تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 246 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بیشتر از این پست نزنم بهتره چون ارزش نداره ...
    شما خوش باشین با فیفاتون...
    فیفا عالیه واسه کوچولوها...!
    به EA تبریک میگم...بای.
    بیبین دوست عزیز من خودم از فیفا بدم میومد و شدیدا به گرافیک حساس بودم به این خاطر که تو ps2 پرو بازی میکردم تو پیسی هم به خاطر گرافیکش سراغ پرو میرفتم ..
    اما تارف ندارم واقعا جز گرافیک بالا پرو تو پیسی هیچ حرفی برای گفتن نداره ! نسخه کنسول واقعا عالیه اما نسخه پیسی به هیچ وجه .. اینم به نظرم بر میگرده به سیاست شرکت کونامی که ژاپنیه و به این خاطر که ps3 واسه کشور خودشونه ازش حمایت بیشتری بشه و بتونه جلوی xbox کم نیاره ! مردم ژاپن اصلا سراغ پیسی نمیرن واسه بازی هم سن و سالای ما همشون تو خونشون یه ps3 دارن ...

فیفا واقعا عالی شده .. حرکات بازیکنا و استیلشون واقعا طبیعیه ! و برای منی که xbox یا ps3 ندارم فیفا خیلی بهم حال میده
    تنها ایرادش نسبت به رقیب گرافیک پایینترشه .. اما وقتی یه بازی مثل pes گرافیکش بالا باشه ولی گی پلیش افتضاح؟ صداگزاریش افتضاح ؟ کدوم میچربه ؟ صداگزاری مسخره pes واقعا یه توهین به شعور گیمر محسوب میشه
    پس مسلما باید منطقی باشیم و بگیم فعلا فیفا برتره ..
    نه به من چیزی میرسه نه به شما !

2. 8 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    تو PES با گرفتن RB+RT سرعت بازیکن بیشتر میشد و همینطور روی توپ های ارسالی میتونستی بازیکنت رو به نقطه دلخواه منتقل کنی
    خواهشن بگید تو فیفا چطور این کار رو انجام بدم
    این دفعه سوم هست که می پرسم
    از فلش هاي سمت راست كيبورد (2و4و6و8) استفاده كن
    هیچکدومشون جواب نمیده
    نه بازیکن رو توپ های ارسالی جابجا میشه و نه سرعت موقع کورس ها افزایش پیدا میکنه

یعنی واقعا هیچکس تو این فروم این دستور رو بلند نیست؟!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پستو نقل قول نکنم بهتره. به نظرم باید آدم منطقی صحبت کنه. این که آدم با تعصب بیاد صحبت کنه مشخصه که هیچ فایده ای نداره و فقط باعث میشه چند نفر بیا با حرفای منطقی جواب اونو بدن و اون طرف هم دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه.
    کسانی که این قدر ضد فیفا هستن به خودشون حتی حاظر نیستن فرصت بدن که این بازیو برای یه بار هم که شده بازی کنن! کلمه Next Gen هم فکر کنم تا حالا به گوشش نخورده یا اینکه خودشون نخواستن اینو درک کنن!
    احتمالا این اشخاص اینجوری فکر می کنن که این نقد ها و امتیاز های بزرگترین سایت های بازی دنیا در مورد این بازی همه الکیه و دست های پشت پرده در کاره که باعث میشه این امتیاز ها این قدر خیره کننده باشه
    من خودم می تونم بگم نصف عمرمو با PES گذروندم. الان یکمی پیشمونم چون می تونستم جای اون کارای دیگه بکنم هر سال موقعی که اون ساعت بازی کردن مسترلیگ رو می دیدم بالای 1000 ساعت اونو زده بود! ولی امسال وقتی فیفا پی سی رو بازی کردم متوجه شدم که این بازی یه سر و گردن بالاتره. این یه چیزیه که کسانی که این بازی رو بازی کردن می تونن قشنگ درک کنن. نظر شخصی هم نمی تونه تاثیر داشته باشه چون این یه چیزی مشخصیه و نظر من تنها فقط نیست. بلکه نظر بزرگترین منتقد های بازیه که هر کدوم از اونا بدون هیچ تعصبی بازیو نقد می کنن...
    یه سایت می تونه الکی امتیاز بده نه اینکه یه دفعه 70 تا سایت معتبر بیان به بازی همچین امتیاز هایی بدن!

بیبین دوست عزیز من خودم از فیفا بدم میومد و شدیدا به گرافیک حساس بودم به این خاطر که تو ps2 پرو بازی میکردم تو پیسی هم به خاطر گرافیکش سراغ پرو میرفتم ..
    اما تارف ندارم واقعا جز گرافیک بالا پرو تو پیسی هیچ حرفی برای گفتن نداره ! نسخه کنسول واقعا عالیه اما نسخه پیسی به هیچ وجه .. اینم به نظرم بر میگرده به سیاست شرکت کونامی که ژاپنیه و به این خاطر که ps3 واسه کشور خودشونه ازش حمایت بیشتری بشه و بتونه جلوی xbox کم نیاره ! مردم ژاپن اصلا سراغ پیسی نمیرن واسه بازی هم سن و سالای ما همشون تو خونشون یه ps3 دارن ...

فیفا واقعا عالی شده .. حرکات بازیکنا و استیلشون واقعا طبیعیه ! و برای منی که xbox یا ps3 ندارم فیفا خیلی بهم حال میده
    تنها ایرادش نسبت به رقیب گرافیک پایینترشه .. اما وقتی یه بازی مثل pes گرافیکش بالا باشه ولی گی پلیش افتضاح؟ صداگزاریش افتضاح ؟ کدوم میچربه ؟ صداگزاری مسخره pes واقعا یه توهین به شعور گیمر محسوب میشه
    پس مسلما باید منطقی باشیم و بگیم فعلا فیفا برتره ..
    نه به من چیزی میرسه نه به شما !
    همه حرفات کاملا تایید میشه
    ولی حالا جالبه که PES توی کنسول با پی سی فرقی نداره. حداقل امتیاز های اون که همینو میگه. توی پی سی کنسول امتیاز ها تقریبا عین همه.
    توی ایران هم تقریبا همه نسخه پی سی PES رو بازی می کنن. فکر کنم کمتر کسی حاظر باشه نسخه PS3 رو بگیره!
    پس با این حساب خلاصه باید گفت که تعصب در این مورد این بحث هایی که پیش میاد تاثیر زیادی داره و بهتره خودمون رو گول نزنیم
    در کل ما که بدون هیچ تعصبی هر دو بازی رو بازی می کنیم و بعدا هم توی گروه مقایسه این دو تا بازی بدون هیچ تعصبی این دو بازی رو از جنبه های مختلف با هم مقایسه می کنیم...
    Last edited by vahidgame; 05-10-2010 at 17:52.

5. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . این تنظیمات دسته من تو بازی هست . میشه بگید با چی ها باید دریبل بزنم . یه آموزش از ضربه کاشته ، دریبل زدن ، کرنر ، و ... بزارید ممنون میشم .

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

کنترل قدیمی فیفا طبق classic preset:

8. 2 کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

دوستان عزیز منظور منم از افتضاح گراقیک فیفا بود...!
    چون تو دید اول گرافیک بیشتر جلوه داره...تو بقیه موارد اکثرا باهاتون هم عقیدم...
    اگه بی منطق و تند هم حرف زدم معذرت میخوام.

10. 3 کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخه یکی از بچه های اینجا چند صفحه قبل گفت که با دیال آپ انجام دادم بنده هم وسوسه شدم وگرنه ما مثل بچه ی آدم داشتیم با خودمون حال می کردیم!؟!
    میشه عزیزم با دیال اپ بازی کرد.دوست بنده با دیال اپ بازی میکنه و خیلی هم راحته. اگر میخوای راحت بازی هسات شو

12. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

چرا تیم های ملیش این قدر کمه
    نه ایران رو داره نه ژاپن

پچی براش نیومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگر میخوای راحت بازی هسات شو
    مرسی
    معنی جمله ی آخرتون رو نفهمیدم!؟
    امروز صبح موفق شدم با یکی بازی کنم ولی حدود دو ثانیه تاخیر داشت (یعنی مثلا پاس رو که می زدی دو ثانیه بعد می داد) ولی یارو واسه ترکیه بود حالا نمی دونم بخاطر پینگ کم بود یا سرعت دیال آپ ؟ آخه بدبختی دیال آپ ما هم دیال آپ نیست که از 28.8 سرعتش بیشتر نمی شه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام ملت.من فیفا رو روی لپ تاپم نصب کردم ولی وقتی پلی میکنم صفحه کوچیکه و وقتی میخوام کانفیگ رو تغییر بدم اصلا فایل کانفیگ باز نمیشه که بخوام تغییرش بدم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •