گواردیولا به راحتی واقعیت را قبول میکند و میگوید حریف از ما بهتر بود.
شاید عجیب ترین نتیجه ای که شب گذشته در رقابتهای لا لیگا رقم خورد شکست دو بر صفر بارسا در برابر حریف نه چندان نامدارش یعنی هرکولس باش. قهرمان فصل گذشته لالیگا در این مسابقه اصلاً در حد و اندازه های یک قهرمان ظاهر نشد. پپ گواردیولا سرمربی جوان بارسا معتقد است خستگی شرکت در مسابقات ملی یا نا آشنا بودن به زمین مسابقه هیچ یک نمی تواند بهانه ای برای توجیه این شکست باشد.
" خستگی یا شرایط زمین مسابقه همه بهانه است . آنها به مراتب بهتر از ما بازی کردند و مستحق این پیروزی بودند. باید این را بخاطر داشته باشیم که هیچ چیز به آسانی بدست نمی آید. یادآوری این موضوع می تواند به ما در بهتر شدن کمک کند. من بازیکنانی در بالاترین سطح فوتبال در اختیار دارم و به آنها اجازه نمی دهم که حتی یک لحظه از این فرم خارج شوند."
گواردیولا می افزاید:" این شکست چندان من را نگران نکرده است. این فقط یک اتفاق بود.ما بازیهای سخت و فشرده ای را پیش رو داریم. باید هرچه سریعتر خود را از لحاظ روحی و فیزیکی برای سایر مسابقات آماده کنیم. امروز ما انسجام لازم را نداشتیم. آنها بخوبی بازی را بسته بودند و حمله کردن به تیمی که با این شرایط بازی می کند خیلی دشوار است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید