راستی محمد رضا اینکه خودش فیلتراسیون داره ، پس چرا گفتی مدیا فیلتر هم بگیره ؟!
راستی محمد رضا اینکه خودش فیلتراسیون داره ، پس چرا گفتی مدیا فیلتر هم بگیره ؟!
الان زنگ زدم فروشگاه مرکزی قیمت این آکواریوم رو بگیرم گفت ما قیمیت نمیدیم پشت تلفن
گفتم چرا گفت آکواریوم فروشی ها به ما زنگ میزنن قیمت میگیرن زیر قیمت میفروشن از این حرفا
ولی تو سایت زیر
قیمتش رو زده 480 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر تاپ فیلتر خواستی بخری یه ندا به من بده
یدونه دارم کمتر از یک هفته هم کار نکرده , بعدش آکواریوم رو جمعش کردم
لوازم جانبیش هم هست با یه سری جنس اشانتیون
اطلاعات کامل خواستی خبر بده تا عکس و مشخصات کامل رو واست بفرستم
قیمت مناسب میدم بهت چون همینجوری افتاده یه گوشه
یا علی
Last edited by hamed_f65; 31-08-2011 at 13:44.
سلام
فیلتراسیون داره.. ولی گفتم شاید مدیا و ابر و .. داخلش نباشه.یعنی فقط پمپ و مخزن باشه.
اگر هم مدیا داشته باشه،چیز به درد نخوری هستن،بهتره یه بسته ساب استارت بگیره.. اینم عکس:
![]()
لطف کردی که عکس گذاشتی ... مرسی.
محمد رضا این رو چقدر خریدی با موادتوشو اینا ؟
سلام
اومدم که دوباره برم
اما قبل از اینکه دوباره غیبت کنم نظرم رو درباره آکواریوم آماده میگم
به نظر من با 500 تومن آدم می تونه همین تجهیزات رو به علاوه یه فیلتر خارجی ایهایم از اون گروناش بخره
پس اگه شما پول زیادی دارید و اگه در قبال پول تون کالا و خدماتی کمی دریافت کنید ناراحت نمیشید. من بهتون آکوارویم آماده پیشنهاد می کنم (در ضمن 50 تومن داری قرض بردی؟)
یه اشکال دیگه هم داره اون هم قوص زیاد در گوشه های این نوع تانک هست که اگه از بغل نگاه کنید منظره زشتی رو که حاصل هزینه 500 تومنی هستی رو خواهید دید
البته کاملا سلیقه ای هست شاید شما رو اذیت نکنه
مهم ترین دلیل من برای استفاده از آکواریوم آماده اول زیبایی اون هست و بعد هم دردسر کمتر
خوب در این که شاید این آکواریوم نسبت به هزینه 480 یا 500 تومن گرون هست و شاید انقدر نمی ارزه حر فتون رو قبول دارم
الان به نظرتون چی تو این مملکت میشه گرفت که به اون اندازه که پول می دید واقعا ارزش رو داشته باشه یه نونه اش همین ماشینای هم که داریم و خیلی چیزهای دیگه ...............
ولی من نمیدونم چرا اصلا با آکواریوم های که میدن درست میکنن بیرون حال نمیکنم
به هرحال مشکلاتی داره که خودتون هم بهتر از من می دونید و نمیخوام واردش بشم
هر چقدر خوب طرف برای ما شیشه رو در بیاره و هر چقدر هم خودمون سلیقه به خرج بدیم بازم به زیبایی آکواریوم های آماده نمیشه به هر حال هر چقدر هم که در ساخت آکواریوم واسوس به خر ج بدید بازم چون کار کاملا کار دست هست بازم به اون زیبایی آکواریوم آماده نمیشه البته این نظر من هست
در ضمن بعد از درست کردن آکواریوم بازم باید اون روی روی میز بذارم و دیگه اینجا به وضوح آکواریوم آماده کار رو ساده میکننه از اونجای که میز و خود آکواریوم هم شکل هست خیلی زیباتر هست تا من برم یه میز چوپی فلزی چیزی گیر بیارم هر چقدرم هماهنگ کار کنم بازم به زیبایی آکواریوم آماده نمیشه
در مورد قوس هم یه بار دیگه من عکس رو میذارم البته اگر منظورتون همین آکواریومی که من انتخاب کردم هست
فکر نمیکنم خیلی قوس زیادی داشته باشه در ضمن این قوس کمش به نظر من زیبا ترشم کرده
هستی جان،من اینو حدود 15 گرفتم.بالاترین قدرتشه.2500
یه بسته ساب استارت (25 تومن) + ابر و پد (10 تومن) + پول خودش :50 در میاد.
ولی خداییش دیگه آخر کارایی.. بهترین مواد.
البته خودم هنوز ساب استارت نزاشتم،فرصت کردم حتما میگیرم.
این حرف رو خیلی قبول دارم..!
چطوری محمد جان!!!!خوبی؟
عکس نزاشتی!
آروانام رو فروختم..
18 سانت بود گرفتمش:
تا حالا که شده بود 30 سانت:
6 ماه داشتمش.
Last edited by boozzai; 01-09-2011 at 13:13.
شاهين جان بيشتر حرفات موافقم تانك هاي آماده مزيتي بزرگي كه دارن هودشون هست كه اگه بخواي خودت بسازي نميشه بايد بري پيش ام دي اف كار كلي براش توضيح بدي آخرش هم ممكنه اوني كه مي خواي نشه
ولي در مورد ميزش موافق نيستم چون آم دي اف كار ها قبلا انواع ميز ها كمد ها رو ساختن مي تونن چيزهايي خلي قشنگ و با كيفيتي رو برات بسازن
وقتي گفتم 500 گرونه 150 تومن هم براي ميز حساب كردم
در مورد قوص نمي دونم اين تانك رو با آب و ماهي ديديد يا نه من يه بار ديدم شكست نورش زياده منظورم وقتيه كه از گوشه هاي جلويي نگه ميكني. تو عكس هاي تبليغاتي نميزان عيوب معلوم بشه. البته اين عيب خيلي بزرگي نيست.
من تانك اماده رو به طور كل رد نميكنم براي خيلي ها مناسبه وگرنه فروش نداشت. من كلا اينجور چيزا تو كتم نميره حتي تانك خودم رو هم بيرون ندادم خودم درست كردم چيز خوبي هم شد.
يه ماهي فروشي تو شهرمون هست من خيلي كارش رو قبول دارم تانك هايي كه بهش سفارش ميدن رو خيلي تميز در مياره هيچ چسب اضافه اي وجود نداره كه بخواد با تيغ بگيره همه جاش يكنواخته
به هر حال اگه بخوايد همه چيز تانكتون رو خودتون بسازيد يا سفارش بديد طبعا دردسرش بيشتره ولي من دردسر بيشتر رو به هزينه بيشتر ترجيح ميدم.
ديروز يه سورم زرد چشم قرمز 10 سانتي خريدم 7 تومن براي داداشم (مي خواست سيلور دالر بخره مخشو زدم اينو خريد)
يه لجن خوار باله بلند كوچيكترين سايز 3 تومن
يه ماكرو زرد 7 سانتي هم 3 تومن
مي خوام امروز برم يه لجن خوار باله بلند ديگه هم بخرم خيلي كميابه پارسال يه 15-20 سانتيش رو مي دادن 30 تومن
ارواناي قشنگي داري حميد رضا ايشالا برات بمونه
فقط مواظب چشماش باش اينجا هرچي اروانا تو اين سايز ميارن افتادگي چشم شديد ميارن
چه سخت پوستایی رو میشه تو آکواریوم آب شیرین نیگه داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)