مدلی که رایحه آکوا دی جیو رو داشت رو تست کردم و خریدم(البته اون مدلی رو خریدم که شیشه عطر لوله ای شکل هست) واقعا خیلی خیلی شبیه اصلی بود موندگاریش هم خوبه واقعا اگه بقیه رایحه هاش هم اینقدر شبیه باشه توصیه میکنم بخرید که ضرر نمیکنید البته قیمتش هم 4500 برا 22 میل هست که واقعا می ارزه و ظاهرا از کارهای ریو خیلی بهتره من لالیک ریو رو دارم میخوام لالیک این رو هم بخرم ببینم کدوم به رایحه اصلی شبیه تره اگه کسی بره یک مدل از جکساف رو که خودش اصلیه اون رو داره بخره وبیاد تفاوتش رو بگه کیفیت این شرکت بیشتر مشخص میشه
حتی اگه دوستان قائل به این باشن که هیچی ادکلن اصلی نمیشه(که به نظر من اصلا این حرف اینطور عمومیت نداره) چون جکساف خیلی شبیه میزنه میتونه با توجه به قیمت پایینش راهی کم خرج برا تست ادکلنهای گرون قیمت باشه اگه خوشتون اوومد و دیدید همونیه که میخواید میرید اصلیش رو با خیال راحت میخرید راستی نفهمیدم این made in kfz یعنی چی؟
این رو هم بگم که این شرکت مثل اینکه همه رایحه های شرکتهای دیگه رو نداره ولی من یک کار کپی از یه شرکت دیگه دیدم که اکثر رایحه ها رو داره و از جکساف هم بهتر میزنه گرونتر هم هست 7500 برا 25 میل ولی واقعا شبیه و با موندگاری خوب فقط نمیدونم ساخت کجاست و اسمش چیه
Last edited by hossein6599; 16-05-2011 at 00:33.
والا به خدا من که هر دفعه اومدم سر قضیه ارزون بودن پول برای چیزای غیر اصل مثل آدیداس و ریو و اسمارت و ادکلن تقلبی و ازین اسانسا دادم آخرش جز پشیمانی هیچ چیز برام نموند.خودمم پشت دستمو داغ کردم که دیگه هیچ چیز غیر از ادکلن اصل نخرم چون واقعا ارزششو نداره و اصلا هیچ چیز به اندازه ادکلن اصل راضیم نمیکنه.هم شیشه و بسته بندیش به آدم حال میده هم اینکه واقعا بوی اصله و دیگه جای هیچ حرف و حدیث دیگه ای وجود نداره و خیال آدم راحته..هرکسی هم پرسید چی میزنی؟ مثل مرد سرتو بالا میگیری و میگی که کار اصلی فلان شرکت فرانسوی یا آمریکایی رو میزنی..تنها کارای ارزونی که واقعا ارزش داره آدم بگیره کارای کشور ترکیه مثل ادکلنای Caldion، Rebul و Jagler هستند که کیفیت عالی و مطمئن و اصل خود برند ترکیه رو بهت میدن و فقط تنها ضعفش موندگاریشونه اما کیفیت رایحه و مطبوع بودنش کاملا برابر با یه ادکلن 60 هزار تومنیه.مطمئنم هیچ کس اینجا کارای ترکیه ای رو امتحان نکرده..چون اگه کسی امتحان کرده بود حتما در حد ادکلنای کول واتر اینجا درباره اش بحث میشد. .این نظر و تجربه شخصی خودمه..حالا بدم نمیاد نظر شما رو هم در این باره بدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)