برای گوشی ها 5530 5800 هم اومده خیلی ردیفه من استفاده می کنم
حتما دانلود کنید
برای گوشی ها 5530 5800 هم اومده خیلی ردیفه من استفاده می کنم
حتما دانلود کنید
خبری که میخوانید کاملا صحت دارد. تعداد زیادی از گوشیهای نوکیا ان ۸ دچار مشکل اساسی شدهاند. این گوشیها خاموش شده و دیگر روشن نشدند. حتی وقتی شارژر به گوشی وصل میشود هم هیچ اتفاقی در گوشی نمیافتد. شرکت فنلاندی نوکیا این موضوع را تایید کرده است؛ اما ادعا میکند این مشکل برای تعداد محدودی از این مدل گوشی اتفاق افتاده است. بنا به گفتهی آقای Niklas Svander مدیر فروش نوکیا، این مشکل به سخت افزار گوشی مربوط میشود و یک مشکل نرمافزاری نمیباشد. این مشکل احتمالا به خاطر بروز مشکل در برقرسانی و سیستم برقرسانی میباشد. همانطور که میدانید نوکیا از ماهها قبل از ورود نوکیا ان ۸ به بازار، تبلیغات زیادی برای این گوشی کرده بود و این گوشی را به عنوان تلفن همراهی که آیفون را به چالش میکشاند سخن به میان میآورد. حال بعد از وقوع این مشکل اساسی در این گوشی، اعتبار شرکت نوکیا کمی خدشهدار میشود. شرکت نوکیا از تمامی کاربرانی که این مشکل برای گوشی آنها اتفاق افتاده خواسته تا از خدمات ضمانت نامه استفاده کنند و گوشیهای خود را به نمایندگیهای مجاز این شرکت تحویل دهند.
منبع دوست من ؟!
اينهمه درباره اين مشكل ، تاپيك و پست زده شده ، اونوقت شما تازه دنبال منبع ميگردي !
اينم خبر مشكل سخت افزاري N8 در سايت معتبر PCworld
Manufacturing Problems Hit Nokia N8 Smartphone
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من در مورد N8 که تحقیق نکردم !! دلیلی هم نبوده که پیگیر این گوشی و اتفاقات پیرامونش باشم ! اتفاقی به این تاپیک اومدم چند صفحه آخر رو خوندم و مشخصا این دوستمون این خبر رو ذکر کردن ! خبر بدون منبع بی معنیه !!
بله دوست من . کاملا درست میفرمایین ! ولی این خبر رو خود نوکیا هم تأیید کرده و گرفته تا چند وقت دیگه کلا این مشکل اصلاح میشه !
دو نفر از دوستانم در سایت موبایلستان این مشکل رو داشتن !
این مربوط به 8 روز قبل است . نوکیا نیز در 9 روز قبل قول داده مشکل حل شود
یعنی خیال میکنید هنوز مشکل مرتفع نشده ؟ !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا موقع خرید از کجا بفهمیم گوشی موجود در بازار از ان رقمهای مشکلساز است یا نه ؟
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
DOWN WITH nokia
Last edited by Namdarian; 27-11-2010 at 22:17.
من الان و به لطف اطلاع رسانی شما متوجه این مشکل شدم چون خیلی وقته سراغ سیمبین و نوکیا نرفتم ( والبته بعد از این هم نخواهم رفت ! )
با این شرایط بهترین کار اینکه مدتی برای خرید این گوشی دست نگه دارید !! تا بطور قطع مشکل برطرف بشه . هر چی باشه اینجا خبری از گارانتی درست و حسابی نیست یا حداقل موقع خرید به فروشنده اتمام حجت کنید تا اگه مشکل پیدا کرد بتونید بدون اعصاب خردی و با هماهنگی قبلی با فروشنده مشکل رو حل کنید .
سلام
دوستان Nokia N8 فرمت MKV را با کیفیت HD میتونه پخش کنه؟ دوستانی کهN8 خریدن میتونند امتحان کنند؟![]()
MKV
720p رو میتونه پخش کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)