تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 416 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از باخت بارسا واقعا شوکه شدم! البته نمیدونم با کدوم ترکیب رفت. ولی خوب بارسا و رئال، اگه ال کلاسیکو رو بذاریم کنار، معمولا بیشتر از 3 باخت نمیدن!

رئال هم در پاره ای از مواقع خوب بود. کاملا معلومه که تیم نیاز داره از حاشیه دور بشه و هماهنگ بشن.

واقعا واقعا مسعوت اوزیل عالی بود!!! باور نکردنی بود. تقریبا تمام توپ ها رو درست پاس داد.

نمیدونم چرا دی ماریا رو دیر به زمین آورد.

رونالدو اصلا خوب نبود. اگه اسم رونالدو روش نبود، یه چیزی در حد پابلو لئون بود. با بالا تنش بهتر دریبل میکرد تا پاهاش.

در کل بازی بدی نبود، فقط حیف که هیگواین اون 2 موقعیت رو گل نکرد که فردا نگن مورینیو 1-0 هاش رو شروع کرد...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

با جاودانی زیاد نشست و برخواست کرده! (عادل رو میگم)
    یعنی اینقدر تاثیر داشته؟!: دی
    دقیقا امشب واقعا عالی بازی کرد ! منو امیدوار کرد اصلا در نبود کاکا به مشکل بر نخوریم ! هماهنگیش با خدیرا هم جالب بود !
    واقعا عالی بود..
    با کریس یخورده بیشتر هماهنگ بودن ها! نه؟!
    (الان که فک میکنم، میگم آخه هیگواین هویج!! چطور این همه توپ خراب کردی؟! هی باید حرص بدی مارو؟!: دی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

" شكست، نقطه ي روبروي كاميابي نيست، بلكه جزيي از كاميابي است. شما به شكست نياز داريد تا درسي بگيريد و دوباره روي هدف خود براي كاميابي تمركز كنيد. "
    پاول فریزر

باختیم...مثل بازی اسپانیا با سوئیس...امیدوارم نتیجه نهایی هم مثل همون شه...با شناختی که از بارسا دارم مطمئنم که همون نتیجه تکرار میشه...اگه باور ندارید بازی سه شنبه رو از دست ندید...

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

واقعا عالی بود..
    با کریس یخورده بیشتر هماهنگ بودن ها! نه؟!
    آره !
    هیگواین با اینکه خیلی دوسش دارم اما هویج بود واقعا ! بنزما میرفت نوک لئون جا هیگی میومد بهتر بود ! البته دوازه بان خری هم داشتن خدا وکیلی ! : دی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هیگواین با اینکه خیلی دوسش دارم اما هویج بود واقعا ! بنزما میرفت نوک لئون جا هیگی میومد بهتر بود ! البته دوازه بان خری هم داشتن خدا وکیلی ! : دی
    معلوم نیس چشه این پسر...
    اعتماد به نفسش انگار مشکل داره!
    خیلی توپ (موقعیت) خراب میکنه...
    این بازی ریکاردو عالی بود...بقیه بازیها هم توپ خیلی خراب میکنه هیگواین...
    اصلا نمیشه تویه بازیهای حساس روش حساب کرد چون وحشتناک بگیر نگیر داره!
    +
    کلا مسئله تعویض ها تویه این بازی؛ جای کلی سوال گذاشت!
    اما اعتماد به خوزه، بهترین کاره...
    همین بردهای کوچیک ابتدا فصل، خیلی مهم هستن...
    زمان میخواد تیم تا شکل درست خودش رو بگیره...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تموم شد. بارسا باخت

دوستان با منطق و بدور از تعصب بارسایی به مانند گذشته از الان شروع کنن به توجیه کردن
    دوست من باخت توجيه نداره اما دليل كه داره
    محكمترين دليلش غروره كه توليد كننده مشكلات و دلايل بعدي ميشه

اولين مشكل ناشي از غرور دست كم گرفتن حريفه
    وقتي بازيكن ها تيم مقابل رو دست كم بگيرن از نظر رواني تقريبا 40 درصد انرژي و انگيزشون گرفته ميشه
    همين باعث ميشه كه 90 درصد تيمهايي كه تيم مقابل رو دست كم ميگيرن دچار شك ميشن يعني يا گل ميخورن يا بازي رو از دست ميدن و چند حمله خطرناك روي دروازشون ميشه
    خب حالا منطق ميگه كه اين بازيكنا بعد از يك گل يا دو سه تا خطر بايد به خودشون بيان
    اما روانشناسي ميگه برگشت اين بازيكنا به حالت اول تقريبا غير ممكنه
    چون فرد به خاطر قضاوت غلط دچار نوعي تنبيه دروني و سرخوردگي مقطعي ميشه كه نتيجش عصبي شدن لحظه به لحظه بازيكناس
    كه هم ممكنه باعث اخراج بشه هم مصدوميت و در مراحل شديدتر درگيري با بازيكناي خودي كه دليل اصليش فرافكني و به دنبال مقصر گشتنه
    دليل دومش عدم شناخت از تيم هركولس بود كه باز هم به خاطر غرور و احساس عدم نياز به شناخت از تيم مقابله
    به همين خاطره كه بارسايي كه حريفاي بزرگي مثل رئال و چلسي و اينتر براي كم گل خوردن و متوقف كردنش در نيوكمپ برنامه ريزي ميكنن جلوي حريف تازه به لاليگا راه پيدا كرده شكست ميخوره
    با اينكه دنيا حرفه اي فوتبال ادعاي به حداقل رسوندن احساسات و تمركز بر روي منطق فوتبال رو داره
    اما حقيقت اينه كه مسائل روحي هنوز بيشترين سهم رو در شكست يا پيروزي يك تيم دارن

ولي مثلا تيم آماده نبود يا فلان بازيكن مصدوم بود يا زمين خيس بود و جمله هايي از اين دست صد درصد توجيه

يك باخت آشكاركننده بهتر از يك برد پنهان كنندس

توي جام جهاني فرق اسپانيا با آرژانتين اين بود كه اسپانيا يك باخت داشت كه مشكلاتشون رو آشكار كرد
    اما آرژانتين چند برد داشت كه مشكلاتشون رو پنهان كرد
    اميدوارم اين باخت بارسا از نوع آشكار كننده باشه

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

با این برد و باخت ؛ نه رئال قهرمان میشه نه بارسا نایب قهرمان
    هنوز کلی بازی مونده + سرنوشت قطعی قهرمان رو الکلاسیکو مشخص میکنه

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باختیم...مثل بازی اسپانیا با سوئیس...امیدوارم نتیجه نهایی هم مثل همون شه...با شناختی که از بارسا دارم مطمئنم که همون نتیجه تکرار میشه...اگه باور ندارید بازی سه شنبه رو از دست ندید...
    اون که بازیه اول بود نه دوم...........

برای شکست چه دلایلی که نمیارین...

تیم ملی با باشگاهی از نظر هماهنگی خیلی فرق داره چون چندتا بازیکن از باشگاهای مختلف هستند

نه تیمی که دو فصله بازیکناش فرقی نکردن به جز یکی دو بازیکن......
    .

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض گواردیولا : هیچ عذری پذیرفته نیست, آنها از ما بهتر بودند

گواردیولا به راحتی واقعیت را قبول می‌کند و می‌گوید حریف از ما بهتر بود.

شاید عجیب ترین نتیجه ای که شب گذشته در رقابتهای لا لیگا رقم خورد شکست دو بر صفر بارسا در برابر حریف نه چندان نامدارش یعنی هرکولس باش. قهرمان فصل گذشته لالیگا در این مسابقه اصلاً در حد و اندازه های یک قهرمان ظاهر نشد. پپ گواردیولا سرمربی جوان بارسا معتقد است خستگی شرکت در مسابقات ملی یا نا آشنا بودن به زمین مسابقه هیچ یک نمی تواند بهانه ای برای توجیه این شکست باشد.

" خستگی یا شرایط زمین مسابقه همه بهانه است . آنها به مراتب بهتر از ما بازی کردند و مستحق این پیروزی بودند. باید این را بخاطر داشته باشیم که هیچ چیز به آسانی بدست نمی آید. یادآوری این موضوع می تواند به ما در بهتر شدن کمک کند. من بازیکنانی در بالاترین سطح فوتبال در اختیار دارم و به آنها اجازه نمی دهم که حتی یک لحظه از این فرم خارج شوند."

گواردیولا می افزاید:" این شکست چندان من را نگران نکرده است. این فقط یک اتفاق بود.ما بازیهای سخت و فشرده ای را پیش رو داریم. باید هرچه سریعتر خود را از لحاظ روحی و فیزیکی برای سایر مسابقات آماده کنیم. امروز ما انسجام لازم را نداشتیم. آنها بخوبی بازی را بسته بودند و حمله کردن به تیمی که با این شرایط بازی می کند خیلی دشوار است."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

ایول درنته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •